JaguarPC recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

JaguarPC recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

JaguarPC recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Što je JaguarPC hosting?

JaguarPC je hosting tvrtka sa sjedištem u Koloradu, osnovana 1998. godine. Oni nude razne zajedničke, cloud i VPS planove hostinga za razne poslovne potrebe. JaguarPC ima servere u Colorado Springsu, Atlanti, Chicagu, Dallasu, New Yorku i Velikoj Britaniji. Tijekom sredine-kasnih 2000-ih JaguarPC je stekao niz manjih hosting tvrtki kao što su Hostingzoom, Wowvps i Devpond.


Koliko je dobar JaguarPC hosting?

JaguarPC je pokazao dosljedan i impresivan rast iz godine u godinu od svog osnivanja. Učestalo ulažući u njihovu mrežu i hardver, približili su se stopostotno jamstvu za 100% produženog rada. No, iako su njihovi planovi dijeljenog hostinga većinom konkurentni, neki korisnici mogu otkriti da i druge tvrtke pružaju više mogućnosti za vrijednost dolara..

Pogledajte recenzije službene stranice JaguarPC 3.1 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Podrška za Windows i Linux hosting
 2. 100% neispravno jamstvo
 3. Opsežni resursi podrške
 4. Paketi koji uključuju

kontra

 1. Stroga pravila o otkazu
 2. Nije najkonkurentnija vrijednost

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Naš službeni pregled jaguarPC hostinga

Ako vam je domaćin s manjom, privatnom tvrtkom važan, onda se JaguarPC svrstava među najbolje na tržištu. S gotovo dva desetljeća iskustva s gostovanjem oni nisu novopečeni ljudi. Osim toga, njihov ugovor o razini usluge uključuje 10x kompenzaciju za svaki sat stanke koji doživi vaša web stranica. Međutim, ako želite usporediti značajke poput prostora na disku, pohrane e-pošte i domena dolar za dolar, JaguarPC nedostaje drugih domaćina.

Najbolje karakteristike JaguarPC hostinga

JaguarPC sjedi na krivulji zvona na mnogim odjelima, ali imaju nekoliko perketa koje vrijedi spomenuti, kao i neka mjesta na kojima zbilja blistaju.

Podrška za Windows i Linux

Ako niste žestoko lojalni jednom operativnom sustavu u odnosu na drugi, to vam vjerovatno malo znači. Ali činjenica da JaguarPC nudi obje mogućnosti pokazuje tehničku pamet i ulaganje u opremu.

100-postotna garancija neispravnog vremena

JaguarPC nudi ono što može biti najbolje jamstvo produženja rada u cijeloj industriji web hostinga. Za svaki sat stanke koji doživi vaša web stranica, JaguarPC će vam nadoknaditi 10 puta troškove tog sata. A s tako skupocjenim ulozima koji su u riziku, JaguarPC obavlja sjajan posao osiguravajući da se ne moraju često forkirati za ove povrate novca. JaguarPC je prosječno povećao 99,98% produžetka u posljednjih nekoliko godina, svrstavajući ih među neke od najpouzdanijih web hosting kompanija u industriji, poput Dreamhosta, A2 hostinga i SiteGround.

Šest podatkovnih centara, pet u Sjedinjenim Državama.

JaguarPC ima više podatkovnih centara: pet u Sjedinjenim Američkim Državama i jedan u Velikoj Britaniji. To pruža tvrtkama mogućnost hostinga svoje web stranice na poslužitelju u svojoj regiji, što bi moglo biti od koristi za tvrtke koje primarno opslužuju lokalne kupce. Također pokazuje da je mrežna infrastruktura JaguarPC proširiva – nešto što obično odgovara brzini učitavanja stranica.

Live Chat + Telefonska podrška + Opsežni forumi za pomoć korisnicima

JaguarPC je značajne resurse posvetio izgradnji korisničke podrške. Korisnici ne samo da imaju 24/7 pristup chatu uživo, telefonskoj podršci i ulaznicama putem e-pošte, već su na raspolaganju i aktivni forumi korisnika i vodiči za samopomoć. To znači da su najčešća pitanja s kojima se susreću njihovi kupci jasno indeksirana i pretraživa, što vas spašava od čak i da ne morate posegnuti za korisničkom podrškom. Nadalje, većina njihovih kupaca izvijestila je da su zadovoljni razinom podrške koja im se nudi i brzinom kojom se njihovi problemi rješavaju.

Veliki besplatni i malo upsells

Čak i osnovni planovi JaguarPC uključuju besplatne dnevne sigurnosne kopije, upotrebu SSL-a, prijenose, izradu web stranica, filtar neželjene pošte, zaštitnik lozinke i upravljanje DNS-om. Ovo je prilično opsežan popis i čini čist i lagan postupak odjave koji vas ne zavara s upsells-prodajom..

Nedostaci JaguarPC hostinga

Brojčano, ne najveći udarac za vaš dolar

Iako JaguarPC nudi izvrsnu uslugu i uvjerljivo jamstvo za produženu nadogradnju, njihov paket nije posebno konkurentan ako biste njihove usluge razgrađivali po dolar, značajka po značajka. Hosting divovi poput HostGator i GoDaddy nude iste specifikacije plus više besplatnih proizvoda za jeftinije. U usporedbi s drugim manjim igračima, stand-ovi poput SiteGround-a i A2 Hosting-a nadmašuju ih u službama za korisnike ili odjelima za brzinu. Ako se zaista bavite rastezanjem svog novca koliko je to potrebno za određene skupove značajki, JaguarPC će možda propasti.

Stroga pravila o otkazu

Iako je razumljivo, JaguarPC ne nudi najpovoljniju politiku otkazivanja. Nakon isteka standardne garancije povrata novca od 30 dana, shvatite da nećete dobiti puno novca za otkaz. Neće vam vratiti troškove za dodatne usluge kao što su registracija imena domene, samo će vam refundirati naknade za hosting. Ne vraćaju ništa prije datuma otkaza – što znači da neće nadoknaditi vaš povrat. Obrazac za otkaz pronaći ćete na cPanelu i na nadzornoj ploči računa administratora.

Poanta

JaguarPC nudi najvjerojatnije najbolji ugovor o razini usluge u industriji hostinga za produženje rada. Nadalje, pouzdani su, prijateljski raspoloženi, umjerene cijene i nude jasan put ka povećanju vašeg hosting plana. Sve su to izvrsni razlozi da svoje web mjesto ugostite uz JaguarPC. No JaguarPC se lako zasjenjuje kada se vrednuje zajedno s nekim drugim velikim igračima. Teško je dobiti toliko zabrinut oko povrata za produženo vrijeme, kao što je to slučaj sa brzinom munje ili nevjerovatnom korisničkom uslugom. A ako se radi o vrijednosti dolara njihovih usluga, tada će korporativni domaćini svaki put pobijediti. Ali JaguarPC je čvrst i pouzdan domaćin kojeg bismo rado preporučili – ako njihovi paketi nude sve što vam je potrebno po cijeni koju rado plaćate, imamo osjećaj da ćete biti zadovoljni njihovim uslugama..

Pogledajte dodatne značajke

JaguarPC Pitanja i odgovori

1. Kada je tvrtka započela?

Greg Landis želio je stvoriti tvrtku koja će ponuditi internetske usluge i web hosting usluge koje su se izdvojile od ostalih iz jednog razloga: iznimna usluga i podrška. 1998. godine rođen je Jaguar PC i brzo je preraso iz operacije jednog čovjeka u vodećeg davatelja usluga koji je domaćin više od 300 000 domena. Tvrtku su preselili iz Houstona u Colorado Springs 2010. godine, gdje je tvrtka trenutno sa sjedištem.

2. Što je s podatkovnim centrima?

JaguarPC nudi četiri različita podatkovna centra, koji svi nude najvišu razinu kvalitete i tehnologije. Tri američka podatkovna centra u Atlanti, Denveru i Houstonu nude korporativne kaveze, Row1-2 JPC, uredno kabliranje i dodatne pdu-ove i sklopke iz starog kaveza. Objekti su osigurani 24/7 video nadzorom i oružanom sigurnošću, a u njih se može ući samo sigurnosnim odobrenjem koje uključuje blizinske kartice i biometrijske skenere ruku u Atlanti i biometrijski ručni pristup u Houstonu. Objekti su dobro održavani s naprednim izvorima hlađenja i energije i pristupom više od 100 prijevoznika.

 U podatkovnom centru Ujedinjenog Kraljevstva JaguarPC nudi funkcionalni i pouzdan podatkovni centar za kolokaciju, s istim prostorom za pojedinačne poslužitelje i pune ormariće. Tier 3 podatkovni centar osigurava 99.982 posto produženog rada uz 24/7 aktivne sigurnosti i podstanica na licu mjesta.

3. Kako funkcionira Jaguar PC služba za korisnike?

JaguarPC nudi svojim kupcima brojne različite načine da dođu do kompanije, od aktivnih računa društvenih medija na Facebooku i Twitteru gdje komuniciraju s kupcima i dijele informacije o svim mogućim situacijama koje bi kupci mogli doživjeti. Imaju blog koji nudi pokazivače koje ćete morati znati pri odabiru tvrtke za web hosting, zajedno s pojedinostima o tvrtki i nekim njezinim programima i uslugama. Na forumu zajednice kupci mogu razgovarati s drugima i tražiti informacije o njihovim situacijama, a stranica o statusu mreže uživo govori o bilo kakvim problemima stanka. Baza znanja uključuje članke o mnogim najčešćim problemima s kojima se susreću kupci.

Tehnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, uz telefonsku podršku u SAD-u i Kanadi, kao i međunarodnim kupcima, kao i live chat i sustav ulaznica.

Iako su ponosni na izvrsnu podršku, mnogi su kupci otkrili da ne dobijaju vrijeme odziva kojemu se nadaju od JaguarPC-a, dok su neki kupci primijetili da im je potrebno 15 do 25 sati da dobiju odgovor. , Kada se vaše poslovanje oslanja na pokretanje vaše web stranice, doživljavanje takvih prekida rada može biti štetno za vaš konačni rezultat.

Neki su kupci prijavili izvanrednu korisničku uslugu, vraćajući ih natrag i pokrenuli se za nekoliko minuta, dok su drugi primijetili da njihova web mjesta rade satima bez ikakvog odgovora.

4. Koje vrste dijeljenih planova nudi Jaguar PC?

JaguarPC nudi razne hosting planove. CPanel dijeli hosting uključuje instalacije jednim klikom za razne aplikacije, kao što su WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 i Coppermine. Oni imaju tri različita zajednička plana, a svi imaju upravljani servis.

 • Privatni hosting (3,97 USD mjesečno za ugovor od 36 mjeseci): 35 GB SSD prostora, 100 GB propusne širine, 25 ukupnih MySQL baza podataka, e-pošta i FTP računi zajedno.
 • Web hosting (6,97 USD / mjesečno za 36-mjesečni ugovor): 75 GB SSD prostora na disku, 1000 GB propusne širine i prijenosa podataka i 100 ukupno kombiniranih MySQL baza podataka, e-pošte i FTP računa. Ovaj plan uključuje 100 parkiranih domena, dnevno sigurnosno kopiranje, siguran SSL pristup, RV Sitebuilder i Softaculous. Također dobivate CloudFlare, SSL certifikat, LiteSpeed ​​i stručnjak za neželjenu poštu. Postavljanje je besplatno s ovim računom.
 • Poslovni hosting (24,94 USD mjesečno za 36-mjesečni ugovor): 125 GB SSD prostora za pohranu podataka, 5000 GB propusne širine i neograničene MySQL baze podataka, e-pošta i FTP računi i parkirane domene. Poslužitelji su polu-posvećeni i uključuju LiteSpeed, zajedno sa svim prednostima plana web hostinga. Dobijate namjensku IP adresu, premuim RapidSSL, besplatno postavljanje i jednu uključenu registraciju imena domene.
5. Podržava li JaguarPC namjenske poslužitelje?

Namjenski JaguarPC poslužitelji nude 99,999 posto produženog vremena s 10x sporazumom o razini usluge. Oni nude četiri različita plana, od kojih svi ometaju pristup korijenu, 10 Mbps nepromjerenu propusnost, daljinsko ponovno pokretanje, neograničen odlazni promet. Postoji platforma za razvoj web mjesta i aplikacija, a vi imate mogućnost implementacije prilagođenih jezgara.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (počinje od 127 USD mjesečno): 4x Cores 8 GB DDR3 RAM-a, tvrdi disk 2 × 500 GB.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (počinje od 167 USD mjesečno): 8 MB predmemorija s 4x jezgrama, 16 GB ECC RAM-a, 2x 1 TB hard disk.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (počinje od 227 USD mjesečno): 15 MB predmemorija sa 6x jezgrama, 32 GB ECC RAM-a, 1x 512 GB SSD i 1x 1 TB SATA hard diskom.
 • 2x Intel E5-2620v3 (počinje od 267 USD mjesečno): 15 MB predmemorija s 6x jezgrom, 32 GB ECC RAM-a, 1x 512 GB SSD i 1x 1 TB Sata hard diskom.
6. Da li JaguarPC nudi hosting hosting dobavljača?

Prodavači JaguarPC-a cijene mnogo rješenja koja tvrtka nudi za svog kupca.

Postoje četiri različita plana za preprodavače u Sjedinjenim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu, s tim da oba plana nude razne neograničene značajke, poput propusne širine, preprodaje računa, adrese e-pošte, baze podataka i FTP računa. Svi preprodavači također imaju sljedeće pogodnosti:

 • Omogućeno je nadgledanje
 • Prilagođeni poslužitelji imena
 • CloudLinux i Litespeed
 • Brzi SSL besplatno
 • Domena za život
 • Migracija za do 25 računa
 • Računi glavnih, domena i SSL prodavača
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft dnevnih sigurnosnih kopija

Najveća razlika u razinama računa je da računi preprodavača najviše razine i u Sjedinjenim Državama i u SAD-u, na primjer, dobivaju 20 posto popusta na prodaju VPS-a i namjenskih poslužitelja..

U SAD-u RZ1 iznosi 11,21 USD mjesečno ako plaćate unaprijed tri godine; RZ2 košta 14,96 USD mjesečno za trogodišnji prepaid plan; RZ3 iznosi 22,46 USD mjesečno s trogodišnjim unaprijed plaćenim planom, a RZ4 košta 29,96 USD mjesečno ako plaćate unaprijed tri godine.

7. Da li JaguarPC nudi VPS hosting?

VPS hosting na JaguarPC uključuje podršku za Windows, CentOS, Debian, Suse i Fedora rudu na četiri različita plana u potpunosti upravljanih.

 • 1 (27 USD mjesečno na pretplatničkom planu za 12 mjeseci): prostor na disku od 30 GB, 1,5 GB RAM-a, 2 jezgre, 10 TB propusnosti, bez naknade za postavljanje.
 • 2 (47 USD mjesečno na pretplatničkom planu za 12 mjeseci): 60 GB prostora na disku, 3 GB RAM-a, 2 jezgre, 15 TB, bez naknade za postavljanje.
 • 3 (67 USD mjesečno na pretplatničkom planu za 12 mjeseci): 90 GB prostora na disku, 4 GB RAM-a, 3 jezgre, propusnost od 20 TB i bez naknade za postavljanje.
 • 4 (97 USD mjesečno na pretplatničkom planu za 12 mjeseci): 120 GB prostora na disku, 6 GB RAM-a, 4 jezgre, propusnost od 25 TB i bez naknade za postavljanje.

Ti planovi uključuju neograničene domene, e-poštu, MySQL baze podataka i FTP račune i ulaznu propusnost. Uz to, kupci dobivaju CloudFlare, dva prilagođena IP-a, pristup root-u i administratoru na udaljenoj radnoj površini, dnevne sigurnosne kopije i upravljačkoj ploči – izabrano iz cPanel, WHM ili Plesk.

8. Zanima me Cloud hosting – mogu li to pronaći na JaguarPC-u?

JaguarPC nudi devet različitih Cloud hosting planova, s najmanjim počevši od 32 USD mjesečno i nudi 2 jezgre, 20 GB diskovnog prostora, 1 GB memorije, 5 TH propusnosti, 1 VE i 2 IP adrese. , Cloud 9, s druge strane, nudi 12 jezgara, 375 GB prostora na disku, 16 GB memorije, 30 TB propusnosti, 8 VE i 8 IP adresa.

9. Kako je njihovo vrijeme?

U većini hosting kompanija u cijeloj industriji zagarantirano je 99,9 posto produžetka, što znači da će se u bilo kojem mjesecu web-lokacija pokvariti za manje od 45 minuta. Zbog toga postoji prilično nekoliko tvrtki koje će se, ako jamče produženje rada, držati tog postotka; koliko god bismo voljeli znati da naše web stranice nikada, nikada ne propadaju, to nije uvijek stvarnost sa tehnologijom. No, JaguarPC nudi nekoliko različitih jamstava, napominjući na nekom mjestu na njihovoj web stranici da nude 99,999 posto garancije, dok u uvjetima usluge navodi se jamstvo 100 postotnog mrežnog rada, što znači da će svi usmjerivači, sklopke i kablovi biti funkcionira 24/7, osim ako nije planirano održavanje. Njihov ugovor o razini usluge primjećuje da stopostotno produženje rada ne uključuje softver na vašem poslužitelju, kvar hardvera, usluge ili demone.

Ako mreža nestane, kupcima će biti dodijeljeno 1000 posto stanke. To znači da ako mreža nestane jedan sat, dobit ćete kredit za deset sati zastoja. Vaša mjesečna uplata bit će podijeljena s brojem dana u mjesecu i 24 sata dnevno kako biste dobili precizan kredit. Da biste primili kredit, morate predati kartu u roku od sedam dana, uključujući broj ulaznice iz izvornog izdanja navedenog u zahtjevu.

10. Da li JaguarPC nudi garanciju povrata novca?

Ako ste zajednički kupac hostinga s JaguarPC-om, imate pravo na 45-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo nije najduže u industriji, ali definitivno nadilazi jamstvo od 30 dana koje nude mnoge druge tvrtke. Međutim, kao što je standardno, jamstvo uključuje samo naknade za hosting, a ne troškove postavljanja, licence, registracije domena ili druge dodatke. Također niste kvalificirani ni za posluživanje niti za namjenske poslužitelje.

11. Mogu li pomoći u premještanju moje web stranice?

Mnogi kupci hvale se uslugom koju su dobili premještanjem web stranica s jednog domaćina na JaguarPC, primjećujući da je tvrtka učinila svoj prijelaz neprimjerenim, čak i kada web lokacije nisu bile kontrolirane cPanelom. Ovo je sjajna vijest, jer će vam mnoge hosting tvrtke pomoći ako premjestite jednu cPanel stranicu na drugu. Migracija nije besplatna u svim planovima, ali je uključena u VPS i Cloud hosting planove, kao i u neke zajedničke i namjenske planove poslužitelja..

12. Ima li JaguarPC brzinu ubrzavanja stranice?

JaguarPC ne postavlja nikakve tvrdnje da “brzate” velike brzine, poput mnogih drugih hosting kompanija, m ali SSD poslužitelji i integracija CloudFlare, kao i mnoge druge komponente, pomažu u ubrzavanju učitavanja stranica, i Za razliku od drugih tvrtki, JaguarPC je vrlo pouzdan i dosljedan u održavanju tih solidnih brzina. S toliko mnogo web posjetitelja koji očekuju trenutačno učitavanje web stranica, pazite da vam brzo učitava ključ vašeg internetskog uspjeha.

13. Što postavlja JaguarPC osim konkurencije?

JaguarPC ima solidan niz upravljanih planova i ne naplaćuje ruku i nogu, za razliku od drugih kompanija koje nude upravljane planove. Oni pružaju jasan put nadogradnje vašeg plana s rastom vaše web stranice i pružaju dosljedno pouzdanu podršku na svakoj razini. Planovi uključuju širok izbor značajki, a tvrtku, čak i nakon gotovo 20 godina, još uvijek vodi i vodi ista osoba koja ju je započela – takva dugovječnost i strast su rijetki ovih dana.

14. Koji su nedostaci hostinga u JaguarPC-u?

Postoji nekoliko savršenih hosting tvrtki – negativne kritike često mogu nadmašiti pozitivne kritike u mnogim različitim djelatnostima. Kako je rečeno, negativne kritike JaguarPC-a često se vrte oko vremena odziva njihove korisničke podrške.

Oni nemaju puno dosljednosti u promociji svojih produkcija, nabrajanja različitih postotaka na nekoliko mjesta na svojoj web stranici..

Koje su prednosti hostinga na Jaguar PC-u?

Hosting s JaguarPC-om otvorit će vrata tvrtki koja jamči nečuveni postotak produženog produžetka i poduprijet će to uz iznimno izdašno jamstvo. Tvrtka zadovoljstvo klijenta stavlja kao prioritet, također pružajući 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Oni nude trenutno postavljanje, pomoć pri migraciji web mjesta i korisničku podršku na svim razinama kako bi se osiguralo da se vaša web stranica brzo diže i da se stalno postavlja.

Više na JaguarPC.com

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector