HostMonster Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Contents

Što je HostMonster Hosting?

HostMonster je američka web hosting tvrtka osnovana 1996. godine koja posluje pod okriljem Endurance International Group.


Koliko je dobar HostMonster hosting?

Kao i previše drugih hosting kompanija u vlasništvu EIG-a, HostMonster ne uspijeva održati korak s industrijskim standardima za brzinu, produženje rada i korisničku uslugu. Iako im sigurnosni paketi i jednostavno, konzervativno markiranje mnogima mogu biti privlačni, njihov učinak u većini područja usluge neprestano pada na pamet..

Pogledajte Službene stranice HostMonster Recenzije 2.3 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (4 glasova) Pros

 1. Besplatna domena do jedne godine
 2. Neograničene domene, poddomene i propusnost
 3. Čvrsta sigurnosna obilježja

kontra

 1. Nema cijene za mjesec u mjesec
 2. Ispod prosjeka u brzini i vremenu prijenosa
 3. Loša reputacija korisničke službe
 4. Nema besplatnih leđa
 5. Puno upsells

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Naš službeni pregled HostMonster hostinga.

Unatoč statusu veterana u industriji, HostMonster je nažalost još jedan slučaj opadanja usluge i neuspjeha inovacija nakon kupnje od strane EIG-a. Kao i sestrinske tvrtke iPage i FatCow, HostMonster ozbiljno pada u svim najvažnijim markerima kvalitetne hosting tvrtke. Naime: brzina, produženje rada i korisnička podrška. Dodajte zbunjujuću strukturu cijena, cijene prodaje i odsutnost informiranog prodajnog terena, a moramo reći da ne bismo preporučili HostMonster.

Najbolje značajke HostMonster hostinga

Iako predlažemo da pređemo na HostMonster, vrijedno je spomenuti njihove značajke koje su vas možda navele da ih prvo razmislite. Kao prvo, njihovo je brandiranje jednostavno i konzervativno, što bi se moglo svidjeti onima koji su malo preplavljeni fleksibilnim tehnološkim kompanijama i visoko tehničkim jezikom. Osim toga, neograničena propusnost i domene lijep su užitak! Najvažnije je da oni nude vrlo sveobuhvatan sigurnosni paket, što nas je čak i impresioniralo. Evo lopatice

Besplatno graditelj web stranica

Iako je WordPress uobičajeno standard za hosting tvrtke, a postoje resursi koji obiluju pomaganju čak i najmanje korisnom korisniku da se predložak pokrene i pokrene, nekima je ugodno što imaju onoga što vidite. HostMonster koristi Weebly, što je super intuitivno i dobro cenjeno u industriji. Samo imajte na umu da ako tvrtka stavlja veliki naglasak na nudeći besplatnu izradu web stranica, njihova ciljna demografska skupina uglavnom nije gomila tehničara. Da biste preuzeli WordPress predložak, ne morate biti web dizajner, što može biti i jednostavnije od povlačenja i ispuštanja vaše web stranice putem Weeblya. To nije loše, ali mnogo govori o dubini znanja koju većina njihovih klijenata ima prilikom prijave za svoje usluge.

Besplatna domena do jedne godine.

Dobar postotak hosting tvrtki nudi ovaj posao, tako da HostMonster nikako nije vanserijski. Međutim, ovo je lijep užitak!

Neograničena propusnost, domene, poddomene, e-pošta i pohrana

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? Ovo je definitivno dobra ponuda ako planirate ugostiti puno malih, jednostavnih web stranica. Ali važno je imati na umu da kada hosting tvrtke kažu “neograničeno” u pogledu osnovnih zajedničkih hosting hosting planova, to ne znači da možete učitavati beskonačne podatke na beskonačno web mjesto. Češće nego ne, a i u slučaju HostMonstera, oni stavljaju ograničenje na sve podatke, oni jednostavno ne oglašavaju. Nadalje, vaša web lokacija može učitavati podatke samo onoliko brzo koliko može komunicirati s poslužiteljem. Kvaliteta hardvera na kraju je ono što uistinu određuje koliko je Vaš program hostinga neograničen. Ako vas zanima zaista neograničen hosting, preporučujemo vam da pogledate DreamHost.

Sveobuhvatna sigurnost uključena

Područje gdje HostMonster prednjači u odnosu na konkurenciju je razina sigurnosti koju nude u svojim najosnovnijim planovima. U zajednički hosting uključeni su SSL certifikati, zaštita vruće veze, SSH pristup, ubojica protiv neželjene pošte i još mnogo toga. Ove usluge rješavaju većinu glavnih ranjivosti web hostinga, postavljajući čvrst temelj zaštite vaše web stranice.

Nedostaci HostMonster hostinga.

Ako se HostMonster obratio vama iz bilo kojeg od gore navedenih razloga, toplo preporučujemo čitanje problema s kojima smo se susreli. Iako ne postoji savršena hosting tvrtka, a vaša se odluka uvijek nužno mora temeljiti na vašim jedinstvenim potrebama, postoje neki redflagovi koji bi trebali biti provalnici u bilo kojoj tvrtki. Nažalost, HostMonster ne uspijeva ispuniti naše osnovne standarde u vrlo malo područja.

Cijene mogućnosti ulazne razine & Nema cijene za mjesec u mjesec

Cijene ulazne razine HostMonstera približno su standardima u industriji, ali to je samo za početnu prijavu. Pripremite se za prikaz umnožavanja cijena ako odlučite ostati s njima nakon što isteknu početne cijene ulazne razine. Nadalje, ne nude mjesečne cijene. Da biste primili oglašeni mjesečni iznos, morate platiti za 3 godine unaprijed hostinga. To je velika obveza za uslugu koju još niste imali priliku isprobati. A standardno jamstvo povrata novca od 30 dana nije dovoljno dugo da bi se moglo odlučiti jeste li dobro s tako dugotrajnim ugovorom.

Ispod prosječne brzine i prijenosa

Brzina i produženje rada vjerojatno su dva najveća pokazatelja koliko je hosting tvrtka dobra. Napokon, njihov posao je ugostiti vašu web stranicu. Ako to ne mogu nastaviti, raditi ili raditi brzinom koju korisnici očekuju, za što ih točno plaćate? Nažalost, HostMonster jednostavno ne može isporučiti u ovom području. Iako nemaju najgoru ocjenu koju smo vidjeli, oni su u kontinuitetu ispod industrijskog standarda u oba područja. Tamo gdje prosjeci tvrtki za hosting hostinga stoje na 99,94% produženog vremena i 700 ms u vremenu učitavanja stranica, HostMonster zaostaje za oba markera s 99,91% produženog vremena i oko 880 ms u vremenu učitavanja stranica. Ako su vam ovi čimbenici zaista važni (što bi trebali biti), pogledajte A2 Hosting, lider u industriji u brzini i produženju. Druga tvrtka koja ove stvari shvata ozbiljno je JaguarPC, koji će vam vratiti 10x cijenu za svaki sat stanke na vašoj web lokaciji..

Zbunjujuća objašnjenja o značajkama & prodaje skupljeg proizvoda

Web stranica HostMonster ne zna objasniti što je točno uključeno u njihove zajedničke hosting pakete, što još jedan dokaz činjenice da ciljaju kupce bez puno tehničkog znanja. To dovodi do zbunjujućeg postupka odjave u kojem ćete možda platiti dodatno za značajke za koje ste vjerovali da su uključene. Stranica s početnim značajkama može vas dovesti do vjerovanja da ćete dobiti besplatne sigurnosne prozore na web-lokaciji (prilično tipično za tu industriju), ali nakon provjere shvatite da to košta dodatnih 3 USD mjesečno.

Pokrivanje korisničkih usluga

Iako možete očekivati ​​da će HostMonster služba za korisnike odgovoriti na vaše upite u razumnom vremenskom roku (oko 10 minuta za povezivanje putem instant chata i još 2-3 minute između odgovora), ne očekujte najstručniju pomoć. Standardni savjeti za rješavanje problema često se nude čak i kada je vaše pitanje mnogo preciznije. Nadalje, brzo Google pretraživanje privući će sad frustrirane priče o korisničkoj službi. To je uzorak među tvrtkama u vlasništvu EIG-a, što nas navodi na nagađanja da prioriteti nakon akvizicije uglavnom ne uključuju ulaganje u korisničku podršku..

Poanta

Ne preporučujemo HostMonster, ako samo zbog činjenice da su cijene iznad prosjeka, a ipak ispodprosječno. Njihovo jedinstveno otkupno obilježje je sveobuhvatna sigurnost kao dio osnovnog zajedničkog hostinga. Međutim, u mnogim slučajevima plaćanje malo dodatnog mjesečnog plana premijskog sigurnosnog plana za vaše web mjesto kod druge tvrtke za hosting, koštalo bi isto i rezultiralo boljim iskustvom korisnika.

Pogledajte dodatne značajke

Pitanja i odgovori HostMonster-a

Što trebate znati prije pretplate

HostMonster bio je popularna opcija za mnoge ljude koji traže jeftin web hosting. Kao dio različitih grupacija kompanija – prvo kao trio hosting kompanija, zatim dio veće korporacije – bila je jedna od manje poznatih opcija. Odgovorili smo na najpopularnija pitanja koja imaju o HostMonster-u, tako da možete donijeti najbolju odluku kada tražite hosting tvrtku.

Kada je započeo HostMonster?

HostMonster predstavljen je 1996. godine, a sjedište je u Provou, Utah. HostMonster, Bluehost i FastDomain bili su u istoj obitelji, a vodio ih je direktor Matt Heaton, koji je redovno informirao kupce na svom osobnom blogu o zbivanjima u kompanijama i njihovim uslugama..

Tvrtke je kupio EIG, elektroenergetski domaćin konglomerat koji sada ima više od 40 različitih hosting kompanija pod svojim okriljem. Kao i kod mnogih njih, vlasništvo Endurance International grupe promijenilo je percepciju HostMonstera u industriji.

Heaton je 2011. napisao post na blogu, gdje je i javno podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora, preusmjeravajući uzde na Dan Handyja, koji je tu funkciju obavljao od 2011. do 2015. James Grierson je trenutni izvršni direktor HostMonstera, donoseći veliko iskustvo za stolom suosnivač i graditelj SimpleScriptsa, prve internetske trgovine aplikacija za proizvode otvorenog koda.

Što HostMonster tvrdi da slavi?

Prema web mjestu HostMonster, tvrtka se posvetila pouzdanosti od kada je započela prije 20 godina. Specijalizirani su za kvalitetnu korisničku uslugu i pružanje vrhunskih paketa koji zadovoljavaju potrebe kupaca po niskim cijenama.

Oni su svoje planove zasnovali na jednostavnom paketu koji se može nadograditi za dodatne pogodnosti i mogućnosti. Tvrtka nudi sigurne sigurnosne kopije i pouzdane brzine i nadogradnje. Oni nude instant rezervaciju za virtualne privatne poslužitelje i namjenski hosting, više sigurnosnih aplikacija i opcija te besplatna imena domena sa svojim novim planovima.

Njihova web stranica nudi sljedeće prednosti za kupce:

 • Najviša usluga kupcima
 • Vodeći skup značajki dostupan
 • Kvalitetna oprema
 • Sigurne sigurnosne kopije
 • Maksimalno zajamčeno produženje rada
 • Visoko funkcionalni alati za primjenu
 • Čvrste i iskrene poslovne prakse
Kada govorimo o produžetku, kako je produženo vrijeme HostMonstera?

Iz tvrtke kažu da nude maksimalno zajamčeno produženje radnog vremena, ali ne postoji ništa u njihovom produženju niti jamstvu ako vaša web lokacija ne zadovoljava postotak produženog vremena koji navode.

E sad, to bi bilo u redu da su dobili izvrsne kritike o svom produžetku. Industrijski standard je 99,94 posto produženog roka, što znači da za 99,94 posto u mjesecu vaša web stranica radi, radi i radi. Neki domaćini jamče produženje 99,9 posto. Vrijeme stanke na ovoj razini iznosi oko 43 minute svakog mjeseca. Mnogi domaćini s ovom garancijom zapravo dolaze na nevjerojatnih 99,99 posto – manje od 4,3 minuta stanke. HostMonster, međutim, nije jedan od njih. Njihov jednogodišnji prosjek kreće se od 99,91 posto, a industriju su premašili tek nešto više od pola godine.

Drugi su, doduše, otkrili nešto veću konzistenciju, ali tijekom jednomjesečnog ispitivanja.

Što HostMonster znači kad kažu “neograničeno”?

U skladu s njihovim uvjetima i pravilima, HostMonster ne postavlja proizvoljnu granicu resursa koje pojedinačni korisnici mogu koristiti. To znači da će vam pružiti svu pohranu, MySQL datoteke, prijenos datoteka, hosting domena i širinu pojasa potrebnu za uspješno napajanje vaše web stranice. To za vašu web lokaciju znači da sve dok slijedite njihova pravila nećete vidjeti negativne posljedice ili sporiju brzinu web mjesta. Međutim, važno je voditi računa o upotrebi njihovih resursa, posebno u razdobljima brzog rasta, jer mogu postojati negativne reakcije na sustav u cjelini.

Postoje neki zapaženi pragovi; više od 200.000 datoteka, više od 1.000 tablica baze podataka i više od 2 GB MySQL ili PostgreSQL u bazi podataka mogu uzrokovati negativne i sporije performanse poslužitelja, a od vas će se možda tražiti da smanjite ove brojeve.

Nudi li HostMonster redovite sigurnosne kopije?

Dok govore o svojim sigurnosnim sigurnosnim kopijama, HostMonsterovi uvjeti navode da povremeno izvode sigurnosne kopije, ali da to ne čine. Također navode da ne snose nikakvu odgovornost za oštećenja ili gubitak datoteka te da neće pokušati niti napraviti sigurnosne kopije računa koji prelaze 50 000 datoteka ili 30 GB prostora za pohranu..

Kako je HostMonster usluga za korisnike?

Tvrtka promiče najvišu korisničku uslugu, ali opet, ovo je još jedno područje u kojem su recenzije vrlo raznolike. Postotak kupaca hvali se o uslugama tvrtke i vremenu odgovora. Imali su izvrsne razgovore s korisnim serviserima koji istinski brinu o svom cjelokupnom iskustvu. Međutim, puno veći kontingent ima manje stvari od zvijezda o usluzi tvrtke.

Korisnici prijavljuju da su njihove web lokacije zatvorene bez prethodne najave da su web stranice polufunkcionalne i da tvrtka ne može podržati aplikacije koje i sami uključuju u svoje hosting pakete.

Imaju račune i na Facebooku i na Twitteru, iako su oba pomalo zastarjela. Posljednji Facebook oglas bio je 2014. godine, a posljednji tweet jedini je u 2016. godini, objavljen u rujnu.

Ne nude sigurnosne kopije, ali što je sa sigurnošću i zaštitom vaše web lokacije?

Neke studije pokazuju da čak i toliko 41 posto WordPress hakova nastaju zbog situacija sa njihovim hosting tvrtkom. HostMonster je poduzeo korake da se pozabavi tom situacijom pružajući klijentima razne sigurnosne značajke, aplikacije i dodatke.

Oni nude SSH pristup, SSL podršku, Hotlink zaštitu i ubojstvo od neželjene pošte. Oni nude certifikat SiteLock za vaše mrežne poslovne transakcije. Osim toga, namjenski planovi nude pohranu zrcaljene RAID 1, što dodaje dodatnu razinu zaštite vaših podataka i podataka o računu..

Kada HostMonster govori o vodećem dostupnom skupu značajki, što oni znače?

Za cijenu paketa, HostMonster nudi nevjerojatno dug popis pogodnosti i značajki za svoje kupce. Uključuju brzu instalaciju za WordPress, iako su neki kupci pronašli probleme s instaliranjem nekoliko WordPress dodataka. HostMonster olakšava vezu s Mojo Marketplaceom tako da možete odabrati između drugog sustava za upravljanje sadržajem, poput Drupala ili Joomla.

 • Možete pristupiti ograničenoj, besplatnoj verziji Weebly Sitebuilder da biste postavili i pokrenuli svoju web lokaciju.
 • CloudFlare je integriran u njihove planove. Obrnuti proxy pruža vam više zaštite od DDOS-a i brzih napada, kao i vatrozida. Aplikacija također ima opsežnu funkcionalnost predmemoriranja kako bi vašoj web lokaciji omogućila brže učitavanje stranica.
 • HostMonster ima obilje mogućnosti e-trgovine za pokretanje prodajnog mjesta, uključujući Agora, Cube Cart i Zen Cart košaricu, besplatne generirane certifikate i mape zaštićene lozinkom.

Osim toga, oni uključuju standardne značajke, kao što su prijenos FTP-a, e-pošta, streaming i stvarna video i audio podrška i opsežan popis skripti. Planovi uključuju i Google AdWords i Bing oglase.

Kad HostMonster govori o kvalitetnoj opremi, što oni znače?

Dijeljeni računi nalaze se na dvostrukim četverostrukim poslužiteljima performansi, s rezervnim UPS napajanjem i dizelskim generatorima za rezervno napajanje. Nude Linux operativni sustav, s prilagođenim Apache web poslužiteljem. Oni također nude 24/7 nadgledanje mreže i više Ethernet veza od 10 GB.

Podatkovni centar tvrtke nalazi se u Provo, Utah, a oni nude najnovije verzije MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails i Python. Vezan je u najnoviji sustav SONET, koji koristi laserske signale za prijenos vlakana optičkim linijama.

Koji su visoko funkcionalni alati za primjenu?

HostMonster pokreće cPanel za svoju upravljačku ploču. Koža izgleda malo drugačije, ali činjenica da oni to pružaju administratorima je odlična opcija, jer svatko tko želi zamijeniti domaćine može to učiniti lako. cPanel je industrijski standard za upravljačke ploče. Budući da je to tako uobičajeno, većina hosting kompanija uključit će besplatan prijenos web mjesta za web stranice koje pokreću ploču.

Omogućuju potencijalnim kupcima da provjere svoja poboljšanja na cPanelu kako bi vidjeli što misle ispravno na svojoj web stranici.

Što ako mi se ne sviđa HostMonster?

Većina hosting tvrtki nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, a HostMonster se ne razlikuje. Postoje neki koji nude mnogo dulja jamstva u rasponu od 45 do 97 dana, tako da iako HostMonster nije najbolji, sigurno je u sredini paketa. U njihovim se uvjetima navodi nekoliko nepovratnih naknada, ali one su često u kombinaciji s uslugama koje se plaćaju za treće aplikacije i dodatke. Ako otkažete u roku od prva tri dana, vratit ćete sav svoj novac, osim nepovratnih naknada i registracije besplatnog imena domene u iznosu od 15,99 USD po imenu.

Bilo kada nakon tri dana, vratit ćete svoje naknade osim naknada za nepovratne troškove, ime domene 15,99 USD po imenu i naknade plaćene za Postini ili za namjenski IP. Nakon 30 dana, nepovratna i naknada za postavljanje također su isključena iz otkaza.

Zahtjevi za otkazivanje moraju se obaviti putem telefona ili internetskog chata.

Što HostMonster uključuje u svoje zajedničke, standardne planove?

Sva tri zajednička plana uključuju neizmjerenu propusnost, standardne performanse i jednu uključenu domenu.

 • Osnovno hosting (4,95 USD mjesečno, obično 9,49 USD mjesečno): Kupci dobivaju jedno web mjesto, 50 GB prostora web mjesta i pet računa e-pošte. Svaki račun dobiva 100 MB po računu. Dobijate jednu uključenu domenu, pet parkiranih domena i 25 poddomena.
 • Plus hosting (6,95 USD mjesečno, obično 12,49 USD mjesečno): Dobijate 10 eb stranica sa 150 GB prostora. Svaki račun uključuje jednu uključenu domenu, 20 parkiranih domena i 50 poddomena. Računi dobijaju 100 računa e-pošte, s 500 MB po računu. Ovi planovi uključuju i 150 USD u marketinške ponude, 24 $ godišnje u dodacima i jedan SpamExperts račun.
 • Prime (6,95 USD mjesečno; obično 14,99 USD / mjesec): Ovaj zajednički plan doista je neograničen, bez ograničenja na web stranicama, parkiranim domenama, poddomenama, računima e-pošte i pohrani e-pošte. Postoji nesmereni prostor web mjesta i širina pojasa. Račun uključuje jednu uključenu domenu. Prime uključuje 200 USD u marketinškim ponudama, 80 USD svake godine dodataka, jedan SpamExperts, privatnost jedne domene i SiteBackup Pro.

Važno je napomenuti da su niske cijene samo za prvi mandat i da se cijene mogu drastično povećati nakon obnove, o čemu izvještavaju neki kupci.

Kako je HostMonster VPS hosting?

Uz trenutno pružanje usluga VPS hosting uključuje upravljane usluge i zajamčene resurse. Svi dolaze s besplatnim nazivom domene i pokreću CentOS 6.5 (64-bitni).

 • Standardno (14,99 USD mjesečno, obično 29,99 USD mjesečno): Dobijate dvojezgreno, 2 GB RAM-a, 30 GB, 1 TB / mjesec i jedan IP.
 • Poboljšano (29,99 USD mjesečno, obično 59,99 USD mjesečno): Dobivate dual core, 4 GB RAM-a, 60 GB, 2 TB / mjesec i dva IP-a.
 • Premium (44,99 USD mjesečno, obično 89,99 USD / mjesec): Plan uključuje trostruku jezgru, 6 GB RAM-a, 120 GB i 3 TB / mjesečno, s dva IP-a.
 • Ultimate (59,99 USD mjesečno, obično 119,99 USD mjesečno): Krajnji plan je četverojezgreni plan, s 8 GB RAM-a, 240 GB i 4 TB / mjesečno. To uključuje i dva IP-a.

Imate puni korijenski pristup, mogućnost upravljanja više računa od svog cPanel domaćina i Cloud tehnologiju poput OpenStack i KVM.

Što je s namjenskim hostingom putem HostMonstera?

Namjenski planovi imaju garanciju povrata novca u bilo kojem trenutku i omogućava vam dodavanje SAN pohrane kad god vam treba. Nude ekskluzivne linije za podršku posvećenim klijentima poslužitelja, pristup root-u i poboljšani predmemoriranje. Svi oni uključuju besplatno ime domene i CentOS 6.4 (64-bitni)

 • Standardno (149,99 USD mjesečno): dvojezgreni procesor Intel Xeon 2,3 GHz s 3 MB predmemorije, 4 GB RAM-a i 500 GB (RAID 1). Postoji 5 TB / mjesečno i tri IP-a.
 • Poboljšano (199,99 USD mjesečno): četverojezgreni 2,5 GHz Intel Xeon procesor s 8 MB predmemorije, 8 GB RAM-a, 1000 GB (RAID 1) i 10 TB / mjesečno, s četiri IP-a.
 • Premium (249,99 USD mjesečno): četverojezgreni 3,3 GHz Intel Xeon procesor, 8 MB predmemorije, 16 GB RAM-a, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / mjesec i pet IP-ova.
Mogu li plaćati mjesečno?

HostMonster jedna je od mnogih hosting kompanija koje ne nude mjesečne opcije plaćanja i nude najniže moguće cijene kada se registrirate na dugotrajne ugovore. Izbori uključuju planove za 12, 24 i 36 mjeseci.

Više na HostMonster.com

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map