Web.com recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Web.com recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Web.com recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Pregled web stranica – vrijede li ih?

Web.com je javna web hosting tvrtka sa sjedištem u Jacksonvilleu na Floridi. Osnovan 1997. godine, Web.com spada među najdugovječnije i najpoznatije web hosting pružatelje usluga na tržištu. Na kraju 2014. imali su preko 3,3 milijuna pretplatnika. Tvrtka također posjeduje mrežna rješenja i Register.com.


Koliko je dobra Web.com?

Web.com možda je staza na stazi dotcom procvata, ali njihove usluge ne mogu održati današnje tržište koje je toliko zasićeno inovativnim i konkurentnim hosting tvrtkama. Web.com naplaćuje pretjerano visoke cijene za vrlo ograničene, osnovne usluge. Svakako nijedan web domaćin nije savršen, a pogodnost bilo koje tvrtke ovisi o vašem projektu. Ali Web.com daje vrlo malo razloga da ih preporuči. Iako se mogu služiti prepoznavanjem imena i korporativnim pravima, usluge Web.com ozbiljno nedostaju u gotovo svim odjelima.

Web.com recenzije 2.2 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (0 glasova) Pros

 1. Planovi sa sustavom Linux i Windows
 2. Izvrsno Uptime
 3. Povucite i ispustite Builder web mjesta

kontra

 1. Samo zajedničko hosting
 2. Cijene na svakom koraku
 3. Vrlo visoke naknade – planovi nisu sveobuhvatni
 4. Nekoliko žalbi s boljim poslovnim uredom
 5. Frustrirajuće iskustvo korisničke službe
 6. Zavaravajući uvodna obećanja i cijene obnove

SummaryIf vam Web.com zapazi zbog niskih uvodnih cijena, pripazite da pročitate sitne otiske. Web.com možda ima neke u redu značajke koje su atraktivne za one koji su novi u web hostingu, ali postoji vrlo malo što nude što ih čini dobrom investicijom na dugoročno razdoblje. Support2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2

Naš službeni pregled web hostinga

Web.com možete prepoznati po njihovim TV reklamama u kojima se nalaze vrlo tehnološki nepošteni vlasnici malih poduzeća ili možda iz njihovog sponzorstva PGA Tour. Kao jedan od najvećih i najdugovječnijih web hostinga na raspolaganju, Web.com ima izvrsno prepoznavanje imena i sredstva za široku reklamu. No, kako je industrija web hostinga posljednjih godina rasla i graniči, Web.com nije uspio održati razinu usluge svojih novih konkurenata..

Najbolje značajke Web.com hosting

Web.com obećava neke atraktivne usluge, ali rastuća visina industrijskih standarda čini ih vrlo osnovnim u usporedbi. Evo nekoliko razloga zbog kojih bi se netko mogao prijaviti za zajednički plan hostinga s Web.com:

I Linux i Windows planovi

Web.com ima i Linux i Windows hosting planove. Nisu jedina tvrtka koja nudi ovaj izbor; Na primjer, GoDaddy također nudi obje platforme. No, ovaj je izbor i Linux i Windows hostinga sve rjeđi i rjeđi jer većina web hosting kompanija odluči ponuditi samo jedan.

Sastavit će Facebook poslovnu stranicu za vas

Web.com obećava da će izgraditi Facebook poslovnu stranicu za nove klijente. Ovaj marketinški trik očito je usmjeren na starije, manje tehnički sklone vlasnike tvrtki. Ali stvaranje Facebook stranice vjerojatno je jedna od najlakših stvari koje bilo tko može učiniti na internetu. Pogotovo s obzirom na to Najveća demografska skupina na Facebooku trenutno su stariji građani, teško je zamisliti da je itko toliko stresan mišlju o stvaranju Facebook stranice da bi ta usluga bila tako atraktivna. Možda je ovo prodajna točka za one koji više vole da se odreknu interneta, ali onima koji imaju najosnovniju internetsku kompetenciju, preporučujemo da odvojite 10 minuta za izradu vlastite Facebook stranice tvrtke.

Nabava i registracija domena

Prijavljivanje putem Web.com uključuje besplatnu registraciju domene, koju oni rade sami, a ne rade preko registra treće strane. Ali pazite na stopu obnove. Iako vam je prva godina besplatna, Web.com naplaćuje 37 USD godišnje za obnovu vaše domene, što je više nego dvostruko od uobičajenog industrijskog standarda. GoDaddy, na primjer, naplaćuje 14,99 USD za obnovu vaše domene nakon prve godine. Usluge poput NameCheap koštat će još manje. Iako je besplatna domena nakon prijave možda primamljiva, preporučujemo kupnju vaše domene negdje drugo ako planirate koristiti Web.com kao svog davatelja web hostinga. To, naravno, osim ako nemate namjeru posjedovati URL samo godinu dana.

Niske uvodne cijene

Web.com nudi ozbiljno niske uvodne cijene za nove kupce. Njihov paket za izgradnju web mjesta iznosi samo 1,95 dolara za prvi mjesec. No finim se tiskom apsolutno treba pozabaviti. Ovo je samo prvi mjesec, nakon čega se stope kreću više od 1000% do 22 USD mjesečno. To također postaje sve skuplje i ako dodate dodatke poput SSL certifikata, izvještavanja o ključnim mjernim podacima, itd.

Izvrsno Uptime

Možda smo kvalificirali sve profesionalce povezane s Web.com-om do tog trenutka. Ali činjenica je da oni zaista imaju izvrsno produženje rada. S 99,99% u posljednjem desetljeću, njihov je rekord ovdje neostvaren.

Nedostaci web hostinga

Web.com ima prilično grozan ugled kako među web profesionalcima, tako i kod prosječnih kupaca. U stvari toliko užasno da vas čini da se pitate kako mogu biti jedna od najvećih i najdugovječnijih tvrtki u poslu. Evo nekih od glavnih razloga zašto biste web hosting usluge trebali potražiti negdje drugdje:

Struktura cijena je skupa i pogrešna

Kao što je spomenuto ranije, Web.com ima primamljive mogućnosti uvodnih cijena koje će se vjerovatno svidjeti web majstorima koji se prvi put susreću. Ali za razliku od većine drugih pružatelja usluga web hostinga, Web.com ne strukturira svoje usluge poput paketa. Užasno je teško procijeniti koliko će njihove usluge koštati bez stavljanja stvari u vašu košaricu. Nadalje, nejasno je za kakvu pohranu i ograničenja prometa plaćate planove jer to nije jasno razvrgnuto nigdje na njihovoj web lokaciji. (Da biste vidjeli tvrtku koja sjajno radi ovo, pogledajte A2 hosting)

Mnoge stvari koje su standardne kao dio fiksne cijene s drugim tvrtkama koštaju dodatno s web.com. Alati za izradu web lokacija, SSL certifikati, nadzor mjernih podataka … sve to dodatno košta, uz već visokih 22 USD mjesečno koje naplaćuju po svom preporučenom planu. Blagajna je jedini put kada ćete vidjeti raspodjelu po liniji stvarnih troškova i usluga koje primate.

Možete očekivati ​​da ćete na svakom koraku naići na rasprodaje s web.hr-om, a svi su isprepleteni na zbunjujući i pogrešan jezik. Preporučuju vam dodatni iznos za optimizaciju web lokacije za mobilne uređaje; zaboravite da postoji bezbroj besplatnih WordPress predložaka koji uključuju ovo. Također možete dodatno platiti da se oni pobrinu za vaše potrebe za internetskim marketingom, pri čemu će oni na vašu web lokaciju jednostavno dostaviti u direktorije poput YellowPages.com. Oni također preporučuju nadoplatu za sigurnost; je li to nešto što u potpunosti ne postoji u njihovim hosting planovima za početak?

Prekopajte njihovu web stranicu i možda ćete naići na “Hosting planove” umjesto na “Web stranice.” Ovi hosting planovi su povoljnije cijene, obnavljaju po 12,95 USD mjesečno na njihovom najosnovnijem planu. Ali daljnjom istragom shvatit ćete da su to u osnovi isti proizvodi (web hosting, domena i alati za izgradnju web stranica), ali s različitim imenima i različitim cijenama. Jezik njihove web stranice osjeća se vrlo različito od većine hosting tvrtki. To može dovesti do sumnje da se možda boje s korištenjem riječi poput “hostinga” u korist riječi poput “dizajn web stranica” kako bi namamili ljude koji su potpuno zeleni na Internetu..

Žaliti se vrlo velikim brojem s boljim poslovnim uredom

Od studenog 2016. na web stranici Web.com podneseno je 567 žalbi korisnika protiv Bolji poslovni biro. To su samo pritužbe podnesene u posljednje tri godine. Većina se odnosi na neispravne troškove i nedosljednosti naplate, a dosta se odnosi i na neispunjene ugovore o razini usluge. Čak i za tako veliku tvrtku, ovaj je broj doista zapanjujući i trebao bi biti crvena zastava za sve koji razmišljaju o poslu s njima.

Samo zajedničko hosting

Web.com ne nudi VPS ili namjenski hosting plan. Oni nude samo tri različita plana – svi na zajedničkim poslužiteljima. Ovo je pokazatelj da Web.com nije stvoren za kupce koji žele dostići razmjere i uglavnom se bave isključivo početnicima. Svi koji planiraju ugraditi e-trgovinu u svoje web mjesto, trebaju potražiti drugdje.

Nedostaje služba za korisničku podršku s tonovima nadoplata

Web.com usmjerava gotovo sve usluge podrške korisnicima u njihove pozivne centre. Nedostaju značajke za live chat, koje većina modernih tvrtki sada nudi. To nije nužno pokazatelj da nedostaje podrška, ali nažalost Web.com se ne iskorištava. Kao prvo, svima bi bilo u interesu da su robusni resursi za rješavanje problema lako dostupni na mreži, poput konkurentskog HostGatora. Također bi se moglo uštedjeti puno vremena ako bi kupci bili u mogućnosti podnijeti ulaznice za podršku samostalno (trenutno se to može učiniti samo uz pomoć telefonske podrške). Umjesto toga, jedini način za pomoć s web.com je poziv. A kad nazovete, njihovo osoblje za obuku je obučeno da vas bombarduje uplatama nakon što su riješili vaš problem.

Poanta

Ako ste ikad proveli u kupovini dobavljača web hostinga, jedan pogled na glavne web stranice Web.com dovoljan je da vam daju dojam da se njihov poslovni model nekako razlikuje od norme. Uočljivo nedostaju detaljni opisi njihovih različitih razina usluge, rasprava o diskovnom prostoru i prometu na web mjestu ili bilo kakvo spominjanje sigurnosti. Čini se da web.com cilja ciljne korisnike koji ne znaju gotovo ništa o podizanju i pokretanju web mjesta, pa stoga ne znaju ništa bolje od plaćanja vrlo visoke cijene za nevjerojatno labave usluge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector