ЈустХост рецензије мај 2020: цене, планови, време и статистика

ЈустХост рецензије мај 2020: цене, планови, време и статистика

ЈустХост рецензије мај 2020: цене, планови, време и статистика

Contents

Шта је ЈустХост?

ЈустХост је веб хостинг провајдер који нуди Линук услуге засноване на Линук-у. ЈустХост основана је 2002. године у Глендалеу у Калифорнији, а купила ју је компанија Ендуранце Интернатионал Гроуп 2012. године.


Колико је добар ЈустХост хостинг?

ЈустХост нуди релативно стандардне дељене хостинг пакете по прилично конкурентној цени. Није много тога што их разликује од других компанија које су стечене ЕИГ-ом, већ показују многе знакове ове аквизиције. Иако вас могу примамити атрактивне уводне цене и карактеристике регистрације, стварна испоручена услуга је у најбољем случају осредња. ЈустХост знатно заостаје за својим конкурентима у брзини, продужењу и корисничкој услузи. Погледајте званични сајт

Само рецензија хостова: Вриједно снимка?

Само домаћин – можда имаш пријатеља који их користи, па си мислио да их вреди пробати.

Или сте са њима домаћини од када су започели 2002. године и питате се да ли су још увек добри.

Ако погледате по интернету, коментари Јуст Хост-а нису превише пријатни.

Ми ћемо вам дати мишљење и пустити вас да се одлучите.

Чини се да само Хост-ови дељени хостинг пакети представљају јаку предност за ваше пословање: конкурентне цене, јасан и приступачан пут за увећање, много простора за складиштење и неколико других доброта за покретање.

Квалитет пружене услуге је, међутим, слабији. Са малим брзинама учитавања страница, испод просечног рада и фрустрирајућим поступцима корисничког сервиса, препоручујемо прелазак на Јуст Хост. За отприлике исту цену можете добити сличне пакете уз бољу услугу са СитеГроунд или Блуехост (још један ЕИГ бренд).

Најбоље карактеристике Јуст Хост хостинга

Да бисте били сигурни, Јуст Хост нуди неке атрактивне карактеристике због којих их можете размотрити. Ево неколико разлога због којих су вам могли упасти у очи.

1) Конкурентски пакети у погледу простора

Са својим најосновнијим планом, Јуст Хост нуди 100МБ простора за складиштење података, 100 адреса е-поште, резервне копије и бесплатно име домена и неограничен месечни пренос података. Ово је прилично конкурентан пакет за базну цену од 3,50 УСД месечно. Постоји и јасан пут ка опсегу помоћу Јуст Хостинг-а, јер неограничени домени могу бити домаћин са њима за само додатних 1,50 УСД месечно. Лако је видети како би неко могао бити заинтересован за Јуст Хост-а на основу цене цене по понуђеном простору.

2) Инстант Сигн Уп

Непосредни посредник за многе купце, посебно међународне, представља изузетно дуготрајан процес пријаве. Неки домаћини захтевају да се ваша идентификација верификује, а многи захтевају да их позовете током радног времена да бисте довршили верификацију. За све који живе изван државе, или чак само у другој временској зони, кретање сатима позивног центра само је још једна гњаважа за коју сви мислимо да би индустрија до сада требала прерасти. Да бисте заслужили Јуст Хост, они вам одмах дају сервер. Процес њихове пријаве је једноставан и ваша веб локација ће бити спремна да се креира уживо одмах након пријаве.

3) Бесплатно име домена

Свиђа нам се име бесплатног домена једнако колико и било ко. И сигурно ако гостујете са њима само годину дана, уштедећете 10 долара.

Али то није нешто што ће запечатити уговор, већ само нешто лепо

4) 30-дневна гаранција поврата новца

Свиђа нам се ово, и то је знак сјајног домаћина. Ако су вољни да вам у целости у року од 30 дана вратите поврат новца, вреде вам времена. Они су вољни да троше време и новац вас чине срећним, тако да је ово дефинитиван плус који усран домаћин не би учинио

5) Подржана од стране велике компаније

Ово је и професионалац и противник. ЕИГ их је купио 2012. године, што је добро из безбедносних разлога. Знате да неће дозволити да се све отопи до темеља и продају вашу кредитну картицу хакерима. У најгорем случају натераће вас да се преселите у Блуехост. Лоша страна је што су велика корпорација. Можда ћете добити споро време чекања, подпарталну подршку и опште досадне карактеристике велике компаније.

6) Интеграција апликација и Фреебиес

Ако се нешто може рећи у корист избора веб домаћина у корпоративном власништву, то је да постоје одређени перкети у облику лакоће интеграције са другим корпорацијама, попут Гооглеа. Јуст Хост савршено функционише са свим стандардним Гоогле додацима, као и са 100 других платформи отвореног кода. Јуст Хост ће такође убацити Гоогле и Бинг рекламне кредите, што је леп бонус за нову веб локацију која жели да експериментише са АдВордс-ом и СЕО-ом..

 

Недостаци хостинга само домаћина

Иако сигурно постоје неке ствари у којима Јуст Хост ради лепо, наш став је да постоји много места на којима они недостају. Ако су брзина, продужење рада и корисничка услуга за вас важни, а они су већини људи, тада бисте Јуст Хосту требало да дате тежак пролаз. Ево више о тим недостацима, као и неким другим питањима која имамо са њиховим услугама:

1) Испод индустријског просека у време радног времена

Просјечни продужетак домаћина за 2015-2016 износио је 99,89%. За лаика то може изгледати прилично добар просек. Али ако се бавите математиком, то значи готово 100 сати застоја годишње. Штавише, ово је значајан пут иза индустријског просека од 99,96% продуженог времена. Ако је ваша веб локација уновчена, сваки сат станке кошта вас новац – то је нешто што би требало пажљиво размотрити пре него што одаберете Јуст Хост за вашег веб хостинг провајдера.

2) Испод индустрије просек у брзини

Времена учитавања страница су невероватно важна како за рангирање вашег претраживача, тако и за целокупно корисничко искуство. Корисници не само да су склони да одбију са ваше веб локације ако се предуго учитава, већ ће и Гоогле потиснути вашу веб страницу у резултатима претраге ако осећа да је ваша спора. Због тога није мали одметник што је просечно време учитавања странице Јуст Хост-а за 30-40% спорије од просека у индустрији. Уз брзину учитавања страница од око 950мс, они знатно заостају за другим домаћинима сличних цијена. А2 хостинг, најбржи домаћин који смо прегледали до данас, учитава странице у 210 мс. Друга компанија у власништву ЕИГ-а са сличном ценом, Мали наранџасти, учитава странице за око 520 мин.

3) Успоравање корисничке подршке уз надоплату за покретање

Брза анализа корисничких услуга Јуст Хост-а говори много. Као што је то често случај са ЕИГ компанијама, притужбе везане за корисничку службу почињу прскати одмах након куповине. Само Хост није изузетак у том погледу. Можете да очекујете да причекате 10-20 минута да бисте се повезали са службом за кориснике, било путем телефона или тренутног ћаскања. Једном када то учините, изгледа да вам се неће чинити да се нађу на месту где сте; често ће вам се постављати линкови до њихових страница са често постављаним питањима или препоруке за основно решавање проблема које сте већ испробали. Поред тога, наићи ћете на распродаје на сваком кораку. Иако продајне услуге нису најгора ствар коју компанија може учинити својим купцима, ова пракса је ужасно фрустрирајућа када само покушавате да решите проблем..

