Recenzije o Rackspaceu svibanj 2020.: Je li Rackspace vaš savršeni domaćin?

Contents

Što je Rackspace?

Rackspace je web hosting tvrtka sa sjedištem u San Antoniju koja se specijalizirala za upravljanje hostingom za tvrtke i korporacije. Osnovali su ga 1998. Pat Condon i Dirk Elmehof, a Rackspace ima podatkovne centre u Dallasu, San Antoniju, Vancouveru i Hong Kongu. Rackspace je nedavno prodat kompaniji Apollo Global Management, tako da su se neki detalji mogli promijeniti nakon transakcije.


Koliko je dobar hosting Rackspace?

Rackspace je premium hosting tvrtka s dodatnom podrškom i uslugama usmjerenima na poduzeća. Oni nisu za vašeg prosječnog korisnika, a hosting će početi s trostrukim znamenkama mjesečno. To je nevjerojatna cijena, ali prednosti su brojne. Tvrtka ne obećava zastoje i ima više iskustva s OpenStackom od bilo koje druge kompanije na tržištu. Svakako Rackspace nije najbolja odluka ako samo želite ugostiti jedno web mjesto. Ali oni koji traže upravljani hosting, oblačne usluge i infrastrukturne usluge sve u jednom, pronaći će ga uz Rackspace. Međutim, konkurenti Amazon Web Services i Google Cloud nude veće portfelje usluga za znatno manje novca.

Pogledajte još značajki Recenzije stakala. 4.2 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (3 glasova) Pros

 • Fanatična podrška
 • Tona značajki
 • Poslovno orijentirana

kontra

 • Cijene rackspacea skupe su za prosječnog korisnika
 • Zbunjujuća struktura računa
 • Različiti slojevi podrške nisu jasni

SummaryRackspace ne ide za male korisnike hostinga, oni su usredotočeni na tvrtke i tehničko su rješenje, a ne samo još jedan dobavljač. Iako ste korisnik na ljestvici poduzeća, još uvijek nedostaju neke značajke. Support4Speed4.5Features5Value3.5Transparency4

Naš službeni pregled hostinga u Rackspaceu

Rackspace ima izvrsnu reputaciju na temelju njihove fanatične korisničke podrške i ruku pod nadzorom usluge. Tvrtka je više puta nazvana “sjeverni oblak.„Njihovo je ciljno tržište srednjih i velikih poduzeća koja si mogu priuštiti veće cijene i posebno su pogodna za tvrtke sa slabim IT odjelom. Oni koji traže isključivo hosting usluge, ali isti boutique osjećaj, trebali bi potražiti WP Engine, upravljano WordPress rješenje bez oblačnih usluga.

Najbolje značajke hostinga na Rackspaceu

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Rackspace mijenja svoje ponude za nazive i usluge dok pokušavaju povratiti svoje mjesto i odluče kakvu vrstu tvrtke žele postati nakon Amazon Web Services, Pair Networks i drugih vrlo jeftinih usluga. Njihovo više klađenje branda ključno je u ovom reframingu jer je toliko konkurenata na tržištu.

Korisnička usluga Rackspacea je brza i ugodna

Na najosnovnijim planovima imate pristup e-pošti, chatu uživo i telefonskoj podršci – na e-poruke se obično daje ispod 20 minuta s nevjerojatno temeljitim odgovorima, a odgovori na live chat obično se primaju za manje od minute. Do raketera se može doći telefonom 24/7 i oni su od velike pomoći u telefonu.

Veći dio pomoćnog osoblja pružit će vam veliku podršku. Na računu na razini infrastrukture podrška se neće prijaviti i unijeti promjene za vas, ali u opasnim situacijama oni mogu ići naprijed i ionako to učiniti. Planovi višeg kraja to omogućavaju, što vam može uštedjeti puno vremena i tuge. Rackspace se ponosi pružanjem podrške svjetske klase i cijelog pružanja.

Obilje značajki & Web aplikacije

Rackspace ima mnoštvo značajki i mogu prilagoditi većinu bilo koje konfiguracije za vaše web mjesto. Kada razgovarate s upraviteljem računa, ući će u potragu za značajkama koje su vam doista potrebne i načine za poboljšanje strukture. Obogaćeni mediji, mobilne aplikacije, e-trgovina, SharePoint, SaaS sustavi i mnogi dostupni su unutar Rackspacea i funkcioniraju bez problema. Njihov je hardver vrhunski i omogućuje vam koliko je potrebno relevantnih poslužitelja.

100% Uptime

Rackspace pokreće namjenske poslužitelje i izrađuje sigurnosne kopije vaših podataka svakodnevno, omogućujući im brzo prilagođavanje i premještanje stvari kada se suoče sa prijetnjama od prekida rada. Tamo gdje mnogi optužuju Amazon Web Services da preopterećuje svoje poslužitelje, čini se da Rackspace zaista ispravno ovaj aspekt. Oni zaista imaju brojeve da to i dokažu. Od 2005. godine, Rackspace je pokrenuo gotovo savršenih 99,99% produženog vremena.

Cijena rackspacea temelji se na upotrebi

Počevši od 499 USD mjesečno po poslužitelju i maksimalno ograničeno na 1.249 USD, namjenski poslužitelji Rackspace-a cijene se prema prostorima poslužitelja koji koristite. Njihovi upravitelji računa procijenit će vam usluge koje su vam potrebne na temelju poslovnih potreba i preporučiti priličnu satnicu za vaš plan. Ova vrsta pametnog upravljanja poslužiteljima izuzetno je korisna za tvrtke koje planiraju povećati i žele sa sobom uzeti svoje hosting i cloud usluge.

Nedostaci hostinga u Rackspaceu

Rackspace nije savršen, pa su eksperimentirali s različitim cjenovnim planovima i uslugama kao odgovor na promjene u industriji. A budući da su neki od najskupljih pružatelja usluga, vrijedno je svog vremena da pažljivo pogledate gdje im nedostaje i da pripazite na bilo kakve posrednike..

Potrebne su administratorske ploče i strukture

Stražnji im je kraj prilično čist i brz po puno standarda. Ali to još mora učiniti. Ako ste navikli na cPanel, oni ga ne koriste pa budite spremni naviknuti se na neki drugi sustav. Drugi je nedostatak povezan s tim ako imate više razina računa, morat ćete se prijaviti i odjaviti iz nekoliko njih. Organizacija nije posve intuitivna i može napraviti strmu krivulju učenja za one koji su navikli na pružatelje hostinga na osnovnoj razini.

Dodatni slojevi

Ako želite promijeniti status računa ili razgovarati o cijenama, morat ćete razgovarati s posvećenim upraviteljima računa, ne možete ga jednostavno unijeti i promijeniti sami. Ako ste netko koji voli prošetati kroz sve, to može biti od koristi, ali ako vam se sviđa određeni stupanj kontrole i držite “uradi sam”, to se može pokazati dodatnom preprekom.

Podrška za karte treba vremena

Ponekad ne želite razgovarati s nekim i razgovarati s nekim. za ona vremena kada želite samo otpustiti kartu i imate problem riješen, možda ćete morati pričekati oko 30 minuta. Ovo je brže od mnogih domaćina, ali nije tako brzo kao Siteground. Ponekad će, ipak, ponuditi zaokret vašeg telefonskog razgovora u kartu, što je korisno. Također obećavaju neposredne reakcije na „izvanredne“ situacije, ali vaša se definicija nužde može razlikovati od njihove.

Prvi dojam je prevladavajući

Web-lokacija Rackspace može biti nevjerojatno zbunjujuća za laike koji nisu dobro upućeni u oblak i VPS. Rackspace nudi ogromnu količinu usluga i njihovi se planovi mogu kombinirati na beskonačan broj načina, što znači da se prilikom vašeg prvog posjeta njihovoj web stranici može osjećati kao da se besciljno lutaju labirintom. Uz to, za kupovinu se prvo morate prijaviti, bombardirajući se promotivnim e-mailovima. Učinite sebi uslugu i ne stavljajte svoju primarnu poštu u kontaktnu e-poštu, ako samo tražite dodatne informacije. Međutim, Rackspace čini divan posao čineći ukrcaj na brodu jednostavnim poput pite, tako da ako uspijete proći ovu početnu fazu možete očekivati ​​glatko jedrenje.

Poanta:

Suština je da je Rackspace namijenjen tvrtkama, posebno tvrtkama koje imaju velike i / ili tehnički složene web stranice. Ako vodite Magento dućan i trebate složeno hosting, razmislite o Rackspaceu. Ako tražite tehnološkog partnera, bacite ih u miks. Rackspace nadmašuje mnoge konkurente u oblaku u korisničkoj podršci i produženom vremenu. No, je li to dovoljno da nadoknadite njihove premijske cijene? Za neke je odgovor oduševljen da. Ali ako tražite jeftiniju opciju s manje praktičnog upravljanja, poznatijim značajkama i ne plašite se malo zastoja, sretniji biste s drugom uslugom.

Pogledajte dodatne značajke

Često postavljana pitanja o hostingu za rackspace

Po čemu je Rackspace jedinstven?

Rackspace hosting je pružatelj usluga web hostinga koji je najveći upravljati pružateljem usluga hostinga u oblaku. Opslužuje više od polovice tvrtki Fortune 100 i smatra se liderom industrije u Gartner Magic Quadrantu za web hosting kojim omogućuje oblak. Rackspace hosting služi kako velikim korporativnim tako i malim poduzećima, s timom kvalificiranih stručnjaka spremnih pružiti sva najbolja i najsuvremenija rješenja za web hosting od upravljanja sigurnošću do hostinga na web stranicama, rješenja za e-trgovinu do upravljanja bazama podataka i hostinga putem e-pošte.

Kakve usluge hostinga nudi Rackspace?

Rackspace hosting nudi posvećeni hosting, web usluge Amazon, Microsoft Cloud ili Azure hosting te Openstack Cloud. Za namjenski hosting, Rackspace nudi više od 3.000 hosting inženjera širom Linuxa, Windows-a i Vmware-a. Za web-usluge Amazon, Rackspace ima preko 370+ AWS certificiranih stručnjaka koji podržavaju svih 11 javnih područja AWS-a. Za Microsoft Cloud / Azure, Rackspace je petostruki Microsoft hosting partner godine, koji nagradu osvaja više puta od bilo kojeg drugog pružatelja usluga web hostinga koji je trenutno dostupan. Konačno, za Openstack Cloud, Rackspace je suosnivač usluge hostovanja web stranica zajedno s NASA-om, što znači da Rackspace ima stotinu puta najviše iskustva u svijetu..

Koje su značajke najbolje ocijenjene u Rackspaceu?

Hosting za Rackspace pregledali su četiri vrhunske kvalitete. Ove četiri vrhunske kvalitete su podrška, značajke, vrijednost i podrška. Inače, Rackspace hosting najbolje je ocijenjen od strane korisnika u produžetku, drugi je po sadržajima, a najmanje u podršci i vrijednosti..

Koliko domena može biti domaćin u Rackspaceu?

Kao i većina web hosting platformi koje nude dijeljene usluge hostinga, nema ograničenja u koliko domena može biti domaćin putem Rackspace hosting platformi. Klijent će kontrolirati sve na svom Cloud poslužitelju ako ugošćuje domene putem Rackspacea.

Hoće li Rackspace biti težak onima koji su novi ili nepoznati s web hostingom?

Hosting putem Rackspacea može biti težak onima koji su novi ili nepoznati sa uslugama web hostinga, ali to ovisi. Razina poteškoće u radu s uslugama hostinga Rackspace uglavnom će ovisiti o njihovoj poznavanju i razini iskustva s obzirom na to da je administrator sustava za Linux ili Windows web hosting servere. Međutim, njihove usluge hostinga u oblaku posebno su usmjerene na klijente i kupce koji su novi u hostingu i žele pokrenuti svoje web hosting od nule, umjesto da imaju unaprijed instalirane značajke kao što su Linux ili Windows Server web hosting usluge.

Što možete učiniti s Cloud poslužiteljem putem Rackspace hostinga?

Sve dok je zakonit i pridržava se pravila prihvatljive upotrebe Rackspacea, s cloud poslužiteljem se može učiniti sve putem hostinga na Rackspaceu. Usluga hostinga Rackspace Cloud Server je neograničeni pristup na razini korijena / administratorskog pristupa, Linux ili Windows okruženje usluge hostinga za web mjesto koje se može izvoditi na bilo kojoj vrsti aplikacija ili usluge s tradicionalnog, fizičkog ili poslužitelja bez namjenskog upravljanja kroz oblak.

Može li mi Rackspace pomoći s instaliranjem softverskog paketa?

Hoće li hosting Rackspace pomoći klijentu ili kupcu u instalaciji softverskog paketa, ovisi o razini usluge za koju se taj klijent ili kupac prijavio i za koju se plaća. Za račune Upravljačke infrastrukture u oblaku, klijent ili kupac odgovoran je za instalaciju i održavanje svih softvera na svom poslužitelju, ali za Cloud poslužitelje s upravljanim operacijama, Rackspace pruža tehničku podršku kada je u pitanju instalacija i održavanje određenih softverskih paketa pa čak i konfiguracije poslužitelja.

Mogu li ponovno instalirati drugu distribuciju na Rackspace Cloud poslužitelju? Ili moram početi ispočetka?

Pomoću Rackspace hostinga možete ponovno instalirati drugu distribuciju na svojem Cloud poslužitelju. Nema potrebe sve započeti. Sve što trebate je jednostavno pritisnuti gumb Obnovi na upravljačkoj ploči i oni će moći odabrati novu distribuciju. Ali prije nego što to učinite, provjerite postoji li sigurnosna kopija svih podataka jer postoji vjerojatnost da će ovaj postupak ponovne instalacije nove, drugačije distribucije uništiti sve prethodne podatke iz stare distribucije koja se nalazi na poslužitelju. Proces ponovne izgradnje nove i drugačije distribucije također omogućuje spremanje njihove IP adrese sa stare, prethodne distribucije.

Što ako pogriješim u svojem Cloud poslužitelju?

Ako bi netko zabrljao njihov Cloud poslužitelj, onda imaju puno mogućnosti da isprave problem. Ako se korisnik zabrine, s Rackspaceom može ponovno pokrenuti poslužitelj, vratiti sve i sve podatke s poslužitelja u sigurnosnu kopiju ili samo izbrisati poslužitelj i započeti ispočetka. Također imaju mogućnost ponovnog pokretanja u hitnom načinu spašavanja i pokušati sami riješiti probleme ili nazvati tehničku podršku ako je primjenjivo i ako nijedno od gore navedenih rješenja ne uspije. Najbolji i najjednostavniji način izbjegavanja pogreške na Cloud poslužitelju je održavanje redovitih sigurnosnih kopija i stvaranje novih sigurnosnih kopija prije pokušaja bilo kakvih većih promjena konfiguracije poslužitelja ili prije instaliranja novog softvera.

Da li Rackspace nudi popuste za Cloud poslužitelje?

Da, Rackspace hosting nudi popuste za Cloud poslužitelje, ali postoje različite vrste popusta koji se temelje na korištenju.

Mogu li kupiti dodatni prostor za pohranu za svoj poslužitelj?

Korisnici mogu u bilo koje vrijeme dodati dodatne količine dostupne pohrane za svoje poslužitelje pomoću usluge Rackpace hosting Cloud Block Storage, no dodjela izvorne pohrane za Cloud poslužitelj temelji se na vrsti Cloud Servera koju odaberete.

U pogledu performansi usluga, koje su razlike, ako ih ima, između standardnih i oblaka poslužitelja opće namjene?

Postoji nekoliko značajnih i značajnih razlika u performansama usluge između standardnih i općih poslužitelja oblaka na Rackspace hostingu. Prvo, poslužitelji oblaka opće namjene koriste brže SSD pogone ili SSD-ove u usporedbi sa standardnom raspodjelom diska koji se koriste u standardnim oblačnim poslužiteljima. Drugo, oblaci opće namjene imaju do 120 GB dostupne RAM-a u usporedbi sa standardnim oblačnim poslužiteljima koji imaju samo do 30 GB RAM-a. I na kraju, maksimalna propusnost mreže za poslužitelje standardnih oblaka je 300 mbps javna mreža i privatna mreža 600 mbps, dok za poslužitelje opće namjene maksimalna propusnost mreže iznosi 10 000 mbps koja se može podijeliti između javne i privatne mreže u bilo kojem iznosu koji kupac želi.

Hoću li mi još naplaćivati ​​ako je moj poslužitelj isključen?

Da, Rackspace hosting će i dalje naplaćivati ​​svojim klijentima čak i ako se serveri koje koriste za hostiranje njihovih web stranica isključe u bilo koje vrijeme i za bilo koje vrijeme. Kad se stvori poslužitelj, kupci dobivaju određenu, namjensku količinu RAM-a i raspoloživi prostor na tvrdom disku. Sve dok taj poslužitelj postoji, nitko drugi neće moći koristiti one resurse koji su dodijeljeni. To je primarni razlog zašto se kupcima naplaćuje na sat, čak i ako poslužitelji budu isključeni. Ako kupac želi prestati naplaćivati ​​troškove za isključeni poslužitelj, tada ga mora izbrisati na upravljačkoj ploči.

Također, ako kupci žele prestati plaćati poslužitelj, ali ipak trebaju ili žele zadržati konfiguracije s tog poslužitelja, onda je njihova najbolja opcija stvaranje slike Cloud poslužitelja. Konfiguracije sustava na disku sustava bit će sačuvane na slici, a slika će biti spremljena u oblakovne datoteke i dostupna putem kartice Spremljene slike na upravljačkoj ploči. No postoji naknada povezana s pohranom u Cloud Filesu, ali je znatno manja od troškova pokretanja aktivnog poslužitelja. Kupci će također morati spremiti podatke sa svog podatkovnog diska u Cloud Block Storage ili Rackspace Cloud Backup kako bi bili dostupni na sljedećem poslužitelju. Tada će kupci moći izbrisati izvorni poslužitelj, uvjeren saznanjem da uvijek mogu pružiti novi poslužitelj pomoću spremljene slike starog poslužitelja i njihovih starih spremljenih podataka. Nakon vraćanja poslužitelja sa spremljene slike, osnovna razlika između njihovih poslužitelja bit će ta što njihov novi poslužitelj ima drugačiju IP adresu od prethodne. Korištenje novog poslužitelja može zahtijevati da korisnici ažuriraju sve pridružene DNS zapise kako bi odražavala novu IP adresu.

Koliko korisnika može ići na svaki stroj?

Broj kupaca ili korisnika na računalu poslužitelja Cloud ovisit će o veličini Cloud poslužitelja i vrsti operativnog sustava koji kupuju.

Podržavaju li se sigurnosne skupine na oblačnim mrežama?

Da, sigurnosne grupe u oblačnim mrežama podržane su na Rackspaceu. Rackspace koristi najbolji i najsuvremeniji softver kako bi bili sigurni da su njihovi Cloud poslužitelji i druge usluge web hostinga sigurne i sigurne za upotrebu i pohranu podataka. Više na Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map