WPX Hosting (Was Traffic Planet) Recenzije svibanj 2020. – Cijene i planovi za hosting

Koliko je dobar WPX hosting (ranije prometni planet)?

WPX Hosting je hosting usluga koja je specijalizirana za neke od najbržih brzina hostinga koje rade na satu. Planovi počinju od 24,99 dolara mjesečno, što je poprilično skupo za neke korisnike, ali ovaj plan pokriva hosting za do pet web stranica. U usporedbi s domaćinima s većim cijenama, ovdje dobivate puno za svoj novac!


Ipak, preporučujemo nekoliko drugih računala iznad WPX-a. Ako tražite najbolju ukupnu vrijednost glavnog računala za WordPress, idite na SiteGround. Ako tražite super napunjenu brzinu, idite s A2 hostingom. Ako želite vrhunski WordPress domaćin s tier-1 podrškom, idite s WP Engine ili Kinsta.

WPX hosting (bila prometna planeta) recenzije 3.1 / 5 Recenzent {{reviewsOverall}} / 5 Korisnici (5 glasova) Pros

 1. Brza učitavanja
 2. Odgovarajuća usluga kupcima
 3. Osnovni plan sadrži do pet web stranica
 4. Besplatna migracija web mjesta
 5. Održava sigurnosne kopije
 6. Jednostavno korištenje sučelja
 7. Može se koristiti za druge sustave za upravljanje sadržajem izvan WordPress-a

kontra

 1. Viša početna cijena za planove
 2. onoliko značajki u sučelju kao konkurenti

SummaryTraffic Planet je fokusiran na korisnike koji pokreću WordPress web stranice i žele dobiti uslugu koja je pojednostavljena za ovu vrstu web mjesta. Svojim korisnicima nude brzinu budući da su oni usmjereni na WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Naš službeni pregled hostinga za WPX

WPX hosting cilja na WordPress korisnike i privlači ih brzinom koju mogu ponuditi. Čini se da je njihova brzina u kombinaciji s korisničkom uslugom ono što ljude tjera da koriste svoje usluge hostinga. Želite znati više o njihovoj usluzi? Nastavite čitati za više uvida.

Ovo je urednički pregled zasnovan na iskustvima korisnika iz mrežnih recenzija. Kada donosite konačnu odluku, trebali biste pročitati i kritike koje možete pronaći zajedno s pojedinostima na njihovoj web stranici.

Najbolje značajke WPX hostinga

Ovo su značajke koje korisnici apsolutno vole oko WPX hostinga.

1. brzina

Većina pregleda korisnika navodi kako se brzina njihove web stranice povećala u odnosu na prethodni hosting koji su koristili. U razmišljanju koje danas mnogi imaju, to može biti jako važno u uspješnosti vaše web stranice kada će se zadržati klikovi na vaše web mjesto.

Wpx svjetovi najbrži cdn

Čak imaju i najbrži WordPress CDN na svijetu, sa 3x brzinom vaše web lokacije.

2. Služba za korisnike

Ovo je vjerojatno bila druga omiljena značajka kojoj korisnici oduševljavaju za ovu uslugu. Veoma su zadovoljni kako se brzo odgovara na ulaznice nakon što su poslane.

Čak će popraviti zlonamjerni softver koji može napasti vašu web lokaciju!

3. Više web stranica

Ostale usluge korisnicima često dopuštaju samo jedno web mjesto za njihov osnovni plan, a tada se cijena prilično povećava za planove koji će pokrivati ​​hosting za nekoliko web stranica. Sa WPX Hostingom moći ćete ugostiti pet web stranica na njihovom osnovnom planu. Njihov profesionalni plan obuhvatit će do 15, a njihova elita do 35.

Jeste li pridruženi trgovac ili netko tko samo voli pokretati nove web stranice? Zatim krenite s WPX-om!

4. Migracije na mjestu

Jedna od stvari koja obično održava osobu s istom uslugom hostinga je ta da se ne žele brinuti da li će migracija s jednog poslužitelja na drugi.

wpx hosting besplatna migracija

Vjerujte nam, ovo je bol u A!

To nije problem sa WPX hostingom. Migraciju vaše web lokacije rješavaju besplatno, a izvršit će je za otprilike 24 sata. Neki su korisnici izvijestili da je to učinjeno i prije nego što je učinjeno za njihove web stranice.

5. Sigurnosne kopije

Svakodnevno čuvaju sigurnosne kopije vaše web stranice dva tjedna. Ako nešto pođe po zlu, vratit će ga u sigurnosnu kopiju bez naplate.

6. Sučelje

Sučelje koje su instalirali korisnicima za upravljanje svojim web stranicama vrlo je jednostavno za korištenje. To može biti plus za ljude koji još uvijek uče.

7. Sustavi upravljanja sadržajem

WPX vas ne ograničava kada je riječ o sustavima za upravljanje sadržajem kao i neki drugi domaćini koji su usredotočeni na WordPress, tako da se ova usluga hostinga može koristiti za ostale sustave upravljanja sadržajem izvan WordPressa. Ovo može biti korisno ako se već koriste različiti sustavi.

Nedostaci hostinga planeta prometa

Iako ima puno pozitivnih recenzija za ovu uslugu hostinga, nije 100 posto savršeno. Kao i kod svake tvrtke, korisnici će imati neke stvari koje bi željeli poboljšati ili promijeniti. Postoji samo nekoliko za WPX hosting.

1. Cijena

Najniži plan je poslovni plan, a koštat će vas 24,99 dolara mjesečno. Ovo nije previše loše u usporedbi s nekim konkurentima s obzirom da dolazi s hostingom do pet web stranica, ali za one koji imaju puno jednostavniju web stranicu koja ne zahtijeva puno brzine, postoje neke hosting usluge koje nisu toliko skupe.

2. Značajke

Neki korisnici smatraju da skuplji konkurenti imaju prednost u odnosu na WPX Hosting jer nude više mogućnosti sučelja za vaše web mjesto.

Poanta

Dno crta WPX hostinga je da se čini prilično teško čak i naći puno nezadovoljnih korisnika s ovom uslugom.

Ukupna vibra za ovu uslugu hostinga vrlo je pozitivna.

Korisnici vole kako im se brzo vraća podrška, a mnogi prijavljuju mnogo brže brzine na svojim web lokacijama nakon prelaska. Cijena može biti malo visoka za nekoga s jednostavnijom web-lokacijom koja samo traži internetsku prisutnost, ali korisnicima s više od jedne web stranice draže će uštede koje mjesečno mogu vidjeti uz ovaj domaćin.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX hosting često se uspoređuje s hostingom teškog WP Engine-a, velikim brandom HostGator i Highly Touch Pagely. Kako se uspoređuje?

wpx hosting vs wp motor vs hostgator vs pagely

Ono što najviše volimo WPX je njihova usredotočenost na brzinu, korisničku uslugu i mogućnosti, a istovremeno nude povoljne cijene za vlasnike više web lokacija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map