1and1 recenzije: je li 1 i 1 Ionos Hosting bolji u svibnju 2020.?

1and1 recenzije: je li 1 i 1 Ionos Hosting bolji u svibnju 2020.?

1and1 recenzije: je li 1 i 1 Ionos Hosting bolji u svibnju 2020.?

Contents

Što je 1&1 Ionos Hosting?

1&1 Ionos hosting je rebranded verzija 1and1 – njemačke web hosting tvrtke i registrara domena. Osnovani 1988. godine, oni su među najstarijim web hosting tvrtkama koji i danas posluju.


Sa podatkovnim centrima širom Europe, a također u Lenexi, Kansas, SAD, 1and1 je jedna od najvećih svjetskih hosting kompanija.

Krajem 2018. godine 1and1 je rebrendiran za 1&1 Ionos.

Dakle, dobio je novo ime – je li to dobro?

Koliko je dobar 1 i 1 hosting?

1and1 spada među najpoznatije i najdugovječnije web hosting brendove. Bili su otkad PRIJE postojanja Googlea – staro.

Sjećam se da sam vidio 6 stranica reklamnih oglasa ukrašenih u poslovnim časopisima – i sjećam se da izgledaju tako ležerno da ih nikad ne bih dirao.

Čini se da su odrasli i možda vrijede pucati za 2019. i šire.

Ponosna početna stranica koja vam prikazuje milijun opcija.

No, osim tog priznanja, nema mnogo toga da ih izdvojimo od stotina drugih konkurentnih cijena i jedinstveno istaknutih web domaćina na tržištu danas. Iako postoji nekolicina perkeva koji dolaze s prijavom s 1and1, korisničko iskustvo je frustrirajuće i njihovom pouzdanošću se nema čime pohvaliti..

Pogledajte Službene stranice 1i1 Recenzije 3.3 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (5 glasova) Pros

 1. Vrlo jeftine uvodne cijene
 2. Neograničeno prostora na disku, web mjesta i mogućnosti propusnosti
 3. Alat za oporavak podataka iz prethodnih šest dana
 4. Upravljajte 1and1 domenom i hostingom na jednom računu

kontra

 1. Nema podrške za chat uživo
 2. Zbunjujući prilagođenu nadzornu ploču bez cPanela
 3. Nema opcija preprodavača
 4. Radne i brze performanse su manje nego konkurentne

Sažetak Uz ovako niske uvodne cijene (0,99 USD mjesečno za prvu godinu) i neograničene web stranice i web prostora, 1 i 1 hosting može biti prilično primamljiv. Ali s nekim ozbiljnim nedostacima u performansama i korisničkom iskustvu, vjerojatno nećete biti sretni kad prva godina poraste i cijene rekonstruiraju na uobičajene stope. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Naš službeni pregled 1and1 hostinga

Postoje izvesni izbori za odabir velike i dugotrajne korporacije kao web domaćina i na nekoliko načina 1&1 Ionos može imati prednost nad drugim velikim imenima poput GoDaddyja.

Međutim, većina dobrih stvari o 1and1 hostingu nije ništa što bi moglo biti otpušteno. Malo je što nude, što ih čini jedinstvenima ili vodećim u bilo kojoj kategoriji. I osim toga, otkrili smo da je korisničko iskustvo granično ludilo, iznad ispod prosječnih brzina i performansi produženog rada. Preporučujemo ih ako već imate domenu 1and1 ili ako dajete visok prioritet dodacima poput AdWords kredita ili možda ako trebate ugostiti gomilu web stranica za vrlo jeftine. Inače, postoje deseci drugih tvrtki koje nude zaista zvjezdane usluge bez toliko frustracija.

Najbolje značajke hostinga 1and1

Čak možemo reći da su sve karakteristike 1and1 zaista samo područja gdje su samo adekvatna. Ali, njihov osnovni plan, karakteristika po značajki, zapravo može ukazivati ​​na to da imaju prednost nad drugim velikim brandovima poput GoDaddy i HostGator.

Evo industrijskih standarda sa kojima se 1and1 bez problema susreće:

1) Super niske uvodne cijene

1and1 nudi ono što je vjerojatno najbolja ponuda za korisnike prve godine na tržištu web hostinga. Iako njihov najosnovniji plan dijeljenja hostinga košta nešto iznad prosjeka 7,99 dolara mjesečno nakon prve godine, vaša prva godina hostinga košta samo 0,99 dolara mjesečno. To čak pobjeđuje i ultrabudžetni host WebHostingPad (barem godinu dana).

2) Neograničena propusnost, web stranice i web prostor

Osobito ako se uzmu u obzir uz posebno uvodno određivanje cijena, obećanje toliko neograničenih mogućnosti nevjerojatno je primamljivo. Jedan slučaj upotrebe u kojem apsolutno preporučujemo 1and1 bio bi ako trebate ugostiti hrpu različitih web stranica kratko vrijeme, uz strogi proračun. Teoretski, to možete učiniti sa 1and1 Hostingom za ispod dolara mjesečno. Ni GoDaddy ni HostGator to ne mogu učiniti za vas.

Naravno, obećanje o neograničenoj širini pojasa jednako je dobro koliko i infrastruktura koja ga podržava. I mi ćemo imati puno više za reći o performansama 1and1 u područjima brzine i produženja rada nešto kasnije. Za još jedan neograničeni plan s sličnom cjenovnom vrijednošću kao i redovna (ne-uvodna) cijena 1and1, pogledajte DreamHost.

3) Domena dolazi besplatno, može se upravljati pod jednim računom

1and1 nudi besplatan naziv domene sa svakim kupljenim paketom web hostinga. Povrh svega, 1and1 je jedan od najčešće korištenih registra registra domena na webu. Ako ste ikada prije kupovali od njih imena domena, možete nesmetano ugostiti te web stranice bez stvaranja dodatnog računa ili prijave.

4) Izvrsni paketi za poslovni bonus

Gotovo svaka hosting kompanija nudi neku vrstu poslovno orijentiranog bonusa. Paketi koje nudi 1and1 hosting natječu se s najboljima. Ne samo da ćete dobiti besplatne kredite za Google AdWords, Facebook, Bing i Yahoo, već ćete dobiti i SSL certifikat besplatno. 1and1 nudi preko stotinu popularnih alata za web mjesto, poput kolica za kupovinu, prezentacija i graditelja stranica, a svi ih instaliraju jednim klikom i uključuju se u vaš plan. Ovo je vrlo lijep potez u krevetu s velikom korporacijom – oni imaju veze i mogu si priuštiti da ti uruče puno besplatnih.

5) 1and1 sudjeluje u naporima Green Hostinga

Ove značajke ne moraju imati nikakve veze s vašim iskustvom s 1and1 hostingom, ali možete se lako odmoriti znajući da radite s tvrtkom koja cijeni njezin utjecaj na okoliš. Njihovi su podatkovni centri instalirani s obnovljivim izvorom energije i prakticiraju potpuno bezpapirno naplaćivanje – odlika u kojoj mnogi uživaju. Oni nisu HostPapa, ali možemo cijeniti njihovu klimu prema zelenijem poslovanju.

Otišli su malo naprednije od svoje sramežljive prošlosti.

Nedostaci hostinga 1 i 1

Ali perketi sjajne hosting usluge ne čine! Evo nekoliko velikih problema koji nas od srca preporučuju 1and1 hosting.

1) Usluga za korisnike je brza, ali nije baš korisna

1and1 nudi podršku 24/7 putem telefona i e-pošte, a za većinu njih brzo se reagira. Problem je što njihovi predstavnici nemaju tona tehničkog znanja, a to se stvarno pokazuje kada ih primite na telefon. Ako ih imate kroz što ih proći i adekvatno opisati problem, uštedjet ćete puno vremena naprijed i nazad. Ali stvarnost je da većina kupaca ne zna ulaze i dodataka web hostinga niti točno ono što sprečava njihovo web mjesto, samo znaju da je nešto pokvareno i treba ih popraviti.

Odjelu za usluge 1and1 također nedostaje značajka podrške za razgovor uživo. Pomalo je čudno da će tako velikoj tvrtki s toliko resursa nedostajati tako prikladna i široko korištena metoda za podršku.

Budući da je 1and1 već dugo prisutan i opslužuje toliko mnogo korisnika, web je prepun užasnih recenzija o njima. Ogromna većina ovih negativnih kritika neočekivano upućuje na odjeljenje za korisnike. Reputacija 1and1 ih zaista nadmašuje i recenzije se nisu poboljšavale tijekom godina. To nas navodi da vjerujemo da je korisnička usluga za njih nešto promišljeno.

2) Nema cPanela, a nadzorna ploča je zbunjujuća

1and1 odluči odustati od industrijskog standarda za pomoćne nadzorne ploče, cPanel. To nije nužno samo po sebi razum. Mnogo preporučljivih domaćina kao što su volani i Dreamhost koriste prilagođenu nadzornu ploču. Afterall, cPanel nije najfiniranija aplikacija oko nje i moglo bi biti malo lakše za navigaciju. Problem je u tome što 1and1 prilagođena nadzorna ploča zapravo uspijeva biti manje atraktivna i mnogo zbunjujuća od cPanela. Prvo, najistaknutije područje same nadzorne ploče je izbornik s upsells. Drugo, nijedna od osnovnih, najčešće korištenih funkcija (kao što su File File ili WordPress Installs) nije jasna. Barem se s cPanelom toliko često koristi da na internetu postoji puno resursa koji vam mogu pomoći da shvatite što učiniti. To zapravo nije slučaj s 1and1 i nazovite korisničku službu kako bi riješili jednostavan problem poput “Kako dodati drugu domenu na svoj račun?” stvara ogroman gubitak vremena s puno mogućnosti da se dodatno frustrira.

3) Neimpresivno Uptime & Ubrzati

Svi problemi s službom za korisnike i zbunjujuća nadzorna ploča mogu se oprostiti ako se 1and1 pokaže kao nevjerojatno pouzdan i brz. Ali stvarnost je u tome da su oni prosječni, možda čak i malo ispod prosječnog vremena. Vremena učitavanja stranice 1 i 1 nalaze se u rasponu od 700 do 800 ms, što ih stavlja na sporu stranu krivulje zvona. I dok ostaju vjerni svojoj 99,9% garanciji za produženje rada, oni se nigdje ne nalaze u blizini ultra pouzdanih domaćina poput Sitegrounda ili A2 hostinga.

 

Poanta

Teško je reći ne za neograničene web stranice i širinu pojasa za manje od jednog dolara mjesečno, ali 1and1 daje mnoštvo drugih razloga da se ne. Puno novca možete dobiti ako već imate dosta domena, ali frustracije u vezi s njihovom brzinom, korisničkim iskustvom i korisničkom uslugom i dalje će postojati..

1&1 Cijene hostinga za Ionos & Planovi

Koje su vaše mogućnosti za 1&1 Ionos hosting?

Zbunjujuće je jer svaki web domaćin prikazuje drugačije. Vaše će se potrebe razlikovati ovisno o vrsti web mjesta koje gradite.

Ono što volimo o 1&1 Ionos je oni zapravo zapravo vrlo jasno izradili planove. Jednostavni su i točni.

Tablica s 1 i 1 cijenama

Evo kratkog pregleda opcija:

osnovniPoslovanjeStručnjak
cijena$: 4 / mjesečno8 $ / mjesečno$ 14 / month
Besplatna domenaDaDaDa
SSL potvrdaDaDaDa
Podrška 24/7DaDaDa
web stranice1Do 5Do 50
skladištenje10 GB100 GB500 GB
baze podataka 10 (1 GB SSD-a)25 (1 GB SSD-a)50 (1 GB SSD-a)
Računi e-pošte1025500
Besplatna domenaDaDaDa
Početna izvedba LvlOsnovni, temeljniLvl 1Lvl 3
Zaštita od zlonamjernog softvera SiteLockDa
Mreža isporuke sadržaja (CDN)Da
Najbolje zaStarter stiesVeliki web projektiVišestruki veliki web projekti

Naše stručno mišljenje? Planovi su pristojni, ali ako ste na određenoj platformi kao što je WordPress, ovi hosting planovi su prilično osnovni i možda nemaju sve funkcije koje želite.

Ali ako želite osnovni hosting, idite na ove!

I Wow da li oni upadaju u detalje ako to stvarno želite, evo nas listanja kroz stranicu:

1 i 1 ionos pomicanje

Pogledajte dodatne značajke

1&1 Hosting Q&Kao

1&1 je web mjesto koje voli podjednako raditi s pojedincima i tvrtkama. Ako imate malo poduzeće ili blog, možda ste istražili neke dostupne web stranice za hosting. Ovo vodi neka od najčešćih pitanja o 1&1, što vam daje više informacija o odlučivanju o web mjestu za hosting.

Gdje je 1&1 imam urede?

1&1 se nalazi u cijelom svijetu. Imaju urede u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj, Kanadi, Italiji, Meksiku i Sjedinjenim Državama. Sjedište im je u Chesterbrooku, PA u Sjedinjenim Državama. Data centar se nalazi u Lenexa, KS, na zelenoj lokaciji. Imaju svu opremu koja omogućava korisnicima da imaju sve što im je potrebno.

Što Windows hosting čini 1&1 ponuda?

1&1 pruža hosting za Windows i Linux hosting za bilo kojeg korisnika. Možete koristiti 1&1 koji će vam pomoći da odredite koja bi avenija bila bolja za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite broju 1&1 za pomoć.

Postoji li jamstvo za produženje rada?

1&1 pruža jamstvo za produženje rada. Oni jamče produženje rada od 99,99%. Ako padne ispod postotka produženog rada, možete zatražiti kredit za stanke. Ovisno o vremenu stanke, dobit ćete kredit za stanku.

Je li moguće zadržati više web lokacija i domena na računu?

Da, možete. Neograničene web stranice dostupne su za većinu 1&1 planira, mada broj baza podataka može imati ograničenje. To može utjecati na to koliko web lokacija želite stvoriti. WordPress planovi imaju više ograničenja, a jeftiniji planovi ograničavaju klijente na 1 ili 5 web mjesta.

Koje su opcije podrške?

1&1 nudi razne načine podrške za svoje kupce. 24/7 tehnička podrška dostupna je putem telefona, live chatova i e-pošte. Njihov GoToAssist oblik je pomoći na daljinu. Potrebno je instalirati softver na vaše računalo, i 1&1 možete pristupiti vašem računalu iz svog područja.

Postoji li garancija povrata novca?

Za one koji žele prekinuti uslugu postoji 30-dnevna garancija povrata novca. Nije sav oblak hosting prikladan za povrat garancije povrata novca, pa ćete se morati savjetovati s 1&1 ako želite prekinuti uslugu, provjeriti ispunjavate li kvalifikaciju.

Postoje li instalacijski programi jednim klikom?

Da, postoje. Ako koristite Linux, u njemu je Click&Build, paket za instalaciju jednim klikom. Sadrži više od 120 skripti i web aplikacija za svoje kupce. Ako idete s ovim planom, dolazi s WordPressom, Joomlom, Drupalom, Magentom, TYPO3, phpBB-om i Moodlom.

Hoće li 1&1 premjestiti postojeću web stranicu?

Nažalost, 1&1 nećemo besplatno premjestiti postojeću web lokaciju. Možete to učiniti sami ili imati 1&1 to učinite uz naknadu. Oprema 1&1 upotreba ima troškove, zbog čega ne može besplatno migrirati web mjesto.

Koji je minimalni ugovor za korištenje 1&1?

Kada tražite opcije ugovora, 1&1 ima minimalni rok od mjesec dana većine svojih planova. Idealno je za one koji se žele prebaciti ako ga ne vole koristiti. Ako ne upotrebljavate 1&1 tijekom 30 dana, možda ćete imati pravo na povrat sredstava na svoj račun.

Što je upravljačka ploča koja dolazi s planom?

Kad se prijavite za plan s 1&1, imat će vlastitu upravljačku ploču. Na raspolaganju je cPanel, ali samo za planove hostinga u oblaku. Ako ste korisnik sustava Windows, za opcije na upravljačkoj ploči imate Plesk. Možete razgovarati s predstavnikom o bilo kojem pitanju.

Bi li 1&1 biti prikladan za web mjesto e-trgovine?

Apsolutno. Imaju planove za hosting usmjerene prema web stranicama za e-trgovinu. Postoje skripte i aplikacije za e-trgovinu. Ovo je dio klika&Napravite paket 1&1 ponuda. Ako vam treba SSL certifikat, 1&1 pružit će potvrdu za kupnju. Za svoju platformu e-trgovine možete koristiti otvorene aplikacije poput Magento, PrestaShop, osCommerce ili Zen Cart..

Je 1&1 dobro za hosting slika i galerije?

Da, jesu. Nemeterirani prostor na disku i širina pojasa nude se za bilo koji plan. Klik&Napravite instalacijski paket jednim klikom sadrži nekoliko vrsta skripti fotogalerije. To ne bi trebalo biti problem, osim ako postoje velike datoteke koje je potrebno preuzeti. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s vašim paketom, možete kontaktirati s 1&1 za odgovore.

Mogu li dobiti CDN do 1&1?

Da, možete. CloudFlare je besplatan s nekim od hosting paketa, uključujući WordPress hosting. Mirage i Railgun su uključeni u paket, a ako želite dobiti pro CDN paket, dostupan je.

Koji su paketi najbolji za 1&1 osnovni web hosting?

Postoje brojni osnovni web hosting paketi dostupni s 1&1. Oni su vrlo prijateljski i jednostavni za postavljanje vaše idealne web stranice. Paket ulazne razine idealan je za web programere koji žele započeti od male tvrtke do gromoglasne kompanije, pružajući alate za izradu jednostavnih i operativnih web stranica temeljenih na HTML-u. 1&1 nudi paket srednje razine koji je snažniji, ima bolje performanse i maksimalnu pohranu, što omogućava profesionalnu web prisutnost. Premium paket koji nudi 1&1 ima izvrsne performanse i pohranu, a uključuje neograničen web prostor i hosting više web lokacija istovremeno. Uključuje Expert App Support koji vam omogućava da izvučete maksimum iz razvojnog softvera.

Hoće li 1&1 pružiti podršku za razvoj, nakon pokretanja hostinga?

1&1 je posvećen radu sa svojim kupcima, a oni imaju više načina koji će vam pomoći u razvoju i razvoju vaše web stranice. The 1&1 Builder web stranica pruža vam mogućnost izrade vaše idealne web stranice. Jednostavno i intuitivno sučelje pomaže vam stvoriti zadivljujuću i funkcionalnu web stranicu. Na raspolaganju su profesionalni predlošci za odabir i uređivanje za radne površine i mobilne uređaje. NetObjects Fusion omogućava korisniku potpunu kontrolu i kreativnost za svoje web mjesto. 1&1 pomoći će vašoj web lokaciji da uhvati oči ljudi kroz 1&1 Alat za biltene, izlaz na društvenim mrežama i 1&SEO je alat za privlačenje pažnje ljudi. Snažni alati za analizu omogućuju vam da vidite kako rade vaše web stranice i kako posjetitelji koriste vašu web stranicu.

Da li 1&1 pružiti besplatni plan web hostinga?

Nažalost, 1&1 nema na raspolaganju besplatni plan hosting hostinga. Većina klijenata koji žele profesionalnu web stranicu koja radi 24 sata dnevno i opremu 1&1 upotreba su neke od najboljih. Paketi hostinga uključuju jedinstvenu domenu, podudaranje računa e-pošte za svoje klijente i podršku za različite jezike i baze podataka, koji su svi pristupačni. Prvi mjesec je besplatan i može se produljiti na nekoliko mjeseci. Ako se odlučite za ugovor, prvih nekoliko mjeseci je besplatno, a plaćanja će započeti bez skrivenih naknada. Ako odlučite ne potpisati ugovor, počet će redovna cijena, ali ćete ipak dobiti prvih 30 dana besplatno. Ako želite otkazati svoj plan u prvih 30 dana, dobit ćete povrat novca. To je način da vidite da li vam se sviđa paket kako biste vidjeli hoće li vam odgovarati.

Koje su mjere sigurnosti na snazi?

Sigurnost je važna za svakog kupca i 1&1 nastoji osigurati zaštitu svake web stranice. Data-centar visokih performansi posjeduje najnovije tehnologije. Imaju 300 Gbit / s povezivanja (izvana) i visoke performanse pouzdanosti za hosting web mjesta. Poboljšana SSL zaštita uključuje vanjski vatrozid koji sprečava vanjske napade. Oporavak web prostora pruža sigurnost vrijednim podacima za Linux hosting. Ako dođe do napada, administratori mogu vratiti podatke u roku od 6 dana iz sigurnosnih kopija web mjesta. Sve pojedinačne datoteke u zasebnim mapama također se mogu vratiti. The 1&1 SiteLock provodi mjesečno skeniranje aplikacija, SQL-a, injekcijskog pregleda i skriptiranja na različitim web lokacijama. Sve su ranjivosti ispravljene prije nego što ih hakeri imaju priliku iskoristiti. Ako krenete s 1&1 SiteLock Premium paket skenirat će do 500 stranica pružajući vašem miru mir.

Koje su opcije dostupne za proširenje?

Kad god želite proširiti svoju web stranicu, 1&1 ima na raspolaganju fleksibilne planove. Ako su potrebne veće mogućnosti pohrane i performansi, potrebna je jednostavna nadogradnja. Geo redundantni poslužitelji 1&1 upotreba su najnovija tehnologija i softver. Značajke dostupne putem 1&Moguće je nadograditi u bilo kojem trenutku, uključujući i 1&1 SiteLock Basic i 1&1 CDN. SEO Pro, Marketing pretraživača i ListLocal dio su osnovnih hosting paketa. Možete dodati dodatne mogućnosti koje će vam trebati pomažući vam da troškovi budu niski i održavanje na minimumu. Aplikacije otvorenog koda, poput WordPress-a, Joomla! i Drupal vam omogućuju dodavanje značajki u budućnosti. Za instaliranje im je potrebno samo nekoliko jednostavnih klikova mišem.

Koji su sustav podrške za web hosting 1&1 ponuda?

1&1 raduje više od 13 milijuna kupaca, a njihovo je iskustvo pružilo puno pomoći svakom kupcu. Njihovi tehnički stručnjaci visoko su obučeni i nude 24/7 podršku putem telefona i e-pošte za svaku pomoć koja vam je potrebna. Na sva pitanja koja se tiču ​​njihovih proizvoda dobivaju se odgovori odmah i možete pronaći pravi proizvod kada vaše poduzeće raste. 1&1 se bavi od 2001. godine i jedan je od lidera hosting hostinga. Njihova služba za korisnike prepoznata je za dodjelu nagrada i preporuka kupaca koje svi preporučuju 1&1. Čak i ako ste radili s hostingom web stranica, 1&1 mogu vam pružiti svaku pomoć koja vam je potrebna. 1&1 je tu da vam pomogne da poboljšate web mjesto i povećate svoje poslovanje na uspjeh.

Kako mogu stupiti u kontakt s 1&1 za pomoć?

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete kontaktirati 1&1 za svaku pomoć koja vam je potrebna. U slučaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća možete se obratiti stručnjacima izravno na broj 1-866-991-2631. Što se tiče pitanja naplate, za pomoć se možete obratiti 1-877-300-8316. Bilo koja narudžba putem web hostinga, to možete učiniti putem interneta ili telefonom putem odjela prodaje na broj 1-844-871-2631. Više na 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector