Прегледи ФастДомаина мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар ФастДомаин хостинг?

На први поглед, постоји много разлога да се људи коначно нађу на ФастДомаин Хостингу као свом провајдеру хостинга по избору. Ово је део у коме ћемо осветлити нека подручја за која смо сматрали да ФастДомаин Хостинг можда недостаје..


Прегледи ФастДомаин 1.7 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (1 глас) Прос

 1. Стабилан хостинг за основне веб локације
 2. Добра техничка подршка
 3. Вредност цене је задивљујућа

Цонс

 1. Могу бити превише једноставни
 2. Нема места за надоградњу
 3. Превише се жртвовало

Подршка1.5Спеед1.5Феатурес2Валуе2Транспарентност1.5

Наш званични ФастДомаин преглед хостинга

ФастДомаин послује од 2005. Они су део Ендуранце Интернатионал Гроуп, групе која надгледа и матична је компанија неколико провајдера веб хостинга.

Најбоље карактеристике ФастДомаин хостинга

На први поглед, постоји много разлога да се људи коначно нађу на ФастДомаин Хостингу као свом провајдеру хостинга по избору.

Они су невероватно једноставни

Прво и најважније, ФастДомаин је изузетно јасан. Уместо да људима нуди 30+ различитих начина да се угости на њиховој веб локацији, ФастДомаин има само једну могућност. Сада се на површини једна опција можда не чини довољно да било кога задовољи. Уосталом, потребе за хостингом су толико разнолике да је можда немогуће наћи решење које се може класификовати као једноструко прилагођено свима. Међутим, управо је та премиса та која ФастДомаин чини тако привлачном за неколико људи.

Стабилан хостинг за основне веб локације

Иако се може чинити да имају специјализовану и ограничену публику, мантру једне величине одговарају свима на потпуно нови ниво. Ако се оно што тражите уклапа у оно што нуде, можда сте пронашли шибицу направљену на небу. Они нуде далеко више функција у свом једном хостинг плану од којих се било који вебмастер може надати да ће користити, тако да се не чудите ако упаднете у њихову публику.

Достојна техничка подршка

Цела премиса ФастДомаина је да се људи што брже подигну и оду. Због тога нуде само један заједнички план хостинга. Са таквом претпоставком, за очекивати је да њихова публика није група људи технички настројена. То значи да људи које ангажују за техничку подршку морају бити довољно технички расположени да попуне празнине. Њихови савјети за службу за кориснике су отворени 24 сата током цијеле године. Они нуде исти ниво услуге путем ливе цхат и телефонских канала. Да би заокружио своју подршку, ФастДомаин је такође домаћин одличног система за подршку путем е-поште.

Вредност цене је задивљујућа

Раније сам споменуо да ФастДомаин можда тражи купце под кишобраном величине једног за све. Чини се да ово издваја специјализовану публику, неспособну да задовољи неке технички осмишљене људе који имају одређени скуп потреба. Можда се преиспитујете колико је то истина с обзиром на оно што сте добили у том једном хостинг плану. ФастДомаин је представио 67 фантастичних карактеристика и разлога због којих се истичу. Чини се да они могу подржати све под сунцем, а затим и неке.

Недостаци ФастДомаин хостинга

Ово је део у коме ћемо осветлити нека подручја за која смо сматрали да ФастДомаин Хостинг можда недостаје..

Могу бити превише једноставни

Упркос великом броју функција које брзи хостинг може да понуди, само распоређивање једног типа величине хостинга за све људе може бити велики преокрет за неколико људи. Они сигурно не остављају превише маште. Оно што се може рећи је ово. ФастДомаин не нуди ВПС хостинг планове, планове хостинга у облаку нити наменске хостинг планове.

Ова карактеристика или овај недостатак функција може многе људе одвратити. Неколико људи треба ВПС и наменске хостинг планове. Сама чињеница да ФастДомаин не нуди ни ВПС ни наменске хостинг планове неће узроковати да се исти људи окрећу негде другде за своје потребе за хостингом.

Нема места за надоградњу

Недостатак планова за хостинг такође значи да нема места за надоградњу. То сам већ једном изјавио, али опет се помиње. ФастДомаин хостинг не нуди ВПС планове. ФастДомаин хостинг не нуди наменске хостинг планове. Коначно, ФастДомаин хостинг не пружа планове за хостинг у облаку.

Ако све што желите је да покренете једноставну веб страницу, онда је ФастДомаин можда савршен за вас. Међутим, ако планирате да покренете сајт за е-трговину, можда ћете бити боље послужени на другом месту, јер ФастДомаин не нуди програме који ће омогућити вама или вашем предузећу да повећавате или растете.

Превише се жртвовало

ФастДомаин је пуно ствари. Пружају много функција. Пружају бројне функције за јефтину прљавштину у близини. Међутим, изгледа да су морали да жртвују много ствари да би постигли овај ниво. Многи се људи жале на њихов ниво продужетка. Неколико других људи жали се на степен корисничке услуге коју добијају. Неколико веб локација као резултат не препоручује ФастДомаин.

Суштина

Ако желите само покренути основну веб страницу, ФастДомаин је ваша карта. Они су приступачни, богати функционалностима и све док основна веб локација нема захтеве за е-трговину, ви сте златни. Међутим, овде људи наилазе на проблеме са ФастДомаином. Људи бирају провајдере хостинга на основу различитих критеријума – од којих су многе карактеристике е-трговине. Ове функције укључују колица за куповину, скриптне способности, ССЛ цертификате и још много тога. Поврх свега, ако не можете да повећате своју веб локацију, онда знате – одмах од почетка – да ћете се током раста развијати од једног добављача хостинга до другог..

Оно што треба да се запитате је ово – да ли спадате у њихову специјализовану публику? Да ли намеравате да никад растете? Ако то учините, можда ће вам бити боље да тражите негде другде.

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map