Рецензије хостинга за Арвике мај 2020.: Да ли је Арвике добар?

Колико је добар Арвике хостинг?

Арвике је обећавајућа хостинг компанија која има јак сет функција. Имају добрих добрих ствари као што је широк спектар планова за хостинг и тону алата који ће вам помоћи да започнете. Неки недостаци укључују лоше време трајања и спор одговор подршке. Једна од најстрашнијих ствари је лоша подршка, тако да имајте то на уму када упоређујете домаћине.


Арвике критике 3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (4 гласова) Прос

 1. Много алата за изградњу веб страница
 2. Неограничен месечни пренос података
 3. Неограничене домене и адресе е-поште
 4. И сервери базирани на Линуку и Виндовс-у
 5. Широк распон планова за хостинг

Цонс

 1. Лоше продужење рада
 2. Дуга услуга купца држи времена

Подршка2.5Спеед2.5Феатурес3.5Валуе3Транспарентност3.5

Наш званични преглед Арвике хостинга

У једном тренутку Арвике је био на врху. Они су чак били краљ брда, што се ПЦ Маг тиче. На папиру имају пуно потенцијала. Међутим, тестирање у стварном свету говори нам да они морају још мало радити.

Најбоље карактеристике Хостинг Арвике

Арвике хостинг има неке од најбољих потенцијала које смо видели. Заиста се чини да имају своје ствари заједно и ево зашто.

Способни алати за прављење веб локација

Читав разлог због којег је људима потребна услуга хостинга јесте то што могу да направе веб локацију. Када компанија која пружа услуге хостинга нуди способне алате за прављење веб локација, то је као да убијају две птице једним каменом. Ове врсте алата су посебно корисне за почетнике који су једва запрљали руке. Компатибилни су са Софтацулоус Сцрипт Инсталлер, што значи да имате могућност да инсталирате апликације и додатке директно на веб локацији једним кликом.

Неограничено месечно преношење података

Многи провајдери веб хостинга често постављају ограничење за ваше преносе података. Они могу ограничити колико адреса е-поште можете да региструјете на свом домену, колико домена имате или једноставно колико података можете да пренесете између рачунара вашег клијента – лаптопа који имате испред себе – и њиховог сервера. Такође је познато да пружаоци услуга хостинга ограничавају број посетилаца које веб локација може да има месечно. Арвике одустаје од свега тога – пружа вам безбрижност уз неограничен месечни пренос података. Не требате да бринете шта преносите или колико су велике датотеке – Арвике не брине.

Неограничене домене и адресе е-поште

Могућност неограниченог преноса података ту не престаје. Арвике хостинг такође не брине колико различитих адреса е-поште желите да региструјете на свом домену. То вам омогућава да наведете засебну и различиту адресу е-поште за сваког запосленог или колегу. Арвике хостинг је савршен за оне који се баве превртањем домена. То значи да купујете име домена и „паркирате“ га – задржавате га и чекате да га неко купи од вас.

И сервери базирани на Линуку и Виндовс-у

Много компанија које пружају услуге веб хостинга нуде или Линук базиране сервере или Виндовс базиране сервере – али не и једно и друго. Сваки од њих има предности и сваки има своје недостатке. Иако ће многи људи рећи да је Линук бољи оперативни систем, робуснији и отвореног кода, многи више људи су упознати са Виндовс базираним серверима него Линук-серверима. У сваком случају, Арвике хостинг није свеједно са којим бисте радије отишли ​​јер нуде и једно и друго.

Широк спектар планова за хостинг

Арвике има широк спектар планова за хостинг, почевши од најчешћег – дељеног хостинг плана. План дељеног хостинга поседује ССЛ сертификате, који су кључни за покретање веб локације за е-трговину. Следећи корак нуди сервере наменске класе, што значи да имате свој наменски сервер за ваше пословање. Разлика између дељених хостинг планова и наменских хостинг планова је да, уз наменске хостинг планове, користите целокупни физички сервер и пратеће ресурсе – они се не деле између различитих клијената. Између дељених хостинг планова и наменских хостинг планова су сервери ВПС класе који вам омогућавају да имате свој приватни приватни сервер. Сви ови планови су од суштинског значаја и дају вам могућност да повећавате своје пословање како расте.

Недостаци Арвике хостинга

Као што сам већ рекао, Арвике хостинг изгледа фантастично на папиру. Међутим, они имају неке празнине које треба попунити, а то су једноставно неприхватљиве.

Лоше време

Уз ове недостатке очекује се и износ продужетка који можете очекивати код Арвике хостинга. У року од две недеље, гостовање Арвике-а је пало укупно 29 минута и 41 секунду. Наместили смо га тако да смо могли да пратимо тачно време у коме је наша веб локација била оборена. Увредљив део овог лошег продужетка је био да то није последица одређеног проблема. 29 минута и 41 секунда су се ширили спорадично – неколико секунди овде у неколико секунди. То ми говори да нешто није у реду са везом и већи проблем је крив.

Дуга услуга купца је задржана

Недавно је обављена анкета у којој су питали велику групу људи шта мисле да је дефиниција лошег корисничког сервиса. Фактор број 1 због којег су купци напустили једну компанију и отишли ​​у другу је стављање људи на чекање. Људи не воле да буду на чекању – посебно ако им је потребна подршка. Дуго време задржавања клијената за Арвике хостинг потпуно је спречив проблем на који они морају да обрате пажњу.

Суштина

Арвике хостинг има пуно потенцијала. У ствари, некада су били једни од најбољих. Управо у време овог писања крајем 2015. године, наша препорука је да потражите негде друго. Међутим, Арвике хостинг има довољно потенцијала и одличну историју веб хостинга. Због тога желим да их држим на окупу да видим могу ли попунити празнине и постати звезда у успону.

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map