4) Резервне копије сервера нису загарантоване

Јуст Хост наводи седмичне сигурносне копије сервера као једну од услуга које нуде, а то раде и многи њихови конкуренти, ако не и чешће. Међутим, прочитајте детаљни испис и видећете да те резервне копије нису загарантоване. Није страшно убедљиво, зар не? Очигледно је да безбедности ваших података не треба у потпуности веровати Јуст Хост-у, па ако их требате изабрати за свог даватеља услуга, обавезно извршите ручне резервне копије.

5) Нема ВПС

Многи хостинг провајдери нуде ВПС опцију као надоградњу од дељеног хостинг плана. Укратко за Виртуал Привате Сервер, то значи да изнајмљујете наменски део простора од сервера. Само домаћин нема ову опцију. Штавише, Јуст Хост не нуди опције хостинга у облаку. Иако њихови дељени планови хостинга скалирају на предвидљив и користан начин, Јуст Хост није компанија која ће бирати ако планирате да разместите своје пословање користећи ВПС.

6) Нема Цатцхалл е-поште

Једна од кључних карактеристика коју Јуст Хост недостаје је функција цатцхалл е-поште. Иако Јуст Хост нуди неограничену количину домена, ова е-маил адреса е-поште може учинити тако да пропустите неке важне поруке е-поште.

Суштина:

Та цена од 3,45 УСД месечно која вас је привукла на Јуст Хост долази са великим уловом: ту цену добијате само ако сте спремни да купите њихове услуге за 3 године. Поготово с обзиром на то да им је гаранција поврата новца доступна само првих 30 дана услуге, што је веома велики део новца који ће вас тражити да пласирате унапред. Иако ће многи радо платити унапред за праву услугу, све што се узме у обзир, Јуст Хост не представља најубедљивији случај зашто бисте се толико дуго требали везати за њих. Ако желите да одаберете домаћина у друштвеном власништву, препоручујемо ГоДадди или ХостГатор, где су пословни модели зрелији.

Погледајте додатне функције ЈустХост Рецензије 2.7 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (1 глас) Прос

 1. Брзо подешавање
 2. Јасан пут до скале са заједничким хостингом
 3. Конкурентне свемирске понуде
 4. Фрее Домаин

Цонс

 1. Нема ВПС-а
 2. Нема Цатцхалл е-поште
 3. Повратни прозори нису загарантовани
 4. Служба за кориснике је Лацклустер
 5. Испод просечне брзине и прелазног времена

Суппорт2Спеед2Феатурес3Валуе4Транспарентност2.5

ЈустХост Питања и Одговори

Уз толико доступних опција веб хостинга, како знати која је услуга права за веб локацију или веб локације вашег предузећа? Знамо да може бити тешка одлука, па зато већину истраживања чинимо за вас. Да ли сте размишљали о коришћењу ЈустХост за ваше веб хостинг потребе? Ако је тако, на правом сте месту. У овом ћемо чланку започети с опсежним одјељцима за често постављана питања (ФАК) који садрже информације о најчешћим проблемима које људи имају. Затим ћемо објаснити зашто одабрати ЈустХост може бити добар избор за вас. Хајде да почнемо:

Да ли ЈустХост нуди Линук или Виндовс хостинг?

Њихове услуге веб хостинга су само Линук и не укључују Виндовс хостинг.

Хоће ли ЈустХост покушати повисити месечну цену када дође време да обновим уговор?

Када потпишете своје прве услове услуге, добићете попуст. Након тога, сваки пут када будете обнављали, наплаћиват ће вам се редовна цијена за ваш план услуга.

Да ли ЈустХост планови укључују бесплатан домен?

Да, сви ЈустХост-ови планови укључују једну бесплатну регистрацију имена домена. Ако имате заједнички план, бесплатан је само годину дана.

Ако будем имао станке, хоће ли ми ЈустХост вратити поврат новца?

Не. Веб услуге ЈустХост немају гаранције за продужење рада, тако да нећете добити ништа назад за време застоја.

Има ли ЈустХост гаранцију за повраћај новца?

Да, ако одлучите да откажете услугу у року од 30 дана, можете добити пуни поврат трошкова свог плана. Након периода од 30 дана, надокнаде трошкова се плаћају за део месечне услуге који је био неискориштен. Ако откажете уговор, можда ћете моћи да наплатите за своја имена домена.

Да ли ЈустХост нуди планове хостинга за виртуелни приватни сервер (ВПС)?

Да, апсолутно јесу. Они нуде четири различита избора ВПС хостинга тако да можете одабрати онај који вам је потребан.

Да ли ЈустХост корисничка подршка има телефонски број где могу да их контактирам?

Да, њихова корисничка подршка доступна вам је путем цхата уживо и телефона 24/7.

Који програмски језици подржавају ЈустХост?

ЈустХост подржава све језике који се покрећу на Линук серверима, укључујући ПХП, Питхон, Перл и Руби он Раилс.

Постоје ли опције препродавача ако одаберем ЈустХост?

Не, не нуде планове за препродаје.

Хоће ли ми ЈустХост помоћи да пребацим постојећу веб локацију на њихове сервере?

Не, неће. ЈустХост не нуди било какве услуге преноса веб локација.

Могу ли имати више веб локација на свом рачуну одједном?

Наравно, сваки ЈустХост план укључује неограничена имена домена, тако да можете имати онолико веб локација колико желите.

Постоји ли софтвер контролне табле укључен у ЈустХост план?

Да, добијате цПанел софтвер уз сваки план хостинга.

Које начине плаћања ЈустХост прихвата да бих извршио месечне или годишње плаћања?

Прихватају чек, новчани налог, Откријте, Америцан Екпресс, Виса, МастерЦард и ПаиПал за редовне уплате за услугу.

Могу ли да поставим свој веб хостинг налог да бих вршио месечна плаћања?

Да, можете да плаћате услуге веб хостинга у било ком циклусу плаћања који одаберете: недељно, месечно или годишње. Само запамтите да ако одлучите да откажете, ваш повраћај трошкова се обрачунава за преостали рок циклуса наплате.

Да ли ЈустХост нуди било какве резервне услуге?

Не. Иако могу да одлуче да праве резервне копије ваших веб локација по сопственом нахођењу, не гарантују било какву врсту резервних услуга. Одговорни сте за сопствене сигурносне копије ван локације.

Да ли студенти, школе или непрофитне организације добијају попуст за коришћење ЈустХост услуга?

Студенти на универзитетима који учествују могу имати право на снижене стопе за коришћење ЈустХост-а за њихове веб хостинг услуге.

Који је ЈустХост план најбољи за стреаминг видеа?

Сви ЈустХост планови подједнако су добри у стриму аудио и видео записа високог квалитета.

Где се налази ЈустХост веб хостинг услуга?

ЈустХост има дата центар који се налази у Чикагу у држави Илиноис са преко 2000 сервера и четири техничара на лицу места у сваком тренутку.

Има ли ЈустХост блог и јесу ли на Твиттеру?

Имају блог, али последњи улазак је био одавно. Последњи Твиттер запис био је још удаљенији од блога, тако да нису активни ни на једном од њих.

Могу ли да користим ВордПресс на ЈустХост-овој услузи?

Наравно да можете. ВордПресс у потпуности подржава ову веб хостинг услугу.

Зашто би требало да одаберете ЈустХост
 • Када се пријавите за ЈустХост услуге, добићете једну бесплатну регистрацију имена домена. Или, ако одлучите, уместо тога можете да пребаците име домена.
 • Можете да угостите колико домена желите са свог сервера. Када се пријавите за ЈустХост, имаћете предност да можете да управљате свим својим веб локацијама са једне контролне табле. Имајте онолико колико требате веб локација јер нема ограничења.
 • Добијате сјајне продужетке. Иако продужење рада није загарантовано на ЈустХост-у, они се труде да вам обезбеде поуздану и сигурну хостинг платформу. Сви њихови сервери имају четвороструку процесорску технологију, а резервно напајање обезбеђују генератори. Дата центар се прати у сваком тренутку, тако да се било која питања могу решити готово одмах.
 • Корисничка подршка која је увек доступна. Овом услугом веб хостинга можете очекивати да ћете било која питања решити брзо и лако јер увек имају доступне техничаре. Можете да им се обратите путем три једноставна начина: е-поштом, четом и телефоном. Сва три канала могу се користити 24/7 ради ваше удобности.
 • Приступачан је и неограничен. Пошто продужење рада није загарантовано на ЈустХост-у, они вам могу понудити боље цене од неких познатијих веб хостинг услуга. Оно што вам овде нуде је услуга са ценама која неограничава све. Неограничено хостинг домена, неограничен број налога е-поште, неограничен пренос веб локација и неограничен простор за складиштење. Добијате више и мање плаћате, али бисте могли доживјети станке.
 • Можете да се интегришете са контролном плочом. Софтвер цПанел добијате помоћу ЈустХост уговора који вам омогућава да поставите своје веб странице онако како желите и промовишете их много ефикасније. Можете да користите алате за оглашавање, инсталирате апликације и чак користите предлошке дизајна како бисте били знатно бољи менаџер веб локација.
 • То је једноставно. За разлику од других компанија за хостинг, ЈустХост покушава да све буде што једноставније како не би дошло до забуне. Од пријаве до коришћења софтвера на контролној табли све је постављено тако да ствари буду једноставне. Њихов цео процес дизајниран је да вам олакша живот, а не сложи више.
 • Добијате цПанел. Овај софтвер интерфејса управљачке плоче је добитник награде са разлогом. Врло је прилагођен корисницима тако да можете да управљате свим аспектима свог хостинг рачуна, омогућавајући вам да поставите е-пошту, имена домена, користите податке из базе података и статистику приступа за све ваше веб локације. цПанел вас претвара у домаћина, а не купца.
 • Бесплатне скрипте. Када се пријавите за ЈустХост, добијате целокупну библиотеку скрипта и то потпуно бесплатно. Користећи СимплеСцриптс, можете да инсталирате било коју од водећих скрипти, укључујући Јоомла, осЦоммерце, пхпББ и популарни ВордПресс. Ово је добро средство и велика вредност.
 • Имају гаранцију поврата новца. Ако одлучите да испробате ЈустХост, постоји заиста врло мали ризик. Сваки њихов план хостинга укључује 30-дневну гаранцију поврата новца, све док га откажете пре истека првих 30 дана, добијате повраћај целокупне куповне цене. Ако откажете рачун након 30 дана, добићете поврат новца који се обрачунава на основу колико времена имате на уговору. Сви повраћаји новца не укључују плаћену накнаду за регистрацију и подешавање, али морате задржати било која имена домена која сте можда регистровали док користите ЈустХост. Постоји врло мали ризик да испробате ЈустХост услуге, али много добрих награда.
Последње мисли

Ако тражите јефтину опцију за услугу веб хостинга, свакако бисте требали добро погледати ЈустХост.  Ова веб хостинг компанија има прилично основне услуге, али задовољавају потребе већине просечних корисника.

Корисничка подршка је прилично добра, али недоступност Виндовс хостинга је проблем.

Овдје је све основно, тако да напредни корисници требају наставити куповати, а сви пословни купци би жељели избјећи ову услугу јер не јамче продужење времена. Док смо читали рецензије корисника на мрежи, приметили смо да су готово сви изузетно негативни, примећујући озбиљне проблеме, велике застоје и проблеме у пружању корисничке услуге.

Много лоших критика указује на озбиљне проблеме, тако да је наш савет пажљив ако одаберете ову услугу. За просечне кориснике који желе јефтин уговор и купују по цени, ЈустХост може бити савршена услуга веб хостинга за вас. За веб локације и пословне е-трговине ово је дефинитивно не.

Више на ЈустХост.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector