Hosting24 Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar hosting??

Ako imate proračun, ovo je vjerojatno jedan od najboljih pružatelja usluga hostinga koje možete zatražiti. Hosting24 više se fokusira na pružanje niže cijene nego što daje kvalitetan proizvod.


Hosting24 Recenzije 2.6 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Neograničena propusnost i prostor na disku za zajedničke planove hostovanja
 2. Izvrsni model cijene
 3. Besplatna registracija domena
 4. Mnogo 12 planova za izbor
 5. Izvrsno Uptime

kontra

 1. Ograničene mogućnosti podrške
 2. Ponudite samo jedan operativni sustav
 3. Njihove usluge profesionalnog dizajna nedostaju

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

Naš službeni pregled hostinga24

Hosting24 je web hosting usluga koja je osnovana 2007. Natječu se po principu da ako imaju niske cijene, dobit će više kupaca. Do neke točke to je istina. Međutim, dobit ćete ono što plaćate kada je u pitanju ovaj hosting hosting.

Najbolje značajke Hosting24 Hosting

Ako imate proračun, ovo je vjerojatno jedan od najboljih pružatelja usluga hostinga koje možete zatražiti. Iako dobivate ono što plaćate, u nekim područjima dobijate više nego što plaćate – poput neograničene propusne širine i prostora na disku.

Neograničena propusnost i prostor na disku za zajedničke planove hostovanja

Uvijek je lijepo vidjeti davatelja web hosting usluga nudi neograničenu propusnost i prostor na disku. Iako je prilično česta, nije standardna. Ostali davatelji web hosting usluga naplatit će vam na temelju širine propusnosti i prostora na disku koji koristite. U najmanju ruku, nikada se nećete korisnici žaliti da ste premašili mjesečni pojas. Kad se pomaknete do VPS hostinga, oni stavljaju gornje kape i na propusni i na diskovni prostor. Međutim, nude velikodušne iznose.

Izvrsni model cijene

Za zajednički hosting koji započinje s 3,99 dolara, sigurno zarađujete novac. Počevši od neograničene širine pojasa i prostora na disku kao značajke, uvijek je lijepo vidjeti da ne škljocaju drugim značajkama samo zato što plaćate manje. To uključuje tjedne sigurnosne kopije, 99,9-postotno jamstvo za produženje rada i više od 50 predložaka za odabir prilikom izrade vaše web stranice.

Besplatna registracija domena

Svaki njihov plan dolazi s besplatnom registracijom imena domene i besplatnom obnavljanjem sve dok ostanete kupac. Ovo je vrhunska značajka koju ne nude mnogi pružatelji web hostinga.

Mnogo 12 planova za izbor

Hosting24 kao 12 hosting planova koje možete odabrati, od kojih je osam VPS hosting planova. Ne dolaze svi s neograničenim diskovnim prostorom ili širinom pojasa. Zapravo, svi njihovi VPS hosting planovi imaju ograničenja. No, s obzirom na to da su ta ograničenja ogromna, sumnjate da ćete naići na probleme. Zapravo, razlika između osam različitih VPS hosting planova je količina prostora na disku i propusnost koju dobivate. Počevši s planom br. 1 dobivate 10 GB propusne širine i 1TB prostora na disku. Svakim sljedećim planom dobivate još 10 gigabajta propusnosti u još jednom terabajtu prostora na disku – sve do 80 GB propusne širine i 8TB prostora na disku. To je više nego dovoljno za mnoge ljude.

Izvrsno Uptime

Oni ne samo da imaju 99,9 posto jamstva za produženo vrijeme, već i isporučuju. Mnogi korisnici prijavljuju praćenje ove metrike i otkrivaju da je to istina.

Dobri uvjeti za hosting

Iako je prilično standardan, lijepo je vidjeti da su im uvjeti smještaja na mjesečnoj osnovi. Ne pokušavaju dati vaš ugovor, niti vas pokušavaju unaprijed platiti cijelu godinu. Možda nije uobičajeno pronaći pružatelja usluga web hostinga koji to ne čini, ali oni su vani.

Nedostaci hostinga24 Hosting

Hosting24 više se fokusira na pružanje niže cijene nego što daje kvalitetan proizvod. Evo što smo pronašli.

Ograničene mogućnosti podrške

Hosting24 ima sustav za razgovor uživo, što je lijepo vidjeti, ali osim sustava za e-poštu i ulaznice, oni nemaju puno više. Ne nude telefonsku podršku, ali smiješno je što oni nude podršku putem faksa. Ne mogu zamisliti da se njihov sustav za podršku faksa izmuči od upotrebe.

Samo jedan operativni sustav koji možete izabrati

Hosting24 nudi samo jedan operativni sustav. Oni nude Linux, a ne samo bilo koji Linux Linux – nude CentOS. Iako nije grozan izbor, voleo bih da sam vidio izbor između Windows-a i Linuxa. Nažalost, Hosting24 to ne nudi.

Njihove usluge profesionalnog dizajna nedostaju

Profesionalne usluge dizajniranja koje nudi Hosting24 ozbiljno nedostaju. Daju vam predložak koji morate ispuniti. Kada završite, poslani predložak pošaljite profesionalnom web dizajneru. Ono što oni čine je da uzmu vaš predložak, dizajniraju vašu web stranicu i gurnu je uživo. Ne pitaju te jesi li dobro s dizajnom ili kako se možda osjećaš u vezi s njim. Oni jednostavno uzimaju vaš predložak po nominalnoj vrijednosti, daju vašoj web stranici oko dva sata rada, a zatim je gurnu uživo. Teško bih ga nazvao “profesionalnim”.

Poanta

Hosting 24 nudi pouzdane internetske usluge. Međutim, oni nedostaju u drugim područjima. Mogućnost odabira vašeg sustava ponude treba biti standardna. Neograničen prostor na disku i propusni opseg trebali bi biti standardni za sve planove. Povrh svega, trebali bi nuditi telefonsku podršku. Unatoč njihovim nedostacima, ako pokrećete potpuno novu web stranicu i možete upotrijebiti proračunske mogućnosti koje nudi Hosting24, onda ih svakako vrijedi pogledati.  

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map