WebHostingPad Recenzije – Tražite najjeftiniji web domaćin?

Što je WebHostingPad?

WebHostingPad osnovan je 2005. godine i plasira se za proračun webmastera, poput start-up tvrtki ili vlasnika malih tvrtki, tražeći ultra jeftin hosting hosting. WebHostingPad jedan je od najjeftinijih web hostova na tržištu.


Koliko je dobar WebHostingPad hosting?

Cijene WebHostingPad ludo niske, čiji osnovni plan započinju s manje od dva dolara po mjesecu. A za ovako niske cijene dobivate ono što plaćate kada su u pitanju njihove usluge. WebHostingPad pokriva vaše osnovne potrebe, poput WordPress hostinga, e-pošte i sigurnosnih značajki. Ali bili bi zabluda ako očekujete da će oni ići iznad i dalje kako bi zaštitili vaše podatke ili učinili vaše iskustvo doista izuzetnim za tako jeftinu cijenu. Dakle, je li prijava za WebHostingPad katastrofa koja čeka da se dogodi ili je to pametan potez za webmastera na proračunu? Kažemo, malo je i jedno i drugo.

Pogledajte Službene stranice WebHostingPad Recenzije 2.8 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (2 glasova) Pros

 1. Vjerojatno najjeftiniji web domaćin
 2. 30-dnevno jamstvo povrata novca
 3. Povijesno odani klijenti

kontra

 1. Put ispod prosječnog vremena & Ubrzati
 2. Samo sigurnosno kopira vaše podatke "Diskrecija"
 3. Nema povrata novca ako otkažete nakon 30-dnevnog perioda povrata novca
 4. Korisnička usluga nije zvjezdana

Sažetak Dobivate ono što plaćate. Teško se puno žaliti kada mjesečno trošite manje od 2 dolara. No, je li WebHostingPad cjenkanje ili je to tanko prikrivena katastrofa? Pročitajte kako biste odlučili što bi moglo biti za vas. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Naš službeni pregled web hostingaPad hostinga

Ako čitate ovu recenziju, vjerojatno vas privlači WebHostingPad zbog njihovih nevjerojatno niskih cijena. Vjerojatno je onda vaše pitanje, je li to previše dobro da bi bilo istinito? Naš je posao s ovim pregledom WebHostingPad upravljati vašim očekivanjima.

Najbolje značajke WebHostingPad hostinga

Zapravo postoje neki prilično uvjerljivi razlozi da se prijavite na WebHostingPad. Oni nisu najbolji domaćin u bilo kojoj kategoriji značajki, ali za cijenu paket stvarno nije loš. Smatrajte da je niska cijena neraskidivo povezana sa svim aspektima njihove usluge i možda ćete pronaći ugodna iznenađenja. Ali prvo, razgovarajmo o cijenama WebHostingPad-a …

WebHostingPad cijene su vrlo povoljne cijene

Oprostite nam ako vam se čini da u ovom trenutku pobjeđujemo mrtvog konja, ali WebHostingPad je vrlo, vrlo jeftin. Jeftiniju uslugu web hostinga nećete pronaći u WebHostingPadu. U stvari, toliko su jeftini da se oglašavaju na početnoj stranici da ne dobivate ono što plaćate – dobivate više od onoga što plaćate. Uz samo 1,99 USD mjesečno za njihov najosnovniji paket, izazivamo vas da pronađete jeftiniju web hosting uslugu. Spremni smo se kladiti da su niske cijene ono što vas je na prvom mjestu pretvorilo u WebHostingPad.

Povijesno odani klijenti

WebHostingPad ima vrlo nisku stopu prometa. Većina njihovih klijenata bila je s njima već jako dugo. To je možda jedan od razloga zašto su toliko pristupačni – ne moraju se stalno baviti otvaranjem i zatvaranjem računa. Otvaraju više računa nego što zatvaraju. Imaju preko 75 000 stalnih klijenata. To zapravo govori prilično malo, s obzirom na to da su svoja vrata otvorili 2005. Otvoreni su 11 godina, što znači da ako njihov rast mjerite linearnom brzinom, oni okupljaju preko 6000 klijenata godišnje – svake godine od otvorili su se.

WebHostingPad planovi uključuju cPanel

Činjenica da imaju ovako standardne mogućnosti po tako niskoj cijeni ogroman je plus. Ako imate cPanel na dohvat ruke, omogućuje brzu, jednostavnu i poznatu tranziciju za one koji žele smanjiti troškove sa svojih starijih, premium premium webhosta. cPanel je pouzdan, može ponuditi instalaciju jednim klikom (s pravim skriptama) i neometano radi s WordPressom. Čak i neki super skupi domaćini s butičnim upravljanjem poput Rackspacea ne nude cPanel.

30-dnevno jamstvo povrata novca

Uvijek je lijepo vidjeti tvrtku koja nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Iako je to standardno, neke tvrtke to ne nude. Ako pogledate njihovu korisničku bazu – njihovu rastuću korisničku bazu – kupaca koji zahtijevaju povrat novca vjerojatno je malo i međusobno je daleko. Možda zbog manje od dva dolara mjesečno, zašto se gnjaviti otkazivanjem?

Vojno-sigurnosna sigurnost dolazi standard

Frustrirajuće i granično lažno predstavljanje stvari koje toliko web hosting tvrtki dodatno naplaćuju kako bi osigurali osnovnu sigurnost vaših podataka. To se obično odnosi na proračunske web hosting tvrtke, ali ne i WebHostingPad. S njihovim WordPress planovima dobit ćete automatizirani skener zlonamjernog softvera i karantenu i uklanjanje zlonamjernog softvera.

WebHostingPad podrška nije upola loša!

Bili smo ugodno iznenađeni kada smo otkrili da se WebHostingPad podrška pruža putem chata uživo. Bilo nam je još drago kad smo otkrili da su odgovorili na naša pitanja u roku od jedne minute. I opet smo bili zadovoljni kad su brzi odgovori koje smo dobili zapravo bili od velike pomoći. U skladu s tim, ni na koji način ne bismo tvrdili da je podrška WebHostingPad odlična, prosječna. Podrška 24/7 njihova je tvrdnja, ali puno je teže doći im izvan radnog vremena. A kad njihovi serveri propadnu (o tome ćemo proširiti kasnije), doći je do njih gotovo nemoguće. Oni nisu SiteGround, to je sigurno. Ali cijene su, WebHostingPad podrška je daleko bolja nego što smo očekivali.

Nedostaci WebHostingPad hostinga

Postoje neke velike frustracije s WebHostingPad-om koji će, unatoč ozbiljno niskim cijenama, vjerojatno biti provalnici za mnoge potencijalne korisnike.

Neka od najsporih vremena učitavanja koje smo ikada vidjeli

U prosjeku, stranice s hostom na WebHostingPadu učitavaju se dvostruko duže nego na ostalim pružateljima usluga hostinga. Ovo je vrlo zabrinjavajuće kada uzmete u obzir da je gotovo polovica web korisnici će odskočiti sa stranice koja traje više od dvije sekunde. Ako pokušavate unovčiti svoju web lokaciju, hosting putem WebHostingPada može dramatično poremetiti stope konverzije. U tom slučaju bezrezervno preporučujemo brži i povoljniji web domaćin. Možda ćete platiti malo više, ali više ćete nego nadoknaditi to posjetiteljima web mjesta koji neće odskočiti. Za najbolju brzinu na tržištu web hostinga pogledajte A2 hosting.

Uptime je neuobičajen – garancija za neispravno vrijeme nije vrijedna

WebHostingPad obećava 99-postotno jamstvo za produženje rada. To zvuči kao solidno jamstvo dok ne napravite matematiku i ne shvatite da 1% stanke znači više od 87 sati stanke svake godine, odnosno oko 7 sati mjesečno. Da stvar bude još gora, WebHostingPad će vam nadoknaditi samo u obliku besplatnog mjeseca usluge za svakih 8 sati stanke više od njihove 99% garancije. To znači da bi vaša web stranica trebala biti u padu 15 sati u mjesecu prije nego što vratite novac. Ovaj je broj teško progutati ako uzmete u obzir da mnogi drugi proračunski pružatelji često imaju samo oko 8 sati stanke tijekom cijele godine.

Ako ovisite o tome da je vaša web lokacija dostupna zaraditi, kao što je primjerice za posao putem e-trgovine, isplati se platiti davatelja usluga s boljim produktivnim radnim vremenom. Još bolje, odaberite onaj koji će vam nadoknaditi čim padne ispod garancije, a ne 8 sati stanke kasnije. Dolar i pol više mjesečno mogli bi dobiti 99,99% produženog radnog vremena za HostGator.

“Besplatno” domena dolazi s puno karata

Kao i mnogi pružatelji usluga hostinga, WebHostingPad će pri prijavi izbaciti besplatno ime domene. No, u prilogu se nalazi niz struna koji nas savjetuju da ne iskoristimo ovu promociju. Kao prvo, morate koristiti kôd kupona, a ovaj kôd poništava svaku drugu promociju koju možda želite primijeniti. Drugo, ime domene je besplatno samo godinu dana. Nakon prve godine usluge morat ćete platiti ponavljajuću godišnju naknadu za ponovnu registraciju u iznosu od oko 15 USD. S obzirom da se većina imena domena može kupiti samo jednom za manje od 15 USD, ovo “besplatno” ime domene uopće nije jeftino. Ako želite koristiti WebHostingPad, preporučujemo korištenje drugog kupona i kupnju vašeg imena domene drugdje. Uštedjet ćete više novca dugoročno.

Podaci se stvaraju iz sigurnosnih kopija samo po njihovoj “slobodnoj ocjeni”

Besplatne sigurnosne kopije podataka zvuče sjajno, zar ne? Ali pročitajte pažljivo:

WebHostingPad će prema našem vlastitom nahođenju vršiti sigurnosne kopije korisničkih računa tjedno, uključujući i do 1GB datoteka web stranica. Ova sigurnosna kopija ne uključuje adrese e-pošte, račune e-pošte, baze podataka ili nešto drugo osim datoteka sa web mjesta. Bilo koji račun veći od 1 GB neće biti uključen ni u jednu automatiziranu sigurnosnu kopiju koju pruža WebHostingPad. U slučaju da kupac zahtijeva vraćanje sigurnosne kopije, WebHostingPad može naplatiti jednokratnu naknadu za vraćanje sigurnosne kopije u iznosu od 39,95 USD.

Spojeno u legale, u početku možda nije očigledno koliko je to zaista loše. Njihova “jedina diskrecija” znači da ne možete ručno izraditi sigurnosnu kopiju web stranice ako ste je, recimo, redizajnirali. Nadalje, 1 GB datoteka je maleno i ograničeno je samo na datoteke web mjesta, što znači da možete izgubiti sve svoje adrese e-pošte i podatke iz baze podataka. Prekoračite 1 GB datoteka i vaša web stranica nikada neće biti sigurnosna kopija. I na kraju, u slučaju da vam ikada zatreba vraćanje sigurnosne kopije, morat ćete podići više od 40 USD, a to čak neće obnoviti vašu e-poštu.

Čini se da je ova vrsta glavobolje relativno česta kod domaćina koji se bave kupcima. Natjecatelj GoDaddy, na primjer, slično je sumnjiv s njihovom učestalošću sigurnosnih kopija i također će vam naplatiti prekomjerne naknade za obnavljanje vaše web stranice. Ako planirate zadržati mnogo važnih podataka na svojoj web lokaciji, istražite prije odabira domaćina.

Restriktivna politika prijenosa

WebHostingPad oglašava besplatne prijenose podataka za korisnike koji žele prenijeti svoju web stranicu na svoje usluge. Ali istina, to je besplatno samo za web stranice s neuobičajeno malom količinom podataka: 2 GB. Kao i kod sigurnosnih kopija, ovaj prijenos neće uključivati ​​e-poštu, FTP adrese, poddomene ili bilo koje dodatne domene koje možda imate.

Poanta

U prirodi je mnogih ljudi da automatski gravitiraju najjeftinijoj dostupnoj opciji. A ako su niske cijene vaš prioritet broj jedan u potrazi za web domaćinom, onda je WebHostingPad zapravo prilično dobra vrijednost za tu nisku cijenu. Ali za webmastere koji imaju prioritet brzine, produženja ili sigurnosnog kopiranja, WebHostingPad će izazvati samo frustraciju. Plaćanje čak i više dolara mjesečno drugdje uštedjet će tim ljudima tugu.

Pogledajte dodatne značajke

Glavne značajke

 • Brza podrška
 • Razumne cijene
 • Tona značajki

Posjetite službenu web stranicu

Top 5 domaćina

 • SiteGround Recenzije
 • Recenzije WP motora
 • A2 hosting recenzije (staro)
 • Pregled Bluehosta
 • GoDaddy Upravljani WordPress recenzijama

WebHostingPad FAQ

Kada je WebHostingPad pokrenut i koje su njihove vrijednosti?

WebHostingPad osnovali su 2005. godine u Illinoisu lideri industrije i veterani koji su željeli pružiti pouzdan, pristupačan hosting. Tvrtka daje visoki prioritet zadovoljstvu kupaca, nudeći klijentima upravo ono što im treba, tako da ne moraju plaćati usluge koje ne žele. Imajte nekoliko certifikata, provjera i odobrenja nekih od najboljih kompanija koje se bave pregledom na Internetu. WebHostingPad jamči izvrsnu uslugu po povoljnim cijenama.

Kakve zajedničke planove hostinga nudi WebHostingPad?

Svi planovi WebHostingPad uključuju sljedeće neograničene prednosti:

 • Hosting prostora
 • Širina pojasa
 • Računi za e-poštu
 • FTP računi
 • Addon i poddomene
 • MySQL baze podataka

Svojim kupcima nude i besplatnu registraciju ili prijenos domene, kao i graditelj web stranica, cPanel. Također ćete dobiti napredni sigurnosni pregled i popis poslovnih imenika.

Tvrtka ima dva različita zajednička plana, Power Plan i Power Plan Plus. Najveća razlika između dviju opcija je nekoliko dodatnih značajki u programu Power Plan Plus koji uključuje napredni filtar neželjene pošte, besplatni SSL certifikat, SSH pristup i napredne web statistike..

Cijene se temelje na vašoj duljini usluge, pri čemu će jedna godina Plana napajanja dolaziti od 3,99 USD mjesečno, a jedna godina Power Plan Plus-a koštala je 6,99 USD mjesečno. Ako se odlučite prijaviti za tri do pet godina na razini plana napajanja, platit ćete 1,99 USD mjesečno; trošak Power Plan Plus pada na niskih 3,99 USD mjesečno za korisnike koji se registriraju na četiri ili pet godina usluge.

Nudi li WebHostingPad planove za prodavača ili VPS?

WebHostingPad ima šest različitih planova za one koji su zainteresirani za plan preprodavača / VPS. Njihovi virtualni privatni poslužitelji pokreću VPSDepot, koji omogućava iste funkcije bez istih troškova kao i tipični namjenski poslužitelji.

Njihov početnički plan, koji počinje s 29,95 USD mjesečno šest mjeseci, daje vam 20 GB prostora na disku, 100 GB propusnosti i 1 GB RAM-a. Kupci dobivaju jednu IP adresu i .5 CORE CPU.

Treća razina, premium plan, osigurava prostor od 160 GB diska, 1 TB propusnost i 4 GB RAM-a, za 49,95 USD mjesečno za šestomjesečni plan. Dobit ćete i tri IP adrese i 2 CORES CPU-a.

Njihova najviša razina, upravljani plan, košta 99,95 dolara mjesečno za šest mjeseci usluge i daje vam tri IP adrese, 3 CORES CPU-a i najvišu razinu prostora za pohranu: 300 GB prostora na disku, 3 TB propusnosti i 8 GB RAM-a.

Između njih postoje planovi koji vam omogućavaju da pronađete specifikacije koje su vam potrebne. Svaki VPS račun sadrži mnogo besplatnih funkcija, poput:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Postaviti
 • Migracija web mjesta
 • firewall
 • Račun prodavača

Svi VPS računi također nude neograničene račune cPanel, domene i poddomene, račune e-pošte i slanje, FTP račune i MySQL baze podataka.

Kakav je hosting WebHostingPad WordPress?

Tvrtkovi WordPress planovi uključuju besplatan prijenos, automatsko skeniranje zlonamjernog softvera i uklanjanje, kao i neograničene račune e-pošte, parkirane domene i prostor za pohranu..

WordPress planovi osmišljeni su kako bi pomogli svim WordPressovim korisnicima svih sposobnosti i uključuju mnoštvo poboljšanja brzine, poput performansi Cloud Linux, SSD pohrane i Global CDN. Osnovni plan, s cPanelom osmišljenim oko WordPressa, započinje od 2,99 dolara mjesečno.

Osnovni plan kupcima pruža pet mjesta s 1x računalnom snagom.

Srednji plan, WP Pro, koji košta 3,99 dolara mjesečno, ima 10 mjesta, 2x računalne snage, a također uključuje besplatne automatske sigurnosne kopije.

WP Premium, najviši WordPress hosting hosting plan, WebHostingPad, nudi besplatni SSL certifikat, besplatne automatske sigurnosne kopije i sigurnosne kopije na zahtjev, WordPress stručnu pomoć i 25 mjesta s 3x računalnom snagom. Ovaj plan počinje od 5,99 dolara mjesečno.

Ima li WebHostingPad jamstvo produženja rada?

WebHostingPad ima 99% jamstva za produženo vrijeme, ali samo će nadoknaditi kupcima svakih 8 sati stanke iznad zajamčene cijene.

Što za mene znači neograničen prostor na disku?

WebHostingPad nudi svim hosting računima neograničenu propusnost i prostor na disku, ali povećava prostor potreban u fazama. Svaki račun započinje ograničenjem prostora na disku i propusnosti, ali kako se web stranice trebaju povećavati, potreban je jednostavan zahtjev e-pošte na WebHostingPad. Zbog ovog sustava tvrtka je u mogućnosti optimizirati rad poslužitelja, jer se koristi samo prostor koji je potreban. Kao rezultat toga, usluga za kupce je brža i učinkovitija.

Prije nego što će tvrtka povećati propusnost ili prostor na disku, zahtijevaju da se trenutna kvota u potpunosti iskoristi, a vlasnik web stranice mora biti u skladu s uvjetima i odredbama WebHostingPada.

Kako WebHostingPad ostaje aktivan?

Tvrtka pruža blog tvrtke koji ističe mnogo različitih informacija koje će se kupcima i korisnicima smatrati zanimljivim, od rasprave o pogreškama i načina kako ih ispraviti, načina za povećanje sigurnosti i razgovora o promjenama i ažuriranjima tvrtke, uključujući različite razine nagrada i odgovora prema potrebama kupaca.

Nedavno je rukovodstvo poduzelo korake za rješavanje nekih od najvećih briga svojih kupaca, ali ne samo postavljanje ankete kako bi se vidjelo koliko upravitelji verifikacijskih računa žele na njihovim računima, već i ažuriranje njihovog sustava.

 • Ažurirani sustav naplate: Sustav je redizajniran da poveća funkcionalnost i olakša upravljanje knjigovodstvom.
 • Weebly web stranica za izradu web stranica: WebHostingPad radi na partnerstvu s Weeblyom koje će klijentima omogućiti pristup sustavu građevina koji se lako koristi..
 • ažuriranja cPanela: Iako je prebacivanje trenutnih tema cPanela u temu papirnati lanterm uvjet za pravilan rad, oni također prikazuju kupcima kako retro koža čini da se najnovije cPanel sučelje mijenja sličnije sučelju x3.
 • Ažurirani poslužitelji: Svi se serveri nadograđuju na najnoviju stabilnu verziju CentOS-a, veliko poduhvat koji će učiniti još boljim iskustvom za kupce.
Kako WebHostingPad održava svoje poslužitelje?

Data centar N + 1 nalazi se u Chicagu, a nudi 24-satnu sigurnost na licu mjesta, kao i klimatizacijske sustave klimatizacije. Sigurnosno kopiraju podatkovni centar svaki tjedan, ali također nude i češće sigurnosne kopije na temelju odabranog plana hostinga. Tjedni sigurnosna kopija uključuje račune i do 1 GB datoteka web mjesta, a ne uključuje adrese e-pošte, e-mail račune, baze podataka ili datoteke koje nisu web stranice. Računi veći od 1 GB ne uključuju se u tjedno sigurnosno kopiranje, ali tvrtka nudi jednokratnu obnovu sigurnosne kopije uz naknadu. Oni također nude uslugu sigurnosne kopije na zahtjev uz dodatnu naknadu.

Ako dođe do prekida napajanja, WebHostingPad održava gorivo generatora koje će održavati i funkcionirati vaše web stranice.

Kakvu podršku nudi WebHostingPad?

Tvrtkov program pružanja usluga kupcima obuhvaća sljedeće usluge:

 • Internetske usluge, poput FTP, SSH, cPanel, e-pošte, MySQL i php. Osigurat će da usluge rade normalno i provjerit će ako korisnici vjeruju da postoji problem.
 • Upravljanje poslužiteljem uključivat će održavanje, sigurnost i konfiguraciju cjelokupnog softvera koji se nalazi na njihovim poslužiteljima, uključujući Apache, MySQL i php.
 • Održavanje hardvera s redovitim nadzorom i popravcima po potrebi
 • Instalacija skripte za skripte treće strane, koja ne uključuje podršku, informacije o korištenju, značajkama, dodacima ili prilagođavanju.
 • Sigurnosne kopije podataka ne jamče dostupnost izgubljenih podataka iz redovitih sigurnosnih kopija. Kupci trebaju biti sigurni da redovito održavaju trenutne sigurnosne kopije.
 • Osnovna konfiguracija e-pošte i osnovna FTP veza

Kupci su odgovorni za poznavanje osnova interneta, kao i za registraciju vlastitih imena domena i za rad svih skripti i aplikacija.

Nude podršku uživo, e-poštu i telefonsku podršku, kao i službu za pomoć koja vam omogućuje podnošenje karte za podršku. Tvrtka održava bazu podataka s pitanjima o širokom rasponu operativnih tema, kao i odgovaranjem na komentare na Facebook stranici i Twitter računu.

Što ako WebHostingPad nije za mene?

Tvrtka nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za nove kupce, uz trodnevno minimalno upozorenje prije otkazivanja.

Otkazivanje VPS-a mora se obaviti u roku od pet dana, a uključuje samo novac plaćen za usluge hostinga; ostale usluge poput licenci, izrađivača web mjesta ili IP adrese nisu uključene.

WebHostingPad je idealna opcija za kupca koji traži jeftinu uslugu sa golim kostima za zajednički i VPS hosting. U idealnom slučaju kupci će imati poznavanje osnova interneta i računala, ali korisnička podrška tvrtke može pomoći u mnogim uobičajenim situacijama

Više na WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map