Регистер.цом Рецензије Мај 2020. – Цене и планови за хостинг

Колико је добар Региструј се хостинг?


Регистер.цом Рецензије 2.3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (0 гласова) Прос

 1. ФТП приступ
 2. Сигурносне копије веб локације за последња 3 дана
 3. 24/7 Подршка за телефон и е-пошту

Цонс

 1. Изузетно скупо
 2. Они наплаћују за алат за изградњу веб локација
 3. Збуњујуће странице продаје
 4. За е-пошту наплаћују додатни износ

Подршка2Спеед2.5Феатурес2.5Валуе2Транспаренци2.5

Наш званични Регистер.цом Хостинг Ревиев

Регистер.цом је једна од оригиналних компанија за регистрацију домена која и данас послују. Своју линију производа су проширили веб хостингом. Једино где они изгледају као да им блиста је подручје њихове корисничке подршке.

Најбоље карактеристике хостинга Регистер.цом

Регистер.цом нуди три хостинг пакета – сви са одличном корисничком подршком. Њихов највиши ниво – пакет е-трговине – подржава обраду кредитних картица и могућности куповине.

ФТП приступ

Врло мало хостинг провајдера више нуди ФТП приступ. Иако је ово техничко решење, оно омогућава и већи степен флексибилности и прилагођавања. ФТП је интернетски стандард који стоји за протокол преноса датотека. Овај протокол вам омогућава слободу преноса датотека било које врсте између рачунара и њиховог сервера ради потпуне прилагодбе.

Сигурносне копије странице

Иако је ово стандардна функција за неке од пружатеља услуга хостинга, изгледа да недостаје многим другима. Помоћу регистер.цом не само да ће направити резервну страницу, већ вам омогућава приступ функцији коју називају Филе Ресторе. Враћање датотеке омогућава вам да вратите верзију веб локације како бисте избрисали евентуалне грешке. Открили смо да је мало кратковидно да чува само ваше податке последња три дана, али чињеница да су они уопште имали ово је дефинитивно плус.

24/7 Подршка за телефон и е-пошту

Овде сјаји регистер.цом. Имају подршку током цијеле године путем телефона и е-поште. Иако не нуде разговор уживо, открили смо да имамо компетентног представника за подршку сваки пут кад смо се позвали – и звали смо неколико пута дневно. Ово је значајно због тренда у пословању који људе ставља кроз дуго задржавање да би се домогао активног агента за подршку.

Довнсидес оф Регистер.цом Хостинг

Нажалост, било је више не вољети регистровање портала.цом, а онда је то било тако – ријетка појава.

Изузетно скупо

Ако узмете у обзир да је регистер.цом био један од оригиналних веб регистрара, ово представља мало изненађење. Тренутно је ГоДадди тренутно најприсутнији веб регистратор на мрежи. Многи други хостинг провајдери користе функцију регистрације ГоДадди-а као своју. Међутим, Го Дадди наплаћује само 14,99 УСД за регистрацију вашег домена. Регистер.цом наплаћује 35 УСД годишње за дот-цом адресу – што је 250 посто повећање од најпопуларнијег мрежног регистрара.

Ово је изузетно значајно с обзиром да многи људи користе веб хостинг провајдере да паркирају домене. Повећање регистрације имена домена за 250 одсто повећаће се изузетно брзо, што ће регистер.цом постати једно од најгорих места за регистрацију и паркирање домена.

Они наплаћују за алат за изградњу веб локација

Сваки други хостинг провајдер који нуди алате за поједностављење вашег искуства веб градње пружа ове алате бесплатно. Регистер.цом наплаћује алате за израду њихових веб локација. Скоро да има осећај као да вас регистер.цом покушава никнути и уништити – покушавајући да извуче сваки пени од вас. ВордПресс нуди боље алате за прављење веб локација са шаблонима. Поврх тога, ВордПресс је лакши за употребу, а регистар.цом инсистира на наплати алата који сваки други пружалац услуга нуди бесплатно.

Збуњујуће странице продаје

Кад год видите предзнак који каже, „Изградићемо вашу веб локацију бесплатно“, то је сигурно нешто што треба размотрити. Ко не би хтео да користи такву услугу?

Проблем са тим је што ће вам фини отисци јасно рећи да ће вам за ову услугу наплаћивати 94,95 УСД месечно. Чак је и најскупља опција хостинга мања од 30 долара месечно, па шта је то? Да ли ће бесплатно направити вашу веб страницу или ће вам наплатити близу 100 УСД месечно?

Након што сам прегледао њихове услове услуге, открио сам да наплаћују 799 УСД за услугу изградње веб страница, плус 94,95 УСД месечно. Нисам био сигуран да ли је то намењено намерно обмањивањем или ако су значили да вам неће наплатити унапред 1139,40 УСД, што ће вас коштати током следећих 12 месеци.

За е-пошту наплаћују додатни износ

Ово кад смо се нашли мало смешно. Сваки други хостинг провајдер укључује хостинг хостинга као део веб хостинг пакета. Регистер.цом нема само ове две функције одвојене, али ако желите да управљате својом е-поштом, морате се пријавити на други портал користећи другачији скуп акредитала да бисте управљали е-поштом, а затим и своју веб страницу. Ниједан од три хостинг пакета не поседује једну адресу е-поште.

Они ће можда покушати да га учине приступачним приступом порталу веб поште са 5МБ простора за складиштење који вас кошта 9,99 УСД годишње, али њихов најскупљи пакет са 10 поштанских сандучића и 100МБ простора за складиштење кошта и до 99,99 УСД годишње. Е-пошта није роба која се продаје овако – чак и Гоогле нуди емаил прилагођен домену са 10 пута већим бројем функција по повољнијој цени..

Суштина

У најбољем случају регистер.цом плени због незнања људи. Њихов веб хостинг може бити поуздан и можда ће имати услугу звјезданих корисника да би га правили, али наплаћују превише услуга за своје услуге и не испоручују кључне компоненте – попут е-поште – које би требале бити укључене у сваки хостинг пакет.

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map