InMotion recenzije: Najbolje za WordPress, VPS, Business? Svibnja 2020. godine

InMotion recenzije: Najbolje za WordPress, VPS, Business? Svibnja 2020. godine

InMotion recenzije: Najbolje za WordPress, VPS, Business? Svibnja 2020. godine

Contents

Što je InMotion hosting?

InMotion je web hosting tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu koja postoji od 2001. Oni imaju više od 300.000 domena širom svijeta i posjeduju drugi podatkovni centar u Virginia Beachu. Nešto viši end hosting rješenje koje snažno plasira korisničku podršku i usluge web dizajna, InMotion klijenti su često korporativni koji skale koriste svoje VPS i namjenske usluge poslužitelja. Tvrtka također posjeduje višeg blogera i malog biznis centra nazvanog WebHostingHub.


Koliko su dobri planovi InMotion?

InMotion je sjajan u četiri glavne kategorije koje tražimo u dobroj hosting tvrtki: korisnička usluga, brzina, sigurnost podataka i produženje rada. Oni su uistinu pouzdani, dostupni i bez ikakvog dodatnog oporavka vratiti će redovite sigurnosne kopije koje čine na vašoj web lokaciji. Ali postoji nekoliko značajnih nedostataka, poput sporog vremena aktiviranja i pogrešnih planova cijena, koji bi mogli biti dovoljni da ih se mimoiđe..

Više o InMotionHosting.com InMotion recenzije 3.7 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (0 glasova) Pros

 1. Velika brzina & Pouzdan Uptime
 2. Redovne sigurnosne kopije podataka & Besplatno vraća
 3. Velika brzina prijenosa
 4. Jednostavan WordPress & cPanel integracija
 5. Vrhunska podrška

kontra

 1. Nejasne granice ograničenja upotrebe
 2. Ograničeno hosting domena
 3. Sporo razdoblje aktivacije web mjesta
 4. Zbunjujuća struktura cijena

SummaryInMotion im puno ide, pogotovo ako ste tvrtka za e-trgovinu koja traži pouzdanost svog web-domaćina. Oni imaju dobru brzinu, produženje rada, podršku i sigurnost. Ali pripazite na ograničenja podataka i nedostatak transparentnosti u cijenama. Isto tako, budite spremni pričekati prilikom postavljanja web lokacije. Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3

Naš službeni pregled hostinga InMotion

InMotion je američka hosting tvrtka s uistinu bi-obalnom privlačnošću, s host data data centrima u Kaliforniji i Virginiji. Osnovan 2001. godine, InMotion ima dugu reputaciju u pružanju specifičnih poslovnih opcija za hosting za tvrtke svih veličina, čak i nude prilagodljive i posebno prilagođene planove za veće poslovne račune.

Najbolje značajke InMotion hostinga

Sa skromnom početnom cijenom i puno značajki koje se natječu s drugim višim cijenama usluga zajedničkog hostinga, InMotion ima mnogo toga za ponuditi poslovnim korisnicima u potrazi za pristupačnim i moćnim web hostingom. Evo nekoliko razloga zbog kojih bismo ih preporučili:

SSD hosting hosting

Općenito, velik dio tehnološkog svijeta prelazi na čvrste diskove sa čvrstih diskova sa starijih HDD-ova, a InMotion je prihvatio u potpunosti SSD mogućnost njihovog hostinga podataka. Prema tvrdnjama na njihovoj web stranici, SSD hosting pruža do 20 puta veću brzinu prijenosa redovitog HDD hostinga. Iako je gotovo nemoguće izvršiti izolirani test koji ih uspoređuje, budući da InMotion ne nudi nijedan HDD hosting hosting za referencu, sa sigurnošću se može reći da je SSD tehnologija brža i da je budućnost pohrane podataka samo približno svako polje.

Jednostavna WordPress integracija

Za mnoge vlasnike malih poduzeća koji žele izgraditi potpuno operativno web mjesto na jeftin način, WordPress služi kao sjajna platforma sa svestranom funkcionalnošću i gotovo neograničenim potencijalom web dizajna. A InMotion posebno pruža uslugu korisniku WordPressa, tako što uključuje funkciju instaliranja jednim klikom kako bi se vaše WordPress web mjesto brzo i jednostavno podiglo na njihovim poslužiteljima. Uz jednostavnu instalaciju, InMotion na svom web mjestu ima i ogroman broj WordPress udžbenika koji pomažu vlasnicima tvrtki bez mnogo iskustva s web dizajniranjem da iskoriste maksimum iz platforme. Njihovi službenici za korisnike znaju i dodatke i za WordPress, pa vam mogu čak pomoći i oko problema koji nisu povezani s hostingom. To nas dovodi do sljedeće točke.

InMotion usluga za korisnike je vrlo pouzdana

InMotion ističe točku na kojoj se ističe njihova korisnička i tehnička podrška na njihovoj web stranici, tvrdeći da svaki od njihovih predstavnika podrške ima prosječno 4 godine iskustva u industriji web hostinga. Svaki njihov menadžer također ima prosječno 10 godina iskustva s web hostingom, što znači da kada birate pomoć, trebali biste dobiti nekoga tko zna što rade na drugom kraju linije. Uz to, InMotion svim svojim pomoćnim osobljem pruža rigorozne interne programe obuke kako bi zajamčio kvalitetu podrške. Ono što sve zbrojava su brza vremena podrške i dobro upućen tim koji su nevjerojatno korisne osobine za vlasnike tvrtki. Osim toga, možete ih kontaktirati kroz različite medije 24x7x365: podršku putem telefona, chat uživo, ulaznice putem e-pošte i forume za pomoć korisnicima (koji su vrlo opsežni). Nekoliko sjajnih hosting tvrtki s inače fantastičnom podrškom propada u tim područjima. Na primjer, Dreamhost nema telefonsku liniju za podršku, a WordPress gurui na Flywheelu rade samo redovno radno vrijeme.

Izvrsne performanse i vrijeme učitavanja stranice

Sve zabavne značajke i korisna podrška zapravo nisu bitni je li vaša web lokacija indeksirana ili se stalno smanjuje. InMotion hosting ne štedi na ovim ključnim područjima, održavajući odličan rekord od 99,96% produženog vremena i brzine učitavanja stranica koje su barem trećinu veće od prosjeka. Preporučili bismo im samo na temelju njihove pouzdanosti.

Automatizirane sigurnosne kopije & Besplatno vraća

Većina opcija dijeljenog hostinga izvodi neke redovite sigurnosne kopije, ali mnoge će vam nadoplatiti da ih vratite. HostGator, na primjer, izrađuje sigurnosnu kopiju vaše web stranice jednom tjedno, ali zahtijeva da platite 19 dolara za dohvat najnovije sigurnosne kopije. S InMotion-om možete imati malo mira, znajući da obnavljanje web mjesta ne košta dodatno. Mali ulov ovdje je da oni ne izrađuju sigurnosne kopije datoteka većih od 10 MB, pa ćete svoje dugometražne filmove visoke definicije morati pohraniti na drugo mjesto. O ovoj ćemo potezici, ako je smatrate takvom, raspravljati u sljedećem odjeljku.

freebies & Ostali lijepi dodiri

O InMotion-u također ima puno sitnica. Uključuju besplatan dodatak Sucuri s vašim hosting planom, što je prilično fenomenalna zaštitna tvrtka koja uklanja zlonamjerni softver i skenira sigurnosne ranjivosti na vašoj web lokaciji. Oni integriraju cPanel u vašu nadzornu ploču, tako da vam ne treba imati višestruku prijavu. Skaliranje do VPS-a ili namjenskog poslužitelja prilično je jednostavno. Ulažu velike napore da smanje potrošnju energije i ponosni su na to što su u Los Angelesu prvi zeleni podatkovni centar. Oni su s besplatnim imenom domene prijavili. Spajanje ovih lijepih dodira s njihovom vrhunskom pouzdanošću lako ih je preporučiti.

Nedostaci hostinga za InMotion

Unatoč svim ovim pouzdanim značajkama, InMotion ima nekoliko nedostataka na koje je potrebna pažnja. I dalje bismo ih preporučili mnogima, ali neki od ovih nedostataka mogli bi nekima napraviti razliku.

Nejasne granice ograničenja upotrebe

InMotion nudi neograničeno spremanje diska i raspoređivanje propusne širine za svoje korisnike, ali uz jedan važan upozorenje: sva upotreba mora biti u skladu s “uobičajenim obrascima uporabe”. Oni strogo zabranjuju bilo koju aktivnost koja dovodi do “pretjerane upotrebe”, ali ne rade baš dobar posao definiranja onoga što znači pretjerana i redovita upotreba u odnosu na njihove poslužitelje. Neki su se korisnici odvojili od hosting usluga uz malo objašnjenja osim onog što sudjeluju u ponašanju “pretjerane upotrebe”, ali bez stroge definicije što to znači, moglo bi biti teško izbjeći potencijalni gubitak usluge.

U nekim su slučajevima ograničenja upotrebe vrlo jasno istaknuta i potpuno razumna. Na primjer, sigurnosno kopirati će se samo datoteke manje od 10 MB, a obnove su besplatne sve dok ne pređete 3 vraćanja godišnje. Ali nažalost, u slučaju propusnosti može biti teško procijeniti što točno pretjerano koristi.

Ograničeno hosting domena

Ovih dana neograničeno gostovanje domena na zajedničkom računu postaje sve standardnije, ali InMotion i dalje postavlja stroge granice na broj domena koje svaki korisnik može ugostiti. Za osnovni plan pokretanja korisnici mogu ugostiti samo dva imena domena. Pro plan s najviše cijene korisnici mogu ugostiti do 25 domena. Mnogi korisnici neće imati problema s tim ograničenjima, jer će vlasnicima malih tvrtki ionako trebati samo jedno ili dva imena domena u njihove svrhe. Međutim, činjenica da InMotion ima tako stroga ograničenja u domeni hostinga dok se industrija kreće prema neograničenim modelima definitivan je nedostatak za neke webmastere.

Polako se aktivirajte nakon uključivanja

Nakon prijave s InMotion-om zahtijevaju telefonsku provjeru, a u nekim slučajevima i ID fotografije, prije nego što Vaša web lokacija postane dostupna na mreži. Ovaj postupak ponekad može potrajati i 48 sati, posebno za kupce koji se nalaze izvan SAD-a. Iako takvu praksu ne osuđujemo, jer dodaje dodatni sloj sigurnosti koji je potpuno razumljiv i čak pohvalni, ovo vrijeme kašnjenja moglo bi biti prekid ugovora oni koji se moraju odmah povezati putem interneta.

InMotion cijenama nedostaje transparentnost, samo godišnja naplata

Niske uvodne cijene od 5,99 USD mjesečno oglašene na cijeloj web stranici InMotion primjenjuju se samo ako plaćate unaprijed dvije godine. Ovo nije najgori dogovor, pogotovo ako uzmete u obzir da DreamHost traži da unaprijed platite za tri godine kako biste postigli najbolju ponudu, ali i dalje se može osjećati neiskrenim. Nadalje, za razliku od DreamHosta, oni ne nude mjesečni plan naplate. Svi InMotion planovi za zajedničko gostovanje moraju se plaćati u cjelogodišnjim komadima.

Poanta:

InMotion nudi polirane i pouzdane web hosting usluge koje su namijenjene razvoju poduzeća. Lako bismo ih preporučili profesionalcima koji žele da se sve njihove baze prekriju s puno potencijala. Za blogere koji traže nešto fleksibilno pojeftino, možda ćete biti sretniji s uslugom poput SiteGround ili sestrinske tvrtke InMotion WebHostingHub.

Više o InMotionHosting.com

InMotion pitanja i odgovori

Tehnologija ovih dana usluge web hostinga postaju sve češća nego ikad prije. Dok ste se u davna vremena na Internetu morali pouzdati u jednog ili dva glavna igrača, sada se možete prijaviti na jednu od desetaka različitih web stranica za hosting, a svaka od njih s primamljivim ponudama i poticajima.

Ali kako znati koji je najbolji? Ne možete potrošiti svo vrijeme na testiranju svakog domaćina da biste pronašli onog koji zadovoljava vaše potrebe, niti možete pretraživati ​​internet da biste pronašli sve preglede kupaca da biste dobili sveobuhvatnu sliku dotične web lokacije..

Ipak, na sreću, zato nudimo cjelovit Q&Jedna od najbolje ocijenjenih web stranica za hosting. U ovom slučaju imamo InMotion Hosting, koji je moć u ovoj industriji i ima jedan od najcjenjenijih hosting programa koji možete pronaći bilo gdje.

No, nemojte da prihvaćate našu riječ. Pogledajte neka od najčešćih pitanja u vezi s InMotionom da biste vidjeli ima li sve što vam ili vašoj tvrtki treba. Što se tiče web hostinga, učinit će samo najbolje, stoga svakako otvorite otvorenih očiju.

Sažetak InMotion-a

Prije nego što uđemo u naš Q&Sjednica, prvo bismo trebali dati vam uvid u tvrtku. InMotion je osnovan 2001. godine, kada je internet još bio u mladosti. Ono što je osobito značajno kod ove hosting tvrtke je da je ona u vlasništvu zaposlenika, a ne tradicionalna korporacija. InMotion ima dva glavna mjesta; jedan u LA-u, a drugi u Virginia Beachu, VA. Budući da imaju dvije web stranice, možete odabrati onu koja je za vas najbolja, ovisno o tome gdje su vam klijenti. Na taj način, ne morate brinuti o značajnim vremenskim kašnjenjima jer se nalazite u drugoj vremenskoj zoni.

Glavna pitanja u vezi s hostingom InMotion

Koji operacijski sustav koristi InMotion?

Za razliku od većine hosting usluga, InMotion djeluje samo na Linuxu, što znači da ako vaša tvrtka koristi Mac ili Windows, nećete ih moći koristiti.

Koliko je hosting planova ponuđeno?

Kad se prijavite na InMotion, imate četiri različite mogućnosti odabira.

Poslovni hosting: ako želite stabilnu i pouzdanu mrežu za vaše poslovanje, onda je ovo paket koji trebate dobiti. Malo je osnovno, ali ima sve značajke koje su vam potrebne za nesmetano poslovanje vaše tvrtke.

VPS hosting: za one koji imaju snažnije poslovanje koje bilježi velik rast, VPS plan će biti bolja opcija. Ovaj plan ima puno više alata za povećavanje mrežnih rješenja kako ne biste previše doživljavali na putu sve većih bolova.

Namjenski poslužitelji: ako imate ogromno internetsko poslovanje koje ima puno prometa, htjet ćete postaviti namjenski poslužitelj tako da možete obećati pouzdanost i sigurne veze s klijentima. InMotion olakšava održavanje velike prisutnosti na mreži.

Hosting prodavača: za one koji žele pokrenuti vlastito web mjesto, InMotion vam daje alate potrebne za stvaranje i prodaju domena drugim tvrtkama, olakšavajući pokretanje i pokretanje.

Koliki je postotak neispravnosti usluge InMotion?

Prema stranicama, možete očekivati ​​99.99% produženog vremena, zajamčeno. Kad smo testirali usluge, ustanovili smo da je ovo prilično točno. InMotion ima posvećeno osoblje koje je tu 24 sata dnevno i koje će nadgledati probleme koji se mogu pojaviti i riješiti ih u pokretu. Kao rezultat toga, dobivate brzu i stabilnu uslugu bez ikakvih prekida.

Je li InMotion potpuno suvišan?

Kad god govorite o uslugama hostinga, višak je uvijek glavna briga. Na kraju krajeva, ne želite biti prepušteni užicima jer mreža ima problema. Srećom, InMotion je fantastičan po pitanju izgradnje u nesigurnim sustavima za održavanje i rad web mjesta bez obzira na sve. Zapravo su svi njihovi poslužitelji sigurnosno kopirani svakih 36 sati.

Koju vrstu podrške pruža InMotion?

Podrška korisnicima jedno je od glavnih područja u kojima InMotion uspijeva. Jednostavno rečeno, ako imate problem, trebali biste ga moći riješiti u relativno kratkom roku, bez obzira koliko je problem velik ili mali. Evo nekoliko primjera sustava podrške koji možete očekivati ​​s InMotion-om.

 • Vodiči: ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate riješiti bilo koji aspekt vaše mreže, tvrtka pruža brojne detaljne vodiče kako biste vi ili vaš IT tim mogli upravljati vašim sustavom bez potrebe za pozivanjem InMotion-a za svaki problem.
 • Informativni članci: za one koji nisu tehnički iskusni, InMotion ima knjižicu informativnih i korisnih članaka koje možete pregledavati da biste pronašli potrebne informacije u jednostavnom, lako čitljivom postu.
 • Direktni pristup: ako imate hitnu situaciju i trebate odmah riješiti nešto, InMotion ima ogroman tim za podršku kojem se možete obratiti putem e-pošte, live chat ili telefonom. Bez obzira gdje se nalazite ili u koje doba dana možete pronaći nekoga tko će vam pomoći da brzo i bez problema riješite svoj problem.
 • Društveni mediji: drugi način da se podrži InMotion-u za podršku je putem društvenih medija. Iako je poželjno kontaktirati ih putem službenih kanala, na savjetima ili odgovorima na pitanja možete sve vidjeti na usluzi Facebook, Twitter i Google+..
Je li InMotion ikad prije bio hakiran?

Nažalost, u 2011. godini, tvrtka je doživjela veliki hack koji je zahvatio preko 700 000 korisnika. Srećom, međutim, problem je ublažio sigurnosni sustav InMotion-a, a hak je otklonjen u roku od nekoliko sati. Od tada nije bilo utvrđenih kršenja sigurnosti u njihovom sustavu.

Koju vrstu kontrole nudi InMotion kupcima?

Kada se prijavite za hosting plan, možete dobiti pristup upravljačkoj ploči Cpanel 11. Od tamo možete postaviti račune e-pošte, podatke za prijavu i postavljanje FTP-a, konfiguraciju vašeg DNS-a, zapise domena i dodataka, kao i Googleove aplikacije i značajke.

Sveukupno, s upravljačkom pločom Cpanel 11 možete upravljati gotovo svim onim što vam je potrebno, što olakšava brigu o vašoj poslovnoj mreži i ostanite na vrhu svih mogućih problema..

Nudi li InMotion ekskluzivne dodatke?

Srećom, kada se prijavite za poslovni plan hostinga, dobivate nekoliko dodatnih značajki i bonusa koji vam mogu pomoći da najbolje iskoristite svoju mrežu. Prije svega, dobivate stotinu dolara Google Adwords kredita, zajedno sa sedamdeset i pet dolara kredita za Bing i Yahoo! I pretraživanja.

Uz to, dobit ćete vlasnički sustav Fantastico, koji vam omogućuje eksperimentiranje s različitim skriptama kako biste maksimalno iskoristili svoj potencijal. Istaknute skripte uključuju WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, među ostalim. Također imate mogućnost pokretanja Magneta ako kupite namjenski poslužitelj ili VPS hosting plan.

Konačno, dobivate i pristup web-mjestu za izradu web stranica InMotion-a koji vam može pomoći da napravite web mjesto profesionalnog izgleda s predlošcima, gumbima i svim ostalim što vam treba da biste je učinili jedinstvenom i nezaboravnom za svoje kupce. Čak možete s lakoćom uključiti Flash animacije i rješenja za e-trgovinu. Postoji preko petsto različitih tema i predložaka koje možete koristiti da biste svoju web lokaciju istakli iz mnoštva.

Što je InMotion pravila o otkazivanju?

Tehnički gledano, InMotion ne nudi besplatnu probnu verziju, što znači da ako se prijavite, morat ćete otkazati ako niste zadovoljni uslugom (za razliku od uskraćivanja punopravnog članstva prije nego što probno razdoblje istekne).

U skladu s tim, tvrtka nudi jamstvo povrata novca od devedeset dana ako kupite plan poslovne klase (minimum od dvije do dvije godine) ili virtualni namjenski plan (minimum od šest do dvanaest mjeseci). Ostali paketi također imaju garanciju povrata novca, ali trajat će samo do trideset dana.

Kao i na ostalim web lokacijama, naknadu za obradu vaše domene nećete vratiti, a možda ćete dobiti i doplatu ako koristite više od 500MB širine pojasa prije nego što otkažete.

Drugo što treba uzeti u obzir jest da tvrtka ima vrlo specifičnu metodu za otkazivanje usluga. To znači da ne možete jednostavno podnijeti zahtjev uz korisničku podršku. Umjesto toga, morate slijediti upute navedene na stranici za otkazivanje kako biste osigurali da se vaš račun pravilno ukine.

Postoje li neki skriveni troškovi ili naknade?

Srećom, InMotion ima reputaciju integriteta, što znači da se ne morate brinuti da će bilo kakvi dodatni troškovi biti uneseni u vaš ciklus naplate. Jednom kada sklopite plan, platit ćete isti iznos zauvijek (ili dok ne povećaju cijene).

Ako dobijete plan hostinga, dobit ćete besplatnu domenu?

Ako se prijavite na InMotion i dobijete jednogodišnji ili dvogodišnji plan, tada ćete dobiti besplatno ime domene za jednu godinu.

Koji programski jezik koristi InMotion?

Poslužitelji tvrtke koriste najnovije verzije MySQL, Apache i PHP. Uz to, oni mogu, između ostalih, komunicirati s drugim programima kao što su Ruby, Perl5 i Python. Nažalost, jedini jezik koji ne govore je Windows.

Nudi li InMotion partnerski plan?

Ako želite biti u mogućnosti analizirati i pratiti podatke vaše web lokacije, tada možete kupiti partnerski plan putem tvrtke. Možete dobiti i prilagođene odredišne ​​stranice i provizije dodane u svoj plan radi vaše udobnosti.

Što nudi InMotion s obzirom na sigurnost?

Tvrtka ima posvećeni sigurnosni tim koji nadzire prijetnje 24/7. Također imaju tim za podršku koji će se pobrinuti da vaš račun bude zaštićen od hakera i zlonamjernog softvera. Uz to, nude i SSL certifikate. Možete dobiti zajednički SSL ili kupiti svoj ako želite. Konačno, pružaju tehničku podršku kako biste bili sigurni da je vaša mreža što je moguće sigurnija.

Kakve se vrste rješenja e-trgovine nude?

Postoje dvije glavne opcije za web-lokacije e-trgovine. Prvi je PrestaShop hosting, koji vam nudi mnoštvo alata i značajki za prilagodbu vašeg poslovnog iskustva u kupovini. Postoji preko 270 različitih značajki koje će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje web mjesto.

Drugo, InMotion nudi OpenCart hosting koji je idealan za mala poduzeća koja trebaju nešto jednostavno i lako postaviti. OpenCart je uključen besplatno sa svim dijeljenim planovima hostinga, a može ga se instalirati u jednom koraku radi vaše udobnosti.

Da li InMotion nudi bilo kakve planove edukativnog hostinga?

U stvari, InMotion pruža uslugu pod nazivom Moodle koju možete koristiti za postavljanje mrežnih predavanja i upravljanje obrazovnim podacima i uslugama. Možete stvoriti tečajeve, zakazati događaje i čak učenike razreda kroz ovaj jedan svestrani program.

Ako već imam stranicu za WordPress, mogu li je prenijeti na InMotion?

Da, tvrtka olakšava prijenos materijala koji ste već postavili putem interneta. Najbolji dio je to što je to vrlo jednostavno napraviti i besplatan je za prijenos, što znači da možete učvrstiti svoju internetsku prisutnost učinkovito i bez gnjavaže..

Ima li InMotion puno mogućnosti pohrane?

Da, ovo je još jedno područje u kojem InMotion uspijeva. Svi njihovi planovi hostinga dolaze s neograničenim prostorom na disku, što znači da ako imate mnogo slika, logotipa ili dokumenata za svoju web lokaciju, možete ih prenijeti bez brige o tome da će vam ponestati prostora.

Koje su opcije plaćanja dostupne?

InMotion je izuzetno fleksibilan kada je u pitanju plaćanje vašeg plana. Možete koristiti bilo koju glavnu kreditnu karticu, PayPal, ili čak čekove i novčane naloge. Bez obzira na to kako ga želite postaviti, InMotion olakšava upravljanje računom.

Ima li InMotion kapsule za pohranu ili širinu pojasa?

Tehnički gledano, nemaju. Što se tiče vođenja tvrtke, imate neograničeno spremanje podataka i propusnost, ali ako premašite iznos koji se smatra “normalnim” iznosom, možda ćete se naći uz nadoplatu. Ako ste zabrinuti zbog prelaska, tada se možete obratiti korisničkoj podršci i vidjeti hoćete li blizu dodatnog naplaćivanja. Ipak većim dijelom ne žele da zloupotrijebite sustav prijenosom tona datoteka i podataka koji nisu povezani s vođenjem tvrtke..

Više o InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector