Рецензије намецхеап хостинга маја 2020. – Схаред, ЕасиВП и ВПС

Contents

Шта је Намецхеап хостинг?

Сетите се када је ГоДадди упао у невољу свог оснивача који пуца на слонове?


Па Намецхеап је преузео моралну позицију и помогао шокираним купцима да пређу на своју платформу.

Они иду када желите име домена, али шта је са њиховим хостингом?

Ову компанију је 2000. године основао човек по имену Рицхард Киркендалл, и самостално је у власништву и управља.

Током прве половине свог постојања, Намецхеап је пружао искључиво регистраре имена домена, али од 2007. они су се проширили и на опције заједничког хостинга. Канцеларије Намецхеап центра су у Лос Анђелесу и до сада се хвале списком клијената од преко два милиона.

Колико је добар Хостинг Намецхеап?

Као што име сугерира, ова веб локација је позната по својим јефтиним именима домена.

Али сада су медени јазавци и полажу своја потраживања у веб хостинг.

За само 10 долара годишње.

Ова компанија је већ петнаестак година стекла добру репутацију регистрара домена, а услуге веб хостинга су у реду, чак и ако нису тако изванредне као на другим веб локацијама. Све у свему, најбоља ствар у вези са Намецхеап-ом је цена, али они имају прилично добру корисничку услугу и пружају све што је потребно да бисте поставили и покренули веб локацију. Ако тражите нешто једноставно и лако, Намецхеап може бити пристојна опција, под претпоставком да желите да уштедите новац. Ако вам је ипак потребно нешто робусније или желите да угостите више веб локација или урадите било шта веома сложено, онда Намецхеап може бити изузетно ограничавајући.

Погледајте званичне прегледе имена хостева на сајту 3.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Исплативо
 2. Прилична корисничка подршка
 3. Искусни регистратор домена
 4. Кориснички интерфејс
 5. Поуздан рад
 6. Добре пословне карактеристике

Цонс

 1. Ограничене могућности које се нуде
 2. Вредности планова су много више ограничени
 3. Није идеалан за велика предузећа или хостинг многих сајтова
 4. Проблеми се могу распламсати на редовној основи

Сажетак Што се тиче услуга веб хостинга, Намецхеап сигурно није у највишем нивоу. Међутим, за свакога ко тражи нешто исплативо без икаквих брига, ово би могла бити добра опција. Цијене су најбоље у томе, али то не мора нужно значити да има велику вриједност. Подршка3.5Спеед3Феатурес3Валуе4.5Транспарентност4

Наш званични преглед Хостинг Намецхеап

Ову компанију је 2000. године основао човек по имену Рицхард Киркендалл, и самостално је у власништву и управља. Током прве половине свог постојања, Намецхеап је пружао искључиво регистраре имена домена, али од 2007. они су се проширили и на опције заједничког хостинга. Канцеларије Намецхеап центра су у Лос Анђелесу и до сада се хвале списком клијената од преко два милиона. Намецхеап је акредитован ИЦАНН.

Најбоље карактеристике Хостинг Намецхеап

Прије него што уђемо у бројне проблеме који долазе са Намецхеап хостингом (нажалост, има их мало), кренимо са посматрањем ствари које добро раде. Дуго у послу и имати толико много купаца (тако кажу) значи да морају радити неколико ствари како треба, тако да требамо истакнути позитивне аспекте који долазе са добијањем јефтиног домена и веб странице од Намецхеап-а.

1. Исплативо

Постоје четири плана која можете изабрати, а сви су смешно јефтини у поређењу с другим веб локацијама. Тамо где Намецхеап заиста сјаји, налази се у уводној цени која почиње од 9,88 УСД за пакет вредности. Ценовник је следећи.

 • Вредност: 9,88 УСД за почетак, обнављање од 38,88 УСД годишње
 • Професионални: За почетак 19,88 долара, обнављање 78,88 долара годишње
 • Крајњи: 29,88 долара за почетак, обнављање по 129,88 долара годишње
 • Бусинесс Про: 19,88 УСД за почетак, 17,98 УСД месечно за обнављање

Као што видите, можете почети са врло ниском уводном ценом. Али добијате ли много за новац? Не баш. Али ући ћемо у то касније.

2. Брзо и лако укрцавање

Кад год се пријавите на нову хостинг локацију, морате добити све своје податке и све покренути. Неке веб локације то могу непотребно компликовати, што значи да, ако нисте већ упознати са изгледом, може бити збуњујуће и одузети више времена него што је потребно. Намецхеап, на срећу, чини поступак укрцавања изузетно једноставним. Чим се пријавите, примите е-пошту добродошлице и одмах након тога можете се пријавити. Све је постављено на ефикасан начин, што значи да се уопште нећете окренути и морати да позовете корисничку подршку.

3. Подршка

Када се гледају прегледи купаца, чини се да постоји неко одступање од система подршке. С једне стране, неки корисници ће тврдити да им је дато одобрење, док са друге стране, различити људи кажу да је корисничка подршка најбоља ствар на веб локацији. С нашим ограниченим искуством, морамо рећи да је, генерално, пружена услуга нешто изнад просека, а времена одзива релативно брзо.

Једна ствар коју бисмо волели је да имају телефонску подршку, али можете да разговарате уживо, што значи да бисте требали да решите свој проблем у року од сат времена. Друга опција је отварање карте, која може трајати од пет сати до целог дана, у зависности од броја клијената.

4. Управљање веб локацијама

Као што смо горе споменули, Намецхеап је добар само за оне који не требају пуно функција или функционалности на својој страници. Већина притужби које смо видели били су од корисника који су желели да интегришу пуно додатих апликација и програма у своју веб локацију, што није идеално за овог домаћина.

Када се каже, претпостављајући да је једноставност ваша главна игра, онда вам Намецхеап олакшава ствари. Једном када започнете на својој веб локацији, задњи крај је врло минималан и једноставан за употребу, што значи да вам за кретање кроз опције менија не треба дипломирање рачунарске науке. Неки би могли рећи да је превише једноставно.

5. Опције резервне копије

Кад год управљате веб страницом, морате бити сигурни да редовно правите резервне копије материјала. Намецхеап, међутим, одузима пуно овог терета са ваших рамена и ствара резервну копију веб странице два пута недељно. Иако ми препоручујемо да то радите и сами, ово је лепа карактеристика коју нуде, тако да ако заборавите да то урадите, дугорочно се нећете зајебавати.

6. Функције веб локације

Иако су додатне функције које Намецхеап нуди ограничене у поређењу с другим веб локацијама, оне које има су прилично добре.

 • Софтацулоус: што се тиче инсталирања скрипти и апликација трећих страна, овај програм чини ствари врло једноставним омогућавајући вам да све поставите једним кликом.
 • ЦлоудФларе: овај програм треће стране може вам помоћи да убрзате вашу веб локацију и учини вас мобилнијим. Намецхеап вам омогућава да се интегришете са ЦлоудФларе-ом за боље перформансе.
 • Гоогле Аппс: за свакога ко воли Гоогле, можете да инсталирате апликације компаније на веб локацију преко Намецхеап-а

7. Уптиме

Када одете на било који хостинг сајт, сви ће тврдити да гарантују преко 99% поузданости продужетка. Колико смо могли рећи, Намецхеап не описује шта они могу понудити ако падне тај проценат, што значи да су њихова гаранција можда само нека празна обећања.

Како је речено, нисмо видели било какве значајне проблеме са продужењем рада, што значи да изгледа да имају све под контролом. Већина жалби које смо видели имали су функције и скрипте које не раде исправно, али чини се да нико нема толико проблема са продуженим радним временом. Наравно, понекад се дешавају ствари, али чини се да страница у потпуности испуњава своје обећање.

8. Регистратор домена

Прво и најважније, Намецхеап је започео као регистратор домена, и као такав, то место чини изузетно добро. Ако желите да купите домен и будете га угостили негде другде, Намецхеап то чини невероватно лако. У ствари, многе велике веб локације користе ову услугу, а затим пролазе кроз другу хостинг локацију јер је толико исплатива и једноставна за коришћење. Све у свему, чак и ако не користите Намецхеап за хостовање веб локација (вероватно нећете), то може бити сјајна опција за куповину домена.

Недостаци хостинга Намецхеап-а

Сада када смо погледали позитивну страну Намецхеап-а, требали бисмо пребацити новчић и видети шта не функционише. Нажалост, у овом случају лоше надмашује добро, али ако вам треба јефтина веб локација и немате пуно додатних захтева, можда се нећете морати бринути о било којој од ових ствари.

1. Ограничене могућности

Када гледате хостинг услуге, Намецхеап ставља највише ограничења на број домена и база података које можете имати. Очито је да је ваш пакет јефтинији, мање ћете добити, али у овом случају, ограничења су већа него што бисте очекивали. Ево поделе.

 • Вредност пакета: Три домена, 20 ГБ дисковног простора, педесет база података и педесет налога е-поште.
 • Професионални: Десет домена, 50 ГБ дисковног простора, 100 база података и налога е-поште
 • Крајњи: Педесет домена, 50 ГБ дисковног простора, 100 база података и налога е-поште
 • Бусинесс Про: 20 ГБ простора на диску и 5000 ГБ пропусне ширине

Као што видите, за свој новац не добијате толико колико бисте очекивали. Међутим, ако не видите никакав проблем да останете под тим капама, открит ћете да је Намецхеап много исплативији од конкуренције. Међутим, нећете добити ни исти ниво функционалности и перформанси, тако да то морате имати на уму.

Друга ствар код ових капа је да нису тако једноставне као на другим сајтовима. С обзиром да сте ограничени у сваком погледу, то значи да ћете можда требати да надоградите пакет из једног или више разлога. На пример, можда имате једну веб локацију и домен, али ако вам треба више од 20 ГБ простора на диску, онда морате надоградити. Слично томе, ако вам треба више база података, морат ћете надоградити, и тако даље. Остале услуге хостинга издвајају ствари тако да их надограђујете када повећате и додате још функција. Помоћу Намецхеап-а можете наставити са радом једног веб сајта и мораћете да се ажурирате без обзира на то колико сте добили.

2. брзина

Друго велико ограничење Намецхеап-а је брзина којом се учитава ваша страница. Под претпоставком да желите да људи гледају вашу веб локацију, морате да будете сигурни да неће требати дуго да се учитају; у супротном, ваши купци ће одскакати пре него што нешто виде. Стога морате пронаћи услугу хостинга која може осигурати да се ваша веб локација брзо појави, без обзира на то који се уређај користи.

У том погледу, Намецхеап није тако сјајан. Опет, ако имате једноставну страницу без пуно графике или сложених апликација, вероватно не морате бринути. Али ако ваша веб локација почне да има додатне функције или функционалност, можда ћете имати проблема. Све у свему, Намецхеап није ни близу толико брз као учитавање страница.

3. Гаранција за поврат новца

Иако није увек најбољи показатељ снаге компаније, један од начина да стекнете увид у то колико ће неко предузеће бити поуздано јесте да ли нуде гаранцију за поврат новца или не. То значи да компанија стоји иза свог производа 100%, што купцима пружа осећај сигурности и комфора.

Имајући то у виду, Намецхеап нуди такву гаранцију, али је изузетно ограничен у обиму. Већина веб локација које нуде такав посао ће то радити тридесет дана. Овде имате само две недеље да одлучите да ли је то за вас, што у нашој књизи није довољно времена. Стога ово морамо навести као негативан, јер се чини да се веб локација нада да ће привући новајлије које не знају да су две недеље прекратке за процену хостинг компаније. Ако би Намецхеап били сигурнији у своје услуге, тада би понудио најмање тридесет дана.

4. Само за Линук

Иако ово ограничење није нужно довољно за осуду веб локације, вреди приметити да Намецхеап нуди само услуге за Линук, што значи да корисници Виндовс-а или Мац нису на срећу. Оно што је значајно у томе је то што је чини се да је овај сајт намењен корисницима првог вебсајта, који највероватније неће користити Линук за постављање своје странице. Без обзира на то, ово место може понудити.

Суштина

Све у свему, гледајући све предности и недостатке, морамо рећи да једино што Намецхеап настоји је да имају ниже цене од конкуренције. Ако се желите ослонити на ову компанију због држања ваше домене, онда вам топло препоручујемо да то урадите, јер то најбоље ради. Међутим, када је у питању хостинг услуга, Намецхеап има превише проблема да би био одрживо решење.

Међутим, ако се каже, ако сте тип особе која се много више бави ценама него перформансама, можете дати прилику Намецхеап-у. Међутим, ниже цене не значе бољу вредност, што значи да бисте за мало више новца могли добити далеко боље карактеристике и функционалности, и нећете морати да се носите са било каквом главобољом даље низ линију.

Укратко, Намецхеап је започео као одличан регистратор домена, а затим је одлучио да се опроба у веб хостингу. Међутим, с обзиром да то није била првотна сврха, сајт се није специјализовао за хостинг услуге, што значи да има слабије перформансе.

Дно црта је купити ваш домен овде, али га сместити негде другде.

Погледајте додатне функције

Често постављана питања о хостингу над намеч

Ако сте и даље на огради око Намецхеапа или размишљате да се пријавите са њима, ево неколико уобичајених питања која људи имају о услузи. Ако овде не можете пронаћи оно што тражите, предлажемо да се директно обратите веб локацији. Требали би бити у могућности да одговоре на сва ваша питања, мада треба имати на уму да ће вам покушати продати пакет, тако да можда звучи боље него што заправо јесте.

Можете ли угостити више веб локација путем Намецхеап-а?

Да, можете, иако сте ограничени у броју. Међутим, једна ствар коју треба имати на уму је да сте ограничени на дисковном простору и базама података, што значи да чак и ако хостујете само две веб локације, можда ћете требати да надоградите на виши ниво да бисте омогућили више складиштења података. Без обзира на то, Намецхеап вам омогућава да угостите најмање три места и највише педесет.

Који тип хостинга је доступан?

Намецхеап нуди четири различите врсте хостинг услуга. Дељени, препродавачи, ВПС и наменски сервери.

Да ли веб локација нуди бесплатне домене ако се пријавите за његов хостинг план?

Не, Намецхеап не нуди никакве бесплатне домене. Пошто је почело као матичар, своје домене морате купити засебно. Срећом, они су веома исплативи.

Постоје ли скривени трошкови?

Срећом, Намецхеап је веома напредан у погледу цена и трошкова, што значи да не бисте требали да пронађете ниједну накнаду која није била наведена и приказана вам је пре него што сте се пријавили..

Могу ли угостити своју е-пошту путем Намецхеап-а ако немам веб локацију?

Да, веб локација нуди услуге намењене хостингу путем е-поште. Можете добити простор на диску и складиште датотека за своје поруке е-поште, као и заштиту од нежељене поште.

Да ли Намецхеап нуди гаранцију поврата новца?

Да, али важи само четрнаест дана (две недеље). Међутим, ако одаберете план наменског сервера, тада немате ову опцију. Такође, ако остварите додатне накнаде током прве две недеље, оне вам неће бити враћене.

Да ли овај сајт нуди другачије структурирање плана плаћања?

Да, Намецхеап је веома разнолик с обзиром на то како можете платити за његове услуге. Ако желите, можете да плаћате месечно, годишње, двогодишње или чак трогодишње. Бусинесс Про план је, међутим, доступан само за месечно обнављање, тако да не можете унапред плачати за целу годину. Све у свему, што више трошите унапред, више ћете уштедјети на дужи рок.

Што се тиче плаћања, сајт узима све главне кредитне картице, као и ПаиПал, па чак и БитЦоин.

Које врсте опција за корисничку подршку има Намецхеап?

Примарна метода контактирања тима за подршку је путем система улазница или отварањем чет-а уживо. Тренутно немају никакву телефонску услугу. Можете и да прођете кроз базу знања веб локације да бисте пронашли одговоре на уобичајене проблеме.

Где се налазе Намецхеап-ови центри података?

Имају бројне локације у Северној Америци, као што су Далас, Феникс и Атланта. Сједиште странице је у Лос Ангелесу. Намецхеап такође има центре података у Великој Британији и Европи ако сте ван САД.

Да ли Намецхеап има отпремнине за своје центре података?

Да, као и на свим веб локацијама за хостинг, Намецхеап има вишкове за напајање, сигурносне функције и умрежавање.

Да ли сајт нуди гаранцију за своје време рада?

Ако добијете заједнички или наменски план сервера, онда Намецхеап нуди 100% продужену гаранцију. Ако добијете препродавач или ВПС план, онда тај проценат пада на 99,9%. Ако доживите нешто мање од тога, можете испуњавати услове за продужење циклуса. Ипак морате да предате карту у року од десет дана да бисте се квалификовали.

Да ли Намецхеап нуди неограничене планове?

Да, неколико понуђених планова имају неограничену пропусност и простор на диску. Али морате платити премију за то.

Да ли Намецхеап има свој систем контролне табле?

Не, веб локација користи цПанел, што је индустријски стандардни систем за управљање вашом веб страницом.

Да ли веб локација сигурносно копира моје податке?

Да, добићете резервне копије два пута недељно, иако на сајту пише да је ово само за „рестаурацију“. То значи да би требало да правите сигурносну копију. Можете бесплатно затражити додатне сигурносне копије од Намецхеап-а.

Какав програмски језик је прихваћен на овој веб локацији?

Намецхеап омогућава да се многи индустријски стандардни програми интегришу у вашу веб локацију. Главна имена су МиСКЛ, Перл, Руби он Раилс и ПХП.

Могу ли пренијети свој домен или веб локацију у Намецхеап?

Да ти то можеш. Сајт има тим за транзицију који ће вам помоћи да све постојеће називе домена и веб локације имате на својим серверима. Најбоље од свега, ако је ваш стари домаћин имао другачије подешавање контролне табле, Намецхеап ће га учинити компатибилним са цПанел. Можете пренети сав свој постојећи материјал без обзира који план одабрали.

Ако сам нови у стварању веб странице, да ли Намецхеап нуди алате који ће ми помоћи?

Да, можете пронаћи пуно алатки који ће вам помоћи у креирању веб локације. Најчешћи су ВордПресс, Јоомла и Друпал. Све можете поставити једним кликом користећи Софтацулоус. Ови алати делују без обзира да ли покрећете једноставан блог или постављате интернетску продавницу.

Које врсте безбедносних опција нуди Намецхеап?

До сад, сајт штити ваше податке само заштитним зидом. На сајту се такође налази и властити тим обезбеђења који ће надгледати све проблеме.

Могу ли да обезбедим стреаминг видеа на својој веб локацији путем Намецхеап-а?

Да, али то морате урадити преко ВПС-а или наменског плана сервера. Ако користите дељени хостинг пакет, не можете да преносите видео записе јер ће то утицати на брзину сервера.

Више на НамеЦхеап.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map