Dot5Hosting recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Dot5Hosting recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Dot5Hosting recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar Dot5Hosting?

Dok je neki nazivaju stari pijani ujak web hostinga, Dot5Hosting nudi pristup web hostingu u jednoj veličini, jer imaju samo jednu opciju hosting plana (nije najpametniji poslovni potez). Usredotočeni su na pružanje hostinga pojedincima i vlasnicima tvrtki koji traže web hosting koji će odgovarati njihovom proračunu.


Ne mislimo da je to najpouzdaniji domaćin vani, ali nastavite čitati da biste saznali više o tome kako Dot5Hosting sprema konkurenciju.

Dot5Hosting Recenzije 2.4 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Stabilna povijest
 2. Mnogo dodataka
 3. Povrat novca zagarantovan
 4. Jedna veličina odgovara svima
 5. Mnogo neograničenih značajki
 6. Korisnička podrška

kontra

 1. Funkcionalnost upravljačke ploče
 2. Otkazni troškovi
 3. Uptime / prekida rada
 4. Nema društvenih medija

SummaryDot5Hosting je iskusna hosting tvrtka koja želi pružiti hosting svakodnevnim korisnicima koji žele dobiti više novca za svoj dolar. Oni imaju samo jedan neograničeni plan koji nude svojim klijentima koji dolazi prepun dodataka zajedno s njihovim jamstvom povrata novca. Imaju 24/7 korisničku podršku, ali ne koriste prednost društvenih medija za pomoć kupcima. Ovaj hosting može ili ne mora biti dobar za vaše posebne potrebe. Support2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Naš službeni pregled Dot5Hosting

Budimo iskreni – Dot5Hosting još uvijek pokušava nadoknaditi moderno doba. Njihovo mjesto i dalje je zaglavljeno u ranim 00-ima (kao 2002.). Ne znam cijelu njihovu povijest, ali poprilično sam siguran da se nisu previše promijenili.

Ako ste tip tipa ili momak koji voli nešto dovoljno dobro, hej Dot5Hosting možda je to put.

To je poput vašeg starog nevjenčanog ujaka koji uz svakodnevno piće ispija isto toliko jeftine alkoholne piće iz ugla – dovoljno je dobro za ujaka Hal, pa zašto mijenjati?

Dot5Hosting ima ciljno tržište pojedinaca i vlasnika tvrtki koji svoj web hosting moraju umanjiti u manji proračun nego što je većina korporacija u mogućnosti iskoristiti i još uvijek konkurirati web lokacijama koje bolje financiraju. Pitate se koliko dobro rade? Nastavite čitati da biste saznali više o njima.

Nekoliko brzih podataka Dot5Hosting:

 • Neograničeno spremanje diska
 • Besplatna domena s registracijom
 • Neograničeno poddomena
 • 24/7 sigurnost
 • Posebne uvodne cijene počinju od 5,95 dolara mjesečno

Neke ne tako dobre stvari koje smo čuli na webu:

 • Korisnička podrška spora je u reagiranju i nije vrhunska
 • Jedna od onih tvrtki koju je EIG kupio (kupljena 2007) koja je tek ostala trula
 • Tvrdnje da su kreditne kartice naplaćene dugo nakon otkazivanja (veliko ne-ne)

Ovo je urednički pregled temeljen na recenzijama i ocjenama Dot5Hosting dostupnih na mreži. Pri donošenju konačne odluke budite sigurni da ste pročitali što korisnici govore o ovoj usluzi i potražite više informacija na njihovoj web stranici kako biste donijeli obrazovnu odluku.

Najbolje značajke Dot5Hosting

Povijest

Dot5Hosting ima prilično stabilnu povijest s obzirom na to da posluje od 2002. godine. EIG ga je kupio 2007. (koji je također vlasnik Bluehost i HostGator).

Dodaci

Ako vam Dot5Hosting postane vaš web domaćin, pružit će vam čitavu gomilu dodataka koji će koristiti vama i vašem poslu. Oni uključuju naziv domene, Google Adwords kredit, Yahoo kredite, košarice, stalni marketing putem e-pošte za kontakt, graditelj web mjesta, predloške i mnoge druge značajke.

Povrat novca zagarantovan

Oni nude garanciju povrata novca ako niste zadovoljni njihovim uslugama web hostinga tijekom prvih 30 dana. Povrat će vam naknade za hosting, ali samo ako ste platili kreditnom karticom. Ako želite zadržati svoje ime domene koje ste registrirali kod njih besplatno, morat ćete platiti 15 dolara kako biste ga zadržali. Ova garancija povrata novca omogućava vam dulje razdoblje kako biste odredili jeste li zadovoljni uslugom ili ne.

Jedna veličina odgovara svim planovima

Činjenica da oni nude jednu veličinu koja odgovara svim planovima je dobra, ali može biti i loša, ovisno o onome što tražite da biste dobili iz svog web hosting iskustva. Njihov jednogodišnji plan obično je nešto manji od 13 dolara mjesečno, a njihov dvogodišnji plan obično je ispod 12 dolara mjesečno, ali oni pokreću promotivne cijene da vas uvedu u njihovu uslugu. Trenutno postoji specijalna ponuda hostinga za samo 5,95 dolara za početak.

Neograničene mogućnosti

Dot5Hosting nudi mnogo neograničenih značajki koje ovu uslugu hostinga mogu učiniti još jednim pogledom. To uključuje pohranu diska, mogućnost hostovanja neograničenih domena, POP3 kutije e-pošte, MySQL baze podataka, parkirane domene, poddomene, automatski slanje i prosljeđivanje računa e-pošte..

Korisnička podrška

Korisničku podršku možete kontaktirati putem besplatnog telefonskog broja ili pomoću službe pomoći za slanje ulaznica za podršku. Opcija telefona dostupna je samo klijentima u Sjedinjenim Državama. Također nude bazu znanja i korisničke vodiče u centru za pomoć ako vas zanima što više možete naučiti o web hostingu.

Downsides of Dot5Hosting

Funkcionalnost upravljačke ploče

Dot5Hosting koristi vDeck umjesto cPanel, a neki korisnici mogu otkriti da to nema istu funkciju. Također može biti manje lako na očima kada se naviknemo na to. Pogledao sam i zapravo se razlikuje od standardnog sučelja cPanel. Početnike nije briga, ali stručnjaci će možda željeti standardni pristup.

Otkazni troškovi

Imaju naknadu za otkaz ako želite zatvoriti račun prije nego što se pokupio termin plana koji je odabran, osim ako ne otkažete unutar jamstvenog roka vraćanja novca..

Uptime / prekida rada

Na web stranici nema podataka koji nude informacije o njihovom produženju / stanci. Čini se da nema previše pritužbi u vezi s ovim pitanjem, ali imati što je moguće više informacija uvijek je dobro za donošenje obrazovanih odluka o tome koje usluge odabrati.

Nema društvenih medija

Mnoge tvrtke nude podršku putem društvenih medija, pa je pomalo loša strana činjenica da iako imaju prisutnost na društvenim mrežama, ne koriste baš toliko koliko bi se mogle usporediti sa svojim konkurentima. Kad ne vidim društvene medije, mislim – ok, ova se tvrtka uopće ne trudi. To je znak da nemaju svoje patke u nizu, pa bih izbjegao takve tvrtke.

Poanta

Slušajte, možda imate prijatelja sa starim računom Dot5Hosting i on je poput: “Super je što nemam problema” – pa on ne zna puno o hostingu ILI on je programer i može sam riješiti probleme.

Dot5Hosting doživljavamo kao dinosaura koji se nije promijenio, a samo truli. Njihova se baza korisnika smanjivala (prema podacima trećih strana) i čini se da ne rade puno.

Ako želite ići s njima, to je u redu. Ali ako želite moderan, ažuriran domaćin, krenite s nečim poput SiteGround, WP Engine ili drugom markom u vlasništvu EIG-a poput HostGator. Na taj ćete način biti puno bolje.

Prije nego što se odlučite, usporedite neke tvrtke poput Bluehost vs HostGator ili SiteGround vs WP Engine.

Dnevnik ažuriranja

22.3.18. – Nova donja linija napisana, novi tački u uvodu sa i za i protiv, nekoliko drugih malih promjena.

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector