ИнтерСервер рецензије мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар ИнтерСервер хостинг?

Погледајте званичне странице ИнтерСервер Рецензије 4 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (0 гласова) Прос


 1. Високо прилагодљив план ВПС-а
 2. Одлично учитавање времена
 3. 99,5% гаранција за невремене
 4. Гаранција за закључавање цене
 5. Доказана дуговечност

Цонс

 1. Неограничено хостинг није неограничено
 2. ВПС хостинг има стрму криву учења
 3. Нема резервне опције

Подршка4.5Спеед4.5Феатурес3.5Валуе3.5Транспарентност4

Наш званични преглед ИнтерСервер хостинга

ИнтерСервер хостинг је базиран у Нев Јерсеију, а послују од 1999. Они се не рекламирају много, али опет, не морају. Велики део њиховог посла долази из уста у уста потпомогнут њиховим веровањем у квалитетну услугу.

Најбоље карактеристике ИнтерСервер хостинга

ИнтерСервер хостингу се много може свидети. Продавачи су били љубазни и морао сам лично да разговарам са неколико људи из њиховог извршног тима. Ево шта ми се највише допадало у мом искуству.

Високо прилагодљив план ВПС-а

Њихов план за ВПС је веома прилагодљив. Отприлике све корисник може прилагодити. Можете тачно да одлучите шта желите да користите, као што је ваш жељени оперативни систем, количину РАМ-а коју желите да користите, колико ЦПУ снаге вам је потребно. Код многих компанија које се баве хостингом, њихов ВПС план долази у комплету са гомилом „блоатваре-а“ – гомилом додатног софтвера који вам заправо не треба. То није случај са ИнтерСервер хостингом. Ви бирате оно за шта плаћате и плаћате само оно што користите.

Одлично учитавање времена

Примјетио сам да се моја веб локација посебно брзо учитала, па сам је темпирао и упоредио податке с другим хостинг компанијама које сам покушао. Непотребно је рећи да је ИнтерСервер хостинг био задовољавајуће брз. Немам никаквих притужби у овој области.

Оваква брзина је увек неопходна. Када правите веб локацију, морате бити опрезни са колико додатака инсталирате на својој веб локацији. Што више додатака инсталирате, спорије ће се веб локација учитавати и реагирати. Ако се учитава и реагује преспоро, то може утицати на корисничко искуство – посебно на онима на мобилним уређајима. Брза компанија која пружа услуге хостинга са одличним временима учитавања значи да могу да инсталирам више додатака који ће моју веб локацију учинити одговорнијом а да не жртвујем искуство својих корисника.

Гаранција непрекидног рада

Научио сам бити опрезан с гаранцијама за продужење рада. Многе гаранције за продужене услуге од многих различитих хостинг компанија не пружају никакву надокнаду или је чак и спомињу у СЛА – споразуму о нивоу услуге. Гаранција не значи много осим ако предузеће не буде вољно да подржи своје речи са неком врстом надокнаде. ИнтерСервер хостинг има 99,5 посто гаранцију за продужење хостинга. Опрезно су говорили да компензују клијенте према клијенту. Занимљиво је да они нуде 100-постотну гаранцију на непрекидну струју.

У мојим сопственим тестовима открио сам 100% продуженог времена 30 чврстих дана. Овде немам никаквих притужби.

ТоС који значи посао

Многе хостинг компаније – и многе компаније, по том питању – нуде приступ свом ТоС-у или њиховим условима услуге. Оно на што не рачунају су људи који је читају. У ствари, неки од ових ТоС докумената су написани на такав начин као да зависе од вас да вам није потребно времена да прочитате шта потписујете.

Било ми је угодно искуство док сам читао ТоС документ који је пружио ИнтерСервер хостинг. Било је јасно, темељно и лако разумети. То такође значи да ИнтерСервер хостинг покушава бити транспарентан јасно дефинишући њихова правила и одредбе и унапред поставити шта бисте могли да очекујете.

Гаранција за закључавање цене

Многи пружаоци услуга покушавају намамити купце нудећи ниску цену у почетку, а кад се једном закључају и користе своју услугу, почињу им више наплаћивати. ИнтерСервер хостинг нуди гаранцију закључавања цена. Другим речима, обећавају вам да то неће учинити. Цена коју вам нуде на почетку је цена коју нуде током читавог времена када их користите као свог пружатеља услуга хостинга.

Доказана дуговечност

Ово је нешто друго што обично тражим у хостинг компанијама. ИнтерСервер хостинг послује од 1999. године – то је 16 година и још увек напредује. У то време нису ни пребацили руке, извели веће поправке или стварно променили начин на који су пословали. Купци су очекивали од њих одређени ниво квалитета, а ИнтерСервер хостинг испоручује. Они нису услуга лета по ноћи. Они су овде да остану.

Недостаци ИнтерСервер хостинга

Као што сам већ рекао, ниједан пружатељ услуга хостинга није без греха. То су ствари у које нисмо били тако сигурни.

Неограничено хостинг није неограничено

Док прегледавате њихов сајт, установићете да ИнтерСервер хостинг нуди неколико неограничених планова. Међутим, захваљујући јасноћи и транспарентности коју пружа ТоС документ, можете брзо открити да неограничено хостинг није баш неограничено. Погледајте ово директно из њихових Услова услуге.

„Ниједном јединственом хостинг рачуну није дозвољено да користи више од 20% ресурса сервера истовремено. Један рачун је ограничен на 250 000 чворова у било којем тренутку. Клијенти на неограниченој ССД платформи за дељење хостинга који користе више од 1 ГБ простора биће пресељени у САТА. “

Рећи ћу ово о њима – барем су о томе унапред.

ВПС хостинг има стрму криву учења

Постоји недостатак високо прилагодљивог ВПС хостинг плана. Пошто је тако прилагодљив, има стрму кривуљу учења. Ако тражите ВПС план тамо где је све изабрано за вас, то није ВПС план који тражите.

Нема резервне опције

Није ми се допала чињеница да нисам видео ниједну резервну опцију. Није било опције за аутоматско или ручно прављење резервних копија. То препушта резервно копирање мојих података. Није пуно проблем, али други хостинг провајдери нуде аутоматско прављење резервних копија – што може бити лепа промена темпа и душевног мира.

Суштина

Свиђа ми се ИнтерСервер хостинг. Приступачне су, немају пуно препуцавања и испуњавају своја обећања. Док прочитате услове услуге, знаћете тачно шта од њих можете очекивати. Поуздани су од 1999. године и не показују знакове успоравања. Њихов раст је спор – и сматрам да је то добра ствар. Споро и постојано значи да ИнтерСервер хостинг ужива велику и одану публику. Хеј, не могу се противити са тим! Погледајте додатне функције

Више на ИнтерСервер.нет

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map