Hostwinds Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Hostwinds Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Hostwinds Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar Hostwinds Hosting?


Pogledajte Pregledi službenih web lokacija 2.4 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (9 glasova) Pros

 1. Ponudite izvrsne cijene
 2. Ponuda sjajnih značajki
 3. Ponudite mogućnosti hostinga na svim razinama
 4. 60-dnevno jamstvo povrata novca
 5. Američki hosting & podrška

kontra

 1. Nedostatak upravljanog WordPress hostinga
 2. Ograničeni broj planova namjenskih poslužitelja
 3. Uvjeti usluge nisu bili vrlo jasni

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Naš službeni pregled hostinga domaćina

Hostwinds je hosting tvrtka sa sjedištem u SAD-u koja je, čini se, znatno niža od ostalih. Osim što nekoliko loših jabuka objavljuje nekoliko loših pritužbi na Hostwinds hosting, za njima je dosta dobrih stvari, što ih čini jakim igračem u industriji.

Najbolje značajke Hostwinds Hosting

Prvo, razgovarajmo o najboljim značajkama Hostwinds-a. To su bile najbolje stvari za koje sam smatrao da su u Hostwindsu ugodni.

Izvrsne cijene

Hostwinds ima izvrsne cijene. Od 2016. njihov najjeftiniji hosting plan počinje od 3,50 USD mjesečno. Odavde ide gore, nudeći hosting hosting i preprodavanje hostinga. Imaju nekoliko jedinstvenih planova za hosting. Imaju VPS s proračunom za 7,50 USD mjesečno i imaju namjenski Minecraft – kao u video igrama – mogućnost hostinga tako da igrači mogu dobiti svoje prijatelje i igrati igre.

Mnogo sjajnih značajki

Specifikacije hardvera nisu gotovo toliko vrhunske kakve biste mogli očekivati, ali to nadoknađuju nižom cijenom. Među njihovim značajkama možete očekivati ​​da ćete pronaći:

 • mogućnosti trenutnog postavljanja
 • besplatna migracija
 • neograničeni FTP računi
 • neograničen račun e-pošte
 • neograničeno poddomena
 • neograničeni MySQL računi
 • neograničena propusnost i prostor na disku

Uparite sve to s mogućnošću da se vaš hardver brzo i jednostavno nadograđuje, a imate solidnog igrača na području pružatelja usluga web hostinga.

Opcije hostinga na svim razinama

S druge strane, čini se da Hostwinds ima široku paletu mogućnosti hostinga – i jesu, ali ne onoliko koliko bismo željeli vidjeti. Imaju zajednički hosting, VPS hosting, namjenske opcije poslužitelja, pa čak i mogućnost cloud poslužitelja. Većina njih ima različite razine – čak imaju i proračunsku VPS opciju. Jedina stvar koja je zaista jedinstvena je njihov Minecraft server.

60-dnevno jamstvo povrata novca

Iako je većina pružatelja usluga zauzeta nudeći 30-dnevno jamstvo povrata novca, Hostwinds je zauzet nudeći 60-dnevno jamstvo povrata novca. To je dvostruko više od onoga što nudi standard u industriji. Nisu sigurni jesu li jamci povrata novca ili nisu uvjeti pružanja usluge jasni kao što bih želio da jesu. To znači da ćete imati dobru priliku da zaista iskusite njihovu uslugu za sebe ili puna dva mjeseca da odlučite je li vam ovo dobro..

Američki hosting

Iako su mnoge tvrtke – čak i izvan ugostiteljske industrije – zauzete za outsourcing svog poslovanja u inozemstvu, Hostwinds je i dalje u potpunosti sa sjedištem u SAD-u. Oni ne samo da poslužuju svoje poslužitelje na tlu SAD-a, već im je podrška u SAD-u. To je dobra vijest za sve koji u SAD-u traže hosting u SAD-u.

Podrška sa sjedištem u SAD-u

Sva podrška za Hostwinds temelji se ovdje u Sjedinjenim Državama. Imaju brzu i učinkovitu službu tijekom cijele godine. Iako biste ih mogli dobiti na telefon, možete predočiti i kartu za podršku. Prema svojim uvjetima usluge, oni će odgovoriti na sve ulaznice za podršku putem e-pošte u roku od jednog sata. Naše iskustvo kaže da će odgovoriti na ulaznice putem e-pošte u roku od 15 minuta.

Downsides of Hostwinds Hosting

Nije sve što sjaji zlato, a to nas uključuje u hosting industriju. Evo nedostataka Hostwinds hostinga.

Nedostatak upravljanog WordPress hostinga

Mogli biste pomisliti da uz sve što Hostwinds nudi može ponuditi uspijeni WordPress hosting. Na Internetu postoje različite statistike o tome koliko Internet koristi WordPress, ali to je značajan komad. Hostwinds bi dobro poslužio ako bi im to ponudili.

Ograničeni broj planova namjenskih poslužitelja

Hostwinds nudi nekoliko različitih vrsta hosting planova – zajednički, VPS, namjenski i Minecraft. Neki od njih imaju čak i opcije popusta. Međutim, oni ne nude baš mnogo opcija kad je riječ o nekim od tih planova. Njihov namjenski plan poslužitelja ima samo jednu mogućnost. Njihov plan VPS ima dva – redovni i jedan popust. Ako će ponuditi jednu vrstu plana, onda si mogu priuštiti pružanje različitih razina plana – nešto što Hostwinds ne čini.

Uvjeti usluge nisu bili vrlo jasni

Gledao sam u uvjetima usluge i nije mi se svidjelo ono što sam vidio. Postoje mnoge skrivene naknade koje uvode kod nekih ljudi koji nisu jasno istaknuti, kao što su ponovno pokretanje poslužitelja i ponovno učitavanje OS-a. Mnogi su slučajevi korištenja otvorenog jezika, što stvari ostavlja u zraku za tumačenje. Ovo im može zakonski omogućiti da rade ono što žele, bez obzira na Uvjete pružanja usluge.

Poanta

Domaćinima im puno toga ide. Čini se da su skalabilni, imaju neograničen prostor na disku i propusnost, neograničen broj e-pošte i FTP račune i još mnogo toga. Puno je pritužbi koje plutaju Internetom na način na koji posluju. Ima ih, ali čini se da ih je malo i daleko između. Čini se da nemaju slabu korisničku službu, što je bilo isto iskustvo s njima. Sve u svemu, čini se da su Hostwinds solidni igrači kao pružatelji usluga hostinga.

Pogledajte dodatne značajke

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama

Više na Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector