iPage hosting recenzije: Prljav jeftini hosting od 1,99 dolara mjesečno – svibanj 2020

Contents

iPage: Jeftino i prljavo

Na neki način volimo koliko je iPage neposredan.


Mislim na 1,99 dolara mjesečno za hosting?

To je gotovo besplatno.

jeftini snimka zaslona hostinga na ipageima

jeftini snimka zaslona hostinga na ipageima Mislim to je prilično pristupačno.

Ne možete očekivati ​​svijet od domaćina ovako jeftinog, a ako jeste, hajde.

Osnovan 1998. godine, iPage je web hosting tvrtka koju je kupila Endurance International Group (EIG) 2009. godine. Sjedište joj je u Burlington, Massachusetts. (Dosadne činjenice koje biste možda željeli znati).

Sad uzbudljive stvari – isplati li se to?

Koliko je dobar iPage hosting?

iPage nije osobito brz ili pouzdan, njihove značajke mogu biti zbunjujuće, a njihova korisnička usluga nije svjetska klasa.

Ali to je rečeno, oni su nevjerojatno jeftini. Za 1,99 USD mjesečno za njihov najosnovniji plan (za prvih 12 mjeseci), teško je previše se žaliti na bilo kakve nedostatke u usluzi. Skoro uvijek preporučujemo da platite malo više za bolji bolji proizvod, ali ako vam je proračun vrlo slab, iPage je možda upravo domaćin koji vam treba. Samo budite spremni upravljati svojim očekivanjima.

Pogledajte Službene stranice

Naš stručni iPage hosting pregled

Vjerojatno ste bili uključeni na iPage zbog njihovih nevjerojatno jeftinih uvodnih cijena od 1,99 dolara mjesečno za zajednički hosting.

Jao – to su prilično lupežani.

Za manje od jednog visokog lattea mjesečno, dobivate poslužitelj na pola puta u cijeloj zemlji koji će smjestiti vašu web stranicu za vas 24/7, a stručni tehničari.

Ozbiljno, ovo je neki jeftini hosting.

Dakako, super niske cijene jednako su dobar razlog kao i bilo koja kupovina hosting plana.

Na vama je kao potrošaču da odredite vrijednost proizvoda. A na nama je da vam pomognemo da odmerimo prednosti i nedostatke! Ukratko, mislimo da iPage ostavlja mnogo željenog u pogledu brzine, pouzdanosti i podrške. Ali s hrpom neograničenih funkcija i alata za izradu web stranica koji su savršeni za početnike, jeftine uvodne cijene mogu upravo ovaj paket učiniti upravo onim što tražite.

Najbolje značajke iPage hostinga

Postoje definitivni pomaci hostinga s iPage-om izvan super jeftinih uvodnih cijena, ali krenimo od toga.

1) iPage cijene su glupe jeftino (s trogodišnjom obvezom)

Dok većina uobičajenih planova za dijeljenje hostinga pada u rasponu od 4-12 USD / mjesec, pretplata na iPage košta samo 1,99 USD mjesečno za prve 3 godine hostinga. Ovo ih stavlja na istu cijenu kao WebHostingPad (1,99 USD mjesečno, čak i nakon prvih 12 mjeseci), iako smo sretni što možemo izvijestiti da su usluge iPage pouzdanije.

Ova uvodna ponuda namamljuje u tonu kupaca, ali ovi kupci možda neće biti toliko zatečeni nakon što navrše tih prvih 36 mjeseci. Osnovni plan je njihov jedini zajednički hosting plan, a u četvrtoj godini raketiraju i do 7,99 USD mjesečno, što ih uvrštava u raspon raspoređenih hostinga spektra.

Međutim, ako testirate kratkoročne projekte, iPage se zapravo može dobro uklopiti. Kad istekne prvo razdoblje, dobro ćete znati jeste li dovoljno sretni da nastavite s uslugama.

Osim toga, iPage zapravo omogućuje plaćanje mjesečno, gdje previše domaćina oglašava svoje mjesečne cijene, ali traži unaprijed plaćanje za godinu ili dvije godine ili tri godine. U usporedbi s plaćanjem unaprijed godinu za 1and1 ili tri godine unaprijed za DreamHost, mjesečna naplata iPage-a nevjerojatno je osvježavajuća za fondove za obveze vani.

2) Neograničene domene pod jednim računom

iPage omogućava vam da na jednom računu budete registrirani neograničene domene. Povrh toga, daju vam jednu besplatnu domenu kada se prijavite kao novi korisnik. Odatle slobodno dodajte onoliko domena pod jedan krov koliko želite. Kako biste još više iskoristili ovu značajku, možete imati onoliko poddomena pod svakom domenom koliko želite.

Mnogo je ljudi koji se bave okretanjem domena. Da bi se to postiglo, domene se moraju kupiti i parkirati. iPage je svjestan ovog poslovnog modela i omogućuje vam parkiranje onoliko domena koliko smatrate prikladnima.

A s 1,99 USD mjesečno, što više domena budete domaćini, slađi postaje. Vaš trošak po domeni mogao bi postati poprilično zanemariv.

3) Sigurnost mogućnosti iPage je solidna

Evey iPage hosting plan dolazi s sigurnosnim softverom SiteLock. SiteLock radi sve što vam treba iz osnovnog sigurnosnog dodatka, uključujući vatrozidove, skeniranje i uklanjanje zlonamjernog softvera, zaštitu DDoS-a, pa čak će uspjeti ukloniti vas s crnih popisa. Uz to, dobit ćete besplatne dnevne sigurnosne kopije koje je moguće vratiti. Ovo je vrlo lijep bonus koji previše tvrtki naplaćuje. S drugom tvrtkom u vlasništvu EIG-a, HostGator, izradu sigurnosnih kopija vršite samo tjedno i naplaćuju vam 15 USD za obnovu.

4) Podržane aplikacije treće strane + besplatni proizvodi

iPage se na jednoličan način integrira s mnoštvom poznatih aplikacija trećih strana, što ih čini odličnim izborom za početnike. Možete jednostavno uključiti aplikacije poput Google Analytics, Paypal i WordPress, a postupak instalacije je jednostavan. Vjerojatno to nije nešto što će zasmetati iskusnim programerima i webmasterima koji zarađuju za život postavljajući ove stvari, ali pozdravljamo iPage zato što postupak ne zastrašuje neupućene.

Uz to, prijava za iPage uključuje gomilu reklamnih kredita za Google, Yahoo i Bing; lijep perk, da budem siguran.

5) Alat za izgradnju i povlačenje za početnike prilagođen početnicima

iPage hosting planovi uključuju Weebly web stranicu za izradu web stranica, što je vrlo lagan i intuitivan način povuci-i-ispusti za izradu izgleda web stranice. Iako ne trebate znati CSS da biste preuzeli besplatnu WordPress temu, mnogi početnici webmasteri radije bi mogli ručno unositi promjene uživo u izgled svog web mjesta. Uključivanje Weebly u njihovu platformu čini iPage odličnim izborom za webmastere koji nisu super pametni, ali žele izvršavati određenu kontrolu nad dizajnom svoje web stranice..

Prekidamo ovu poruku s podacima o svim značajkama.

Nedostaci iPage hostinga

Na ove se nedostatke teško žaliti ako razmišljate samo o uvodnim cijenama. Ali ako planirate ostati s iPage-om dulje od godinu dana, pažljivo obratite pažnju na ta pitanja. Postojat će i nakon što se vaš hosting plan povisio za 600%.

1) Vrlo sporo vrijeme učitavanja stranice

iPage rezultati su u donjoj trećini svih web domaćina koje smo pregledali o vremenu učitavanja stranica, s prosječnim rezultatima između 1.100 i 1.600 ms (u usporedbi s prosjekom u industriji od 700 ms). A to nije mala stvar. Zanosit će se broj posjetitelja koji će odbiti s vaše stranice ako se ne uspije brzo učitati, što je potpuno ubojica ako ih trebate kako bi potrošili novac na vašoj web lokaciji.

To biste trebali pažljivo razmotriti ako razmišljate o hostovanju web mjesta s iPageom. Ako se stvarno bavite uvodnim cijenama, umjesto toga preporučujemo 1and1 hosting koji imaju još jeftiniji (0,99 USD mjesečno) uvodni paket i učitavanje stranica puta bliže prosjeku. Ali ako zaista odredite prioritet u brzini, preporučujemo da pogledate DreamHost (čija je mjesečna cijena slična stopama obnove iPage-a) ili A2 Hosting (najbrži na tržištu, s konkurentnim cijenama).

2) Ispod prosječnog vremena

Uz male brzine punjenja, iPage je jedna od manje pouzdanih opcija dostupnih u pogledu produžetka. Dok je industrijski standard 99.99% produženog vremena (što znači 8.76 sati stanke godišnje), iPage pada gotovo tri puta češće nego većina ostalih domaćina na tržištu. Ovo je strašna vijest za web lokacije e-trgovine ili stvarno bilo koju web lokaciju koja posjetitelje pretvara u gotovinu.

Prekid rada ovako je crvena zastava za sve domaćine koji tvrde da nude neograničene domene i diskovni prostor. Ako njihovi poslužitelji ne mogu pouzdano ustati, onda nema šanse da je njihov hardver dovoljno jak da biste ikada mogli iskoristiti “neograničen” prostor. U teoriji, možda nikad nećete odustati, ali samo zato što bi dostava bila tako spora, da čak nikada ne biste imali šansu da postignete ograničenje.

3) Nema privatno registriranih domena

Iznenadili smo se kada niste mogli privatno registrirati domene s iPage hostingom. Ono što nas je iznenadilo je činjenica da toliko mnogo drugih hosting kompanija pruža ovu mogućnost. Bez mogućnosti privatne registracije vaših domena, ne možete izbjeći uvrštavanje u WHOIS bazu podataka. To čini vaš cjelokupni rad mnogo podložnijim neželjenim pošiljacima ili drugim neželjenim entitetima koji lako i lako mogu dobiti vaše kontaktne podatke iz baze podataka.

4) iPage usluga za korisnike tona prekida

Iako smo sretni što možemo izvijestiti da je iPage usluga za korisnike vrlo prijateljska i korisna u našim interakcijama s njima, budite spremni staviti na čekanje. I u internetskom chatu i na telefonu, kašnjenja i prekidi veze su česti, a ponekad mogu potrajati i do 20 minuta da biste dobili zadovoljavajući odgovor.

iPage ugošćuje preko milijun web stranica, a pregleda kupaca o njima ima puno. Kao i kod mnogih tvrtki koje je EIG stekao, i dalje je izražen porast pritužbi na usluge kupcima nakon kupnje. Nastavite sa tim znanjem kako hoćete.

5) Koristi vDesk umjesto cPanel

Iako cPanel nikako nije savršen, to je industrijski standard s razlogom. Uz mnoštvo resursa na mreži o tome kako najbolje iskoristiti i bešavne transfere između domaćina koji ga koriste, to je jednostavan izbor za web hosting. Nažalost, iPage umjesto toga koristi vDesk kao svoju pomoćnu nadzornu ploču. vDeck je lakši i manje intuitivan, a također ima i manje dostupnih resursa putem interneta koji će vam pomoći u rješavanju problema. S obzirom na skupe stope obnove iPage troškova, pomalo je iritantno što cPanel ne dolazi u standard. Čak i ultra-jeftini WebHostingPad nudi cPanel.

6) Doista rade samo Dijeljeni hosting

Gledajte, oni nude neke druge planove, poput VPS hostinga, namjenskog hostinga i WordPress hostinga – ali stvarno je cijela njihova stranica fokus na tome da vas uvede u taj slatki jeftini 1,99 USD / mjesečni plan.

Mali pokušaj WordPress hostinga.

Kao što možete vidjeti gore, oni kiiiindddaa pokušavaju ponuditi WordPres hosting.

Ali njihovo srce nije u njima.

Poanta:

iPage tržišta za početnike i oni stvarno rade sjajan posao osiguravajući da početnici webmasteri posjeduju sve potrebne alate za pokretanje i rad web stranice.

A s tako niskim uvodnim cijenama, nije ni čudo što toliko ljudi želi uskočiti u svoje usluge. Ali dugoročno gledano, nagle stope obnavljanja ne vrijede na razini ponuđenih usluga. Postoje domaćini s boljom korisničkom uslugom, brzinama, produženim radnim vremenima i mogućnostima za djelić standardne mjesečne cijene iPage.

Naravno, prilikom prijave možda nisu toliko jeftini, ali toplo preporučujemo da platite malo više kako biste izbjegli dugoročne frustracije.

Naša preporuka? Još uvijek možete dobiti cijene s dnom dolara u prve 3 godine pomoću SiteGround – i dobiti izuzetno bolje značajke.

Pogledajte Službene recenzije iPage stranice 3.5 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Super jeftino hosting
 2. Neograničeno domena na jednom računu
 3. Freebies poput imena domene i AdWords kredita

kontra

 1. Izdavanje privatnih domena
 2. Domena osjetljiva na neželjene pošte
 3. Koristi vDeck umjesto cPanela
 4. Spora vremena učitavanja stranica, neimpresivno produženje rada

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage hosting pitanja & odgovori

Što je iPage hosting?

iPage hosting je pružatelj usluga web hosting usluga koji korisnicima pruža alate potrebne za stvaranje mrežne prisutnosti za svoju tvrtku. Ima brojne robusne i najnovije značajke za pomoć u izradi web stranica što omogućava poslovnim liderima bolje tržište i rast njihovih kompanija u današnjem digitalnom svijetu.

Koje su glavne značajke iPage Hostinga??

iPage hosting ima mnogo ključnih značajki, uključujući

 • Besplatna domena “.com” za web mjesto vaše tvrtke
 • 24/7 služba za korisnike i tehnička podrška
 • Neograničen promet na vašoj web lokaciji, e-pošti i DB-ovima
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije
 • Integracija WordPress-a
Koliko ljudi koristi iPage hosting?

Do sada, iPage hosting ugošćuje preko milijun web stranica za ljude i tvrtke širom svijeta.

Koje posebnosti dobivam prilikom kreiranja računa s iPage hostingom?

Ako napravite račun putem iPage hostinga, web programeri, trgovci ili poslovni lideri dobit će brojne posebne pogodnosti, povlastice i privilegije. Planovi s iPage hostingom dolaze s čitavim nizom posebnih značajki koje su osmišljene ne samo da pomažu u izradi web stranica već i njeguju rast tvrtke na krajoliku digitalnog poslovanja. Drugim riječima, računi i planovi s iPage hostingom izgradit će i plasirati web mjesto tvrtke na različite načine i za različite vrste mrežnih poduzeća, poput povećanja bodova tražilice i ljestvica koje će poboljšati svakodnevni promet prometa i pomoći e -komercijalne tvrtke rastu tako da grade besplatne internetske trgovine za njih.

Račun ili plan s iPage hostingom uključuje osnovne značajke kao što su:

 • Neograničen prostor na disku
 • Skalabirana širina pojasa
 • Dopušten je neograničen broj imena domena
 • Neograničene MySQL baze podataka
 • Besplatna domena više od godinu dana (do 14,99 USD u vrijednosti)

Ostali setovi posebnih značajki koje dolaze s računom na iPage hostingu uključuju:

 • Alati za projektiranje i izgradnju
 • Do 6 stranica u razvojnom programu web mjesta Weebly
 • Optimizirani graditelj web mjesta koji radi za mobilne uređaje
 • Instalacija za WordPress jednim klikom
 • Stotine tema i predložaka za izbor
 • Hosting uslužni programi i postavke
 • upravitelj datoteka
 • FTP Manager
 • Osigurajte FTP
 • Prilagođene stranice s pogreškama
 • Marketing web stranice
 • Ponuda Google Adwords u iznosu od 100 USD (samo za SAD)
 • 100 USD za kredit za pretragu Binga
 • Besplatan unos na YellowPages.com
 • Jedan besplatni telefonski broj (samo za SAD)
 • Pristup stotinama vodiča putem interneta
 • Internetska prodaja
 • Radi s web lokacijama za e-trgovinu
 • Besplatna internetska trgovina za maloprodaje
 • Jednostavna instalacija jednim klikom
 • Integracija PayPal-a
 • Košarica za trgovinu AgoraCart
 • Upravljanje e-poštom: slanje i primanje
 • Prilagodljiva adresa e-pošte koja dolazi s vašom web domenom
 • Provjerite e-poštu na mreži ili putem mobilnih uređaja putem Webmaila
 • Prosljeđivanje e-pošte
 • Svjetske klase i najnovije tehnologije
 • Poboljšani sigurnosni paket s vrijednošću do 100 USD
 • vDeck upravljačka ploča
 • Praćenje mreže 24/7
 • Statistika posjetitelja
 • Izvješćivanje o prometu na web mjestu
 • Služba za korisnike i tehnička podrška
 • Centar za prodaju ulaznica i mrežni centar za pomoć
 • Korak po korak tutorijali
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Podrška za telefon i chat 24/7
Koliko je brzo i jednostavno izgraditi web mjesto na iPage hostingu?

Izraditi web stranicu na iPage hostingu vrlo je lako i jednostavno. Web programeri, trgovci i poslovni lideri mogu brzo izrađivati ​​web stranice koristeći jednostavne web stranice za izradu i povlačenje web programe i dizajnerske programe poput Weebly Web Builder. Oni također mogu privući više posjetitelja i izgraditi više prometa na svojoj web stranici s cjelovitim i sveobuhvatnim marketinškim paketom, a potpuno učitani hosting čak dolazi i s jednom besplatnom registracijom imena domene kako bi cijeli postupak odabira i izgradnje domene bio mnogo manje kompliciran i stresno.

Koliko košta prijava na plan ili račun putem iPage hostinga?

Prijavljivanje za račun i plan s iPage hostinga iznenađujuće je pristupačan što se tiče planova za hosting i davatelja web stranica. Obično na iPage hosting dolazi redovita mjesečna pretplata besplatno od 11,95 USD mjesečno, no trenutno iPage hosting nudi internetski popust do 1,99 USD mjesečno.

Kako mi timovi za korisnike i tehničku podršku na iPage hostingu mogu pomoći u izgradnji moje web stranice ili pronalaženju njihove usluge?

iPage hosting potpomognut je posebnim i nagrađivanim timom kvalificiranih stručnjaka za web razvoj i usluge web hostinga koji mogu pomoći web programerima tvrtke, trgovcima i poslovnim liderima da odgovore u bilo kojem izazovu u vezi s izgradnjom, razvojem i dizajniranjem njihovih web stranica i marketing i uzgoj njihovih proizvoda, marki ili usluga na mreži. Korisnički servisi i timovi za tehničku podršku iPage hostinga mogu pomoći korisnicima u gotovo bilo čemu, od upravljanja računom i domenom do dizajniranja web stranica, od pronalaženja načina da najbolje iskoriste dostupne alate za marketing SEO do tržišta putem e-pošte i tako još mnogo toga. Do njih se može doći na 877-472-4399.

Vlasnik sam male tvrtke. Može li mi iPage hosting pomoći da rastu moju malu tvrtku?

iPage hosting može pomoći bilo kojoj vrsti poslovanja da raste, bilo velikim ili malim. No, vlasnici malih tvrtki i menadžeri dobivaju posebne pogodnosti, jer malim poduzećima treba najviše pomoći u razvoju poslovanja. iPage hosting shvaća da su vlasnici malih poduzeća web stranice često prvo (i najvažnije) sredstvo povezivanja s potencijalnim kupcima i da jaka internetska prisutnost može prijeći od malih do velikih, zbog čega iPage hosting pruža nadogradnju – suvremeno i svjetsko kreiranje sadržaja te ostali web razvojni alati i mrežni marketinški alati za vlasnike malih poduzeća. Kroz ove alate za stvaranje sadržaja iPage hosting će pomoći vlasnicima malih tvrtki da stvore jasan, učinkovit i usklađen s vizijom, glasom, ciljevima i misijom svoje tvrtke kako bi mogli učinkovitije izgraditi snažno i uvjerljivo mrežno poslovanje koje će privući potencijalni kupci, čine ih više povezanima i na kraju im pomažu da rastu i prodaju svoje poslovanje na mreži.

Što će se dogoditi ako odlučim otkazati račun ili planiram s iPage hositng?

Ako odlučite otkazati svoj račun ili pretplatni plan putem iPage hostinga, važno je imati na umu da su uvodne cijene koje su navedene za ove račune i pretplatničke planove samo za prvi termin usluge i stoga će se automatski obnoviti bez obzira na redovna stopa je. Ako je osoba ili tvrtka registrirali besplatnu domenu putem iPage hostinga i odlučili da žele otkazati račun, morat će platiti bespovratnu naknadu u iznosu od 15 USD ako žele i dalje zadržati svoju domenu.

Da li iPage hosting nudi i web hosting usluge temeljene na sustavu Windows i Linux?

Ne, iPage hosting nudi samo web hosting usluge temeljene na Linuxu.

Da li iPage hosting nudi poslužene ili namjenske web hosting poslužitelje

iPage hosting pruža i potpuno upravljane i namjenske usluge web hostinga.

Ja sam učenik ili vodim školu ili neprofitnu organizaciju. Da li iPage hosting nudi posebne popuste ili druge usluge i planove pretplate za mene?

Ne, popusti, promocije i ostale značajke i detalji plana pretplate su opći i univerzalni. Isto će biti za studente, škole i neprofitne organizacije kao za iskusne poslovne lidere ili tradicionalnije komercijalne tvrtke i usluge.

Koliko adresa e-pošte može podržati iPage hosting?

Pod općim TOS-om, iPage hosting omogućuje neograničene adrese e-pošte i račune, kao i neograničen prostor za pohranu na potpuno upravljanim i namjenskim poslužiteljima web hostinga, što znači da na jednom poslužitelju ili s više poslužitelja možete ugostiti i upravljati s više web lokacija za više tvrtki. domene (budući da su i domene neograničene) bez ikakvog brige o nedostatku prostora za pohranu ili e-adresa i računa koje možete graditi, razvijati i upravljati putem iPage hostinga.

Nudi li iPage hosting mjesečne usluge ili samo minimalan ugovor?

iPage hosting nudi mjesečne pretplatne planove bez ikakvih vrsta ugovora, uključujući minimalne ugovore. Međutim, važno je napomenuti da će iPage hosting ponuditi bolje cijene za duže usluge.

Da li iPage hosting nudi usluge virtualnog privatnog poslužitelja ili VPS?

Da, iPage hosting nudi virtualni privatni poslužitelj ili VPS usluge s velikim brojem opcija koje su izgrađene i dizajnirane za udovoljavanje svim potrebama klijenata, bez obzira na to koliko su jedinstvene ili složene.

Koje jezike nudi usluga kupca i tehnička podrška iPage hostinga, a koji programski jezici podržavaju njihove usluge?

Iako se radi o pružatelju usluga web hostinga koji poslužuje web stranice iz cijelog svijeta, iPage hosting nudi engleski jezik samo kada je u pitanju njihova služba za korisnike i tehnička podrška. Što se tiče programskih jezika, platforma i usluge iPage hostinga podržavaju i PHP i Perl.

Gdje je sjedište iPage hostinga i gdje se nalaze njihovi podatkovni centri?

Iako se radi o globalnoj web hosting platformi, iPage hosting nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama sa sjedištem u Burlingtonu, Massachusetts. Njihovi centri podataka, koji su najsuvremeniji, nalaze se u Bostonu, Massachusetts, koji nije previše udaljen od grada Burlingtona.

Ima li iPage hosting ima li dostupnih opcija preprodavača?

Ovisno o tome što klijenti posebno traže, iPage hosting nudi širok izbor mogućnosti preprodavača web hosting programa koji su dostupni svim klijentima, bez obzira na njihove specifične planove pretplate ili vrstu i veličinu njihove tvrtke.

Hoće li mi služba za korisnike i služba za tehničku podršku iPage hostinga moći pomoći u prenošenju postojećeg web mjesta ili naziva domene na njihove usluge?

Iako su korisnici za iPage hosting usluge i timovi za tehničku podršku u mogućnosti pomoći kupcima u potpunom premještanju bilo koje datoteke za samo-migraciju, ipak im neće moći u potpunosti pomoći u cijelom procesu jer iPage hosting trenutno nema dostupnu i specijaliziranu web stranicu usluge migracije imena domena. No, korisnički timovi za korisničku službu i tehničku podršku iPage hostinga moći će ponuditi podršku, forum i dovoljnu bazu znanja za daljnju pomoć tijekom samog procesa migracije..

Koji programi podržavaju iPage hosting?

Domaćinstva i poslužitelji iPage hostinga podržavaju WordPress i Joomla, mada će se za Joomla datoteke morati osobno i ručno premjestiti (na sreću, pomoć se može brzo i lako naći kroz korisničku službu i timove za tehničku podršku, forume i dostupne mrežne upute). iPage hosting ne podržava Magento, ali kupci i dalje mogu instalirati Magento jer su preduvjeti za Magento instalaciju dostupni na njihovoj platformi. iPage hosting je također prikladan domaćin za web stranice e-trgovine, jer nude brojne značajke specifične za web stranice e-trgovine kao što su SSL, kolica i obrada plaćanja putem sigurnih web lokacija poput PayPal.

Kakve mogućnosti plaćanja nudi iPage i koje će vrste plaćanja prihvaćati?

iPage hosting prihvaća glavne kreditne kartice poput Visa, MasterCard, American Express i Discover. Oni također prihvaćaju plaćanja putem PayPala.

Je li iPage hosting siguran? Koliko je sigurno iPage hosting?

Da, iPage hosting je vrlo siguran i siguran za upotrebu. iPage hosting nudi značajku “poboljšanog sigurnosnog paketa” za sve njihove planove, proizvode i usluge. Bez obzira na njihov tip računa ili pretplatničkog plana, kupci se nikada neće morati brinuti o ugrožavanju njihovih domena, hakiranju web stranica ili bilo kakvim drugim prijetnjama i kršenjima cyber sigurnosti putem iPage hostinga.

Hoće li iPage hosting dobiti za vrijeme stanke i imaju li jamstvo za produženje rada?

iPage hosting nudi garancije povrata novca na temelju zadovoljstva kupaca, ali to izričito ne ograničavaju na produženje rada.

Kako se iPage hosting uspoređuje s drugim platformama i pružateljima usluga web hostinga?

U usporedbi s konkurentima njihovih pružatelja web hosting platformi – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost i A2 hosting – iPage hosting vrlo je dobro uspoređen jer je jedan od najbolje ocijenjenih i najbolje pregledanih pružatelja usluga hosting web platforme među kupcima..

Je li moguće ugostiti web lokaciju koja je na iPage hostingu veoma teška?

Da, moguće je ugostiti vrlo vizualnu ili slikovnu web lokaciju putem iPage hostinga, zahvaljujući svojoj neograničenoj širini propusnosti i diskovnog prostora. Pogledajte Službene stranice

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map