One.com Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

One.com Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

One.com Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar One.com hosting?


One.com recenzije 3.2 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Impresivan popis značajki
 2. Više nego pristupačno
 3. Izvrsno Uptime
 4. Besplatna prva godina za osnovni paket
 5. Podrška tijekom cijele godine

kontra

 1. Ponuda samo zajednički hosting

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Naš službeni pregled preglednika hostinga One.com

One.com jedan je od vodećih europskih pružatelja usluga hostinga. Osnovan u Danskoj 2002, One.com je naraso na preko milijun kupaca i 149 zemalja.

Najbolje značajke One.com hostinga

Pogledajmo pod haubu, zar ne? Uostalom, u 15 godina porasli su iz ničega na preko milijun kupaca. Sigurno rade nešto kako treba.

Impresivan popis značajki

One.com nudi neke značajke koje su konkurentne drugim hosting rješenjima i neke jedinstvene značajke. Oni nude jedinstveno Bix rješenje sa svakim hosting paketom. Bix rješenje nudi vam sinkronizaciju u stvarnom vremenu, značajke strujanja glazbe, značajke dijeljenja datoteka i uvijek impresivne mogućnosti mobilnog pristupa.

Jednostavno činjenica da ovo standardno dolazi sa svakim paketom impresivno je samo po sebi. Neke od konkurentnijih značajki uključuju Google AdWords. Ako potrošite 25 USD i Google AdWords bonuse, jedna.com će vam dati dodatnih 75 USD u vrijednosti.

Oni su više nego pristupačni

One.com je impresivno pristupačan. U stvari, nikad nisam vidio nijednu ovako jeftinu. To ne znači da su i jeftine usluge – to je samo reći da ne plaćaju puno.

Njihov početni paket počinje od .25 dolara mjesečno. To je jedna četvrtina dolara – nije pogreška.

Savršeno za osnovne web stranice, blogove i hosting e-pošte, ovaj .25 USD mjesečno dobit će vam 15 GB prostora za pohranu, jednu bazu podataka, jednu domenu i SSL mogućnosti – nešto što je presudno za web lokacije e-trgovine.

Čak i njihov poslovni paket, koji je jedan od njihovih skupljih paketa, počinje od 6 dolara mjesečno. Ne mogu se sjetiti nikoga tko nudi preko 500 GB prostora za pohranu, osam CPU jezgara (za zajednički hosting račun), više baza podataka, više domena i SSL i SSH mogućnosti za tu cijenu.

Izvrsno Uptime

Mnogi se ljudi, prije nego što se odluče za hosting tvrtku, trebaju znati o produžetku. Prečesto, previše je hosting tvrtki krivo za to što nisu pružili najbolje produženje rada. Kada web stranica propadne – posebno web mjesto za e-trgovinu – posjedovanje web stranice koja nije u funkciji koštat će ljude. Kad takav novac košta ljude, na kraju dođete do nesretnih kupaca – bez obzira na to kako ga smanjite. Daleko je bolje da neko dodatno naplati kada se premaši propusnost nego što je web mjesto zatvoreno. Međutim, One.com neće isključiti vašu web lokaciju jer nude neograničenu propusnost.

One.com ne oglašava svoje produženje rada. Bilo je potrebno malo kopati, ali ustanovio sam da umjesto jamstva za produženje vremena objavljuju statistiku o produženju. Tijekom razdoblja od 979 dana, iskusili su 99,99 posto udubljenja.

Besplatna prva godina za osnovni paket

Sada sam već opisao koliko je zapravo One.com pristupačan. Međutim, jedno što nisam spomenula je da ako odete na osnovni paket, dobit će vam prvu godinu besplatno. Tako je – 0,00 USD. Ako vam je ikada trebala dodatna motivacija za druženje s hosting tvrtkom, to je to. To ne nudi nijedna druga hosting tvrtka.

Podrška tijekom cijele godine

Ovo je kritična značajka za međunarodno poslovanje. Iako mnoge hosting tvrtke nude ovu podršku tijekom cijele godine, mnogi od njih to ne čine. Zapravo, neki od njih pružaju podršku samo tijekom vlastitih lokalnih bankarskih sati. Drugim riječima, od 8:00 do 17:00. lokalno vrijeme – gdje god se nalazili. To je neprihvatljivo za mnoge ljude koji su međunarodni kupci kojima treba podrška. Ako je vaša web lokacija u funkciji i potrebna vam je pomoć, zadnje što želite učiniti je biti u 3 sata ujutro samo zato što su one otvorene.

Jedina mana ovoga je da je internetski, uživo chat. Naravno, za mnoge ljude to nije problem – live chat je poželjan tijekom dugog zadržavanja telefona. Međutim, ne nudi podršku putem telefona može odvraćati neke ljude.

Nedostaci hostinga One.com

Kao što je fenomenalno gostovanje One.com, našli smo da im područja nedostaju. Zapravo su mnogi od njih prekidači posla.

Samo zajedničko hosting

One.com nudi samo zajednički hosting. To znači da ne možete dobiti namjenske opcije poslužitelja, VPS poslužiteljske opcije ili bilo koje opcije hostinga u oblaku. Mnoge od ovih značajki kritične su za one koji grade web mjesto za e-trgovinu i trebaju se proširiti.

Ako gradite web mjesto za e-trgovinu, a planirate je proširiti, možda ćete htjeti potražiti negdje drugdje samo zato što, kad se ukaže potreba, bit ćete prisiljeni prebaciti pružatelje usluga hostinga. Međutim, ako planirate voditi mali blog, to stvarno nije problem.

Poanta

Doista nije bilo previše da se ne bi svidjelo gostovanje na One.com. Nisam čak pokrivao neke stvari – kao što je njihov impresivni popis značajki (22 sjajne značajke i brojanje – provjerite ih ovdje). To su samo besplatne značajke koje se standardno nalaze na svakom računu. Sve u svemu, One.com osvojio bi mi srce da nije bilo činjenice da ne nude druge vrste hosting opcija osim zajedničkog hostinga.

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector