Рецензије медијских храмова мај 2020. – Вреди још времена?

Рецензије медијских храмова мај 2020. – Вреди још времена?

Рецензије медијских храмова мај 2020. – Вреди још времена?

Contents

Колико је добар хостинг храм медија?


Погледајте званичне критике о медијским храмовима веб локација 3.8 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (0 гласова) Прос

 1. Гаранција непрекидног рада
 2. Гаранција поврата новца
 3. Флексибилност е-поште

Цонс

 1. Нема хостинга заснованог на Виндовс-у
 2. Недостатак алата за израду веб локација
 3. Питање времена одговора

Подршка4Спеед4Феатурес4Валуе3.5Транспарентност3.5

Наш званични преглед МедиаТемпле хостинга

МедиаТемпле хостинг постоји од 1998. године. Од тада су зарадили преко 125.000 купаца и угостили више од 1,5 милиона веб локација, укључујући неке велике компаније попут Старбуцкс-а и Тоиота.

Они су мало скупљи од неких компанија које пружају услуге веб хостинга, али за многе људе оне вреде новац. Најпопуларнија опција коју људи обично поседују када је у питању веб хостинг јесте опција дељеног хостинга. МедиаТемпле нуди само једну заједничку могућност хостинга која почиње од 20 УСД месечно. Међутим, ако одаберете годишњи план, очекујте да ћете плаћати само 16,57 долара месечно.

Најбоље карактеристике МедиаТемпле хостинга

1) Неодговарајућа гаранција

Гаранција за продужетак МедиаТемпле-а надмашује сва очекивања. Они гарантују да ће ваша веб локација порасти на 99.9999 одсто времена. Ако вам веб локација из било ког разлога падне – нуде попуст на вашу месечну накнаду. За сваких 20 минута смањења ваше веб странице нуде 20% попуста. У основи, ово је компанија која преузима одговорност за своје поступке. Обећавају да ће вам надокнадити штету ако не могу наставити са одржавањем веб странице. Компаније имају лошу навику да праве грешке и да их не поседују. Сви праве грешке – чак и компаније. Ова врста корпоративне одговорности није нешто што ће вам неко понудити.

2) Опције подршке

Врхунац било које компаније за веб хостинг је подршка. Већина људи на свету нису технички пси. У ствари, већина људи који су купци веб хостинг компанија су власници предузећа. Уз то, компаније их морају подржати. Ако то не ураде, власници предузећа ће учинити оно што ће радити било која пословно оријентисана особа – прећи ће на некога ко ће им пружити одговарајућу подршку.

МедиаТемпле има базу података КБ (база знања), кориснички вики, чак и феедове статуса уживо. Њихов се блог редовно ажурира, а њихови тимови за подршку су са седиштем у САД – коме се можете обратити путем е-поште, телефона и система за куповину карата уз обећање да ће одговорити у року од 24 сата.

3) Флексибилност е-поште

Е-пошта брзо надмашује популарност поштара од пужева и омогућава потрошачима да уштеде папир и смање њихов отисак угљеника. Помоћу медија храма имате могућност да креирате бројне налоге за е-пошту како бисте најбоље управљали комуникацијом на својој веб локацији. Сваки заједнички план хостинга садржи и адресе е-поште Гоогле Аппс фор Ворк и 1.000 адреса.

4) Политика отказивања

МедиаТемпле нуди стандардну гаранцију поврата новца од 30 дана за већину њихових планова. Међутим, њихови наменски послужитељски планови нуде само седмодневну гаранцију поврата новца. Ове врсте гаранција су увек плус. Међутим, изгледа да су ограничени. 30-дневна гаранција поврата новца односи се само на накнаде за хостинг. Не односи се на друге услуге као што су накнаде за регистрацију имена домена.

5) Савршено за препродају

МедиаТемпле нуди партнерски програм. То је сјајно за привлачење нових купаца, али оно што чини МедиаТемплегреат је да вам нуде могућност препродаје свог простора за хостинг. Другим речима, ако сте желели да се бавите рачунаром у облаку, МедиаТемпле пружа начин. Најнижа цена њихових наменских сервер планова креће се око 2000 УСД месечно. Међутим, ако бисте продали већину овог простора, новац можете вратити уз зараду. Препродаја серверских простора није само МедиаТемпле позната, већ их они заговарају.

Недостаци хостинга МедиаТемпле

1) Време брзог реаговања

Недавно је урађена студија која је навела неколико ствари које могу бити корисне за лоше искуство у раду са клијентима – дуга времена одзива била су близу врха листе. У ствари, компаније које имају навику да предуго трају како би одговориле често на овај начин губе купце.

МедиаТемпле гарантује 24-сатно време одзива за већину упита. Наше искуство каже да ће одговорити за мање од 12 сати. За многе људе ово је савршено. Међутим, МедиаТемпле је идеалан за веће компаније. Да сам члан једне од ових већих компанија и била ми је потребна подршка, очекивао бих подршку много брже од тога. У најмању руку, ако плаћам премијске цене, очекујем премијску подршку.

2) Нема могућности хостинга заснованог на Виндовс-у

МедиаТемпле нуди само хостинг опције засноване на Линуку. За многе људе то је добра вест. Линук доживљавају као моћнији оперативни систем који се може прилагодити њиховим потребама. Међутим, чини се да МедиаТемпле заборавља да Мицрософт и даље држи 90 одсто тржишног удела у оперативном систему са Виндовс-ом. Већина људи и даље користи Виндовс – упркос притужбама – и било би сјајно када би МедиаТемпле понудио Виндовс хостинг опције.

3) Стандардни слободњаци нису бесплатни

Многе компаније за хостинг нуде стандардни сет бесплатних понуда. Ово укључује корпу за куповину, софтвер за блогове и, у неким случајевима, Гоогле АдСенсе кредит. МедиаТемпле не нуди ниједну од ових бесплатно. Они су више него компатибилни са свим тим – али очекује се да ће бити. Многе од стандардних бесплатних кућица су „куке“ за скретање купаца у њиховом правцу. Ако би МедиаТемпле почео да нуди уобичајене бесплатне производе, можда ће доћи до малог пораста у својој корисничкој бази.

4) Потребно је више алата за прављење веб локација

Кључно је имати на располагању све алате за прилагодбу ваше веб странице како би била јединствена. Неки купци сматрају да су ови алати ограничени када је у питању Медиа Темпле.

Неке карактеристике ограничене могу да иритирају
Купци су се жалили да неке ограничене функције које се аутоматски примењују више сметају него помажу.

Суштина:

Не за новакиње. Ако тражите једноставну компанију за веб хостинг за лични блог, тамо су бољи. Међутим, ако тражите моћан наменски сервер са гарантованим радним временом, јер имате посао да покренете, МедиаТемпле има леђа.

Погледајте званични сајт

Медиа Темпле К&А

Када тражите савршен хост за своју веб локацију, прецизирање оног са функцијама и предностима које желите док истовремено добијате цену која вам може приуштити може се осећати невероватним задатком. Са милионима који могу бирати из целог света, чини се да постоји безброј опција. Иако не можемо да прегледамо све њих, одлучили смо да вам доставимо чињенице о највећим играчима, попут Медиа Темплеа, компаније са седиштем у Калифорнији, са дугом историјом и добром репутацијом.

Када је покренут Медиа Темпле?

Демиан Селлфорс покренуо је Интергресс Тецхнологиес као провајдер дигиталног пословања 1998. године, а за наредну годину компанија је била фокусирана на пружање квалитетних услуга својим купцима – укључујући Медиа Темпле. Компаније су се 1999. године спојиле задржавајући назив Медиа Темпле. Селлфорс је постао генерални директор, оснивајући популарну компанију за веб хостинг. Компанија, смештена у Лос Анђелесу, брзо је расла, лансирајући неколико различитих програма који су побољшали услугу и могућности које је пружала.

У 2006, Медиа Темпле створио је Грид, јавни сервис утемељен у облаку који управља веб локацијама на више различитих кластерних сервера уместо једног сервера. У августу 2013. ажурирали су ову функцију.

У јуну 2013. године Медиа Темпле покренуо је ЦлоудТецх, који купцима нуди врхунску, свакодневну услугу вештих инжењера, ажурирао своју виртуелну платформу за хостинг приватних сервера и почео да нуди ЛивеЦхат за интеракцију у стварном времену са купцима. Валл Стреет Јоурнал је компанију изабрао за ревизију владине веб странице. Све признање и раст који је доживео Медиа Темпле довели су до тога да га је ГоДадди, једна од највећих компанија за веб хостинг у току 2013. године стекла.

Шта значи Медиа Темпле?

Медиа Темпле наводи да, иако су доживели велики раст у последњих 18 година, „једна ствар се никада није променила: [њихова] посвећеност успеху својих клијената“. То је, кажу, покретачка снага њихових производа.

То мора имати одређени утицај, јер сада домаћин више од 1,5 милиона веб локација шири у више од 100 различитих земаља и види више од 125 000 појединаца и компанија који користе своје хостинг, ВордПресс, Цлоуд и друге сервере.

Компанија наводи четири кључа њиховог успеха на њиховој веб локацији:

 • Услуга
 • Производи
 • Вредност
 • Иновације

Медиа Темпле се поноси тиме што клијентима пружа више за свој новац, напомињући да, иако могу коштати и „неколико више долара“, потрошени новац је вредан бржег хардвера, паметнијег софтвера и квалитетне подршке. Ова компанија такође ради на томе да иноватори широм света креирају нове и узбудљиве производе и услуге, заједно са партнерствима, попут њиховог рада на стварању Хелик-а, прве приватне Цлоуд Цлоуд услуге са Делл-ом и МорпхЛабс-ом на ОпенСтацк-у..

Да ли Медиа Темпле нуди заједнички хостинг?

Медиа Темпле створио је сопствену дељену структуру хостинга са издавањем Грид-а 2006. Јединствена кластерирана архитектура дизајнирана је тако да купцима пружи поузданије и брже могућности хостинга које пружају други у индустрији. Одређене функције су стандардне у сваком плану.

 • ССД стораге
 • Заштита од ДДоС-а и других упада
 • 30-дневно сигурносно копирање и обнављање датотека
 • 1.000 поштанских сандучића
 • Управљане апликације, као што су ВордПресс, Друпал или ЗенЦарт
 • Кориснички контролни панел

Они нуде три одвојена заједничка хостинг плана; ако платите годишњи трошак, добићете два слободна месеца.

Лични (20 УСД месечно): 100 веб локација са 100 база података, 20 ГБ ССД простора, 1 ТБ скалабилне пропусности и 2000 ГПУ-а или Грид Перформанце Унит, који мери сваки погодак или захтев упућен на Грид сервис.

Про (30 УСД месечно): 500 веб локација, 500 база података, 100 ГБ ССД складишта, пропусна ширина 2 ТБ, 2000 ГПУ, глобални ЦДН за једну локацију и откривање и уклањање злонамјерног софтвера за једну локацију.

Агенција (120 УСД месечно за прва три месеца; 150 УСД месечно редовна цена): 2.500 веб локација, 2.500 база података, 500 ГБ ССД меморија, 5 ТБ скалабилне пропусности и 4.000 ГПУ-а. Такође добијате глобални ЦДН, откривање и уклањање злонамјерног софтвера и заштитни зид веб апликација за пет веб локација, заједно са једном регистрацијом домена и ССЛ сертификатом за једну локацију.

Како је структуиран ВПС хостинг медија Медиа Темплеа?

Медиа Темпле гарантује 99,999 одсто продуженог времена за њихово ВПС хостинг, што значи да ће ваша веб локација бити мања од минута сваког месеца. Домаћини су на ССД серверима, за које се показује да су најбрже опције, а купцима пружају флексибилност у избору између управљаних или самоуправљених сервера.

Селф-Манагед:

Сваки план укључује потпуни ССХ и роот приступ, тренутно обезбеђивање и избор између следећих оперативних система: убунту, дебиан, федора и ЦентОС.

 • ВПС са самоуправљањем започиње од 1 УСД 30 месечно за 2 ГБ РАМ-а, 20 ГБ простора за меморију и 2 ТБ опсега.
 • Скочите на ниво 2 са 50 УСД месечно за 4 ГБ РАМ-а, 40 ГБ меморије и 3 ТБ опсега.

Врхунски планови вам дају 20% попуста за прва три месеца.

 • Ниво 3 кошта 80 УСД месечно за прва три пре достизања редовне цене од 100 УСД месечно. Добијате 8 ГБ РАМ-а, 80 ГБ простора за похрану и 5 ТБ пропусне ширине.
 • Ниво 4 (200 УСД месечно за прва три месеца и 250 УСД месечно после тога): 16 ГБ РАМ-а, 160 ГБ меморије и 6 ТБ опсега.
 • Ниво 5 (400 УСД месечно прва три месеца; 500 УСД месечно после тога): 32 ГБ РАМ-а, 250 ГБ меморије, 7 ТБ опсега.
 • Ниво 6 (800 / месечно прва три месеца; 1000 УСД месечно после тога): 64 ГБ РАМ-а, 500 ГБ меморије и 8 ТБ опсега.

Потпуно управљани ВПС

Уз исте гаранције за 99.999 процената продужетка, Плеск Оник или цПанел и ВХМ 11.5 контролни панел, дневне сигурносне копије, миграцију и подешавање локације и мноштво различитих функција, њихов управљани ВПС почиње од 249 долара месечно. Скалабилна цена омогућава вам између 2 и 128 ГБ меморије, 30 ГБ и 1 ТБ за складиштење и између 2 и 10 ТБ пропусног опсега.

Могу ли да добијем наменски хостинг од Медиа Темпле-а?

Три различита плана сервера намењена једноструком станару укључују разне услуге, омогућавајући неограничено хостинг домена, месечну пропусност од 10 ТБ, 128 ГБ ДДР3, меморисану РАМ меморију, вишејезгрене Интел Ксеон процесоре, 1 ТБ ССД меморију и батерију и фласх- подржани кеш писања. Софтвер је унапред инсталиран на сва три плана на основу потреба купаца.

 • Самоуправља се од 2000 УСД месечно, са управљањем сервера командне линије, потпуним приступом роот-у и без управљаних услуга.
 • Управљани наменски сервери почињу од 2500 долара месечно. На захтев можете добити роот приступ, контролну таблу прилагођену корисницима и управљање следећим областима: основне перформансе, дневне сигурносне копије, ажурирања ОС-а и апликација, скенирање безбедности и злонамјерног софтвера и уклањање, ако је потребно
 • Потпуно управљани наменски сервери коштали су 2.699 долара месечно. Управљање системом и приступом роотима управља СисАдмин, а ви добијате приоритетне одговоре 24/7. Сви аспекти вашег хостинга у потпуности управља Медиа Темпле.
Да ли је Цлоуд хостинг услуга коју нуди Медиа Темпле?

Као Амазон ВебСервице партнер, Медиа Темпле ће вам помоћи да померите и направите своју веб локацију којом ће у потпуности управљати њихови СисАдмин и ДевОпс. Планови почињу од 499 УСД месечно и укључују 24/7 сертификовану подршку компаније СисАдмин. Бесплатна консултација помоћи ће њиховим представницима да сазнају више о вашем пројекту и изаберу најбољу опцију за своје потребе у Цлоуд хостингу.

Они такође нуде специјализовани ВордПресс хостинг на Амазон Цлоуд-у, са јединственом архитектуром која укључује више слојева вишка који обезбеђују 100% продужење рада. Прекомјерни Веб, база података и сервери датотека распоређени су у више центара података. Скалирање се дешава за неколико минута, ваша веб локација је изузетно сигурна и стално радите са једном особом како бисте били сигурни да је ваша локација увек онаква какву желите. Они нуде два одвојена ВордПресс плана, сваки са пет места, скалирање засновано на саобраћају и низ додатних функција. Планови почињу од 2500 долара сваког месеца.

Које друге карактеристике нуди Медиа Темпле свом купцу?

Медиа Темпле ради са различитим платформама, попут Магенто-а, за електронско пословање, заједно са више од 20 других управљаних апликација. Можете купити ССЛ сертификате за веб локацију е-трговине ако не купујете неки од заједничких планова који укључује сертификат.

Заједнички планови укључују ЦлоудФларе, који је укључен у део Грид инфраструктуре. Брзина и поузданост ЦлоудФларе-а, заједно са додатним нивоом заштите, заштитиће вашу веб локацију.

Како је корисничка подршка Медиа Темпле-а?

Медиа Темпле се поноси својим клијентима и они су изузетно брзи, образовани и брзи. Важно је запамтити да је подршка за веб ћаскање и телефон намењена само продајним питањима. Техничка подршка ограничена је на слање порука преко рачуна, али представници брзо одговарају са чврстим одговорима. Такође, нуде услугу за кориснике на Твиттеру и е-маилу..

Такође можете да користите њихову базу података и информација и можете да инсталирате СидеКицк, ВордПресс додатак који вам пружа различите могућности да бисте добили детаљне упуте за уобичајена питања.

Уз додатну надокнаду, можете надоградити подршку и радићете са цертифицираним инжењерима.

Где су датацентри Медиа Темпле и колико су безбедни?

Медиа Темпле има два веома сигурна дата центра. Први, који је завршен 2007. године, је ВА-ИДЦ4, смештен у граду Асхбурн, ВА. Флексибилан дизајн укључује бољи капацитет напајања и хлађења, а свака од 20 рачунарских просторија независно функционише.

Други, ЕЛ-ИДЦ3, налази се у граду Ел Сегундо, Калифорнија. Удовољава спецификацијама Тиер ИВ, нуди простор за раст и пружа још дубљу разину сигурности.

Какав је њихов продужетак?

Медиа Темпле гарантује њихово продужење времена за наменске сервере, а ваш новац стављају тамо где им стоје уста. Изузетно су стабилни, са врло мало времена застоја – добар знак за вашу веб локацију. Веб локације са мрежом које немају мрежу немају исту гаранцију и имају више времена застоја. И даље су изнад просјека од 99,9 посто, али за 20 долара мјесечно очекује се бољи продужетак.

Да ли ће ми њихови стручњаци помоћи да преместим своју веб локацију?

Неке веб локације укључују миграцију сајтова, али за оне који то не чине, ЦлоудТецх инжењери ће преселити вашу веб локацију по цени од 150 УСД по сајту. Пребациће било који веб сајт који је компатибилан са њиховим производима и враћаће вам новац ако не могу да премести вашу веб локацију.

Да ли имају добру брзину учитавања страница?

Медиа Темпле напомиње да Грид прави сајтове и до шест пута брже; многи тренутни купци се не слажу нужно са том брзином, али имајте на уму да су већег дела њихових веб локација брже него што је то био случај са другим домаћинима.

Да ли гарантирају неку од својих услуга?

Иако постоји много хостинг компанија које нуде изузетно дугачке гаранције поврата новца, које понекад досежу 97 дана, Медиа Темпле нуди 30 дана, што је довољно времена да одредите да ли је домаћин за вас.

Који су недостаци избора Медија храма?

Купци су пронашли неколико недостатака за гостовање у Медиа Темпле-у.

 • Они не нуде сервере засноване на Виндовс-у
 • Иако су сви њихови планови скупљи од многих популарнијих опција за хостинг, цене њихових ВПС и наменских сервер планова имају значајно веће месечне трошкове.
 • Више алата за израду веб локација би било од велике користи за кориснике који су нови у Веб дизајну. Њихова Вирб опција, која има додатни трошак, омогућава вам да направите оштре сајтове који одговарају мобилним уређајима. Међутим, опет, то кошта више сваког месеца и нема популарне теме за повлачење и испуштање које постају све популарније.
 • Многе су њихове могућности идеалне за оне са искуством и знањем о развоју веба; појединци или компаније без тога могу открити да имају теже време у почетку да користе Медиа Темпле.
Зашто бих одабрао Медиа Темпле?

Медиа Темпле има опсежну листу опција за хостинг, са много различитих прилика да по потреби прилагодите своје планове. Омогућују инсталацију једним кликом на неколико веб апликација; Постоји ограничен износ на Грид хостинг плановима, али наменски хостинг корисници имају већу могућност. Представници њихових служби за кориснике су искусни, професионални и љубазни.

Медиа Темпле је компанија за хостинг идеја за искусне програмере који желе револуционарни, висококвалитетни хостинг и не брину о буџету. За оне који су нови на хостингу или са малим буџетом, цене Медиа Темпле-а могу изгледати рестриктивно; способност раста и могућности на сваком плану могу, међутим, Медијски храм учинити добрим првим избором.

Више на МедиаТемпле.нет

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector