Мала наранчаста рецензија мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар мали наранџасти хостинг?


Рецензије мале наранџе 3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Неколико заједничких планова за избор
 2. Неограничене адресе е-поште са сваког домена
 3. Одлична подршка
 4. Понудите све врсте хостинга

Цонс

 1. Простор на диску и пропусност ограничени на свим плановима
 2. Не можете да креирате мобилне веб локације

Подршка3Спеед2.5Феатурес3.5Валуе2.5Транспарентност3.5

Наш званични преглед хостела „Мали наранџасти“

Мали наранџасти је мали, али робустан провајдер веб хостинга са много солидних опција и функција. Њихов интерфејс је једноставан за употребу, а њихове могућности хостинга још лакше чине оно што тражите. Заиста је лепо наћи компанију за хостинг која не покушава да вас никне и уништи.

Најбоље карактеристике хостинга ‘Мали наранџасти’

Као једна од ретких компанија која има више за њих него против њих, Мала наранчаста спакује управо оно што очекујете од хостинг компаније – са неколико додатних трешања на врху.

Неколико заједничких планова за избор

Мали наранџас обавља врхунски посао покушавајући осигурати да добијете оно што сте платили. Уместо да имају стандардне мале, средње и велике планове, поделили су своју понуду како би покушали да удовоље вашим потребама. Ако вам је потребна само мала веб локација, јер само желите да угостите неколико слика са прошлогодишњег одмора да би их остатак породице видео, онда вам за домаћинство не треба платити толико као следећи момак који започиње веб локација за е-трговину.

Искрен веб хостинг

За доследност се мора пуно рећи. Маркетиншки заплет за који сам видео да људи користе изнова и изнова је потцењивање и прекомерно коришћење. То можда функционише у неким случајевима, али Мали наранџасти се не слаже са тим. Они испоручују управо оно што обећају, а да вас не покушају надјачати на ствари које вам нису потребне. Поред тога, своје ресурсе користе боље од неких својих конкурената. Ако плаћате за одређену количину ресурса на серверу, то је управо оно што ћете добити – без да жртвујете квалитет ако максимализујете оно што користите.

Све врсте хостинга

Мала наранџа има план за готово све. Они имају стандардне дељене, ВПС и наменске хостинг планове, али имају и неколико опција унутар сваког плана. Поред тога, они имају посебну категорију за власнике предузећа који покушавају да покрену веб локацију за е-трговину. Пословни планови укључују бесплатан ССЛ сертификат са сваким планом. Ох, да – они такође имају хостинг продавце.

Неограничене адресе е-поште са сваког домена

Адреса е-поште треба да буде стандардна за многе пружатеље услуга хостинга. Међутим, нису. У ствари, видео сам неке компаније које нуде услуге хостинга које уопште не нуде е-пошту. Лепо је видети да Мали наранџасти не пружа само е-пошту, већ нуди неограничену количину адреса е-поште за сваки домен. То значи да ако покренете веб локацију за електроничку трговину, сваки запослени може имати своју адресу е-поште, заједно са својим сопственим акредитивима.

Фантастичан избор веб апликација

Овде Мали наранџасти прелази уобичајене могућности и одговорности предузећа у којима се налази домаћин. Када се пријавите са Малом наранџом, можете имати инсталиран ВордПресс једним кликом. Да ли желите календар? Одличан избор! Инсталирајте свој календар, софтвер за куповину и још много тога са фантастичним избором веб апликација мале компаније Оранге.

Одлична подршка

Њихово особље за подршку је познато и брзо. Имате приступ 24/7 подршци за телефон и е-пошту. Они су и то уживо разговарали, али викендом није доступан. Међутим, и подршка им је за викенд брза. Осим тога, они заиста одустају од тога да реше све ваше проблеме.

Компанија посвећена Гоинг Греен-у

Мала наранџа одговара 150% њихове потрошње енергије са обновљивим енергетским сертификатима. Штавише, дозвољавају својим запосленима да комуницирају – раде код куће. То значи да не треба да плаћају велику количину канцеларијског простора, плус што још више аутомобила оставља на путу. Запослени који имају телекомуникације имају виши морал и срећнији – што показује и њихова служба за кориснике.

Прелаз на “Мали наранџасти” хостинг

Баш кад смо помислили да је хостинг мале наранђине савршен, нашли смо неколико ствари за које смо мислили да могу да побољшају. Ево шта смо пронашли.

Простор на диску и пропусност ограничени на свим плановима

Они постављају ограничење података на све своје планове. Када пружатељ услуга хостинга нуди неограничену пропусну ширину и простор на диску, не очекују да ће њихови клијенти употребити непристојну количину ресурса. Међутим, постављањем ових ограничења на људе, то је више ментална баријера која може додати фактор стреса, због чега људи будно пазе колико пропусни опсег и дисковни простор заправо користе.

Не можете да креирате мобилне веб локације

Смалл Оранге нуди софтвер за изградњу веб локација. Међутим, оно што не чине је пружање софтвера који може помоћи људима у креирању мобилних верзија својих веб локација. Са све више и више људи који прегледавају Интернет путем мобилних уређаја, помислили бисте да би Мали наранџас схватио да би било у њиховом најбољем интересу да људима пруже једноставан начин за израду мобилних веб локација.

Суштина

Мала наранџа иде изнад и даље како би се осигурала да немају само оно што требају њихови купци, већ и оно што желе. Из перспективе купца, ово заиста може радити у њихову корист. Међутим, када установимо да не можемо да креирамо мобилне веб локације, то нас заправо тера да потражимо негде друго.

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map