ВебХостингХуб Хостинг Ревиевс Мај 2020: Добар или лош домаћин?

Колико је добар ВебХостингХуб хостинг?

ВебХостингХуб је позната веб хостинг компанија која има и позитивне и негативне погледе. Уз конкурентну цену и сет функција, свакако је вредно проверити. Значајке испод броја укључују спор одговор на цхат, помало варљив маркетинг и друга питања.


ВебХостингХуб Рецензије 3.3 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (2 гласова) Прос

 1. Гаранција поврата новца
 2. Стандардни цПанел са софтверским инсталатором скрипте
 3. Неограничени домени на њиховим заједничким плановима хостинга
 4. 24/7 телефонска подршка са седиштем у САД

Цонс

 1. Питање уживо
 2. Доступно је само дељено хостинг
 3. Уптиме нижи од конкуренције
 4. Спора времена реакције улазница за подршку

Подршка3.5Спеед3Феатурес3.5Валуе3.5Транспарентност3

Наш званични преглед ВебХостингХуб-а

ВебХостингХуб није за велика предузећа. Своје услуге више усмеравају на почетнике који први почињу и на оне који не желе да ураде ништа више од одржавања малог блога.

Најбоље карактеристике ВебХостингХуб-а

Многи тврде да је ВебХостингХуб једна од најбољих компанија које се тренутно вежу и нуде хостинг на тржишту и ево зашто.

Гаранција поврата новца

ВебХостингХуб има гаранцију поврата новца која се протеже целом дужином од три месеца. То значи да ако из било којег разлога нисте задовољни њиховом услугом, јер ће вам они вратити новац – ипак не у целости. Уместо тога, надокнадуће ваш повраћај новца од тренутка када сте се пријавили до тренутка када га откажете.

Стандардни цПанел са софтверским инсталатором скрипте

ВебХостингХуб нуди стандардни цПанел са инсталатором софтвера Софтацулоус. Када то упарите са њиховим бесплатним производима који ћете видети доле, схватићете да имају преко 300 апликација бесплатно и доступно уз инсталацију једним кликом.

Неограничени домени на њиховим заједничким плановима хостинга

ВебХостингХуб ће вам омогућити да имате неограничен број домена на дељеном плану хостинга. Ово је сјајно ако се бавите пребацивањем домена. Видите, многе компаније за хостинг пружају вам само један домен по налогу. Ако желите да додате више, мораћете више да платите. То није случај са ВебХостингХуб-ом. То значи да можете да региструјете домен и паркирате га, чекајући некога коме је потребан и спреман је да плати да га објавите.

24/7 телефонска подршка са седиштем у САД

Чини се да је подршка једна од оних ствари које или веб хостинг компаније добијају или их немају. Када се људи пријаве за веб хостинг, требаће им подршка. Заправо нема начина. Запошљавање људи нон-стоп ради пружања подршке међународним купцима је нешто од чега друге веб хостинг компаније могу да науче.

Више од стандардних бесплатних

ВебХостингХуб нуди 301 различите апликације које добијате уз вашу претплату. Поврх тога, они нуде Софтацулоус Сцрипт Инсталлер тако да било коју од ових апликација можете инсталирати једним кликом. А ако то није било довољно, нуде преко 200 УСД рекламних кредита како би вам помогли да своје пословање узмете из темеља.

Довнсидес оф ВебХостингХуб

Са свим стварима које ВебХостингХуб нуди, може бити тешко погледати поред нереда да бисте видели о чему се заправо ради.

Могуће обмањујућа тактика маркетинга

ВебХостингХуб има везу на њиховој почетној страници која вас води до прегледа сајта тако да можете упоредити ВебХостингХуб са другим великим тржишним играчима. Више од једне особе тврди да је ова функција потпуно пристрана у корист ВебХостингХуб-а. Они наводе чињеницу да не можете пронаћи ниједан негативан преглед о томе шта је ВебХостингХуб на овој веб локацији. Међутим, ако погледате изван тог једног места за преглед на друге веб странице које ће вам рећи о њиховом искуству са ВебХостингХуб-ом, око 38 процената (на једном месту за преглед) негативних.

Грозно искуство ливе цхат-а

Већину времена рекао бих да ће само нудећи значајку ћаскања уживо позитивна ствар. Међутим, моје искуство каже да они имају неке од најгорих ливе цхат-а које сам икад видео. Када сам покушао да их повежем на интернет, био сам задржан дуже од 10 минута. Једном када сам успео да их доведем на ред, чинило се да је техничар на другој страни ометан и није могао да одржи корак са разговором. Вријеме чекања између његових наизглед скриптираних одговора било је дуго преко пет минута.

Доступно је само дељено хостинг

Ако имате велике планове да ваша веб локација расте, боље би вам било да се служите на другом месту. ВебХостингХуб не нуди ништа више од дељених хостинг планова. То значи да не нуде ВПС или наменске хостинг планове. Дељени планови хостинга, иако одлични за почетнике, лоше ће вам послужити када веб локација мора да се повећа и подстиче већу публику.

Уптиме нижи од конкуренције

Уптиме је апсолутно пресудан када имате посао са веб локацијама. Што дуже веб локација купца буде у функцији, већа је вероватноћа да ће купац повратити енергију због потенцијалног изгубљеног прихода. Прекид рада не изједначава се са задовољним купцем. Иако им је продужење рада износило 99,42 процента, та метрика је изненађујуће мала у поређењу са њиховим конкурентима.

Спора времена реакције улазница за подршку

Сјајно је што ВебХостингХуб нуди 24/7 телефонске линије за подршку. Оно што није сјајно је да када користите њихов систем за подршку карата путем е-поште, одговори могу трајати 24 сата. Када вам је потребна подршка, чекање 24 сата може бити еквивалент за прекид радног времена за вашу веб локацију. Пружање брзе подршке кључно је за опстанак било које компаније за веб хостинг.

Суштина

Ако желите да угостите мали блог или веб локацију која је заснована на хобију, ВебХостингХуб је опција. Помоћу интерфејса који је једноставан за употребу, преко 300 апликација које нуде инсталирањем једним кликом и 24/7 телефонске линије за подршку гледате конкурентну компанију за веб хостинг. Међутим, ако желите да изградите посао са веб хостингом и најбољим функцијама и подршком у класи, биће вам боље служити негде другде.

Главне карактеристике

 • Брза подршка
 • Прикладне цене
 • Тона функција

Посетите званичну веб страницу

Топ 5 домаћини

 • СитеГроунд Рецензије
 • ВП Енгине Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије (старо)
 • Преглед Блуехост-а
 • ГоДадди Управљани ВордПресс рецензијама
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map