Recenzije mrežnih usluga Amazon svibanj 2020. – Je li AWS najbolji?

Koliko je dobar hosting usluga Amazon?


Recenzije mrežnih usluga Amazon 4 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (8 glasova) Pros

 1. Automatski skalabilna pohrana
 2. Ponudite model plati po upotrebi u niskim cijenama
 3. Izvrsne mogućnosti podrške
 4. Besplatni plan za nove korisnike
 5. Velike datoteke od terabita

kontra

 1. Standardni paketi nisu dostupni
 2. Cijene variraju od lokacije
 3. Morate procijeniti i izračunati svoju upotrebu
 4. Podržati teže kontaktirati

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Naš službeni pregled hosting usluga Amazona

Amazonove web usluge, uobičajenije nazvane Amazon S3 za “jednostavno rješenje za pohranu”, više su rješenje za pohranu u oblaku, a zatim rješenje za hosting. Iako nemaju tipične pakete koje biste mogli vidjeti kod pružatelja usluga hostinga, na raspolaganju su im druge, ponekad unosnije opcije.

Najbolje značajke Amazon Web Services

Amazon je velika tvrtka. Ono što je započelo kao jednostavna internetska knjižica, uspješno se pretvorilo u sljedeći Wal-Mart na mreži. Za svaki opipljivi proizvod koji se prodaje, Amazon ga vjerojatno i prodaje. Ovdje su najbolje značajke Amazon Web Services.

Automatski skalabilna pohrana

Amazon nudi automatski skalabilnu pohranu. To znači da bez obzira na to koliko zauzeta vaša web stranica ili koliko prostora trebate, Amazon automatski prilagođava vaš račun prema potrebama. To znači da nikada nećete dobiti pogrešku “premašena širina pojasa”. Ovo je jedna od jedinstvenih značajki Amazona jer se ne trebate brinuti što se može dogoditi s vašim podacima ili posjetiteljima ako se vaša upotreba poveća.

Pay-per-use; Niska cijena

Amazon Web Services nudi model plaćanja po upotrebi. To pruža model nižih troškova, jer plaćate samo ono što koristite. Ne postoji model s fiksnom cijenom ili mjesečno. Amazon Web Services zahtijeva da vaše podatke stavite u ono što oni nazivaju “kante”. Kao korisniku, naplatit će vam se stopa “po gigabajtu” i “po zahtjevu” za prijenos podataka iz i iz vašeg kanta.

Dobra vijest je da Amazon te zahtjeve naplaćuje na hiljade. Nisu novac gladni moćnici koji vas žele niknuti i uništavati na svakom koraku.

Izvrsne mogućnosti podrške

Amazon je podigao traku kada je u pitanju korisnička podrška. Kao što možda dobro znate, Amazon prodaje puno više od prostora za smještaj. Prodaju gotovo svaki fizički opipljiv proizvod na svijetu. Stvorili su model usluge kupcima koji drugi pokušavaju oponašati. Njihovi zaposlenici su ovlašteni za rukovanje širokim brojem zahtjeva kupaca, ostavljajući kupce zadovoljnim bez gomile birokratskih birokratskih poteza. Postoje četiri razine usluge kojoj možete pristupiti s Amazon Web Services. Tu se ubrajaju Basic, Developer, Business i Enterprise. Osnovna podrška uključena je sa svim računima. Na osnovnoj razini dobivate cjelogodišnju podršku s pristupom korisničkoj službi, pristupom forumima, pristupom tehničkoj podršci za zdravstvene preglede, resursnom centru za samopomoć i često postavljanim pitanjima o proizvodu. Od tamo je samo bolje..

Besplatni plan za nove korisnike

Amazon nudi besplatan plan za nove korisnike sa sljedećim značajkama:

 • 5 GB prostora na disku.
 • 20 000 GET zahtjeva (vidi model “kanta” gore)
 • 2000 PUT zahtjeva (vidi model „kanta“ gore)
 • 15 GB odlaznih podataka za godinu dana.

Potpuno besplatan i upotrebljiv račun rijetkost je kod pružatelja usluga web hostinga.

Velike datoteke od terabita

Doista lijepa značajka Amazon Web Services je činjenica da možete prenijeti datoteke veličine do 5TB. Većina tvrdih diskova uopće se ne približava toj veličini – i obrađuju sve vrste podataka. Iskreno, nikad nisam vidio datoteku veličine 5TB ili veću. Možda ako ste stvorili sliku tvrdog diska od 5 TB, možda će doći do te granice. Poanta je u tome. Amazonove web usluge obrađivat će gotovo svaku datoteku koju bacite na nju – čak i najveće fotografije i videozapise najveće rezolucije.

Neuspjesi Amazon Web Services

Nekako je nepošteno uspoređivati ​​usluge Amazon Web Services s ostalim pružateljima usluga hostinga. Nisu tipična web hosting tvrtka.

Standardni paketi nisu dostupni

Usporedba Amazon Web Services s drugim većinom ostalih pružatelja usluga hostinga je poput usporedbe jabuka i naranči. Kada svoje web mjesto budete domaćini Amazon Web Services, možete pokrenuti skripte na strani klijenta, ali skripte na strani poslužitelja nisu dostupne. Podržavaju samo statičke web stranice. Ako namjeravate pokrenuti bilo koju web lokaciju za e-trgovinu, Amazon Web Services neće raditi za vas.

Cijene variraju od lokacije

Amazon je globalna tvrtka. U potpunosti se očekuje od njih da u Australiji naplaćuju drugačije cijene nego što ih imaju u Sjedinjenim Državama. Ipak, očekivao bih da će u nekoj zemlji cijene ostati stabilne. S Amazonom to nećete uvijek dobiti Na primjer, ako živite u sjevernoj Virginiji u Sjedinjenim Državama, možete dobiti besplatne usluge odlaznih pošiljaka na Amazon, ali ne bilo gdje drugdje.

Morate procijeniti i izračunati svoju upotrebu

Model plati po upotrebi ima i lošu stranu. Kad plaćate paušalnu naknadu mjesečno, znate koliko plaćate i što plaćate. Kada imate model plaćanja po upotrebi, morate procijeniti i izračunati potrošnju kako biste mogli pravilno izvršiti proračun.

Poanta

Amazon Web Services ili je jedan od najboljih ili jedan od najgorih pružatelja web hostinga ovisno o načinu na koji gledate. Nisu dobro rješenje za pokretanje web stranica za e-trgovinu. Međutim, ako namjeravate imati statičku web stranicu koja se prvenstveno koristi za pohranu u oblaku, Amazon Web Services nudi vam leđa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map