Register.com Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar Register.com hosting?


Register.com Recenzije 2.3 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (0 glasova) Pros

 1. FTP pristup
 2. Rezervne kopije web mjesta za posljednja 3 dana
 3. 24/7 Podrška putem telefona i e-pošte

kontra

 1. Izuzetno skupo
 2. Oni naplaćuju za alat za izgradnju web mjesta
 3. Zbunjujuće stranice prodaje
 4. Za e-poštu naplaćuju se dodatni troškovi

Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Naš službeni register.com hosting pregled

Register.com je jedna od izvornih tvrtki za registraciju imena domena koja i danas posluje. Svoju liniju proizvoda proširili su web hostingom. Jedino područje na kojem se čini da blista je u njihovom području korisničke podrške.

Najbolje značajke Register.com hostinga

Register.com nudi tri hosting paketa – svi s izvrsnom korisničkom podrškom. Njihov najviši sloj – paket e-trgovine – podržava obradu kreditnih kartica i košaricu.

FTP pristup

Vrlo malo pružatelja usluga hostinga više nudi FTP pristup. Iako je ovo tehničko rješenje, ono omogućava i veći stupanj fleksibilnosti i prilagodbe. FTP je internetski standard koji označava protokol prijenosa datoteka. Ovaj protokol vam omogućava slobodu prijenosa datoteka bilo koje vrste između vašeg računala i njihovog poslužitelja radi potpune prilagodbe.

Sigurnosne kopije web lokacije

Iako je ovo standardna značajka nekih hosting usluga, čini se da je nedostaje mnogim drugima. Pomoću web-lokacije register.com ne samo da će izvršiti izradu sigurnosnih kopija, već će vam pristupiti i značajka koju oni zovu File Restore. Vraćanje datoteke omogućuje vam da vratite verziju svoje web lokacije kako biste izbrisali eventualne pogreške. Otkrili smo da je malovidno da čuva samo vaše podatke posljednja tri dana, ali činjenica da su ih uopšte imali sigurno je plus.

24/7 Podrška putem telefona i e-pošte

Ovdje sjaji register.com. Imaju podršku tijekom cijele godine putem telefona i e-pošte. Iako ne nude razgovor uživo, otkrili smo da imamo svaki put kompetentnog predstavnika za podršku telefonom – i zvali smo nekoliko puta dnevno. To je značajno zbog trenda u poslovanju koji ljude provodi kroz dugo zadržavanje da bi se domogao aktivnog agenta za podršku.

Nedostaje Register.com Hosting

Nažalost, bilo je više ne voljeti register.com onda je to i bilo voljeti – rijetka pojava.

Izuzetno skupo

Ako uzmete u obzir da je register.com bio jedan od originalnih web registrara, ovo dolazi kao malo iznenađenje. U ovom trenutku, GoDaddy je danas najprisutniji web-registrator na mreži. Mnogi drugi pružatelji usluga hostinga koriste značajku registracije GoDaddyja kao svoju. Međutim, Go Daddy naplaćuje samo 14,99 USD za registraciju vašeg imena domene. Register.com naplaćuje 35 dolara godišnje za dot-com adresu – što je 250 posto povećanje od najpopularnijeg mrežnog registrara.

To je izuzetno značajno s obzirom da mnogi ljudi koriste pružatelje web hostinga za parkiranje domena. Povećanje registracije imena domena za 250 posto iznimno će se nadograditi, što će register.com postati jedno od najgorih mjesta za registraciju i parkiranje domena.

Oni naplaćuju za alat za izgradnju web mjesta

Svaki drugi pružatelj usluga hostinga koji nudi alate za pojednostavljenje vašeg iskustva s web izgradnjom pruža te alate besplatno. Register.com naplaćuje alate za izradu web lokacija. Skoro da se čini da vas register.com pokušava niknuti i uništiti – pokušavajući izvući svaki novčić koji mogu dobiti od vas. WordPress nudi bolje alate za izradu web stranica sa predlošcima besplatno. Osim toga, WordPress je lakši za upotrebu, a registar.com inzistira na naplati alata koji svaki drugi pružatelj usluga nudi besplatno.

Zbunjujuće stranice prodaje

Kad god vidite unaprijed koji kaže, „Izradit ćemo vašu web stranicu besplatno“, to je sigurno nešto vrijedno pogledati. Tko ne bi želio iskoristiti takvu uslugu?

Problem s tim je što će vam sitni otisci jasno reći da će vam za tu uslugu naplaćivati ​​94,95 USD mjesečno. Čak je i najskuplja opcija hostinga manja od 30 dolara mjesečno, pa što je to? Hoće li besplatno napraviti vašu web stranicu ili će vam naplatiti blizu 100 USD mjesečno?

Nakon što sam pretraživao uvjete pružanja usluge, ustanovio sam da naplaćuju 799 USD za uslugu njihove izgradnje web mjesta plus 94,95 USD mjesečno. Nisam bila sigurna je li to namjera namjerno obmanjujuća ili ako su značili da vas neće naplatiti unaprijed za 1139,40 USD što će vas koštati tijekom sljedećih 12 mjeseci.

Za e-poštu naplaćuju se dodatni troškovi

Ovo kad smo se našli pomalo smiješnim. Svaki drugi pružatelj usluga hostinga uključuje hosting hostinga kao dio paketa za hosting web mjesta. Register.com nema samo ove dvije značajke odvojene, nego ako želite upravljati svojom e-poštom, morate se prijaviti na drugi portal pomoću različitog skupa vjerodajnica da biste upravljali e-poštom, a zatim i svoje web stranice. Nijedan od tri hosting paketa nema jednu adresu e-pošte.

Možda će vam pokušati učiniti pristupačnim pristupom portalu webmail s 5MB prostora za pohranu koji vas košta 9,99 USD godišnje, ali njihov najskuplji paket s 10 poštanskih sandučića i 100 MB prostora za pohranu košta i do 99,99 USD godišnje. E-pošta nije roba koja se prodaje ovako – čak i Google nudi e-poštu prilagođenu domeni s 10 puta većim brojem značajki po povoljnijoj cijeni..

Poanta

U najboljem slučaju register.com plijeni na neznanju ljudi. Njihov web hosting može biti pouzdan i možda će mu pružati zvjezdane usluge kupcima, ali naplaćuju previše usluga za svoje usluge i ne isporučuju ključne komponente – poput e-pošte – koje bi trebale biti uključene u svaki paket hostinga.

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map