HostPapa Recenzije – Je li HostPapa hosting prikladan za vašu web stranicu?

Contents

Što je HostPapa?

HostPapa je kanadski webhost osnovan 2009. godine. HostPapa jedan je od najjeftinijih ekološki prihvatljivih webhostova na tržištu, napajajući svoje servere, podatkovne centre i urede sa 100% obnovljive energije. Uz zajedničke planove hostinga, oni nude i VPS i reseller usluge.


Koliko je dobar HostPapa hosting?

HostPapa je za okolišno svjesnu hosting tvrtku vrlo pristupačan i nudi sve što bi većini početnika webmastera moglo biti potrebno. HostPapa je idealan za ekološkog kupca koji želi stvoriti jednostavnu web stranicu i ne predviđa tonu prometa ili mogućnosti e-pošte. No, niz skrivenih naknada i ograničenja može biti neugodan za svakog webmastera koji planira biti više u rukama sa svojom web stranicom. Iako nude nadograđene planove koji bi mogli odraditi posao, cijene HostPapa-a nisu jeftine, a osnovni plan ostavlja mnogo toga za željeti.

Pogledajte recenzije službenih web stranica HostPapa 2.9 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (3 glasova) Pros

 1. 99,99% neispravnog jamstva
 2. Jedan od najjeftinijih zelenih domaćina na raspolaganju
 3. Neograničene domene
 4. Podrška na engleskom, francuskom i španjolskom jeziku
 5. Besplatna registracija imena domene uz jednogodišnju pretplatu

kontra

 1. Skupe naknade za otkazivanje
 2. Sporo poslužitelja
 3. 24/7 Podrška nije istinski 24/7
 4. Ozbiljna ograničenja e-pošte
 5. Nema skalabilnih hosting planova

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Naš službeni pregled HostPapa

HostPapa upakiran je u međunarodno prilagođenu i ekološku retoriku koja je neosporno privlačna mnogim klijentima. Pokrivaju sve osnove, s neograničenom propusnošću i jamstvom produženja rada i podrškom za pokretanje više jezika. No HostPapa ozbiljno nedostaje skalabilnosti kada je u pitanju njihov zajednički hosting plan, s mnoštvom važnih značajki i razmatranja koji nedostaju iz njihovog osnovnog plana ili su dostupni samo plaćanjem skrivenih troškova. Čitajte dalje da biste odlučili jesu li njihove usluge odgovaraju za vas.

Najbolje značajke HostPapa hostinga

Konačno! Zeleni webhost koji je zapravo pristupačan! Ako želite imati malo mira oko ugljičnog otiska vaše jednostavne web stranice, HostPapa cijene čine ih jednostavnim izborom. Osnovni plan HostPapa košta samo 6 USD mjesečno, dok konkurent GreenGeeks košta 10 USD. Ostale tvrtke poput A2 Hosting i Dreamhost sudjeluju u programima prebijanja ugljika, ali HostPapa je potpuno zelen za vrlo pristupačnu cijenu.

100% Pokretanje obnovljivih izvora energije

U posljednje vrijeme sve više hosting tvrtki počelo je razgovarati o svojim naporima na promicanju ekološki prihvatljivijih usluga, bilo da je to davanjem zaposlenika mogućnost rada od kuće ili prodaje posebnih planova za green hosting. HostPapa, međutim, jedina je hosting tvrtka o kojoj znamo i koja uistinu integrira održivost u svoju korporacijsku misiju. Od prijenosnih računala njihovih zaposlenika do servera na kojima se nalazi vaša web lokacija, sve se napaja iz 100% obnovljivih izvora energije. Pored toga, svi njihovi kupci imaju mogućnost prikazivanja zelenih oznaka na njihovim web lokacijama. Ovakvi napori mogu biti pohvalni, što ih očito čini izvrsnom pogodnošću za bilo koju web lokaciju koja se nalazi u okolišu.

Garancija na vrijeme

HostPapa nudi 99,99-postotno jamstvo za produženje rada, a većina Hostpapa recenzija ističe kako je to manje ili više istinito u praksi. Međutim, čini se da nemaju uspostavljen stvarni postupak kako bi kompenzirali svoje korisnike kada produženje rada padne ispod zajamčene stope. Možda ćete trebati nazvati korisničku službu kako biste zatražili povrat novca ako vaša stopa produžetka padne ispod garancije.

Neograničene domene & Širina pojasa

Svaki zajednički plan hostinga koji HostPapa nudi ima neograničenu propusnost, što je lijep dodatni bonus koji će vam pružiti mir u slučaju da vaša web stranica ikad postane viralna. Najjeftiniji plan nudi samo 2 domene (još uvijek bolji od mnogih domaćina proračuna), ali njihovi nadograđeni planovi nude neograničene domene. Osim toga, dobit ćete potpuno besplatno ime domene s jednogodišnjom pretplatom na njihove usluge, sjajan pogodak koji pojednostavljuje postupak postavljanja i pokretanja vaše web stranice..

HostPapa WebMail uključuje čvrstu zaštitu od neželjene pošte i virusa

Najosnovniji HostPapa plan uključuje 100 adresa e-pošte, a nadograđeni planovi uključuju neograničene. Ovo je manje ili više standard za web hostove, ali HostPapa čini sjajan posao sa svojim sigurnosnim značajkama e-pošte koje dolaze uključene čak i sa njihovim osnovnim planom. Neki konkurenti s velikim imenima u tom smislu ozbiljno nedostaju (gledamo vas, HostGator!).

Podrška za HostPapa na više jezika

HostPapa nudi korisničku podršku na engleskom, francuskom i španjolskom jeziku. Njihova web stranica također se može u potpunosti prevesti na španjolski. Možda vam nije bitno ako sve vaše osoblje govori tečno engleski, ali ova bi značajka mogla biti velika prednost za bilo koji posao s međunarodnom prisutnošću.

Scalable VPS & Opcije plana preprodavača

Za ljude koji žele nadograditi svoju web stranicu i proširiti svoje poslovanje, HostPapa nudi tri, skalabilna VPS planova zasnovana na Linuxu i Windows. Također nude pet različitih razina opcija računa prodavača. Svaki plan omogućava neograničene domene, MySQL baze podataka, 3 IP adrese i fleksibilne cijene ovisno o količini diskovnog prostora koja vam je potrebna.

Nedostaci HostPapa hostinga

Cijene HostPapa mogu biti izvrsne za tako zelenu uslugu, ali kada usporedite njihove cijene s osobinama koje nude drugi pružatelji usluga hostinga, u mnogim područjima one nedostaju. Uz to, webmasteri bi trebali paziti na skrivene troškove.

Skupe naknade za otkazivanje

HostPapa nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Međutim, postoje skrivene naknade povezane s ovim Uvjetima pružanja usluge. Izgleda da profitiraju od besplatne registracije imena domene ako otkažete – koštat će vas 24,95 USD za registraciju imena domene plus jednokratnu naknadu za postavljanje od 19,95 USD. To znači da ako platite za dvije godine unaprijed, što košta 118 dolara, gubite više od 40 dolara od šišmiša.

Podrška za HostPapa nije istina 24/7

HostPapa oglašava s podrškom za 24 sata na dan, ali to nije potpuno točno. Podrška je radnim danima 24 sata, ali vikendom su ponovna obilaska usluga dostupna samo od 18:00 do 19:00 EST. Pored toga, postojali smo trenuci na koji smo čekali više od 10 minuta odgovora putem njihove live chat podrške. S tim vremenom odziva, možda smo upravo poslali i e-poštu.

Integracija HostPapa WordPress – Nema upravljanog WordPress-a

HostPapa integrira se s WordPress, Joomla i popularnijim sistemima za upravljanje sadržajem. Međutim, oni ne nude nikakve upravljane planove za WordPress. To je nešto na što morate imati na umu ako planirate razmjeru.

Ozbiljna ograničenja e-pošte na osnovnom planu

Svakako, 100 adresa e-pošte može biti dovoljno za male tvrtke, ali to se čini prazan broj kad je stvarni kapacitet poslužitelja e-pošte tako nizak. Korisnici su izvijestili da su dostigli ograničenja svojih poštanskih sandučića nakon što su poslali čak 300 e-poruka dnevno. S tako niskom kapom možete poljubiti bilo kakve planove za oproštaj od robusne liste pošte. Možda ćete imati 100 adresa e-pošte za svoju tvrtku, ali vaši će zaposlenici morati ograničiti komunikaciju na 3 e-pošte dnevno. Da biste izbjegli ta ograničenja, trebate platiti za nadograđeni plan. Otprilike za istu cijenu mjesečno, Site5 nudi zaista robusne mogućnosti e-pošte savršene za upravljanje vašim popisima poštanskih adresa.

Poanta

Izgleda da je HostPapa atraktivan kao hosting tvrtka. Imaju A + ocjenu kod BBB-a, ozbiljno prihvataju korporativnu odgovornost i imaju ukupnu neostvarenu reputaciju. Svim srcem preporučujemo HostPapa ekološki svjesnim kupcima koji imaju namjeru stvoriti jednostavnu stranicu koja ne zahtijeva mnogo upravljanja. Ali ako tražite robusnije značajke, ima dosta drugih domaćina koji mogu ponuditi više za jeftinije.

Pogledajte dodatne značajke

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama

Često postavljana pitanja o hostingu

Što je jamstvo povrata novca HostPapa?

Možete otkazati svoju narudžbu kod HostPapa u roku od 30 dana od kupnje. Neke naknade i registracije domena možda se neće vratiti zbog pravila. Ako ne stavite obavijest koju želite otkazati, nećete imati pravo na povrat sredstava za kupnje.

Kakav je postupak korisničke podrške poput HostPapa?

HostPapa ima mogućnost live chat opcije za korisničku podršku, što je obično najbrži način da se neko dođe do. Možete i poslati e-poštu ili nazvati da vam pomogne u svim problemima s vaše web stranice. Kad stavite svoju kartu, vidjet ćete gdje se nalazite u redu. Možete unijeti svoju kartu u i moći ćete vidjeti kada vaš broj dolazi preko web stranice. HostPapa nudi podršku na francuskom, engleskom i španjolskom jeziku. Iako nude 24/7 podršku, vremena odziva obično su duža i izvan radnog vremena.

Radi li HostPapa na mobilnom uređaju?

HostPapa nudi aplikaciju za iOS i Android uređaje. Dok koristite aplikaciju, nećete se morati prijavljivati ​​putem web stranice. Prikaz na uređajima malo je skraćen sa uobičajene web stranice, a morat ćete se prijaviti na web stranicu ako vam trebaju selektivne usluge. Inače biste aplikaciju trebali moći koristiti za osnovni pristup u pokretu.

Gdje se nalaze HostPapa poslužitelji?

Sjedište HostPape je u Torontu u Kanadi. Imaju vrhunsku sigurnost za zaštitu imovine i izvrsnu cyber-sigurnost za svakog klijenta.

Koje proizvode nudi HostPapa?

HostPapa ima planove za hosting jednako za pojedince i tvrtke. Nude različite proizvode i usluge, uključujući: web hosting, hosting prodavača, usluge mobilnih web stranica, hosting i graditelje Google Appsa, sigurnost i certifikaciju za zaključavanje web lokacije, CloudFlare i marketinška rješenja putem e-pošte. Možete prilagoditi svoje usluge Vašim potrebama za učinkovito pokretanje vaše web stranice.

Kako mogu obnoviti svoju domenu?

Da biste obnovili domenu, morat ćete se prijaviti na svoj HostPapa račun. Na izborniku možete odabrati opciju “Domene”, a zatim odaberite one koje želite obnoviti. Zatim odaberite karticu “Opcije obnove”, gdje možete kliknuti na “Obnovi sada”, a zatim je pošaljite. Otvorit će vas stranica na kojoj možete potvrditi svoj izbor i zatim obraditi uplatu.

Hoću li izgubiti domenu ako je ne obnovim?

Ako vaša domena istječe prije nego što je imate priliku obnoviti, imate neke mogućnosti. Imate petodnevni prozor za obnovu svoje domene nakon isteka roka nakon čega će se sve obavijesti zaustaviti. Ako ne obnovite domenu, ona istječe i smatra se napuštenom. Imate najmanje 31 dan nakon isteka roka kako biste ga pokušali vratiti iz razdoblja zadržavanja, ali može ga kupiti treća strana u kojem ćete izgubiti prava na domenu. Međutim, ako je nakon 44 dana nije kupio, ući će u razdoblje od 30 dana za otkup u kojem možete ponovo kupiti domenu. Skuplje je proći ovom rutom, ali moguće je vratiti domenu ako je ne obnovite.

Što znači ako je moja domena "otkup"?

Otkupni rok može trajati 30 dana nakon početnog razdoblja obnavljanja milosti. Možete zatražiti domenu, a uključuje 70 dolara naknade i normalnu naknadu za obnovu. Budući da je skuplje pokušati povratiti domenu, bolje je obnoviti je prije isteka roka. Možete postaviti automatsku obnovu kako biste osigurali da nikada ne propustite plaćanje.

Postoji li mogućnost automatske obnove moje domene?

Da, ovo je sigurnosna značajka koja dolazi kao zadana opcija pri svakoj kupnji domene. Ako ne želite značajku automatskog obnavljanja na svojoj domeni, morat ćete je promijeniti ručno. Sprječava da domene slučajno isteknu, tako da ne izgubite web mjesto. 15 dana prije nego što domena istekne, auto-obnove se naplaćuju na povezane podatke koje ste naveli.

12. Mogu li dodati više CPU-a, RAM-a ili pohrane na svoj WordPress račun

To možete učiniti putem veze “Dodavanje resursa” na kartici “Dodaci” na upravljačkoj ploči HostPapa. Za određene proizvode morate uzeti u obzir dodatni trošak. Ako trebate smanjiti vrijednost, možete krenuti tom rutom, pogotovo ako plaćate za proizvode koje ne upotrebljavate.

Što OHWM znači?

OHWM je kratica za Optimizirano hosting za WordPress. To je usluga za upravljanje WordPress hostingom putem HostPapa. Idealan je za optimiziranje WordPress iskustva i nudi brze i sigurne proizvode. Odličan je način korištenja WordPressa za bilo koju blog platformu.

Što je ManageWP?

ManageWP je program koji koristi HostPapa koji korisniku omogućuje pristup više WordPress web mjesta. Programu možete pristupiti s upravljačke ploče ili s web stranice ManageWP. Postoji puno alata i značajki za poboljšanje vašeg iskustva s WordPressom i donošenje više prometa na vašu web lokaciju.

Ako se moja web stranica pokvari, hoće li se moj račun premjestiti na drugi poslužitelj?

Ako poslužitelj nije u funkciji, HostPapa će raditi na tome da se server što prije vrati i pokrene. Rijetko je da se serveri spuštaju, a premještanje vaše web lokacije na drugi poslužitelj će zapravo trajati duže nego ako biste jednostavno čekali da obnovimo poslužitelj. Nadalje, ako se poslužitelj održava s velikim brojem korisnika, bilo bi nam nemoguće pristupiti vašoj web lokaciji kako bismo je premjestili na drugi poslužitelj. Iako se HostPapa ispričava zbog neugodnosti, ne bi bilo lakše ili brže pravovremeno premjestiti web mjesto na drugi poslužitelj.

Kada su ažuriranja obično zakazana?

Kada je zakazano ažuriranje, HostPapa će klijentima slati obavijesti putem e-pošte. Tijekom dana mogu se pojaviti hitne situacije, koje će ugasiti poslužitelje. HostPapa će raditi brzo i učinkovito kako bi osigurali pravilno održavanje poslužitelja. HostPapa uzima u obzir količinu potencijalnog prometa kako bi se osiguralo da neće spriječiti maksimalni broj potrošača na bilo kojoj web stranici.

Što je obnovljeno stablo?

Stablo obnove je zajednički poslužitelj web-hostinga koji sadrži milijune različitih datoteka. Kada postoji velika količina prometa na zajedničkom poslužitelju, može doći do oštećenja web mjesta. Provjera obnavljanja stabla ili datotečnih sustava popravlja korupciju, a taj postupak može trajati od jedan do četiri sata. U nekim je slučajevima moguće da sustav može potrajati i do osam.

Više na HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map