GoDaddy Recenzije: Je li GoDaddy Web Hosting prikladan za vas?

GoDaddy Recenzije: Je li GoDaddy Web Hosting prikladan za vas?

GoDaddy Recenzije: Je li GoDaddy Web Hosting prikladan za vas?

Contents

Što je GoDaddy web hosting?

GoDaddy je najveća služba za registraciju internetskih domena na svijetu koja upravlja s više od 60 milijuna domena. Od 2018. godine oni su sada najveći web domaćin na svijetu 6,5% tržišnog udjela.


Znači li ih to najbolje za hosting?

Nije nužno.

GoDaddy se uvelike poboljšao od dana „ponovnih oglasa“, a oni su gladak operator koji ima stalnu podršku.

Kako se to kaže, morat ćete pogledati mnogo stvari prije nego što povučete okidač.

Posebna napomena: Za ostatak 2018. godine GoDaddy nudi svoj najjeftiniji hosting počevši od 1 USD mjesečno s ovom vezom.

Koliko je dobar GoDaddy hosting?

GoDaddy je vjerojatno najbolje poznata domena i hosting tvrtka. Zahvaljujući svojim provokativnim i nezaboravnim TV i Super Bowl oglasima, GoDaddy je brzo napravio ime za sebe. U njihovim se oglasima često pojavljuju škrto obučene žene i šale koje je sam Parsons opisao kao “neprikladne” i “oštre”. Oni su možda jedina hosting tvrtka koja se može nazvati međunarodnim brendom.

To se kaže, GoDaddy je WalMart imena domena i hostinga: jeftino, sveprisutno i nitko ne definira kao elegantan. Povijesno su se oslanjali na niske cijene i brendiranje kupaca skupih proizvoda, ali kako su se u posljednjih nekoliko godina pojavili brojni novi domaćini, poboljšali su svoju korisničku uslugu i tehnologiju kako bi zadržali svoju konkurentnu prednost.

Oni su u doba poslije Parsonsovog razdoblja u kojem prelaze svoju kontraverznu sliku u dugoročnu marku. Ako tek počinjete, GoDaddy ima sve osnove koje bi tipičnom početniku webmasteru bile potrebne. Ali ako tražite naprednije značajke, podršku i možda rafiniraniji brend, možda ćete htjeti potražiti negdje drugdje.

Pogledajte Službene stranice

Naš službeni pregled GoDaddy

Vrlo malo ljudi nije čulo za GoDaddy. Bili su veliki igrač u dot-com eri početkom 2000-ih. Ipak, i još uvijek jedan od najjačih igrača na svjetskom tržištu, povjerenje i ugled GoDaddy hostinga neosporni su..

Najbolje značajke GoDaddy hostinga

Puno se toga može reći kako možete upravljati svojom domenom, web hostingom i e-poštom na jednom mjestu. Dio razloga zašto je GoDaddy toliko kolosalan je taj što taj postupak čine nevjerojatno dostupnim svakodnevnim webmasterima. Ako tražite najjeftiniji, najbrži način za pokretanje i pokretanje web stranice, GoDaddy će vam se sigurno isporučiti.

1) GoDaddy značajke su obilne

GoDaddy hosting nudi više izbora na razini potrošača od gotovo bilo kojeg drugog pružatelja usluga hostinga na tržištu. Imaju zajedničke opcije poslužitelja, kao i namjenski poslužiteljski i VPS planove. Postoje instalacije jednim klikom za sva vaša omiljena imena poput WordPress, Joomla i Drupal. Oni su dovoljno velika tvrtka da mogu ponuditi gotovo bilo koju razinu hosting usluga za vrlo konkurentne cijene, a možete se kladiti da nikakve značajke neće nedostajati. GoDaddy ima paket aplikacija s jednim klikom koje koriste za izvršavanje nekih od uobičajenih funkcija koje će vam možda trebati na vašoj web stranici. Ako postavljate blog, oni će imati aplikaciju za to. Trebate košaricu? I oni to imaju. Album fotografija? Nema problema.

2) Brza učitavanja vremena & Čvrsta Uptime

GoDaddy nekada bio notorno spor i skloni padu, ali posljednjih su godina postigli ogromna poboljšanja u oba ova područja. GoDaddy sada ima 99,99% produženog prosjeka i brzine učitavanja kako bi nadmašio svoje proračunske konkurente. Također nemaju ograničenje propusnosti; ako vaša stranica ikad završi viralno, nagli priliv posjetitelja neće srušiti vašu web lokaciju. Čak i ako to učini, GoDaddy će vam vratiti novac za taj stanke. Što nas dovodi do sljedeće točke …

2) garancija povrata novca bez datuma isteka

Većina hosting usluga nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. GoDaddy hosting vodi to korak dalje nudeći garanciju povrata novca koja ne ističe. Za svako plaćanje možete uvijek dobiti povrat novca koje niste iskoristili ako odlučite otkazati. Otkazujete u prvih 30 dana? GoDaddy će vas počasti punim povratom novca.

3) Više od onoga za što ste se obračunali – Google AdWords kredit

Kako bi pomogao novim vlasnicima tvrtki s ogromnim troškovima pokretanja poduzeća, GoDaddy nudi besplatne kreditne oglase za oglašavanje koji uključuju preko 100 USD prema Google AdWords-u za svakih 25 potrošenih $. Da biste ih ograničili, ovi bonusi uključuju i 50 USD u Bing oglasima i Facebook oglasima. To je lijepi mali bonus za odabir GoDaddy hostinga; definitivna prednost ulaska u krevet s velikom korporacijom.

4) Više nego samo predlošci – Dizajnirat će vašu web stranicu (ako želite)

GoDaddy nudi niz različitih predložaka – uključujući WordPress predloške. Međutim, ako nitko od njih to stvarno ne učini, GoDaddy zapošljava tim profesionalnih dizajnera web stranica koji će vam više nego rado pomoći dizajnirati web mjesto i učiniti ga osobnim samo za vas.

Izvrsno je što nude dizajn vaše web stranice, a vrlo male mame i pop trgovine mogu ih koristiti, ali vrlo brzo ćete poželjeti pronaći profesionalca. Na kraju dana GoDaddy je dubok korpus i neće provesti puno vremena s vama.

5) Integracija GoDaddy WordPress-a

GoDaddy ima WordPress uvoz jednim klikom za web lokacije kojima se upravlja samoupravljajući, ali također nudi plan upravljanja WordPress hostingom. Ovaj upravljani plan nudi između ostalog automatske nadogradnje i brojne sigurnosne prednosti.

6) Sigurnost GoDaddy je sjajna za cijenu

GoDaddy posvetio je tonu resursa za omalovažavanje hakera, neželjenih pošiljatelja i prevaranata svih vrsta. Dio toga ima veze s njihovom super-suvremenom tehnologijom, a dio je jednostavno njihova pažljiva skrb kao velike korporacije. Ali to bi moglo reći, teško bi bilo naći sigurnijeg pružatelja usluga hostinga za tako niske cijene. Čak i na najjeftinijim planovima, sigurnosno kopiraju vaše podatke svake noći. Ovdje osjećamo kako iz vode izbacuju HostGator, njihovog najboljeg konkurenta u području s povoljnim domaćinima. HostGator sigurnosno kopira vaše podatke samo jednom tjedno i ima zabrinjavajući nedostatak neželjene pošte i virusa. Za istu cijenu i s mnogim istim značajkama koje nudi, GoDaddy je bolji izbor za webmastere koji imaju sigurnost. S druge strane, ova sigurnosna zaštita je da GoDaddy ima mnoštvo restriktivnih pravila za zaštitu neželjene pošte, što ponekad znači da dodaci, wikiji, pa čak i IMAP, ne rade uvijek kao i drugdje. Moguće je raditi ove stvari, potrebno je samo posebno okruženje koje ponekad može rezultirati više posla za vas. Ali ako vam je sigurnost od najveće važnosti, ovi su zaobilazni koraci samo dio kompromisa.

Posebna napomena: Za ostatak 2018. godine GoDaddy nudi svoj najjeftiniji hosting počevši od 1 USD mjesečno s ovom vezom.

Downsides GoDaddy web hostinga

Čak i ako redovito kupujete na WalMartu, vjerovatno je da vam se ne sviđa sve u vezi s tim. GoDaddy je korporacija i ponekad može osjetiti kao da je ovo sveobuhvatno fluorescentno osvjetljenje koje je bačeno čitavim iskustvom. Za personaliziranije ili inovativnije iskustvo hostinga potražite jednog od manjih tipova poput SiteGround ili A2 hostinga.

1) GoDaddy Služba za korisnike prednjači

Prije nego što istražim pojedinosti o korisničkoj službi, pogledajte ovo grozan 35 minuta čekanja s podrškom za chat GoDaddy:

godaddy 35 minuta čekanja na klanjanju

To je jednostavno strašno. Bez razloga bih trebao čekati 35 minuta na chatu.

I 20 minuta kasnije …

godddy chat dužina

Zbunjen sam što chat može biti ovako loš u 2018. Mogu brže proći liniju na DMV-u!

Kad se kaže, GoDaddy jest uglavnom prilično brza na telefonskoj podršci. To je njihov zadani mehanizam za podršku – ali budimo iskreni, ponekad ne želite telefonom razgovarati s korisničkom službom.

GoDaddy nudi korisničku podršku 24 sata dnevno, no to što ste tako velika korporacija s ogromnom količinom klijenata znači da ćete vjerojatno naići na birokraciju i formalnosti na svakom koraku prilikom poziva na podršku.

Predstavnici GoDaddy korisničkih usluga obično brzo reagiraju, ali obično vas upućuju na postojeću literaturu ili vas vode kroz sve tehnike za rješavanje problema koje ste već isprobali prije nego što stvarno počnu ispitivati..

Ove taktike razmnožavanja zaista se pokazuju kada nazovete da prekinete uslugu. GoDaddy korisnička usluga ne olakšava vam odlazak. Ovo nije bezbolan ili milostiv raskid, a može ostaviti loš ukus u vašim cijelim iskustvima. GoDaddy-ove recenzije koje ostavljaju stvarni kupci govore neke užasne priče o ulaznicama za podršku.

2) Ograničeni plan hostinga ekonomije

Imaju tri plana – Economy, Deluxe i Unlimited. Plan ekonomije omogućuje vam da imate 90 poddomena povezanih s jednom domenom. Isto vrijedi i za njihove planove Deluxe i Unlimited. Mnogo drugih hosting tvrtki omogućuju vam neograničenu domenu – bez obzira na plan. Međutim, GoDaddy vam omogućava samo jednu domenu s njihovim ekonomskim planom. Ako želite to premašiti, prisiljeni ste na nadogradnju. Pogledajte Myhosting.com za neograničene domene.

3) Etička briga & Povijesne kontroverze

Ova pitanja mogu vas ili ne smetati, ali GoDaddy je naišao na ogromne količine polemike od svog početka. Bob Parsons je jednom objavio video sebe kako ubija slona na afričkom safariju. Njihovi oglasi SuperBowla, čak i kada nisu izrazito seksualizirani, imaju tendenciju da imaju grube ili neosjetljive udarne linije. GoDaddy je također bio veliki korporativni podupirač SOPA-e & PIPA, računi za koje se zagovara privatnost interneta u cjelini su grozni. Odustali su od podržavanja računa nakon što je toliko mnogo kupaca bojkotiralo njihove usluge. GoDaddy je nedavno očitovao svoj brand većim dijelom rubnih i seksualiziranih jezika i slika koje su prvi koristili za dobivanje na značaju. Njihovo novo brendiranje smatra ih prvakom za male tvrtke. Ako vas je sva ta povijesna kontroverza isključila s GoDaddyja, potražite ekološki prihvatljiv HostPapa za web hosting tvrtku koja može učiniti da se osjećate dobro gdje ide vaš novac..

4) Veće cijene obnove, nikla i diminga

“Nabavite svoju domenu za 0,99 USD!” 

Tako te kukaju. Ulaze vam na vrata po povoljnim cijenama i na domenama i na hostingu, a zatim su naknade za obnovu visoke!

Obnavljanje domene iznosi 14,99 USD, u usporedbi s oko 10 USD za NameCheap.

Hosting će možda biti jeftino za početak GoDaddy-a, ali će i obnove biti veće. Znaju kad te uđu u sustav, mogu te nikla i uništiti!

Ako pravilno organizirate i upravljate obnovom, jeftine cijene se mogu isplatiti. Ili možete iskoristiti njihove niske cijene i kasnije prebaciti registrare domena. Ali ako niste tehnički, to možete učiniti teško.

Samo budite svjesni da vas zaključavaju.

 

5) PHP na GoDaddy Linux hostingu je zastario

Standardni zajednički hosting GoDaddy-a trenutno ne dopušta PHP 7. 

Ovo je problem s nekim WordPress dodacima, poput Wordfencea:

To pokazuje da je GoDaddyjev standardni dijeljeni hosting zaostao za vremenima, a nije baš dobar izbor za ozbiljan web hosting.

Poanta:

Skakanje u krevet s velikom korporacijom donosi niz prednosti: velike porcije za niske cijene, praktičnost i veliki broj dodataka za podizanje. Možete očekivati ​​da GoDaddy ima lako, jeftino i savršeno adekvatno rješenje za sve potrebe hostinga koje možda imate. Međutim, vrlo malo stručnjaka za webmastere ikad preporučuje GoDaddy, ako ne načelno, onda barem zato što GoDaddy nije baš razvijen za programere. To je sve na jednom mjestu što zarađuje ne zato što nude najbolju ili najinovativniju uslugu, već zato što su jeftine i svugdje. Jednostavno se događa da preko 5 milijuna ljudi širom svijeta traži upravo to.

Pogledajte još značajki GoDaddy Recenzije 3.4 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (26 glasova) Pros

 1. Puno značajki
 2. Mnogi popusti na brodu
 3. Povrat novca zagarantovan
 4. Opcije programa jednim klikom

kontra

 1. Nije baš korisna usluga kupcima
 2. Ograničen plan hostinga
 3. Kontroverzna politička stajališta i taktike marketinga

SažetakNeki ljudi vole GoDaddy, a neki im ne bi prišli ni s 10 stopa. Povijesno, GoDaddy se bavio domenama i reklamama s oskudno odjevenim ženama. No nedavno se činilo da se fokusiraju na nadogradnju svojih značajki i tehnologije. Postoje neke stvari koje ćete voljeti, poput puno mogućnosti i opcija hostinga i garancije povrata novca. Također ima i puno nedostataka, poput šarene korisničke podrške, ograničenog ekonomskog plana i bezličnog korporativnog osjećaja. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Najčešća pitanja o GoDaddy Hostingu

Jesu li cijene obnove GoDaddy veće od ulazne cijene?

Da. U prosjeku je uvodna cijena hosting plana za 40-50% niža od onoga što će koštati ako obnovite. Naravno, uvodni popust je veći na skupljim planovima.

Postoji li minimalni ugovor i koliko često moram platiti?

Dostupne su različite vrste ugovora koji se kreću u rasponu od 3 do 60 mjeseci. Sva plaćanja se vrše na mjesečnoj osnovi, bez obzira na vaš plan.

Koji su razvojni jezici podržani od strane GoDaddy hostinga?

GoDaddy podržava PHP 5.4, 5.3, 5.4 i 5.5 prilagođene PHP.ini, PERL i Python.

Što je jamstvo za produženo vrijeme GoDaddyja?

GoDaddy nudi garanciju za 99,9% produženog vremena, što izlazi na 8,76 sati dozvoljenog zastoja godišnje .. Ako ne održavaju garanciju za produženo vrijeme u određenom mjesecu – imajući na umu da je njihov neuspjeh u održavanju usluge određuje ih – možete se obratiti GoDaddy-u i zatražiti kredit od 5% mjesečne naknade za hosting za taj određeni mjesec. Ako mislite da je vaša web lokacija pala za više od prosjeka, provjerite njihove uvjete pružanja usluge kako biste osigurali da imate pravo zatražiti kredit.

Upravljaju li ili su namjenski poslužitelji GoDaddy?

GoDaddy nudi i jedno i drugo. Postoji nekoliko planova za one koji traže potpuno privatno upravljani poslužitelj, ali postoje i planovi koji sadrže Linux poslužitelj. Postoji više opcija plana za svaku vrstu konfiguracije poslužitelja.

Da li GoDaddy nudi VPS planove?

Na raspolaganju su brojni planovi virtualnih privatnih poslužitelja koji pokreću cPanel. Također možete odabrati hoće li to biti vaš samouprava ili se njime upravlja, samo budite svjesni koga biste željeli raditi kada birate svoj plan.

Gdje se nalaze poslužitelji GoDaddyja?

GoDaddy ima sjedište u Sjedinjenim Državama, a sjedište mu je u Scottsdaleu, Arizona. Primarni podatkovni centar nalazi se u Phoenixu u Arizoni.

Je li GoDaddy dobra opcija za hosting puno slika?

Ako se nalazite na ulaznom nivou hosting plana, ograničeni ste na 100 GB, ali ostali planovi nisu ograničeni na isti način i mnogi nude neograničenu količinu prostora za pohranu. Graditelj GoDaddy stranica nudi značajke koje su dizajnirane posebno s obzirom na slike, kao što su foto i video galerije.

Koje bih pakete trebao odabrati za streaming videa?

GoDaddy nudi streaming videa, ali nije dostupan u zajedničkim planovima. Zajednički poslužitelji mogu se koristiti za umetanje videozapisa iz drugih izvora poput YouTubea, no ako želite poslužiti GoDaddy poslužitelje za strujanje videozapisa, trebat će vam namjenski plan poslužitelja.

Da li stvarno imam neograničenu propusnost i pohranu?

Ništa nije uistinu neograničeno, pa tako ni vaš propusni opseg niti pohrana. Treba pažljivo provjeriti uvjete i odredbe ugovora. Kao i drugi veliki domaćini, GoDaddy zadržava pravo pregledavanja vašeg računa ako se otkrije prevelika propusnost ili upotreba prostora za pohranu.

Da li GoDaddy nudi registraciju domena? Ako da, koliko to košta i mogu li svoje podatke zadržati privatnima?

Kao lider u industriji registrara domena, GoDaddy nudi registraciju domena. Cijene će se razlikovati ovisno o opcijama koje odaberete. Međutim, GoDaddy nudi besplatne domene sa svojim hosting planovima. Ponuda se odnosi na planove od 12, 24, 36 mjeseci, ali ne uključuje ICANN naknadu u iznosu od 0,18 USD. To će vas koštati 7,99 dolara godišnje, ili više, ovisno o vašim potrebama, kako bi vaše podatke učinili privatnima.

Postoje li popusti na GoDaddy za studente, škole ili neprofitne organizacije?

Ne nude se posebni popusti za učenike, škole ili neprofitne organizacije, ali GoDaddy ima nekoliko programa informiranja u zajednici koji su osmišljeni kako bi pomogli dobrotvornim organizacijama. Ako mislite da se vi ili vaše poslovanje kvalificirate kao jedna od organizacija unutar ovih grupacija, možete provjeriti program GoDaddy Cares za više detalja..

Postoji li kakva garancija povrata novca za GoDaddy?

GoDaddy nudi ograničeno jamstvo povrata novca od 45 dana; Međutim, to se ne odnosi na sve proizvode i usluge. Ako vas brine povrat novca, trebali biste pročitati sitne otiske svake kupnje putem GoDaddy-a.

Kakva je podrška GoDaddy-a? Da li nude podršku na više jezika?

GoDaddy nudi internetsku internetsku liniju za podršku, ali ne sadrži mogućnost podrške za internetski chat, što bi moglo biti problem nekim ljudima. GoDaddy podrška je dostupna na nekoliko jezika, uključujući: engleski, španjolski, portugalski, francuski, španjolski, njemački, turski, nizozemski i nekoliko drugih.

Želim prenijeti svoju web lokaciju na GoDaddy. Kakav je to postupak?

GoDaddy nudi ograničenu podršku kada je u pitanju prijenos web stranica i domena. Ako imate problema, postoji velika količina sveobuhvatne dokumentacije koja pokriva oba ova postupka dostupna na mreži. Postoje i druge privatne organizacije treće strane koje će vas provesti kroz to ili napraviti umjesto vas.

HoD će li GoDaddy automatski prenijeti postojeće instalacije Joomla s mog trenutnog domaćina?

Iako ne postoji opcija automatskog prijenosa, GoDaddy nudi detaljni vodič za instalacije koje imate na svom trenutnom hostu. Ako vam je potrebna dodatna pomoć oko migracije, dokumentacija je dostupna na joomla.org.

Podržava li GoDaddy Magento? Da li nude podršku za prijenos za postojeće Magento stranice?

Iako se Magento može koristiti na GoDaddy-u, to se ne preporučuje. Tvrtka snažno preporučuje kupcima da koriste VPS ili namjenske poslužitelje za host njihovih Magento web mjesta. GoDaddy ne nudi bilo kakvu podršku za migraciju, pa ćete to morati sami riješiti.

Je li skupo ugostiti i upravljati s više web stranica s GoDaddyjem?

Plan ulazne razine podržava samo jedno web mjesto, ali drugi planovi mogu podnijeti više. Trošak hostinga više web lokacija na GoDaddy-u zaista ovisi o planu, a značajke plana na kraju ste odlučili.

Da li GoDaddy nudi jednostavan softver za izradu web lokacija? Što je sa prilagodljivim predlošcima?

GoDaddy nudi jednostavan program za izradu web mjesta, a sadrži stotine prilagodljivih postavki. Postoje tri razine planova za ovu značajku s različitim temama i predlošcima prilagođenim mobilnim uređajima, ovisno o odabranom planu.

Je li GoDaddy dobar izbor za smještaj moje WordPress stranice?

GoDaddy nudi nekoliko WordPress specifičnih hosting paketa, a tri dostupna plana uključuju vođeni hosting. Budući da GoDaddy uvelike podržava i potiče upotrebu WordPress-a kao sustava upravljanja sadržajem, nude i ugrađenu migraciju kako bi vam bilo izuzetno lako premjestiti svoje WordPress web hosting na GoDaddy. Kao što se očekivalo kod velikih pružatelja usluga hostinga, posljednjih je godina došlo do nekoliko vrlo nesigurnih sigurnosnih događaja koji uključuju GoDaddyja. Kao rezultat, GoDaddy neprestano ažurira i poboljšava svoje sigurnosne politike.

Da li GoDaddy nudi neke posebne sigurnosne značajke?

Uz SSL certifikate i potvrde za potpisivanje koda, GoDaddy nudi i sigurnost web mjesta Sitelock koja je dizajnirana za prepoznavanje zlonamjernog softvera i nadzor vaše web lokacije..

Mogu li ugostiti svoju e-trgovinu na svojoj web stranici na GoDaddy putem programa kao što je Prestashop? Hoću li moći dobiti SSL certifikat kako bih mogao prihvatiti kreditne kartice?

Prestashop se može instalirati na GoDaddy platforme, kao i druga alternativna rješenja za e-trgovinu, ovisno o vašem određenom hosting planu. GoDaddy nudi plan SSL certifikata koji započinje s 59,99 USD. Postoji i niz drugih opcija ako želite prihvatiti plaćanje kreditnom karticom ili stvoriti cjelovito rješenje za e-trgovinu uz korištenje GoDaddy hosting planova. Glavne kreditne kartice prihvaćene su u svim regijama i u prihvaćenim valutama; ako planirate koristiti PayPal ili Skrill, provjerite prihvaća li valuta koju koristite. Na raspolaganju vam je i mogućnost pružanja profesionalnih usluga dizajniranja e-trgovine – opet, ovisno o vašem planu hostinga.

Postoji li preprodavački program koji nudi GoDaddy?

GoDaddy nudi brojne mogućnosti preprodavača. Na raspolaganju su dva sloja, s 20-40% popusta na maloprodajne cijene, spremna trgovina putem e-trgovine, obrada kreditnih kartica i podrška 24 sata dnevno.

Ima li GoDaddy partnerski program?

GoDaddy ima opsežni partnerski program. Tvrtka nudi i domene i hosting partnerskih programa.

Udružuje li se GoDaddy ikad Google AdWords kako bi ponudio reklamne bodove?

GoDaddy će se povremeno udruživati ​​s Googleom kako bi novim korisnicima ponudio AdWord bodove.

Što je povijest GoDaddyja?

GoDaddy je 1997. godine osnovao Bob Parsons, a isto je i web hosting tvrtka koja tvrdi da je domaćin preko 5 milijuna web stranica širom svijeta. Sjedište tvrtke je u Scottsdaleu u Arizoni, ali ima još nekoliko ureda širom države i Indije. GoDaddy bila je jedna od prvih kompanija za hosting i registar domena koja je to učinila velikim, odmah postajući najveće ime na tom polju nakon što Network Solutions više nije bio jedino mjesto imena domena na webu. Više na GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector