JustHost recenzije svibanj 2020.: cijene, planovi, vrijeme i statistike

Contents

Što je JustHost?

JustHost je pružatelj web hosting usluga koji nudi Linux usluge utemeljene na zajedničkom hostingu. JustHost osnovana je 2002. godine u Glendaleu u Kaliforniji, a Endurance International Group preuzela je 2012. godine.


Koliko je dobar JustHost hosting?

JustHost nudi relativno standardne zajedničke hosting pakete za prilično konkurentnu cijenu. Ništa se ne razlikuje od ostalih EIG-ovih tvrtki, već pokazuju mnoge znakove ove akvizicije. Iako će vas primamiti atraktivne značajke uvodnog određivanja cijena i prijave, stvarna isporučena usluga u najboljem je slučaju osrednja. JustHost znatno zaostaje za konkurentima u brzini, produženju i korisničkoj usluzi. Pogledajte Službene stranice

Samo domaćin domaćina pregled: Vrijedi metak?

Samo domaćin – možda imaš prijatelja koji ih koristi pa ste mislili da ih vrijedi probati.

Ili ste s njima domaćini od kada su započeli 2002. godine i pitate se jesu li još uvijek dobri.

Ako pogledate po internetu, recenzije Just Host nisu previše ugodne.

Mi ćemo vam dati naše mišljenje i dopustiti vam da odlučite.

Čini se da samo Host-ovi dijeljeni hosting paketi predstavljaju jaku priliku za vašu tvrtku: konkurentne cijene, jasan i pristupačan put ka opsegu, mnogo prostora za pohranu i nekoliko drugih dobrota za pokretanje.

Kvaliteta pružene usluge je unaokolo slaba. S malim brzinama učitavanja stranica, ispod prosječnog produženog vremena i frustrirajućim postupcima korisničkog servisa, preporučujemo prelazak na Just Host. Za otprilike istu cijenu, možete dobiti slične pakete uz bolju uslugu sa SiteGround ili Bluehost (još jedna marka EIG).

Najbolje karakteristike samo hostovanja

Da budemo sigurni, Just Host nudi neke atraktivne značajke zbog kojih ih vrijedi razmotriti. Evo nekoliko razloga zbog kojih su vam mogli upasti u oči.

1) Konkurentski paketi u pogledu prostora

Sa svojim najosnovnijim planom, Just Host nudi 100 MB prostora za pohranu, 100 adresa e-pošte, sigurnosne kopije i besplatni naziv domene i neograničen mjesečni prijenos podataka. Ovo je prilično konkurentan paket za baznu cijenu od 3,50 USD mjesečno. Također postoji jasan put povećanja s Just Hostingom jer se s njima može ugostiti neograničena domena za samo dodatnih 1,50 USD mjesečno. Lako je vidjeti kako bi netko mogao biti zainteresiran za Just Host-a na temelju cijene po smještajnoj jedinici.

2) Instant prijava

Neposredni posrednik za mnoge kupce, posebno one međunarodne, predstavlja neizmjerno dugotrajan postupak prijave. Neki domaćini zahtijevaju provjeru vaše identifikacije, a mnogi zahtijevaju da ih pozovete u radno vrijeme da biste dovršili provjeru. Za sve koji žive izvan Sjedinjenih Država, ili čak samo u drugoj vremenskoj zoni, kretanje satima telefonskog centra samo je još jedna gnjavaža za koju svi mislimo da bi industrija do sada trebala prerasti. Da biste zaslužili Just Host, oni vam pružaju vaš poslužitelj odmah. Postupak njihove prijave jednostavan je, a web stranica će biti spremna za pokretanje odmah nakon prijave.

3) Besplatno ime domene

Sviđa nam se ime besplatne domene jednako kao i bilo tko. I sigurno ako s njima gostujete samo godinu dana, uštedjet ćete 10 dolara.

Ali to nije nešto što će zapečatiti ugovor, samo nešto lijepo

4) 30-dnevno jamstvo povrata novca

Sviđa nam se to i znak je sjajnog domaćina. Ako su spremni vratiti povrat novca u roku od 30 dana, vrijede vašeg vremena. Oni su voljni potrošiti vrijeme i novac vas usrećuju, tako da je ovo definitivan plus što gadni domaćin ne bi učinio

5) podržana od strane velike tvrtke

Ovo je i profesionalac i protivnik. EIG ih je kupio 2012. godine, što je dobro iz sigurnosnih razloga. Znate da oni neće dopustiti da se sve otopi do temelja i prodaju vašu kreditnu karticu hakerima. U najgorem slučaju natjerat će vas da se preselite na Bluehost. Loša strana je što su velika korporacija. Moguće su vam spora vremena čekanja, pomoć podupirača i općenito dosadne značajke velike tvrtke.

6) Integracija aplikacija i besplatni programi

Ako se ima što reći u korist odabira web-domaćina u društvenom vlasništvu, to je da postoje određeni perketi u obliku lakoće integracije s drugim korporacijama, poput Googlea. Just Host savršeno funkcionira sa svim standardnim Googleovim dodacima, kao i sa 100 ostalih platformi otvorenog koda. Just Host će također ubaciti Google-ove i Bing reklamne kredite, što je lijep bonus za novu web stranicu koja želi eksperimentirati s AdWords-om i SEO-om..

 

Nedostaci samo hostovanja

Iako sigurno postoje neke stvari u kojima Just Host radi lijepo, naš je stav da postoji mnogo mjesta na kojima propadaju. Ako su vam bitna brzina, produženje rada i korisnička usluga, a oni su većini ljudi, tada biste Just Hostu trebali teško proći. Evo više o tim nedostacima, kao i nekim drugim problemima koje rješavamo njihovim uslugama:

1) Ispod industrijskog prosjeka u vremenu prijevoza

Prosječni produžetak domaćina za 2015.-2016. Iznosio je 99,89%. Laiku se to može činiti prilično dobrim prosjekom. Ali ako se bavite matematikom, to znači gotovo 100 sati stanke godišnje. Nadalje, ovo je značajan put iza industrijskog prosjeka od 99,96% produženog roka. Ako se vaša web stranica unovčava, svaki sat stanke košta vas novac – to je nešto što treba pažljivo razmotriti prije nego što odaberete Just Host kao svog davatelja web hostinga.

2) Ispod industrije prosjek u brzini

Vremena učitavanja stranica nevjerojatno su važna za rangiranje vaše tražilice i za vaše cjelokupno korisničko iskustvo. Korisnici ne samo da su skloni odbijanju s vaše web stranice ako se predugo učitava, već će i Google vaše podatke dodatno gurnuti u rezultate pretraživanja ako smatraju da je vaša web lokacija previše spora. Zbog toga nije mali šteta što su prosječna vremena učitavanja stranice Just Host za 30-40% sporija od prosjeka u industriji. Uz brzinu učitavanja stranica od oko 950ms, oni znatno zaostaju za drugim domaćinima sličnih cijena. A2 hosting, najbrži domaćin kojeg smo pregledali do danas, učitava stranice u 210 ms. Druga tvrtka u vlasništvu EIG-a sa sličnom cijenom, Mali narančasta, učitava stranice za otprilike 520 ms.

3) usporavanje korisničke podrške s upsells do boot

Brza analiza korisničkih usluga Just Host-a govori mnogo. Kao što je to često slučaj s EIG tvrtkama, pritužbe u vezi s službom za korisnike počinju prskati odmah nakon kupnje. Samo Host nije iznimka u tom pogledu. Možete očekivati ​​da pričekate 10-20 minuta da biste se povezali s službom za korisnike ili putem telefona ili trenutnog chata. Jednom kada to učinite, izgleda da vam se neće činiti da vam se sviđaju tamo gdje ste. često će vam se postavljati veze na njihove stranice često postavljanih pitanja ili preporuke za osnovno rješavanje problema koje ste već isprobali. Nadalje, naići ćete na sve prodavače na svakom koraku. Iako rasprodaje nisu najgora stvar koju tvrtka može učiniti svojim kupcima, ova praksa je užasno frustrirajuća kada samo pokušavate riješiti problem..

4) Sigurnosne kopije poslužitelja nisu zajamčene

Just Host navodi tjedne sigurnosne kopije poslužitelja kao jednu od usluga koje nude, što često rade i mnogi njihovi konkurenti, ako ne i češće. Međutim, pročitajte sitni tisak i vidjet ćete da ove sigurnosne kopije nisu zagarantovane. Nije strašno uvjerljivo, zar ne? Očigledno je da se sigurnosti vaših podataka ne trebaju u potpunosti vjerovati Just Host-u, pa ako ih želite odabrati kao svog davatelja usluga, obavezno provjerite ručne sigurnosne kopije..

5) Nema VPS-a

Mnogi pružatelji usluga hostinga nude VPS opciju kao nadogradnju zajedničkog plana hostinga. Ukratko za Virtual Private Server, to znači da iznajmljujete poseban dio prostora od poslužitelja. Samo domaćin nema tu mogućnost. Nadalje, Just Host ne nudi opcije hostinga u oblaku. Iako njihovi dijeljeni planovi hostinga razmjera na predvidiv i koristan način, Just Host nije tvrtka koja treba odabrati ako planirate razmjestiti svoje poslovanje pomoću VPS-a.

6) Nema Catchall e-pošte

Jedna od ključnih značajki koju Just Host nedostaje je značajka catchall e-pošte. Iako Just Host nudi neograničenu količinu domena, ova e-mail adresa e-pošte može učiniti tako da propustite neke važne poruke e-pošte.

Poanta:

Ta cijena od 3,45 USD mjesečno koja vas je privukla na Just Host dolazi s velikim ulovom: tu cijenu možete dobiti samo ako ste spremni kupiti njihove usluge za 3 godine. Osobito s obzirom na to da je garancija povrata novca dostupna samo prvih 30 dana usluge, a to je vrlo veliki komad novca koji će vas zatražiti da unaprijed plasirate. Iako će mnogi rado platiti unaprijed za pravu uslugu, sve što se uzme u obzir, Just Host se ne predstavlja najuvjerljiviji slučaj zašto biste se toliko dugo trebali vezati uz njih. Ako želite odabrati domaćina u društvenom vlasništvu, umjesto toga, mi bismo preporučili GoDaddy ili HostGator, gdje su poslovni modeli zreliji.

Pogledajte dodatne značajke JustHost recenzije 2.7 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (1 glas) Pros

 1. Brzo postavljanje
 2. Jasan put do mjerila sa zajedničkim hostingom
 3. Konkurentna ponuda prostora
 4. Besplatna domena

kontra

 1. Nema VPS-a
 2. Nema Catchall e-pošte
 3. Povratak nije zajamčen
 4. Služba za korisnike je Lackluster
 5. Ispod prosječne brzine i prijenosa

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost Pitanja i odgovori

Uz toliko dostupnih opcija web hostinga, kako znati koja je usluga prava za vaše web mjesto ili web stranice? Znamo da može biti teška odluka, pa zato većinu istraživanja činimo za vas. Jeste li razmišljali o upotrebi JustHost za potrebe vašeg web hostinga? Ako je tako, na pravom ste mjestu. U ovom ćemo članku započeti s opsežnim odjeljcima za često postavljana pitanja (FAQ) koji sadrže informacije o najčešćim problemima koje ljudi imaju. Zatim ćemo objasniti zašto odabrati JustHost može biti dobar izbor za vas. Započnimo:

Da li JustHost nudi Linux ili Windows hosting?

Njihove usluge web hostinga samo su Linux i ne uključuju Windows hosting.

Hoće li JustHost pokušati povisiti moju mjesečnu cijenu kada dođe vrijeme za obnovu ugovora?

Kada potpišete svoje prve uvjete usluge, dobit ćete popust. Nakon toga, svaki put kada ga obnovite, naplatit će vam se redovita cijena vašeg plana usluga.

Uključuju li JustHost planovi besplatnu domenu?

Da, svi JustHost-ovi planovi uključuju jednu besplatnu registraciju imena domene. Ako imate zajednički plan, besplatan je samo godinu dana.

Ako budem imao stanke, hoće li mi JustHost vratiti povrat novca?

Ne. Web usluge JustHost nemaju garancije za produženje rada, tako da nećete vratiti ništa za vrijeme zastoja.

Ima li JustHost jamstvo povrata novca?

Da, ako odlučite otkazati uslugu u roku od 30 dana, možete dobiti puni povrat troškova svog plana. Nakon razdoblja od 30 dana, nadoknađivani troškovi za dio mjesečne usluge koji se ne koristi. Ako otkažete ugovor, možda će vam biti potrebno naplaćivati ​​imena domena.

Nudi li JustHost planove hostinga za virtualni privatni poslužitelj (VPS)?

Da, apsolutno jesu. Nude četiri različita izbora VPS hostinga tako da možete odabrati onaj koji vam je potreban.

Ima li JustHost korisnička podrška telefonski broj na kojem ih mogu kontaktirati?

Da, njihova korisnička podrška dostupna vam je putem chata uživo i telefona 24/7.

Koji programski jezici podržavaju JustHost?

JustHost podržava sve jezike koji se pokreću na Linux poslužiteljima, uključujući PHP, Python, Perl i Ruby on Rails.

Postoje li opcije prodavača ako odaberem JustHost?

Ne, ne nude planove za preprodaje.

Hoće li mi JustHost pomoći da prebacim postojeću web stranicu na njihove poslužitelje?

Ne, neće. JustHost ne nudi bilo kakve usluge prijenosa web stranica.

Mogu li odjednom imati više web stranica na svom računu?

Naravno, svaki JustHost plan uključuje neograničena imena domena, tako da možete imati onoliko web mjesta koliko želite.

Postoji li softver upravljačke ploče uključen u JustHost plan?

Da, dobivate softver cPanel uz svaki hosting plan.

Koje načine plaćanja JustHost prihvaća da bih izvršio mjesečno ili godišnje plaćanje?

Prihvaćaju ček, novčani nalog, Otkrijte, American Express, Visa, MasterCard i PayPal za redovna plaćanja za uslugu.

Mogu li postaviti svoj web hosting račun kako bih vršio mjesečna plaćanja?

Da, možete platiti za svoje web hosting usluge u bilo kojem ciklusu naplate koji odaberete: tjedno, mjesečno ili godišnje. Sjetite se samo da ako odlučite otkazati, povrat novca naplaćuje se tijekom preostalog razdoblja ciklusa naplate.

Da li JustHost nudi bilo kakve rezervne usluge?

Ne. Iako mogu odlučiti sigurnosno kopirati vaše web stranice po vlastitom nahođenju, oni ne jamče bilo kakvu vrstu sigurnosnih kopija. Odgovorni ste za vlastite sigurnosne kopije izvan web lokacije.

Dobivaju li učenici, škole ili neprofitne organizacije popust za korištenje JustHost usluga?

Studenti na sveučilištima koja sudjeluju mogu imati pravo na snižene stope za korištenje JustHosta za njihove usluge web hostinga.

Koji je JustHost plan najbolji za streaming videa?

Svi JustHost planovi podjednako su dobri u strujanju audio i video zapisa visoke kvalitete.

Gdje se nalazi JustHost web hosting usluga?

JustHost ima podatkovni centar smješten u Chicagu, Illinois, s preko 2000 poslužitelja i četiri tehničara na licu mjesta u svakom trenutku.

Ima li JustHost blog i jesu li na Twitteru?

Imaju blog, ali posljednji je ulazak odavno. Posljednji Twitter zapis bio je još udaljeniji od posta na blogu, tako da nisu aktivni ni na jednom od njih.

Mogu li koristiti WordPress na usluzi JustHost?

Naravno, možete. WordPress u potpunosti podržava ovu web hosting uslugu.

Zašto biste trebali odabrati JustHost
 • Kada se prijavite za JustHost usluge, dobit ćete jednu besplatnu registraciju imena domene. Ili, ako odlučite, umjesto toga možete prenijeti ime domene.
 • S vašeg poslužitelja možete ugostiti onoliko domena koliko želite. Kad se prijavite za JustHost, ostvarujete prednost što možete upravljati svim svojim web lokacijama s jedne upravljačke ploče. Imajte onoliko ili onoliko web stranica koliko vam treba jer nema ograničenja.
 • Dobivate izvrsno produženje rada. Iako produženje rada nije zajamčeno na JustHostu, oni se trude da vam pruže pouzdanu i sigurnu hosting platformu. Svi njihovi poslužitelji sadrže tehnologiju četverostrukog procesora, a rezervno napajanje osiguravaju generatori. Data centar se prati u svakom trenutku, tako da se bilo koja pitanja mogu riješiti gotovo odmah.
 • Korisnička podrška koja je uvijek dostupna. Ovom uslugom web hostinga možete očekivati ​​da ćete sve probleme riješiti brzo i jednostavno jer uvijek imaju dostupne tehničare. Možete im se obratiti putem tri jednostavna načina: e-poštom, chatom i telefonom. Sva tri kanala mogu se koristiti 24/7 radi vaše udobnosti.
 • Prihvatljiv je i neograničen. Budući da produženje rada nije zajamčeno na JustHost-u, oni vam mogu ponuditi bolje cijene od nekih poznatijih web hosting usluga. Ono što vam ovdje nude je usluga s cijenama u vrijednosti s neograničenim svime. Neograničeno hosting domena, neograničen broj računa e-pošte, neograničen prijenos web stranica i neograničen prostor za pohranu. Dobivate više i manje plaćate, ali biste mogli doživjeti stanke.
 • Možete se integrirati s upravljačkom pločom. Softver cPanel dobijate svojim ugovorom JustHost koji vam omogućuje postavljanje web stranica onako kako želite i promovirate ih puno učinkovitije. Možete koristiti alate za oglašavanje, instalirati aplikacije, pa čak i koristiti predloške predložaka kako biste bili puno bolji menadžer web mjesta.
 • Jednostavno je. Za razliku od drugih web hosting kompanija, JustHost pokušava sve učiniti što jednostavnijim kako ne bi došlo do zabune. Od prijave do korištenja softvera na upravljačkoj ploči sve je postavljeno za olakšavanje stvari. Njihov cjelokupni postupak osmišljen je kako bi vam olakšao život, a ne složenije.
 • Dobijate cPanel. Ovaj softver sučelja upravljačke ploče razlog je dobitnik nagrade. Vrlo je prilagođen korisnicima tako da možete upravljati svim aspektima vašeg računa za hosting, omogućujući vam postavljanje e-poruka, imena domena, korištenje podataka baze podataka i statistika pristupa za sve vaše web stranice. cPanel vas pretvara u domaćina, a ne kupca.
 • Besplatne skripte. Kada se prijavite za JustHost, dobivate čitavu biblioteku skripta i to potpuno besplatno. Koristeći SimpleScripts, možete instalirati bilo koju od vodećih skripti, uključujući Joomla, osCommerce, phpBB i popularni WordPress. Ovo je dobar alat i velika vrijednost.
 • Imaju garanciju povrata novca. Ako se odlučite isprobati JustHost, postoji vrlo mali rizik. Svaki njihov hosting hosting uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, sve dok ga otkažete prije isteka prvih 30 dana, vraća vam se puna kupovna cijena. Ako otkažete račun nakon 30 dana, dobit ćete povrat novca koji se naplaćuje ovisno o vremenu koje ste preostali na ugovoru. Svi povrati ne uključuju plaćenu naknadu za registraciju i postavljanje, ali vi ćete zadržati bilo koja imena domena koja ste se registrirali dok koristite JustHost. Postoji vrlo mali rizik da isprobate JustHost usluge, ali mnogo dobrih nagrada.
Završne misli

Ako tražite jeftinu opciju za uslugu web hostinga, svakako biste trebali dobro pogledati JustHost.  Ova web hosting tvrtka ima prilično osnovne usluge, ali zadovoljavaju potrebe većine prosječnih korisnika.

Korisnička je podrška prilično dobra, ali problem je nedostupnost Windows hostinga.

Ovdje je sve osnovno, tako da napredni korisnici trebaju nastaviti kupovati, a svi bi poslovni kupci željeli izbjeći ovu uslugu jer ne jamče produženje vremena. Dok smo čitali recenzije korisnika na mreži, primijetili smo da su gotovo svi izrazito negativni, primjećujući ozbiljne probleme, velike prekide i probleme u pružanju korisničke usluge.

Mnogo loših recenzija ukazuje na neke ozbiljne probleme, tako da je naš savjet biti oprezan ako odaberete ovu uslugu. Za prosječne korisnike koji žele jeftin ugovor i kupuju po cijeni, JustHost možda je savršena usluga web hostinga za vas. Za poslovne i e-trgovine, ovo je definitivno ne.

Više na JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map