FatCow Recenzije: Je li FatCow hosting zaista tako dobar za početnike?

Contents

Što je FatCow hosting?

FatCow je web hosting usluga koja je osnovana 1998. godine u Burlingtonu, Massachusetts. Tvrtka nudi jedan zajednički plan hostinga koji se prodaje na webmasterima početne razine, poput vlasnika malih poduzeća. FatCow je kupila Endurance International Group 2007. godine.


Koliko je dobar hosting FatCow?

FatCow trži početne vlasnike web stranica i čini vrlo privlačan slučaj za njihovo poslovanje. Nudeći samo jedan inkluzivni plan, oni vam oduzimaju puno stresa odabirom značajki koje odgovaraju vama. I s vrlo pristupačnom uvodnom cijenom, čini se da je FatCow jedna od najboljih cijena za početnike web hosting na tržištu. No, iako FatCow nudi osvježavajuću jednostavnost i transparentnost na neki način, njihovi planovi su prepuni obmanjujućih i suvišnih uplata, slabe brzine i produženog vremena te visoke stope obnove..

Pogledajte Službene stranice Recenzije FatCow 2.8 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Ekološki web hosting rješenje
 2. Neograničene domene
 3. Vrlo pristupačan za webmastere početne razine
 4. Besplatni resursi za oglašavanje

kontra

 1. Nema VPS-a ili namjenskih poslužitelja
 2. vDeck Umjesto cPanela
 3. Ograničeni SSL certifikati
 4. Zbunjujući upsells
 5. Ispod prosječne brzine prijenosa i slabe brzine

Sažetak Svojim šaljivim imenom, niskim uvodnim cijenama i formatom prilagođenim početnicima, FatCow se može činiti prirodnim izborom za prvog webmastera. Pa ipak, pažljivije ispitivanje njihove usluge i učinka sugerira drugačije. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Naš službeni pregled FatCow hostinga

Postoji nekoliko stvari zbog kojih ćemo rado pohvaliti FatCow hosting. Naime, oni nude čisto i jednostavno kratkoročno rješenje webhostinga koje ni najmanje ne zastrašuje neupućene. Međutim, smatramo da je FatCow loš izbor za sve koji žele ugostiti web stranicu nakon razdoblja njihove uvodne cijene. Niža prosječna brzina i produženje radnog vremena, zbunjujući poslovi i osrednja usluga kupcima mogu se oprostiti za 4 USD mjesečno. Ali kad te stope porastu na gotovo 13 USD mjesečno nakon obnove, ove su teme mnogo više dopadljive.

Najbolje karakteristike hostinga FatCow

Tamo gdje je FatCow excels jednostavan je pristup. Od svog ćudljivog imena i maskote do jedinstvenog zajedničkog plana hostinga koji nude, oni uspijevaju umiriti veći dio tehničkog zamaha koji se početni webmaster može osjećati pri odabiru web hostinga i hosting plana. Osim toga, ne može se poreći da je njihova uvodna cijena nevjerojatna ponuda. Evo što čine ispravno i zašto bi oni mogli vrijedno razmotriti:

Jedinstveni (uglavnom) zajednički plan hostinga koji uključuje sve

Plan s jednom veličinom za sve početnike očito nije sjajan za one koji grade ili održavaju web stranice za život. No, ciljna publika FatCow-a je neupućena i oni odlično rade pojednostavljujući svoj proizvod koji je lako probavljiv za početnike. Oni nude samo jedan zajednički plan hostinga koji uključuje neograničene domene, neograničenu adresu e-pošte, neograničen prostor na disku, obilnu propusnost, alate za izgradnju web-mjesta s povlačenjem i ispuštanjem, kredite za digitalno oglašavanje i besplatno ime domene prve godine. Proces sužavanja upravo onog što treba od pružatelja usluga web hostinga može biti vrlo zastrašujuće i stresno za webmastera za početnu razinu. Cijenimo što FatCow nudi obilje transparentnosti i jednostavnosti pri pokretanju.

Zaključajte veliku uvodnu cijenu cijena i do tri godine

Za one koji se prvi put registriraju kod FatCow, njihova uvodna stopa iznosi tek 49 USD godišnje, odnosno oko 4 USD mjesečno. S obzirom na to da je njihov paket prilično konkurentan besplatnom imenu domene (prve godine) i puno prostora za pohranu e-pošte i web datoteka, ovo je prilično velika vrijednost. Štoviše, ako ste spremni platiti unaprijed, možete zaključati ovu vrlo nisku cijenu do tri godine.

Besplatni resursi za oglašavanje

Kao i kod većine mrežnih domaćina u vlasništvu EIG-a, ukrcavanje na FatCow dolazi s velikim brojem kredita za digitalno oglašavanje. To uključuje 100 USD u Bing i AdWords kreditima, kao i besplatan unos na YellowPage.com. Sigurno, YellowPage.com je prilično zastario učinkovitost mrežnih direktorija je upitna, ali besplatno je besplatno.

Pokreće ga energija vjetra

Ako ste uopće osjetljivi na korporativni senzibilitet, činjenica da je FatCow u vlasništvu EIG-a možda će vas malo isključiti. To je razumljivo, ali FatCow ima otkupne i nekorporativne kvalitete. Naime, oni imaju zeleni pečat koji ih provjerava kao 100% pogonu energijom vjetra. Oni to postižu nadoknađivanjem potrošnje energije u svim svojim podatkovnim centrima, poslužiteljima i uredima s 200% ulaganja u obnovljive energetske certifikate..

Nedostaci hostinga FatCow

Unatoč svojoj početničkoj strukturi i marketingu, postoji nekoliko crvenih zastava povezanih s FatCowom koje biste trebali razmotriti prije nego što se prijavite s njima. Iako držimo da su njihove usluge dobra vrijednost za uvodne cijene, postoji nekoliko razloga zbog kojih FatCow nije dobro uklopljen u rješenje za dugoročni web hosting.

Stope obnove Spike 310%

Uvodne cijene FatCowa su mnogo, a možete ih zaključati do tri godine ako plaćate unaprijed. Međutim, budite spremni na ozbiljan šok naljepnica nakon što to razdoblje završi. Godišnje cijene FatCow-a skoče sa 49 USD / 155 na 155 USD godišnje, skočivši od tvrtke koja pruža usluge budžeta do jedne od skupljih opcija na tržištu, u jednom okretanju stranice kalendara. Sada, rado plaćamo premium cijene za premium usluge. Međutim, kako će vam pokazati ostatak našeg pregleda, FatCow znatno nedostaje kvalifikacije za premiju.

Vrlo sporo vrijeme učitavanja stranice

Kao što im ime može sugerirati, hosting FatCow nije brz. U stvari, vrijeme učitavanja stranica dosljedno je postiglo daleko ispod prosjeka u industriji svakog mjeseca u posljednjih nekoliko godina. Tamo gdje prosječni indeks vremena učitavanja stranica iznosi oko 700 ms, FatCow prosječno iznosi više od 1200 ms. To je ozbiljno sporo i moglo bi biti velika šteta za vašu web stranicu. Ne samo da može oštetiti rangiranje vaše tražilice, već može dramatično povećati stopu napuštanja posjetitelja. S takvim zaostajućim poslužiteljima malo je vjerojatno da ćete ikada moći iskoristiti veliku propusnost koju vam obećavaju prilikom prijave.

Ispod prosječnog vremena

U cjelini, web-domaćini u vlasništvu EIG-a nemaju najbolje moguće rezultate s prosječnim produženim prosjecima. iPage je savršen primjer za to, dok je Web.com iznimka. Iako FatCow nema najgori prosječni produžetak koji smo ikada sreli, on je ispod prosjeka, a to bi trebalo zabrinjavati svakog potencijalnog kupca. FatCow samo škljocne 99,9% produžetka, polovina vremena koje pada ispod ove oznake. Da bi stvari stavili u perspektivu, većina tvrtki koje pružaju usluge hostinga nude 99,9% jamstva za produženje rada, što znači da će izdati djelomične povrate novca za stanke izvan predviđenih 15 sati godišnje stanke. FatCow ne nudi takvo jamstvo, a ni njihovi rezultati nisu strašno uvjerljivi.

Nema VPS-a ili namjenskih poslužitelja

FatCow nudi samo jednu vrstu hostinga: zajednički hosting. Svakako, ovo zahtijeva mnogo analiza-paraliza od prvobitnog odlučivanja, ali također može naštetiti postojećim kupcima koji imaju velik rast. Ne nudeći namjenske poslužitelje ili VPS linije, oni otuđivanje čitave publike zahtijevaju ili bi mogli prerasti u potrebe za tim uslugama. To znači da ako ste u vladi, zdravstvu ili na neki drugi način pohranjujete osjetljive podatke, FatCow nije dobra opcija za vas.

Ne cPanel

FatCow koristi prilagođenu upravljačku ploču umjesto cPanela. Iako ovo nije nužno prijevara, to je odstupanje od industrijskog standarda. Ovo je nešto što biste trebali uzeti u obzir ako ste navikli na cPanel, ako planirate iskoristiti činjenicu da resursi pomoći u vezi s cPanelom obiluju na webu. Ovo bi moglo biti i nešto što biste trebali razmotriti ako planirate napustiti FatCow u budućnosti; neki webhostovi prenijet će preko vaše web stranice samo od tvrtke koja pruža usluge hostinga i koja također koristi cPanel. Mala naranča je jedan primjer.

Loš ugled korisničke podrške

Korisničku podršku može biti teško prosuditi, ali postoje neki ključni pokazatelji koliko ozbiljno tvrtka daje prioritet svom odjelu za usluge kupcima. Za jednu stvar to je obično dobar znak ako je tvrtka uložila u izgradnju snažne knjižnice resursa za samopomoć i vodiča za rješavanje problema. Iako je FatCow to učinio u određenoj mjeri, oni se nigdje ne približavaju razini GoDaddy ili HostGator. Korisnički vodiči FatCow usredotočeni su prije svega na postavljanje vaše web stranice, a ne na naprednije teme ili probleme sa snimanjem.

Za one probleme koji se ne mogu riješiti putem „uradi sam“ resursa (kojih postoji bezbroj mogućnosti), FatCow nudi i podršku putem telefona, e-pošte i chat uživo. Iako je ova mogućnost opcija pohvalna, vrijeme obrade za sva tri kanala je manje od brzog. Pričekajte oko 15 minuta na čekanju ili u redu za podršku za chat i preko dana za odgovor putem e-maila. Da stvar bude još gora, čini se da se službenici za korisničku podršku osposobljavaju prije svega kao prodajni ljudi, a ne kao pomoćno osoblje. Evo nekih od uplata koje se možete rado odbiti ako se odlučite prijaviti na FatCow:

Obmanjujuće i suvišne cijene

Iako čestitamo FatCow-u što je prvi pregled njihovih usluga učinio vrlo transparentnim, drugačije je vrijeme za vrijeme provjere. Budite spremni biti bombardirani s malim dodacima koji su napisani na užasno zbunjujućem jeziku. Pazite da ne platite njihov „WordPress hosting“, što je užasno zagonetni način da kažete da im možete platiti da unaprijed instaliraju neke osrednje dodatke koje biste inače mogli naći besplatno. Također pazite prije nego što kupite Google Apps (Savjet: Google ih nudi besplatno) ili Automatske dnevne sigurnosne kopije (Savjet: ovo je već uključeno u vaš paket). Za one koji znaju, ovo je veliki prekid. Nuditi ove dodatke kao “usluge” u suštini je samo plijen početnicima koji ne znaju ništa bolje.

Poanta:

FatCow bi mogao biti odlična kratkoročna opcija za one koji žele isprobati gomilu stvari na različitim domenama, ali činjenica je da njihove usluge nisu strašno pouzdane. Spora vremena učitavanja stranica i osrednji produženi rok mogu biti podnošljivi zbog niske uvodne cijene, ali ta pitanja postaju ozbiljno štetna sa stopama obnove. Preporučujemo ih ako imate vrlo specifične kratkoročne potrebe s proračunom koji treba odgovarati, ali ne kao dugoročno rješenje za hosting.

Pogledajte dodatne značajke

FatCow hosting pitanja i odgovori

FatCow hosting: Što trebate znati

FatCow hosting ima šaljivo ime, web mjesto ispunjeno ćudljivosti – i dugi niz zadovoljnih kupaca. Među tim tisućama tvrtki koje se bave web hostingom ipak se nekoliko stvari izdvajaju od ostalih. Pogledali smo vrijednosti i proizvode tvrtke i ustanovili da, osim imena i logotipa, FatCow hosting ima solidne planove koji su usrećili ove kupce.

Kako je započeo FatCow hosting?

Tvrtka je jedna od najstarijih hosting tvrtki vani, a osnivač Jackie Fewell započeo je 1997., a pokrenuo je 1998. Nakon samo nekoliko kratkih godina, tvrtka je imala ogroman rast, povećavajući prihode za oko 25 posto svake godine i povećavajući profit marža od 4 do 11 posto.

Taj rast, u kombinaciji s odanošću korisničke baze i neprekidno solidnom ponudom proizvoda, privukao je pažnju Endurance International Group, rastuće matične tvrtke s više od 75 različitih hosting kompanija. Fewell, koja je bila na čelu FatCow više od sedam godina, ostala je na mjestu potpredsjednika marketinga kad je EIG kupio FatCow 2004. Nakon što je podnio ostavku, bila je savjetnica prije prelaska u drugu industriju.

Kao i mnoge druge tvrtke koje je EIG kupio, FatCow je imao izvrsne kritike kupaca koje su nakon akvizicije izgubile dio svojih uzbuđenja. Oni i dalje navode da su posvećeni pružanju stvarne poslovne vrijednosti svojim kupcima pružajući im izvrsnu korisničku uslugu i udovoljavanje njihovim potrebama koristeći se jednim planom, cjenovnom filozofijom koju čak i oni koji su novi na hostingu mogu početi koristiti odmah.

Što razdvaja FatCow?

FatCow hosting je reguliran njegovom HeiferCratic zakletvom, za koju kažu da je posvećena “podržavanju i stvaranju kreativnosti.” U zakletvi se navodi da žele prepoznati i njegovati strasti svojih kupaca putem odabranih medija nudeći cjelodnevnu podršku koja će pomoći kupcima da riješe svaku situaciju s pozitivnim stavom. Svojim kupcima žele pružiti ugodno i lako online iskustvo.

S tim se ciljem FatCow postavio na položaj čistog, lako razumljivog i navigacijskog postupka prijave, sveobuhvatne podrške i njege i integracije s nizom različitih pružatelja usluga. Nažalost, mnogi kupci koji su u početku to cijenili otkrili su da od akvizicije FatCow pada u normu da ne ispunjava objavljena i promovirana očekivanja.

Kakve zajedničke hosting hosting planove nudi FatCow?

FatCow-ov originalni plan, jedinstveno nazvan Izvorni plan FatCow, košta prvih 49 godina korisnika. Kupci dobivaju neograničene domene, prostor na disku i širinu pojasa na “oodles”, što znači da sve dok poštujete njihove uvjete pružanja usluge i ne prelaze uobičajenu upotrebu za rad na web mjestu vaše veličine, trebali biste biti u redu i nije suočena s ozbiljnim kaznama.

Pored toga, FatCow nudi i druge neograničene resurse, poput FTP korisnika i sub korisnika i POP poštanske sandučiće e-pošte. Dobijate i besplatno ime domene, kao i alate za pokretanje i pokretanje, poput graditelja web stranica s besplatnom pretplatom na Script Barn, SSL sigurnost, integracije košarica i 1 GB prostora za pohranu na JustCloud.

Nakon prve godine, plan ima razne mogućnosti obnove, od 14,95 USD mjesečno za jedan, tri ili 12-mjesečni termin, 13,95 USD mjesečno za razdoblje od 24 mjeseca, ili 12,95 USD mjesečno za 36-mjesečni termin.

Da li FatCow nudi usluge namjenskog poslužitelja?

FatCow hosting ima kliznu ljestvicu koja može zadovoljiti namjenske potrebe poslužitelja na tri različite razine. Svi planovi dolaze s cPanelom, što je industrijski standard i izvrsna je značajka, besplatno ime domene i CentOS 6.4 za njihov operativni sustav.

Namjenski hosting također nudi 24/7 podršku svojih stručnjaka, što znači da će prilikom izrade vaše web stranice doći do visoke razine sigurnosti i performansi uz brzo vrijeme odziva za vaše posjetitelje. Kupci koji se odluče za namjenske poslužitelje imaju potpunu kontrolu nad svojim privatnim poslužiteljima. Mogu stvoriti neograničene domene i poddomene, POP3 račune, MySQL baze podataka i FTP račune, dolaze s 13 različitih unaprijed instaliranih skripti, a uključuju zapisnike o pogreškama i preporuke, neobrađeni pristup zapisu i AWstats.

 • Plan pokretanja uključuje 2 jezgre na Intel XEON E3-1220LV2 3,5 GHZ poslužitelju, s 4 GB RAM-a, 500 GB memorije, 5TB propusnosti i tri IP adrese, s početnom promotivnom stopom od 119,99 USD mjesečno, koja se obnavlja sa 149,99 USD mjesečno.
 • Profesionalni plan uključuje 4 jezgre na Intel Xeon E3-1265LV2 3.2GHz poslužitelju s 8 GB RAM-a, 1000 GB memorije, 10TB propusnošću i četiri IP adrese. Plan ima uvodni popust od 151,99 USD mjesečno, a obnavlja se na 189,99 dolara mjesečno.
 • Enterprise plan uključuje 4 jezgre sa 16 GB RAM-a na Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ poslužitelju s 1000GB pohrane, propusnim opsegom 15TB i pet IP adresa za 191,99 USD mjesečno (obnavlja se na 239,99 USD / mjesec).
Što ako želim nešto između zajedničkog i namjenskog hostinga u FatCow hostingu?

VPS hosting ili virtualni privatni poslužitelji polu-su privatni serveri koji imaju manje kupaca od zajedničkog poslužitelja i daju vam razinu kontrole koja je bliža namjenskom hostingu s cijenom nižom od istinskog namjenskog plana. Dobivate stručnu podršku 24/7, a to je sjajan način za prilagodbu rastućih web mjesta s fleksibilnim resursima.

VPS planovi FatCow hostinga uključuju cPanel, uz neobavezni korijenski pristup ili potpuno upravljani plan. Planovi također dobijaju besplatnu registraciju domene, zajedno sa skriptu i planovima dnevnika koji su uključeni u namjenske hosting planove. Ti planovi uključuju i neograničene domene i poddomene, POP3 račune, MySQL baze podataka i FTP račune.

Postoje tri različite opcije plana, a sve uključuju CentOS 6.4.

 • Osnovni plan započinje s 19,99 USD mjesečno za prvi mandat, a obnavlja se s 24,99 USD mjesečno. Plan uključuje 1 jezgru CP i 1GB RAM-a, s 40 GB pohrane, 1 TB propusnim opsegom i jednom IP adresom.
 • Poslovni plan, koji za prvi mandat započinje s 47,99 USD mjesečno, a obnavlja se od 59,99 USD mjesečno, uključuje 2 jezgra CPU, 4GB RAM-a, 90GB pohranu, 3TB propusnost i dvije IP adrese.
 • Optimalni plan uključuje 4 jezgreni procesor, 8 GB RAM-a, 120 GB pohranu, 4TB propusnost i dvije IP adrese za 79,99 USD mjesečno u prvom mandatu i 99,99 USD / mjesec nakon obnove.
Ima li FatCow hosting nekih posebnih planova za WordPress?

Nude dva zajednička plana usmjerena na WordPress, a oba imaju prilagođenu upravljačku ploču, unaprijed instalirane teme i dodatke poput W3 Total Cache i Jetpack. Partnerstvo sa SiteLockom povećava vašu sigurnost i zaštitu uklanjanjem zlonamjernog softvera dok spavate, a oni optimiziraju vaš poslužitelj ograničavanjem broja kupaca, dajući vam najveću brzinu i dosljedni rad.

 • WP Starter, osnovni plan, uključuje besplatnu registraciju domene, zajedno s neograničenim diskovnim prostorom i propusnošću, za 3,75 USD mjesečno za prvi mandat usluge.
 • WP Essential, koji za prvi mandat košta 6,95 dolara mjesečno, uključuje veću mogućnost tema i dodataka, luksuzni sigurnosni paket, 24/7 stručnu podršku i poslužitelje temeljene na SSD-u koji povećavaju vašu brzinu. Ovaj plan uključuje i besplatnu registraciju domena.
Koji je rok trajanja FatCow hostinga i je li to zajamčeno?

Iako FatCow hosting ne nudi nikakva jamstva o svom produženom vremenu, u prošlosti su nudili 99,9-postotno jamstvo za produženo vrijeme, što znači da će vaša web stranica biti u padu manje od 45 minuta svakog mjeseca. Kupci su danas vidjeli prosječno 12-mjesečno produženje rada od 99,89 posto, što je prosječno oko 47 i pol minuta stanke svakog mjeseca. Međutim, bilo je nekoliko mjeseci kada su kupci produžili 99,99 posto produžetka – što im omogućava izvanredno produženje rada, što znači da je bilo manje od pet minuta stanke mjesečno.

Prosjek nije loš i blizu je onoga što nude i drugi, a ako pogodite mjesec dana uz dobro produženje, dobit ćete veću korist. Nažalost, iako mnoge druge kompanije garantiraju produženje rada, što često znači da ćete dobiti kredite za vrijeme zastoja, a to nije opcija sa FatCow hostingom.

Postoje li jamstva s FatCow hostingom?

S druge strane, FatCow hosting nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za korisnike koji nisu zadovoljni hostenskim planom. Njihovo jamstvo slično je većini drugih, uz napomenu da ćete dobiti povrat sredstava za usluge FatCow hostinga; naknade treće strane, uključujući registraciju imena domene u iznosu od 15 USD. To, međutim, znači, da ako odlučite promijeniti tvrtku, svoje ime domene možete ponijeti sa sobom.

Imajte na umu da, za razliku od drugih tvrtki, FatCow hosting nudi ovo jamstvo dostupno samo kupcima koji su platili kreditnim karticama kada su se registrirali.

Kako mogu započeti?

FatCow ima relativno jednostavan postupak prijave, bez puno dodatnih poteškoća za dodavanje na prodaju. Ono što nam se sviđa kod FatCow hostinga je to što, budući da su u većinu svojih planova uključili cPanel, oni mogu ponuditi besplatan prijenos za gotovo sve web stranice. To znači da će, nakon što se odlučite prebaciti na FatCow, njihovi tehničari premjestiti vašu web lokaciju na svoje servere i osigurati da sve bude onako kako ste zamislili prije nego što počnete uživo.

Da li FatCow hosting nudi zelena rješenja?

Kompanija želi zadržati svoje – i sve ostale – pašnjake zelenim korištenjem ekoloških opcija. Njihovi uredi i podatkovni centri u potpunosti se pokreću energijom vjetra, kompenzirajući potrošnju energije za 200 posto; za svaki KWH električne energije koju koristi FatCow, tvrtka kupuje dvostruko više certifikata o obnovljivoj energiji za proizvodnju energije koju pokreću vjetrovi. Kao rezultat toga, uspjeli su godišnje sačuvati 999 metričkih tona ugljičnog dioksida iz atmosfere.

Gdje su njihovi poslužitelji?

FatCowovi podatkovni centri nalaze se u Bostonu, gdje imaju više petabajta za pohranu koji su raspoređeni na tisuće prostora za pohranu. Zajedno ti centri čine skladišni prostor od više od 2400 četvornih metara. Kroz svoje združene poslužitelje, prvi stroj koji je dostupan za dijeljenje planova bit će onaj koji će služiti kupcima koji žele pristupiti korisnikovom web mjestu, što, kako kažu, olakšava brže učitavanje i manje zastoja.

Da li FatCow nudi bilo kakve sigurnosne kopije?

Tvrtka ima pohranu priključenu na mrežu koja omogućuje pristup bilo kojim podacima na računalu. Kroz sjedinjenu mrežu svaki se stroj uspoređuje s identičnim strojem koji će se napuniti u slučaju pada ili problema s primarnom jedinicom. Rezervne kopije izrađuju se na drugom poslužiteljskom skupu s ogledalnom kopijom podataka.

Međutim, u uvjetima usluge tvrtke jasno se navodi da su kupci odgovorni za sigurnosno kopiranje svojih web stranica, sadržaja i e-maila na lokalno računalo, zajedno s dodatnom kopijom. FatCow ima neke privremene sigurnosne kopije za VPS korisnike, ali ih održava samo kratko vrijeme u slučaju kvara hardvera; tvrtka ne jamči te sigurnosne kopije.

Kakva je služba za korisnike FatCow-a?

Tvrtka je dobivala burne kritike za svoju uslugu, ali u posljednjih nekoliko godina, kupci su se žalili na duge redove za korisničku podršku, neusklađenost s onima s planovima koji uključuju stručnu podršku, neriješene probleme i malo empatije prema kupcima koji se suočavaju s tim. situacije.

Oni nude više načina da ih se obrati, od slanja e-pošte ili obrazaca, do telefona i chata uživo, i napominju da je njihov tim za podršku dostupan 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći. Pored toga, imaju opsežnu bazu znanja i korisničke vodiče za često postavljana pitanja.

Preporučujemo li FatCow?

U usporedbi s ostalim domaćinima, FatCow ima temeljit plan koji je prve godine vrlo isplativ. Njihovi namjenski i VPS planovi vjerojatno bi bili najbolji za one koji imaju iskustva, ali zajednički i WordPress planovi nude opsežan popis značajki i pogodnosti koje pomažu u poboljšanju vaše web stranice i pružanju web stranice kojoj vaše poslovanje treba da raste..

Više na FatCow.com

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map