Пагели рецензије Мај 2020: Боље од ВП мотора и СитеГроунд-а?

Колико је добар Пагели хостинг?

Пагели рецензије 3.4 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (0 гласова) Прос


 1. Покреће Амазон
 2. Способност прилагођавања вашег плана
 3. Обећавање странице – 100 процената невремена
 4. Аутоматско дневно прављење резервних копија
 5. Подршка за ВордПресс
 6. Неограничен број прегледа / посетилаца

Цонс

 1. Нема Ливе Цхат Суппорт
 2. Нема цПанела
 3. Нема пробног периода или гаранције поврата новца
 4. Немогућност куповине домена

Подршка3Спеед4Феатурес3.5Валуе3.5Транспарентност3

Наш званични преглед хостинга

Пагели је платформа софтвера Ас-А-Сервице. Има пуно тога што се жели односити на Пагели. Једино што ја видим са Пагели-ом је да су оне веома специфичне за нишу. Ако упаднете у њихову нишу, то заправо није проблем.

Најбоље карактеристике Пагели хостинга

Уопште није фер назвати Пагели хостинг услугом. Они то ни не зову. Називају себе управљаном ВордПресс услугом.

Покреће Амазон

Сви знају за Амазон. У ствари, то нема објашњења. Гледајући како Амазон води домаћин себе у Пагели-у, купци могу очекивати од Пагели-ја исти став ума као да је Амазон домаћин.

Способност прилагођавања вашег плана

На први поглед може се чинити да Пагели има само три плана. То није истина. Они имају неколико других планова који воде до једног где можете да имате четири виртуелна приватна сервера. Оно што је стварно лепо у Пагели-у је да не морате да одаберете један од њихових унапред дефинисаних планова. Имају функцију где са њима можете потпуно прилагодити свој план.

Обећавање странице – 100 процената невремена

Пагели обећава 100 посто продуженог времена. За било који прекид који се икада доживи, нуде кредит за хостинг. Гледајући како их хостије Амазон, нисам видео да се неко жали због застоја или да мора да добије кредит због станке.

Аутоматске сигурносне копије

Пагели ће свакодневно вршити сигурносну копију ваше веб локације. Уз одличну мрежну сигурност, чињеницу да су они домаћин неких највећих предузећа на планети и да их угошћују на Амазоновим серверима, купци могу уживати у виду да њихови подаци никада неће бити изгубљени.

Подршка за ВордПресс

Ово је само по себи разумљиво. С обзиром на то да је Пагели више услуга управљања ВордПресс-ом, а не хостинг услугом, Пагели познаје ВордПресс. Имају цео тим посвећених стручњака који су спремни и спремни да вам помогну у било којем од ваших ВордПресс проблема. За многе људе то једноставно значи почетак.

Неограничен број прегледа / посетилаца

Неке хостинг компаније ограничиће вас на број прегледа страница или посетиоце месечно. То није све – постоје чак и неке компаније за управљање ВордПресс-ом које ће учинити исту ствар. Отприлике смо открили да Пагели не поставља ограничење на преглед странице или посетиоце. Начин на који су то изрекли је овако – зашто би неко за то плаћао?

Недостаци Пагели хостинга

Пагели недостаје у неколико области. Они могу имати врхунско гостовање и велике брзине, али могу себи дозволити да појачају и игру.

Недостаје подршка за страницу

Људима се не свиђа чињеница да Пагели не нуди подршку за ћаскање уживо. Па, то није сасвим тачно. Пагели нуди подршку за ћаскање уживо – али само ако сте спремни да плаћате најмање 400 УСД месечно за ВПС план. Не нуде телефонску подршку – очигледно очекују да ће људи сами решити проблем пре него што се обрате контактима. Имају систем подршке 24 сата дневно и тврде да одговарају на свако питање у року од два сата. Међутим, ако имате план ВПС-а, доступан је цхат за разговор. Пагели због тога губи кредибилитет – колико знам, неки људи можда плаћају више, али шта њихов посао чини важнијим од мог? Ако Пагели може да приушти да понуди услуге подршке у ливе цхат-у неким великим играчима, онда они могу приуштити да нуде и услуге подршке за цхат уживо и мањим предузећима..

Нема цПанела

Ово није изненађење. Будући да Пагели по себи није компанија која пружа веб хостинг, нема разлога да нуде цПанел. Међутим, нуде властити административни панел који вам помаже да урадите оно што они раде – управљање ВордПрессом. Са овог панела можете да се пријавите и управљате својим ВордПресс веб сајтом са њихове платформе.

Нема пробног периода или гаранције поврата новца

Може бити тешко утврдити да ли је Пагели прави за вас ако не нуде пробни период или гаранцију поврата новца. Очекују плаћање унапред првог дана. Они вам дају могућност да разговарате са продајним тимом, али продајни тим има на уму један циљ – да вас натера да купите план. Најбољи продајни тим на свету не би могао да утврди да ли је Пагели тачан за мене. То омогућава одређено раздвајање које може искључити људе.

Немогућност куповине домена

Ово такође не изненађује. Као услуга управљања ВордПресс-ом, очекују да већ имате домен. Другим речима, ово није за потпуно нове власнике предузећа који само покушавају да се намажу. Пагели је намењен искусним професионалцима који знају шта желе и знају шта раде.

Суштина

Пагели је фантастична услуга – ако могу пружити оно што тражите. Они су врло специфични за нишу и не нуде много бесплатних услуга које бисте очекивали од других хостинг услуга као што су рекламни кредити или алати за изградњу веб локација. Ако имате веб локацију и креће вам се, страница ће је преузети на Пагели-у за вас – али не нужно и бесплатно. Ако купите неки од њихових пословних планова, одрадит ће их бесплатно. У супротном, они ће наплаћивати 100 УСД по веб локацији да бисте их пренели на Пагели.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map