Рецензије Амазон Веб Сервицес мај 2020. – Да ли је АВС најбољи?

Рецензије Амазон Веб Сервицес мај 2020. – Да ли је АВС најбољи?

Рецензије Амазон Веб Сервицес мај 2020. – Да ли је АВС најбољи?

Колико је добар хостинг услуга Амазон?


Рецензије веб сервиса Амазон 4 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (8 гласова) Прос

 1. Аутоматски скалабилно складиштење
 2. Понудите модел „Плати по употреби“ по ниским ценама
 3. Одличне могућности подршке
 4. Бесплатан план за нове кориснике
 5. Велике датотеке од терабајта

Цонс

 1. Стандардни пакети нису доступни
 2. Цене варирају од локације
 3. Морате проценити и израчунати своју употребу
 4. Подржати теже контактирати

Подршка3Спеед4.5Феатурес4.5Валуе4.5Транспарентност3.5

Наш званични преглед хостинг услуга Амазон Веб Сервицес

Амазон Веб Сервицес, уобичајеније назван Амазон С3 за “једноставно решење за складиштење”, више је решење за складиштење у облаку, а затим хостинг решење. Иако немају типичне пакете које бисте могли видети у хостинг провајдерима, на располагању су им друге, понекад уносније опције.

Најбоље карактеристике Амазон Веб Сервицес

Амазон је велика компанија. Оно што је започело као једноставна онлине књижара, успешно се претворило у следећи Вал-Март на мрежи. За сваки опипљиви производ који се продаје, Амазон га вероватно продаје. Ево најбољих карактеристика Амазон Веб Сервицес.

Аутоматски скалабилно складиштење

Амазон нуди аутоматски скалабилно складиштење. То значи да без обзира колико заузета веб локација или колико простора требате, Амазон аутоматски прилагођава ваш рачун тако да одговара. То значи да никада нећете добити грешку „премашена ширина појаса“. Ово је једна од јединствених карактеристика Амазона јер не требате бринути о томе шта се може догодити вашим подацима или посетиоцима ако се ваша употреба повећава.

Плаћање по употреби; Лов-Цост

Амазон Веб Сервицес нуди модел плаћања по употреби. То омогућава модел нижих трошкова, јер плаћате само оно што користите. Не постоји фиксна стопа или месечни модел. Амазон Веб Сервицес захтева да ваше податке ставите у оно што они називају “канте”. Као корисник, наплаћиваће вам се тарифа „по гигабајту“ и „по захтеву“ за пренос података у и из канте.

Добра вест је да Амазон ове захтеве наплаћује хиљадама. Они нису новац гладни моћници који желе да вас никну и униште на сваком кораку.

Одличне могућности подршке

Амазон је подигао траку када је у питању корисничка подршка. Као што можда добро знате, Амазон продаје много више од простора за хостовање. Продају готово сваки физички опипљив производ на свету. Створили су модел услуге купцима који други покушавају да опонашају. Њихови запослени су оспособљени за руковање широким бројем захтева купаца, остављајући купце срећним без гомиле бирократских бирократских потеза. Постоје четири нивоа услуге којима можете приступити са Амазон Веб Сервицес. Ту спадају Басиц, Девелопер, Бусинесс и Ентерприсе. Основна подршка је укључена у све налоге. На основном нивоу, добијате подршку током цијеле године са приступом корисничкој служби, приступ форумима, приступ техничкој подршци за здравствене прегледе, ресурсном центру за самопомоћ и често постављаним питањима о производу..

Бесплатан план за нове кориснике

Амазон нуди бесплатан план за нове кориснике са следећим карактеристикама:

 • 5 ГБ простора на диску.
 • 20.000 ГЕТ захтева (види модел „канта горе“)
 • 2000 ПУТ захтева (види модел „канта“ горе)
 • 15 ГБ преноса података за једну годину.

Потпуно бесплатан и употребљив налог је реткост међу провајдерима хостинга.

Велике датотеке од терабајта

Заиста лепа карактеристика Амазон Веб Сервицес је чињеница да можете пребацивати датотеке величине до 5ТБ. Већина чврстих дискова се уопште не приближавају таквој величини – и обрађују све врсте података. Искрено, никад нисам видео датотеку величине 5ТБ или веће. Можда ако сте створили слику тврдог диска од 5 ТБ, можда ће се достићи та граница. Поента је у томе. Амазон Веб Сервицес обрадиће готово сваку датотеку на коју бацате – чак и највеће фотографије и видео снимке највише резолуције.

Недостаци Амазон Веб Сервицес

Некако је неправедно упоређивање Амазон Веб Сервицес са другим хостинг провајдерима. Нису типична компанија за веб хостинг.

Стандардни пакети нису доступни

Упоређивање услуга Амазон Веб Сервицес са другим већином других пружатеља услуга хостинга је као упоређивање јабука и наранџе. Када хостујете своју веб локацију са Амазон Веб Сервицес, можете да покрећете скрипте на страни клијента, али скрипте на страни сервера нису доступне. Они подржавају само статичке веб странице. Ако намеравате покренути било коју веб локацију за е-трговину, Амазон Веб Сервицес неће радити за вас.

Цене варирају од локације

Амазон је глобална компанија. У потпуности се очекује од њих да у Аустралији наплаћују другачије цене од Сједињених Држава. Међутим, унутар земље бих очекивао да цене остану доследне. Са Амазоном то нећете увек добити На пример, ако живите у региону Северне Вирџиније у Сједињеним Државама, можете добити бесплатне услуге преласка на Амазон, али не било где другде.

Морате проценити и израчунати своју употребу

Модел плаћања по употреби има и слабију страну. Када плаћате паушалну накнаду месечно, знате колико плаћате и шта плаћате. Када имате модел плаћања по употреби, морате проценити и израчунати употребу како бисте могли правилно да прорачунате.

Суштина

Амазон Веб Сервицес или је један од најбољих или један од најгорих провајдера веб хостинга зависно од тога како гледате. Они нису добро решење за покретање веб локација за е-трговину. Међутим, ако намеравате да имате статичку веб локацију која се користи превасходно за складиштење у облаку, Амазон Веб Сервицес нуди вам леђа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector