CoolHandle recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Contents

CoolHandle: Relevantni domaćin u 2020. godini?

Ovu hosting tvrtku osnovala je 2001. skupina IT stručnjaka koji su željeli ući u web hosting igru. Web-lokacija je funkcionirala neovisno nekoliko godina dok ga 2010. nije kupio ProNetHosting, a od tada je dio ProNetovog tima. Stranicom upravlja grupa za podršku iz izvorne tvrtke kao i nova. CoolHandle ima sjedište u Los Angelesu, u Kaliforniji.


Koliko je dobar CoolHandle hosting?

U usporedbi s mnogim drugim web hosting lokacijama, CoolHandle ne radi ništa revolucionarno. Iako je izvorni tim imao velike težnje za promjenom web hosting igre (barem prema njihovoj biografiji), još uvijek nisu ispunili to obećanje. Unatoč tome, s ovom tvrtkom dobivate ono što plaćate, pa se nemojte upuštati u to da mislite da će ona učiniti nešto značajnije od nekih drugih web lokacija za hosting.

Pogledajte Službene stranice CoolHandle recenzije 3.1 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Velika brzina
 2. Na raspolaganju je VPS hosting
 3. Izvrsno za skaliranje web stranica

kontra

 1. Korisnička podrška zaostaje
 2. Skuplje od ostalih sličnih web mjesta

SummaryCoolHandle služi isključivo za Linux operativne sustave, što predstavlja izvor ponosa za ovu web lokaciju. Oni nude tri plana za hosting i tri plana za VPS. Također možete napraviti preprodaju, a oni imaju još jedan trostezni plan za to. Svaka nadogradnja daje vam više mogućnosti i bonusa kao što biste očekivali, a sve se svaki put lijepo ocijedi. Sve u svemu, pristojno mjesto, ako ne i izvanredno. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Naš službeni pregled CoolHandleHosting

Za one od vas koji su još uvijek zainteresirani za CoolHandle, pročitajte dalje kako biste vidjeli uloge i izdatke ove hosting kompanije.

Ovdje ćete saznati o njihovim planovima i strukturi cijena, kao i vidjeti što funkcionira, a ne kako biste znali što očekivati.

Odmah iza vrata, CoolHandle ne ispunjava svoja obećanja o uvođenju novih zlatnih standarda za brzinu i pouzdanost, tako da to može biti nešto od crvene zastave ako ste zabrinuti da će kompanija stajati iza njezine riječi.

Sve u svemu, čini se da ova web lokacija pokušava pružiti malim poduzećima, ali ne čini fantastičan posao pomaganja onima koji već ne znaju što rade. Korisnička podrška najveći je prigovor ove web stranice, tako da nemojte očekivati ​​da ćete svoje probleme riješiti tako brzo ili učinkovito kao na ostalim web mjestima.

Najbolje značajke sustava Windows CoolHandle Usluge poslužitelja

Iako ova usluga hostinga nema ništa izvanredno, puno je prednosti pridruživanja. Dakle, ako se prijavite putem CoolHandle-a, možete očekivati ​​da dobijete sve što platite i potom nešto. S tim na umu, evo najvažnijih značajki ove stranice.

Brze i pouzdane brzine

U usporedbi s nekim web lokacijama za hosting, CoolHandle je brži od većine. Možda ste čak impresionirani brzinom koju postižete, a to je jedna od najboljih karakteristika koju dobijete prilikom prijave.

Razlog za visoku razinu brzine je taj što je CoolHandle ugrađen u velikoj suvišnosti i oni koriste neke od najboljih mreža kako bi izbjegli zaostajanje. Tvrtka je sa sjedištem u LA zajedno s dvanaestoricom najvećih internetskih pružatelja usluga u zemlji, tako da dobivate sustav pouzdaniji nego što biste vjerojatno očekivali.

Također, CoolHandle koristi više Tier-1 dobavljača uzvodno, što znači da može izbjeći kvarove i padove u internetskom prometu kako bi se osiguralo postizanje iste razine brzine i kvalitete, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite.

Izvrsna sposobnost skaliranja

Kada je riječ o upravljanju web stranicama, obično započinjete malim i povećavanjem, jer generirate više prometa. CoolHandle vam izvrsno omogućuje što postepeno nadograđujete svoju web stranicu kako biste mogli ići u korak sa potražnjom. Za početak, hosting paketi su izvrsno povezani, a nakon što ste spremni za prelazak na VPS i namjenski hosting, to možete učiniti na nevjerojatno jednostavan način. Iako svaki odjeljak ima samo tri razine za odabir, uz svaku uslugu dobivate onoliko koliko vam treba.

Skupni prijenos domene

Ako se bavite kupovinom i trgovinom imenima domena, CoolHandle to vrlo jednostavno čini kroz njih. Cijene su pristojne, a tvrtka zna kako postupati s domenama kako biste imali veliku korist ako je to nešto što vas uopće zanima. Trenutno na web mjestu možete registrirati do 18 domena.

Bonus programi

Ako vodite svoju tvrtku na Linuxu, tada ćete biti više nego zadovoljni programskim značajkama koje nudi CoolHandle. Svi novi korisnici besplatno dobivaju skriptu Fantastico koja vam omogućuje učitavanje WordPress-a, Galerija slika i OSCommercea i drugih programa. Stranica je također kompatibilna s takvim programima kao što su Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python i PHP5. Možete čak i dobiti besplatan paket za optimizaciju tražilice ako ste bili tako skloni.

Drugo što će vam se svidjeti u vezi s CoolHandleom je to što koristi popularni cPanel kako bi vam omogućio upravljanje web stranicom, što je puno bolje od pokušaja prolaska kroz vlasnički sustav.

Nedostaci CoolHandle hostinga

Bez obzira koliko je web mjesto ili usluga dobra, uvijek će biti priloženi negativni prilozi. U ovom slučaju, CoolHandle nema puno problema. Međutim, problemi koji prevladavaju mogu biti dovoljni da isključe većinu ljudi, pa to imajte na umu prije nego što se pridružite.

Ograničena služba za korisnike

Jedan od najvećih prigovora ovoj tvrtki je da služba za korisnike nije dostupna često i može biti neučinkovita na vrijeme. Na web stranici piše da ima 24/7 davatelja usluga, ali test te tvrdnje dokazuje da je uglavnom lažna.

S jedne strane, ako nazovete tim za podršku, obično ćete dobiti nekoga u kratkom roku. Međutim, tamo gdje stvari stvarno idu nizbrdo je u sustavu ulaznica i chat stranica. Čini se da se članovi podrške prijavljuju i isključuju nasumično, što sugerira da web mjesto nema veliki posvećeni tim za rješavanje bilo kakvih problema.

Sveukupno, korisnička podrška u najboljem slučaju je srednje, a u najgorem slučaju užasno. Najviše frustrirajući aspekt je taj što ne čini se puno dosljednosti, zbog čega su neke recenzije takve suprotnosti. Ako kontaktirate sa podrškom, oni mogu biti prijateljski i korisni i brzo riješite vaš problem. Međutim, bit će vremena kada dugo vremena ne možete dobiti odgovor, što može biti frustrirajuće.

Konačno, web stranica nudi neke video vodiče za pomoć kupcima u rješavanju uobičajenih problema, ali knjižnica informacija je ograničena i ne pomaže kod složenih problema, što znači da ako znate što radite, mogli biste teško popraviti značajne bube.

cijena

Kao i kod svih hosting stranica, CoolHandle vas nagrađuje što ste se prijavili za dugoročni boravak. To znači da ako idete iz mjeseca u mjesec, platit ćete više, ali ako se odlučite za šest ili dvanaestomjesečni paket, tada biste mogli plaćati puno manje. Kada radite jednom mjesečno, cijene plana kreću se od 29,95 USD za osnovni paket do 49,95 dolara za Pro postavljanje. Kada su u pitanju planovi VPS, platit ćete najmanje 49,95 dolara sve do 149,95 dolara.

Međutim, ako se odlučite za kupnju dugoročnog plana, mogli biste završiti s plaćanjem svega 4,95 dolara mjesečno. To je zvjezdana cijena, ali to znači da ste dulje zaključani u usluzi, što znači da, ako imate problema ili želite zamijeniti domaćine, nemate sreće.

Web stranica također nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, no neki su korisnici prijavili probleme s povratom novca dok su u tom roku. To se dijelom događa zbog nedosljednog tima za usluge kupcima, no zabrinjava problem da bi web stranica imala ovaj problem u prvom redu..

Općenito, struktura cijena nije strašna, ali je skuplja od ostalih web mjesta koja imaju slične značajke i bolje sustave podrške.

Poanta:

Ako ste morali odabrati uslugu hostinga za svoju web stranicu, vjerojatno biste bolje potražili druge opcije i usporedili cijene i značajke. Iako to ne znači da je prijava s CoolHandleom loša ideja, to samo znači da postoji toliko mnogo hosting stranica koje imaju bolju uslugu i veću vrijednost da nekako pobijaju svrhu ove. Ako ste već potpisali s ovom stranicom, ne osjećate se kao da se morate prebaciti, pogotovo ako ste zadovoljni njenom uslugom.

Ukratko, CoolHandle je pristojna usluga web hostinga, ali možete i bolje.

Pogledajte dodatne značajke

Često postavljana pitanja o hostingu za CoolHandle

Da bismo vam pomogli pružiti što više informacija o CoolHandleu, sastavili smo popis pitanja koja vam mogu dati dodatni uvid u ovu uslugu tako da možete ući s otvorenim očima. Ako ovdje ne vidite pitanje na koje vam treba odgovor, možete se obratiti tvrtki CoolHandle na njihovoj web stranici izravno za više informacija.

Koji su planovi hostinga koji nudi CoolHandle?

Web mjesto ima tri različite razine hostinga: Starter, Business i Pro. Svaka nudi iste značajke, ali dobivate više od svega što povećavate. Evo što možete očekivati ​​od svakog sloja.

 • Starter: pet domena, pet parkiranih domena, pet poddomena, pet MySQL baza podataka, pet okvira e-pošte i pet FTP računa. Ujedno dobivate neograničen prostor na disku i širinu pojasa.
 • Poslovanje: po stotinu svake stavke, uključujući domene, poddomene, parkirane domene, MySQL baze podataka, FTP račune i baze podataka PostgreSQL. Također dobivate tisuću računa e-pošte i neograničen prostor na disku i propusnost. Na ovoj razini možete dobiti posebnu IP adresu i privatni SSL.
 • Pro: dobivate neograničenu količinu svega. Također možete dobiti namjensku IP adresu i privatni SSL.

Što se tiče VPS računa, CoolHandle ima još jedan troslojni sustav. Svaka razina sadrži jedno besplatno ime domene i posvećenu IP adresu. Oni su istaknuti kako slijedi:

 • VPS 01: 512 MB RAM-a, 20 GB prostora za pohranu i 500 GB propusnosti
 • VPS 02: Jedan GB RAM-a, 30 GB prostora za pohranu i 1000 GB propusnosti. Uz ovaj paket dobivate i upravljani poslužitelj
 • VPS 03: Dva GB RAM-a, 60 GB prostora za pohranu i 2000 GB propusnosti. Osim poslužitelja, možete dobiti još jednu namjensku IP adresu
Da li CoolHandle nudi posvećeno hosting poslužitelja?

Da, takvu uslugu možete dobiti preko CoolHandle-a. Web stranica nudi sve namjenske pakete poslužitelja sljedeće: Intelov procesor od 3 GHz, dva GB RAM-a, 160 GB prostora za pohranu (x2) i dvije propusne širine od TB. Uz namjenske poslužitelje dobivate i namjensku IP adresu i privatni SSL certifikat.

Radi li CoolHandle sa sustavom Windows?

Kako trenutno djeluje, web mjesto pruža samo usluge za Linux operativni sustav. No možete pronaći vezu do usluge Windows kompatibilne pod nazivom CoolWinHosting. No čini se da se to web mjesto razlikuje od CoolHandle-a te ima različite usluge i cijene.

Da li web stranica nudi jamstvo za produženje rada?

Da, CoolHandle obećava da ćete doživjeti 99,9% produžetka. Neovisna ispitivanja pokazuju da je to točno.

Mogu li pronaći CoolHandle na društvenim medijima?

Da, tim za podršku aktivan je na Facebooku i Twitteru, a oni će komunicirati s kupcima koji im se obrate putem ovih kanala.

Da li CoolHandle nudi potpuni povrat novca ako odustanem u okviru jamstva?

Da, ali samo ako kupite standardni paket. Ako dobijete bilo koju drugu nadogradnju ili dodatak, za te kupnje nećete dobiti naknadu. U usporedbi s drugim web-lokacijama to izgleda kao standardna politika povrata.

Da li web stranica nudi usluge preprodaje?

Da, možete napraviti preprodaju putem CoolHandle-a. Web mjesto ima tri razine usluge koje se kreću od 35 GB prostora na disku i 250 GB propusnog opsega do 200 GB prostora na disku i 1000 GB propusnosti, ovisno o vašoj razini. Također dobivate namjenske IP adrese i pristup skriptama kao što su PHP i WordPress.

Postoje li naknade za postavljanje web stranice putem ove tvrtke??

Ne, nema dodatnih naknada za pokretanje i pokretanje vaše web lokacije. CoolHandle također nudi besplatni softver za izradu web stranica koji će vam pomoći da započnete s radom.

Kada kaže neograničena propusnost i prostor na disku, je li to zaista neograničeno?

Kao i kod svih hosting stranica, nikad ne možete dobiti neograničeno od svega. Kao takav, imaćete ograničenje kako tvrtka bude smatrala prikladnim, pa se nemojte iznenaditi ako otkrijete da neograničeni plan ima ograničenja.

Mogu li ugostiti web mjesto za streaming videa putem CoolHandle-a?

Tehnički gledano, da. No morat ćete osigurati dovoljno resursa da vaša web lokacija ne zaostaje. Srećom, svaki plan dolazi s neograničenom propusnom širinom i diskovnim prostorom, ali morate osigurati da koristite ekstenziju za reprodukciju videozapisa kako biste osigurali pouzdanu reprodukciju. CoolHandle ima na raspolaganju FFMPEG proširenje, ali nije jasno koji bi sloj trebao da učinkovito i bez zastoja radi.

Postoji li preporučni program koji nudi ova web stranica?

Da, CoolHandle ima program nagrađivanja za kupce koji novu tvrtku usmjeravaju na web mjesto. Točne cijene i nagrade nisu navedene, ali za te podatke možete se obratiti tvrtki izravno.

Dobijam li besplatne domene putem CoolHandle-a?

Da, uz svaki paket dobijate jednu besplatnu domenu. Međutim, ako želite imati više domena, morate platiti za svaku dodatnu domenu iznad prve.

Mogu li prenijeti svoju trenutnu domenu na ovo web mjesto?

Da, CoolHandle vam omogućuje prijenos domena na njih uz nominalnu naknadu. Cijena će ovisiti o ekstenziji, kao što su .com ili .net. Imaju popis cijena dostupan na web mjestu.

Podržava li CoolHandle skripte poput Joomle, Magento i Drupal?

Iako web lokacija nema na raspolaganju ove skripte kakve jesu, teoretski bi ih mogli podržati putem usluge bez ikakvih problema. Postoje okviri da se to i dogodi.

Da li web mjesto nudi usluge sigurnosnog kopiranja?

Ne, ne radi Međutim, kupci imaju pristup alatima koji će vam omogućiti stvaranje vlastitih sigurnosnih kopija kao što smatrate prikladnima.

Dodaje li CoolHandle sigurnosne značajke?

Da, web mjesto nudi osigurani nadzor podatkovnog centra koji uključuje antivirusni i antispam softver. Uključuje i 24 // 7 nadzora podataka.

Kako mogu platiti usluge koje nudi CoolHandle?

Stranica preuzima sve glavne oblike plaćanja uključujući kreditne kartice poput Visa i Mastercard kao i PayPal.

Moram li potpisati ugovor kad se prijavim na stranicu?

Ne, CoolHandle ne zahtijeva od korisnika da potpiše ugovor. Međutim, kada dobijete šest ili dvanaestomjesečni plan cijena, morate otkazati u roku od 30 dana da biste ostvarili puni povrat jer ti planovi umanjuju.

Više na CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map