DreamHost recenzije – jeftini dijeljeni, WordPress hosting? Svibnja 2020. godine

DreamHost recenzije – jeftini dijeljeni, WordPress hosting? Svibnja 2020. godine

DreamHost recenzije – jeftini dijeljeni, WordPress hosting? Svibnja 2020. godine

DreamHost: Brzo, jeftino, dobro?

DreamHost ima neke od najboljih uptime prosjeka i brzine učitavanja stranica bilo kojeg zajedničkog hostinga na tržištu.


Uz to, oni nude neograničenu propusnost, besplatna imena domena, besplatne SSL certifikate i nadoknađuju vam spuštanje u produžetku. Oni uistinu pružaju jedan od najvećih dostupnih ugovora o razini usluge.

Pa što je ulov? Dreamhost je cjenovniji od prosječne hosting tvrtke koja se dijeli, a možete mu se naplaćivati ​​samo godišnje. Prvi troškovi odvraćaju mnoge ljude.

Ali čitajte dalje kako biste saznali zašto mislimo da to vrijedi.

Pogledajte urednički pregled DreamHost stranice 3.9 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Neograničena propusnost i prostor na disku
 2. Instalacija aplikacije jednim klikom
 3. 97-dnevno jamstvo povrata novca
 4. Opcija višestrukog hostinga
 5. 100% neispravno jamstvo

kontra

 1. Podrška za dijeljeni hosting izuzetno ograničen
 2. Nema alata za oblikovanje web stranica
 3. Cjeniji od većine dijeljenog hostinga
 4. Samo godišnja naplata

SummaryDreamHost može vas koštati dvostruko ili više od onoga što biste platili za zajedničko hosting drugdje. Ali to ne znači da su precijenjene! Uz neograničenu propusnost, besplatne SSL-ove, izvrsnu sigurnost i zvjezdane brzine i produženje rada, vrijednost je prilično visoka. Preporučujemo DreamHost za korisnike zajedničkog hostinga koji znaju da mogu dobiti veliku šansu za svoj dolar. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Naš urednički pregled DreamHost 

DreamHost je jedan od veterana američkih web hosting kompanija koje su osnovali 1997. godine studenti na Harvey Mudd Collegeu. Tvrtka u privatnom vlasništvu nalazi 1,5 milijuna web lokacija širom svijeta, a sjedište je u Los Angelesu, Kalifornija, s uredima u Portlandu, Oregon.

Iako je DreamHost među skupljim dostupnim opcijama hostinga, oni nude ogromnu vrijednost.

S izvrsnim brzinama, radnim vremenom, značajkama, podrškom i neograničenom propusnošću dobit ćete svoj novac. U skladu s tim, njihova prilagođena nadzorna ploča nije svima najdraža, a nisu ni najjeftiniji ni najkvalitetniji domaćin na tržištu, a ipak imaju sjajnu ravnotežu za većinu ljudi.

Najbolje značajke DreamHost planova

DreamHost nudi jedan od najboljih web hosting paketa okolo. Super su pouzdani, koristite softver s otvorenim izvorima i daje vam neograničenu propusnost.

1. Novo za 2019. godinu: Planovi DreamHost vrlo su jeftini

Ažuriranje za 2019. godinu: DreamHost ima neke od najjeftinijih i najpovoljnijih planova u zajedničkom hostingu:

početna cijena snova

početna cijena snova DreamHost je dijelio planove i cijene

Nekad je bilo da, ako želite ići s DreamHostom, bili ste spremni iskrcati se nešto više mjesečno nego što je prosječni plan.

Više ne.

DreamHost je izjednačio cijene velikih dječaka poput BlueHosta, HostGatora i GoDaddyja. I žestoko se bore.

Sada ne možemo tvrditi da je prilikom svađe o čistim cijenama plan GoDaddy-a od 1 / mjesečno poprilično jeftin, ali želite se dugoročno držati domaćina, a ne za subprime cijene koje se pretvaraju u mamac i prebacivanje.

Definitivno bismo preporučili DreamHost, spuštene ruke, osobama koje su razmotrile nadogradnju na skuplju zajedničku opciju hostinga jer njihova web lokacija preraste hosting na dnu baze. Značajke nude mnogobrojne premium planove za koje drugi pružatelji usluga hostinga dodatno naplaćuju. Ali ako želite jednostavno web mjesto po povoljnim cijenama i ne namjeravate koristiti tonu diskovnog prostora ili širine pojasa, vjerojatno je bolje ići s jeftinijom opcijom koja ima jasne granice.

Evo stvari. Ako ih usporedite s više “premium” domaćina kao što su WP Engine i Kinsta, brzo ćete shvatiti da je DreamHost izuzetno pristupačan.

2. Neograničena širina pojasa i prostora na disku

Mnogo web stranica kaže da nude neograničenu propusnost i prostor na disku.

Ali ono što oni zapravo znače je da vam oni ne postavljaju jasnu granicu; oni se mogu odlučiti u bilo kojem trenutku ako koristite previše prostora.

Previše šiljaka u prometu i možda ćete pronaći kako je vaš račun obustavljen zbog zlouporabe kapaciteta zajedničkog poslužitelja. Ili, vaša hosting tvrtka može pasivno agresivno inzistirati da nadogradite na skuplji plan hostinga. Bluehost je dobar primjer tvrtke koja je iritirala mnoge kupce zbog toga što rade upravo to.

DreamHost ima samo jedan zajednički plan hostinga i oni doista nude neograničenu propusnost i prostor na disku.

Nema suspenzija zbog prekomjerne upotrebe.

Nema cjenovnog plana na koji bi vas mogao prisiljavati.

Ako planirate uzgajati popularno web mjesto, ovo je ogromno.

I hardver koji zapravo podržava gust promet. Kad to povežete s činjenicom da uvijek možete nadograditi na VPS ili namjenski poslužitelj, nebo je granica.

3. Instalacija aplikacije jednim klikom

DreamHost pokreće njihove skripte na način da možete instalirati WordPress – zajedno sa mnogim drugim različitim aplikacijama – klikom miša. Te druge aplikacije uključuju fotogalerije, softver za košaricu, CMS softverske aplikacije i još mnogo toga.

Lijepa stvar kod skripti je da možete koristiti tuđu skriptu, a da ne morate znati bilo koji kôd. Uzmite skripte – mnoge su besplatne – i instalirajte ih na svoju web stranicu jednim klikom. Kao webmaster možete uživati ​​u činjenici da možete učiniti svoju web stranicu izgledom i dojmom koliko god želite s ovom značajkom.

4. 97-dnevno jamstvo povrata novca

Ovo je zapravo duže od većine hosting usluga.

Standard je 30-dnevno jamstvo povrata novca. DreamHost nudi garanciju povrata novca u 97 dana – nije li to nešto?

97-dnevno jamstvo povrata novca funkcionira ovako: ako ga otkažete u roku od 97 dana nakon prijave, vratit će vam 100 posto novca koji ste uplatili.

Kad god otkažete nakon 97 dana, nadoknadit će vam nadoknađeni iznos. To je zaista velikodušno, a također se čini posebno važnim za DreamHost s obzirom da ćete možda morati platiti unaprijed najmanje godinu dana (ali o tome više kasnije).

Pobijedili su InMotion hosting i 90-dnevno jamstvo povrata novca WebHostingHub-a za dodatnih tjedan dana.

5. 100% neispravno jamstvo

Dok se većina ostalih pružatelja usluga pohvali sa 99% produženog jamstva, DreamHost nudi 100% produženu garanciju. Ako iz bilo kojeg razloga vaša web stranica padne, knjižiće se na vaš račun s jednim danom besplatnog hostinga za svakih sat vremena kada se smanji.

Ali, srećom za vas (i za odjel za naplatu DreamHosta), oni se često ne spuštaju.

DreamHost je prosječno povećao 99,98% produženog produženja u posljednjoj godini.

Jedina hosting tvrtka koja radi bolje od toga je A2 hosting, sa 99,99%

6. Slatki Freebies

Možda ih zaista ne možemo nazvati besplatnim jer plaćate plan, ali sviđa nam se što DreamHost uključuje gomilu dodatnih značajki u svoj standardni zajednički plan za hosting za koji većina ostalih domaćina naplaćuje dodatno.

Dobivate skeniranje zlonamjernog softvera, SSL certifikat, više domena, besplatno ime domene, neograničene adrese e-pošte i mogućnosti i 100 USD Google AdWords kredita za podizanje sustava..

7. Besplatno web hosting za neprofitne organizacije

Ovo je jedinstvena značajka za web hosting tvrtku. Ako se nalazite u Sjedinjenim Državama i vodite neprofitnu tvrtku, poput dobrotvorne organizacije ili crkve, DreamHost će je besplatno ugostiti. Pružajući pravu dokumentaciju od IRS-a, naime, pismo o određivanju od strane IRS-a 501 (c) (3), DreamHost će raditi s vama i pružiti vam besplatan hosting.

Nedostaci DreamHosta 

DreamHost ima neke od najopsežnijih značajki na tržištu, ali postoji nekoliko ulova. Dobro razmislite o ovim točkama prije nego što povučete obarač.

1. DreamHost korisničkoj službi nedostaje telefonska podrška

Sigurno da im je sustav ulaznica putem e-pošte prilično vraški dobar i brzo im pomažu putem chat podrške. Ali ponekad stvarno želite razgovarati s pravom osobom stvarnim glasom. Ako ste tip koji voli dobiti istog agenta na telefon, DreamHost nije za vas. SiteGround je naš daleki i lider u odjelu za korisničku službu (plus možete ih nazvati!).

Želite još sjajnih domaćina usluga? Pogledajte naš popis najboljih i najboljih.

2. Samo jedan zajednički plan hostinga

Na neki način, to je korist. Ako imate samo jedan plan, potrebno je puno paralize analize između različitih nivoa zajedničkih hosting planova i sprječava vas da dodatno platite za značajke koje vam nisu potrebne za svaki slučaj. Međutim, nisu svi u poziciji da na najbolji mogući način iskoriste neograničenu propusnost i mnoge mogućnosti DreamHosta. Web lokacija sa samo 100 posjeta mjesečno će platiti isto kao i web mjesta sa 100.000. Svakako, prometna web stranica postaje jako dobra. Ali ne toliko mali tip.

3. Volite cPanel? DreamHost ne.

DreamHost ima svoju upravljačku ploču i ne koristi tipični industrijski standard cPanel. Ovo nije toliko prijevara koliko je stvar prioriteta. Nadzorna ploča DreamHosta znatno je modernijeg izgleda od cPanela, ali također može zastrašiti neimenovane. A ponekad može biti iritantno što morate naučiti novo sučelje, pogotovo ako već svakodnevno komunicirate s desecima različitih. Ako vam je stvarno ugodno s cPanelom i nerado prihvaćate nešto novo, DreamHost vas može razočarati.

Poanta

Ako znate što radite, DreamHost može biti ostvarenje snova.

Neograničen prostor na disku i neograničena propusnost zajedno s namjenskim poslužiteljem znači da vaša web stranica može prerasti od početka do pravog blockbustera bez potrebe za prebacivanjem hosting tvrtki ili nadogradnjom planova.

Volimo da DreamHost postoji od 1996. godine, oni su neovisni i nude odlične mogućnosti za početnike. Ako odlučujete između DreamHosta i ostalih domaćina masovnog tržišta, idite s DreamHostom.

Pogledajte Službeni SiteMore na DreamHost.com

Dreamhost pitanja i odgovori

Pitanje 1
 • Ugodno mi je korištenje Linux operativnog sustava za hosting. Koju vrstu hosting sustava nudi Dreamhost?
 • Imate sreće jer Dreamhost ne nudi svojim klijentima mogućnost korištenja hosting sustava sa sustavom Windows. Kupci imaju pristup samo web hosting uslugama temeljenim na Linuxu. Pomoću ovog sustava dobivate brojna zvona i zviždaljke koje omogućuju da vaš novi hosting račun što prije bude pokrenut i pokrenut..
Pitanje br. 2
 • Koliko dugo vrijedi uvodna cijena?
 • Uvodna cijena koju plaćate Dreamhost prilikom prijave na novi hosting račun vrijedi do kraja trenutnog razdoblja obnove. U to se vrijeme cijena koju plaćate povećava svake godine i dalje ostajete Dreamhost kupac.
Pitanje br. 3
 • Hoću li moći primiti namjenski poslužitelj i upravljane usluge kada budem postao klijent u Dreamhostu?
 • Dreamhost vam nudi širok izbor namjenskih platformi poslužitelja koji su dovoljno raznoliki da udovolje svim potrebama za hostingom koje imate na umu. Isto tako, hosting tvrtka nudi i upravljane planove usluga koji vam pružaju besplatno iskustvo hostinga.
Pitanje br. 4
 • Da li Dreamhost nudi bilo koja besplatna imena domena sa svojim hosting planovima?
 • Da! Dreamhost vam nudi besplatna imena domena kada se prijavite za bilo koji od njihovih zajedničkih planova za web hosting. Imate preko 350 različitih proširenja domene web mjesta za odabir, što vam pruža više mogućnosti za jedinstveno web ime koje nadilazi tradicionalni .com ili .net koji svi obično vide na mreži.
Pitanje br. 5
 • Mogu li registrirati ime domene kod Dreamhosta u vrijeme kada se prijavim za jedan od njihovih hosting planova?
 • Da! Dreamhost svojim kupcima, potencijalnim kupcima i članovima javnosti omogućuje kupnju imena domena radi registracije. Prilikom stvaranja vašeg hosting plana možete odabrati odabir .com, .net., .Info i još mnogo toga. Sve registracije imena domena dolaze s zaštitom privatnosti domene bez dodatnih troškova za vas.
Pitanje br. 6
 • Ako nisam zadovoljan uslugom hostinga koju dobivam nakon prijave u Dreamhost, postoji li šansa da vratim svoj novac?
 • Da! Dreamhost nudi svim svojim kupcima garanciju povrata novca za 97 dana. Ako nakon tog vremena niste zadovoljni uslugom koju primate, možete zatražiti povrat novca. Tvrtka vam šalje puni iznos koji ste platili bez postavljanja pitanja. Za kupnju imena domene ili druge proizvode koje hosting pruža nudi nije dostupna opcija povrata novca.
Pitanje br. 7
 • Da li mi Dreamhost pruža mogućnost da imam virtualni privatni poslužitelj (VPS)?
 • Kada s Dreamhostom postavite plan hostinga, imate četiri zasebne VPS opcije koje su dostupne na vašem računu. Svaka opcija pokreće SSD koji omogućava primanje visokih performansi uz obradu procesora, konfiguracije tvrdog diska, memoriju i propusnost na vašem računu. Najnovija tehnologija omogućuje vam i primanje brzog poslužitelja za čitanje i pisanje.
Pitanje br. 8
 • Koje su moje dostupne mogućnosti za kontaktiranje tehničke podrške kad god se pojavi problem sa mojim hosting računom?
 • Na raspolaganju su vam tri glavne opcije za odabir tehničke podrške. Postoji mjesto podrške za povratni poziv na mjestu gdje upućujete početni poziv, ostavljate poruku u kojoj je opisan vaš problem, a tehnička podrška vraća vaš poziv. Također imate opciju podrške putem e-pošte i opciju internetskog kupca za karte gdje će vam tehnička podrška biti na mreži.
Pitanje br. 9
 • Kad kontaktiram tim za korisničku podršku u tvrtki Dreamhost, na kojem jeziku mogu očekivati ​​da će tehničari govoriti?
 • Svi tehničari za korisnike i tehničku podršku za Dreamhost govore engleski. To uključuje bilo koji e-mail, odgovor na ulaznicu za podršku ili bilo koju drugu vrstu verbalne i pismene komunikacije koju ćete imati s tvrtkom. Svaki njihov tim za korisnike i timove tehničke podrške dostupni su 365 dana u godini, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Podršku možete potražiti i putem kanala društvenih medija Twitter.
Pitanje br. 10
 • Koliko dugo se Dreamhost bavi?
 • Tvrtka je otvorila svoja vrata 1997. godine kada su se četvero prijatelja s fakulteta odlučili upustiti u internetsko područje poslovanja. Poduzeće su započeli iz spavaonice s koledžom sa ciljem da pomognu ljudima da pronađu mjesto u internetskoj zajednici. Brzo naprijed do danas gdje je tvrtka dom približno 1,5 milijuna različitih web stranica koje nude blog, aplikaciju, e-trgovinu i još mnogo toga u virtualnom svijetu. Trenutno svakodnevno opslužuju oko 400 000 kupaca širom svijeta.
Pitanje br. 11
 • Gdje Dreamhost čuva poslužitelje svojih podatkovnih centara?
 • Dreamhost održava svoju mrežu poslužitelja podataka na udaljenoj lokaciji u Los Angelesu, Kalifornija. Centri su pod temperaturnim nadzorom i svakodnevno pružaju sigurnost kako bi osigurali da vaši podaci i podaci ostalih kupaca budu sigurni u svakom trenutku.
Pitanje br. 12
 • Hoću li imati razne programske jezike za odabir tijekom korištenja Dreamhosta za svoje usluge hostinga?
 • Da! Dreamhost vam nudi mogućnost korištenja jednog od nekoliko popularnih programskih jezika za postavljanje vašeg računa. Za svoje programiranje možete odabrati između PHP, Perl, Ruby on Rails i Ruby jezika.
Pitanje br. 13
 • Hoću li imati dostupne opcije preprodavača pomoću Dreamhosta?
 • Dreamhost ima vrijedan preprodavački program koji ćete zasigurno htjeti iskoristiti prilikom postavljanja svog hosting računa. Svaka od njihovih preprodavačkih opcija pruža vam priliku za ostvarivanje dodatnog prihoda kroz različite vlastite mogućnosti.
Pitanje br. 14
 • Hoću li imati priliku sudjelovati u partnerskom programu nakon otvaranja računa u Dreamhostu?
 • Apsolutno! Dreamhost s ponosom nudi zainteresiranim korisnicima priliku da zarade dodatni prihod od svojih web lokacija koje se nalaze na mreži poslužitelja Dreamhost. Možete postaviti tekstualne veze kroz sadržaj vaše web stranice i svaki put kada posjetitelj web lokacije klikne na tu vezu, možete zaraditi. Svaki put kada uputite prijatelja ili člana obitelji na Dreamhost za njihove potrebe za web hostingom, dobit ćete 97 dolara za svaki novi račun koji ostane u tvrtki.
Pitanje br. 15
 • Što je uključeno u registraciju mog domena od tvrtke Dreamhost?
 • To će se osjećati kao božićno jutro kada registrirate novo ime domene s tvrtkom Dreamhost. Osim što imate preko 350 proširenja domena za izbor, dobivate i upravljanje DNS-om, što olakšava ažuriranje vaših poslužitelja imena i usmjeravanje web posjetitelja u pravom smjeru. Imat ćete mogućnost prilagoditi te poslužitelje naziva nečemu što odražava vašu osobnost ili naziv tvrtke. To ime domene možete proslijediti bilo kojoj drugoj web hosting tvrtki koju želite i imate priliku zaključati svoju domenu kao zaštitu od prevaranata ili hakera po potrebi..
Pitanje br. 16
 • Želio bih koristiti WordPress za svoju web stranicu koju želim ugostiti na Dreamhost poslužitelju. Je li meni dostupna ova opcija ili trebam odabrati drugu opciju?
 • Svidjet će vam se mogućnosti hostinga koje Dreamhost stavlja na raspolaganje vama i ostalim korisnicima koji žele koristiti alate web mjesta WordPress. Za stvaranje WordPress hosting računa jednostavno se prijavite za zajednički plan hostinga ili DreamPress plan hostinga. Svaki plan dolazi s mogućnošću pružanja podrške dobro poznatog tehničkog osoblja koji je dostupan 24 sata dnevno i može pomoći u bilo kojem pitanju koje se pojavi. Također dobivate automatsko sigurnosno kopiranje i ažuriranja sustava i pristup hosting mreži koja je dostupna 100 posto vremena koja vam treba uslugu. Kada stvarate svoj WordPress račun, za nekoliko minuta možete dodati bilo koju temu ili dodatak koji želite.
Pitanje br. 17
 • Želim otvoriti hosting račun s Dreamhostom, međutim, trenutno imam web mjesto koje je na drugom hosting serveru. Hoće li Dreamhost prenijeti moje stare podatke o računu na njihove poslužitelje kad otvorim novi račun s njima?
 • Nažalost, Dreamhost ne prolazi korake premještanja vaše web stranice s trenutnog mjesta hostinga. Međutim, nude vam pristup prijateljskom i korisnom timu za tehničku podršku koji će vam pomoći navigirati svoj put od starog mjesta hostinga do vašeg novog mjesta na Dreamhost poslužiteljima. Također imate pristup forumima za korisnike gdje ćete naći vrijedne informacije i savjete drugih korisnika koji su uspješno prebacili svoje račune bez problema. Dreamhost vam pruža dodatnu pomoć tako što ćete napraviti biblioteku za preuzimanje datoteka datoteka pomoći koje vam mogu pomoći u prenošenju vaše web stranice..
Pitanje br. 18
 • Želim pokrenuti nekoliko web stranica za razne moje hobije, osobne interese i poslovne poduhvate. Je li to moguće s jednim Dreamhost računom ili ću morati otvoriti nekoliko računa kako bih odgovarao svakom imenu domene?
 • Dreamhost upravlja širokom mrežom web poslužitelja koji kompaniji omogućavaju da ponudi svojim klijentima mogućnost posjedovanja i upravljanja onoliko imena domena koliko žele. Možete jednostavno imati različito ime domene za svaki interes, hobi ili poslovni poduhvat koji vam padne na pamet. Svako ime domene prima zasebne tretmane, što ga čini prihvatljivim za host pogodnosti imena domene koje pruža Dreamhost. Imat ćete priliku odabrati između preko 350 različitih ekstenzija za svako vaše ime domene. Možete dodati imena poddomena na svaku web lokaciju bez dodatnih troškova ako želite i svako ime će imati zaštitu privatnosti, čuvajući sve svoje račune domene što je moguće sigurnijim od internetskih prijetnji.
Pitanje br. 19
 • Volim koristiti Prestashop softver na svojim web mjestima jer je jednostavan za korištenje i zadovoljava potrebe koje imam za pokretanje web lokacije za e-trgovinu koja dobiva značajnu količinu prometa. Hoću li moći nastaviti koristiti Prestashop ako sve prebacim na Dreamhost račun?
 • Da, Prestashop ćete moći s lakoćom nastaviti s novootkrivenim Dreamhost računom. Dreamhost ima mogućnost podržati ovu vrstu softvera i pružiti vam sve potrebne alate kako biste uspješno omogućili da vaše web mjesto pravilno funkcionira u tom procesu. Vaše će web mjesto e-trgovine iskoristiti prednosti pristupa infrastrukturi za brzu obradu. Svidjet će vam se mogućnosti mrežnog sustava i platforma za mrežno gostovanje koju Dreamhost pruža za vaš novi račun.
Pitanje br. 20
 • Jedan od razloga što sam u potrazi za novim hosting tvrtkom su opcije upravljačke ploče. Moja trenutna hosting tvrtka ne nudi značajku upravljačke ploče prilagođene korisnicima i smatram da bi to moglo biti vrlo frustrirajuće kada pokušavam napraviti promjene na svojoj web stranici. Koju vrstu upravljačke ploče nudi Dreamhost?
 • Budite sigurni da nećete imati problema s upotrebom upravljačke ploče koju Dreamhost nudi na vašem računu. Korištenjem operacijskog sustava temeljenog na Linuxu, Dreamhost vam daje kontrolni centar s c-pločom iz kojeg možete lako upravljati svim aspektima svog hosting računa. C-panel omogućuje vam pristup svim datotekama vašeg računa, informacijama o bazi podataka, instalaciji softvera i svemu ostalom što vam je potrebno za uspješno upravljanje računom.
Pitanje br. 21
 • Moj trenutni pružatelj usluga hostinga nema u odjelu alata. Često pronalazim sate putem interneta u potrazi za dodacima i drugim relevantnim opcijama koje će mi olakšati rad web stranice. Ako se prebacim na Dreamhost, što mogu očekivati ​​da ću dobiti što će pomoći da mi život u hostingu bude malo lakši?
 • Nebo je ograničenje u pogledu onoga što možete očekivati ​​od svog novog računa za hosting na Dreamhostu. Vašim računom lako ćete upravljati putem funkcionalnog upravljačkog sustava c-ploče koji služi kao središnje središte za sve vaše web stranice i aktivnosti hostinga. Imate mogućnost instaliranja bilo kojeg dodatnog ili web mjesta s klikom na gumb zahvaljujući programu za instalaciju „1 klik“. Na snazi ​​su najsuvremeniji SSL certifikati koji hakerima i tvrtkama protiv neželjene pošte onemogućuju pristup podacima o vašoj web lokaciji. Pruža vam dodatna zaštita od neprekidnog skeniranja zlonamjernog softvera koji se događa iza scene. Kada sve ostalo ne uspije na vašem računu, postoji renomirani tim članova službe za korisnike i tehničke podrške koji radi 24 sata dnevno i koji će vam pomoći u bilo čemu što vam je potrebno.

Pogledajte Službeni SiteMore na DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector