Рецензије Моцхахоста у мају 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар Хоцха Моцхахост?

Иако Моцхахост има своје фанове – и противнике – постоје већ годинама и имају бројне купце.


Да ли су погодни за вас?

Са ценом дна камена (почев од само 1,95 УСД), процентом продужења гаранције од 100% и гаранцијом брзине, Моцхахост је вредно погледати ако се налази на вашој листи.

Погледајте прегледе званичних сајтова Моцхахост 2.3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (8 гласова) Прос

 1. Неограничена пропусност и простор на диску
 2. Еаси Вебсите Буилдер
 3. 180-дневна гаранција без ризика
 4. Гаранција за доживотни попуст
 5. 100-постотна гаранција за неискориштење времена
 6. Доживотно име бесплатног домена

Цонс

 1. Оглашавање је мало нејасно
 2. Мање опција хостинга од већине
 3. Нема интегрисане резервне опције
 4. Додатни трошкови контролних плоча
 5. Страна подршка
 6. Неколико лоших критика

Подршка2Спеед2.5Феатурес2.5Валуе2Транспаренци2.5

Наш званични преглед Хостинг Моцхахост

Моцхахост је хостинг пружатељ услуга који је основан 2002. године. Овај посао их покреће више од 14 година. На површини, Моцхахост је солидан играч и конкурент у индустрији веб хостинга. Међутим, постоји неколико људи који би могли рећи другачије. Као што можете видети у корисничким рецензијама у наставку, они не добијају пуно љубави.

Препоручујемо СитеГроунд као сличну алтернативу са невероватном подршком и ниским трошковима.

Најбоље карактеристике Хостинг Моцхахост

Руке доле, постоји неколико карактеристика које Моцхахост пружа људима који су потпуно јединствени. Сама функција није јединствена, али онако како је нуде.

1. Неограничена пропусност и простор на диску

Моцхахост нуди неограничену пропусну ширину и простор на диску за све своје планове за хостинг. Иако ово није сасвим јединствено, то је увек лепа карактеристика коју можете видети само зато што многи хостинг провајдери не нуде неограничену пропусну ширину и простор на диску. Неколико је кривих за стављање великих слова на ове двије метрике. Ако се не треба бринути због тога, корисници ће никада добити грешку „премашена ширина појаса“.

2. Еаси Вебсите Буилдер

Такође стандардна функција, могућност да се веб странице лако користе помоћу ВИСИВИГ софтвера је такође плус – не нуди сваки веб хостинг провајдер. ВИСИВИГ је скраћеница за “Оно што видите је оно што добијете.” Другим речима, немате никаквих вештина кодирања да бисте направили веб локацију. То је визуелни уређивач и ваша веб локација биће направљена и постављена онако како видите на екрану како је обновите – све кодирање ће се побринути за вас.

3. 180-дневна гаранција без ризика

То је дефинитивно функција која је побудила моје интересовање. Није сваки пружатељ хостинг услуга гаранција поврата новца у целости од шест месеци. Ако даље размотрите услове пружања услуге, шта то значи је да можете отказати у првих шест месеци, али нећете добити пуни 100% повраћаја новца. Уместо тога, добићете враћени повраћај новца. Након шест месеци, нећете имати право на повраћај свих. То је сигурно нешто на уму.

4. Гаранција за доживотни попуст

Ово је јединствена карактеристика. То значи да се ваша цена никад неће променити. Ако се пријавите по сниженој стопи, увек ћете бити у стопу – оне никада неће подићи цене на вас. Сада то значи да се можете пријавити на њихов најмање скупи план за мање од 2 долара месечно. Ако бисте задржали Моцхахост као свог пружатеља услуга хостинга, то би значило да никад нећете плаћати више од два долара месечно – икад.

5. 100-постотна гаранција за неискориштење времена

Ово је такође јединствено у будућности. Сваки други пружатељ услуга хостинга који сам икад видио, има у највећем случају гаранцију од 99,9 посто. Моцхахост нуди 100-постотну гаранцију за продужење времена. Као део ове гаранције, надокнадит ће вам бесплатним хостингом ако икада пронађете вашу веб страницу. Занимљиво је да немају страницу са статусом сервера која ће вам рећи да ли имате техничких потешкоћа или не. Било како било, ово је значајка која се нигде другде не види.

6. Доживотно име бесплатног домена

Када се региструјете за име домена, то кошта око 15 долара годишње. Међутим, уз Моцхахост, добијате доживотно бесплатно име домена. Другим речима, не само да добијате бесплатно име домена за почетак, већ Моцхахост нуди да платите накнаду за хостинг вашег домена из године у годину.

Недостаци хостинга Моцхахост

Колико год примамљиво звучало, постоји неколико ствари у којима им недостаје.

1. Оглашавање је мало нејасно

Као што је горе поменуто у 180-дневној гаранцији без ризика, морао сам да уђем у услове услуге да бих тачно схватио шта значи „без ризика“.

Да, ако вам се услуга не свиди у року од 180 дана, можете да вратите новац – иако је он оцењен.

Ако желите потпуни поврат новца, то можете добити, али само у року од 30 дана – и морате се одлучити за ту опцију.

Осјећало се као да је њихово оглашавање било нејасно или погрешно сматрајући да је ово функција коју већина веб хостинг пружатеља нема.

2. Мање опција хостинга од већине

Нисам била сигурна да ли бих ово ставила као професионалац или против. Иако имају мање могућности хостинга од већине, шта ако имате, одговара већини. Они имају шест опција за Линук и шест опција за Виндовс – у већем делу, ово може удовољити ономе што људи траже.

3. Нема интегрисане резервне могућности

Ово је такође требало неколико додатних истраживања да то схватим. Моцхахост не прави резервне копије својих података, али не ради употребе купаца. Користите га само у случају нужде.

Другим речима, ако бисте били домаћини са њима, морали бисте да смислите сопствено резервно решење.

У 2019. ово заиста није довољно добро.

4. Додатни трошкови контролних плоча

Овај се осећао као да Моцхахост покушава да те покраде и уништи. Они имају највећи избор на располагању када је у питању избор контролне табле, али они нису бесплатни.

Корисници Линука имају више опција од Виндовс корисника јер могу да бирају између цПанела, Еаси Веб панела, ВХМ-а и Плеска.

Корисници оперативног система Виндовс заглавили су се са Веб страницом и Плеском плочом, имајући у виду да Плеск кошта више.

5. Страна подршка

Није ми се допала чињеница да се већина њихове подршке налази у Белгији. Иако знају, они би требало да буду са седиштем у САД – посебно имајући у виду да се њихов податковни центар налази у Чикагу у Сједињеним Државама.

6. Неколико лоших критика

Прочитао сам неколико лоших критика о Моцхахосту на мрежи. Да су то само једна или две рецензије, лако бих могао то да напишем незадовољном запосленом или тако нешто.

Међутим, када видите неколико лоших критика на неколико различитих локација, почнете да се питате шта се догађа иза сцене.

Суштина

Изгледа да је Моцхахост солидан Интернет провајдер. Међутим, када уроните и постанете купац, прича се изгледа мења. Чини се да се наше искуство разликује од прегледа – није све било тако лоше. Наравно, радили смо то само у сврху прегледа, али имали смо искуства са купцима. Допало нам се чињеница да је услуга била 24/7 и чинило се да су бржи од неких рецензија.

Скоро ме тјера да размишљам као да ни у једном тренутку нису добри, али чини се као да су очистили свој чин, што је нешто добро за видјети.

Погледајте додатне функције

Више на Моцхахост.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map