De 14 beste tjenestene for overvåkning av nettsteder (mai 2020)

De 14 beste tjenestene for overvåkning av nettsteder (mai 2020)

De 14 beste tjenestene for overvåkning av nettsteder (mai 2020)

Hvis du administrerer et nettsted, vil du sørge for at publikum kan besøke og samhandle med det uten problemer eller forsinkelser. I disse dager kan forsinkelsestider og serverbrudd føre til betydelige tilbakeslag for et nettsted, noe som kan føre til en dårlig sluttbrukeropplevelse.


Men hvordan kan du være sikker på at besøkende får best resultat? Hvordan kan du teste nettstedet ditt på en rekke servere for å se om det er problemer? Heldigvis kan du bruke en overvåkningstjeneste for nettsteder for å følge med på sidene dine for å sikre at innholdet ditt blir levert slik det skal.

beste nettstedovervåkningstjenester

beste nettstedovervåkningstjenester Vårt beste forsøk på hvordan overvåking av et nettsted med et forstørrelsesglass ville se ut.

I dag skal vi se på de beste nettstedene for overvåkning av nettsteder og vise deg hva de gjør og hvordan de kan holde nettstedet ditt med topp ytelse over hele kloden, hele døgnet. La oss dykke inn og se hva de har å tilby.

Hva er en overvåkningstjeneste for nettsteder?

I kjernen vil et selskap som tilbyr overvåkingstjenester samhandle med nettstedet ditt fra en rekke forskjellige servere. Endelig mål er å kartlegge eventuelle problemer som ventetid, hopping eller etterslep. Hvis en server for eksempel går ned i Storbritannia, vil du være sikker på at nettstedet ditt omdirigeres slik at folk i området ikke får en feilmelding når de besøker siden din.

For det meste vil disse monitorene sende deg rapporter som er fylt med detaljerte diagrammer og grafer som beskriver de forskjellige problemene som kan ha innvirkning på nettstedet ditt. Ytelseovervåking i sanntid kan også varsle deg om problemer som oppstår, slik at nettverksteamet ditt kan finne en løsning raskere. Noen av de essensielle dataene disse tjenestene samler inn kan omfatte-

 • Nettstedets ytelse: tar det visse sider eller lenker å laste lenger enn andre? Hvilke elementer bremser deg?
 • Nettverksytelse: hvordan påvirker ditt lokale nettverk oppetid og hastighet på nettstedet ditt? Å vite disse detaljene kan hjelpe deg å fordele ressursene for å unngå overspenninger som kan øke responstiden.
 • Serverhelse: er det flaskehalser som kan forårsake problemer i fremtiden? Hvilke servere som har problemer, og hvilke som fungerer perfekt?

I noen tilfeller kan det hende at du kan kontrollere serverkapasiteten din og tildele ressursene dine på baksiden med en overvåkningstjeneste for nettsteder. Hvis du ikke har et dedikert IT-team til disposisjon, kan det være uvurderlig å ha tilgang til disse ekstra overvåkingsverktøyene, slik at du kan iverksette tiltak i stedet for å se nettstedet ditt gå ned uten å bruke.

Hva er Server Uptime Monitoring?

Oppetid er hastigheten som nettstedet ditt forblir aktivt med. Så lenge servere kjører problemfritt, skal det ikke være noen grunn til at folk ikke kan få tilgang til nettstedet ditt hvor som helst i verden. Uansett hvor forsiktige folk kan være, vil servere imidlertid alltid være noe ansvar.

Med overvåking av oppetid på serveren, vil du bli varslet hvis det er et strømbrudd, slik at du kan komme til handling. Tatt i betraktning at du må stole på en rekke forskjellige servere for å holde nettstedet ditt jevnt (dvs. dataserver, e-postserver, FTP-server osv.), Er det viktig at du kan se hvordan de gjør det til enhver tid..

Mange overvåkningstjenester på nettstedet vil tilby dette som en del av din standardpakke, men noen ganger vil det være en tilleggstjeneste siden den krever tilbakemelding og varsling i sanntid. Imidlertid må du sørge for at du har det, for ikke å oppleve driftsstans som vil koste deg.

Hvordan sette opp en overvåkningstjeneste på nettstedet

Heldigvis har det aldri vært enklere å bruke en overvåkningstjeneste for nettsteder. For det meste, alt du trenger å gjøre er å abonnere og legge inn nettstedets data slik at de kan sjekke om det.

Når du velger ut den riktige tjenesten til dine behov, hjelper det å sikre at de kan fungere godt med størrelsen på nettstedet ditt. Hvis du for eksempel har mye trafikk, trenger du mer detaljerte rapporter, slik at du kan holde IT-teamet informert om eventuelle problemer.

For det meste vil mange av disse programmene ha forskjellige nivåer av service for å dekke dine behov. Du vil ønske å gå gjennom og se hva hvert alternativ har det du trenger, slik at du ikke sitter igjen med subpar-pålitelighet.

De fleste av programmene som vi skal vise deg tilbyr gratis forsøk. Det som er viktig å huske er at det er forskjellen mellom et gratis abonnement og en gratis prøveperiode. Det siste betyr at du må betale penger for å fortsette å bruke den samme tjenesten, mens førstnevnte alltid vil være gratis uansett hvor lenge du holder deg aktiv.

Beste gratis overvåkningstjenester for nettsteder

Hvis nettstedet ditt fremdeles finner sitt publikum, kan det være vanskelig å rettferdiggjøre å betale en heftig månedlig avgift for resultatovervåking, spesielt hvis du ikke har massevis av trafikk. Som sådan ønsker vi å gi deg noen gratis alternativer som hjelper deg å komme i gang.

Hver av disse tjenestene tilbyr også betalte alternativer, så hvis du liker det de har å tilby, kan du oppgradere og få bedre ytelse på kort tid.

Statuscake

Når du ser på gratis overvåkningstjenester, vil du være sikker på at du kan få anstendig avkastning uten å måtte betale ekstra. For det meste vil gratisplaner være betydelig begrenset sammenlignet med premiumalternativer, noe som betyr at du bare får et grunnleggende tak i hvordan nettstedet ditt presterer uten mye ekstra detaljer.

Med Statuscake inkluderer deres gratis alternativ

 • 10 tester – overvåk opptil 10 nettadresser
 • Fem minutters sjekkfrekvens – forfriskes hvert femte minutt
 • Tilfeldige testplasser – du kan ikke velge hvor du tester fra
 • Ubegrensede e-postvarsler – bli varslet når nettstedet ditt har problemer
 • Offentlig merkevaremerking – vis frem resultatene dine for publikum (rapporten har statuscakes logo)
 • Sjekk koder – filtrer testene dine for å illustrere resultatene tydeligere

Totalt sett, for en gratis tjeneste, liker vi hva Statuscake har å tilby. Imidlertid, hvis du har mer enn ti sider for nettstedet ditt, er du litt heldig. Heldigvis er ikke de betalte planene for dyre.

Betalte alternativer

 • Superior: 24,49 dollar / måned – ideell for små bedrifter
 • Virksomhet: $ 79.99 / måned – ideell for de fleste mellomstore / store nettsteder

De har også en bedriftsovervåkingsløsning hvis du har flere sider eller trenger mer kontroll over dataene dine. Forretningsplanen kan sjekke opptil 300 nettadresser og tilbyr en oppdateringsfrekvens på 30 sekunder.

Statuscake tilbyr også flere overvåkingsløsninger, inkludert

 • Sidespeed-overvåking
 • SSL-overvåking
 • Virusscanner
 • Domenet overvåking
 • Serverovervåking

Oppetid Robot

Startet i 2010, og utviklerne av Uptime Robot tror på å tilby gratis overvåkningstjenester for alle nettsteder. Siden det er viktig for alle å holde nettstedene sine i gang, ønsker de å tilby en enkel og effektiv løsning for massene.

Med deres gratis plan kan du få opptil 50 tester med en oppfriskningsfrekvens på fem minutter. Uptime Robot logger også resultatene dine i opptil to måneder, slik at du kan se hvordan nettstedet ditt endres over tid. Den eneste ulempen er at du ikke får tilgang til forskjellige overvåkingssteder. Tjenesten er basert i Dallas, TX, slik at andre land kan være spotty.

Sammenlignet med andre gratis tjenester er dette uten tvil det beste alternativet. I noen tilfeller trenger du kanskje ikke å oppgradere til premiumversjonen. Hvis du imidlertid gjør det, er det $ 48 i måneden, og det tilbyr-

Flere serverplasser utenfor USA

 • 1000 URL-skjermer
 • Ett minutts oppdateringsfrekvens
 • 12 måneders tømmerstokker
 • 80 SMS-varsler per måned

Totalt sett liker vi Uptime Robot som en gratis tjeneste, men det mangler mye av de ekstra funksjonene du kan finne hos andre selskaper. For eksempel gir de ikke innsikt om hastighet på sider, slik at du ikke kan se hvor raskt nettstedet ditt lastes inn. Så hvis du skal betale for en premiumtjeneste, kan det være lurt å velge en annen.

Montastic

Selv om dette nettstedet teknisk tilbyr et gratis alternativ, bør du ikke planlegge å bruke det regelmessig. Det lar deg bare sjekke opptil tre nettadresser, og oppdateringsfrekvensen er 30 minutter. Hvis du driver en liten blogg eller noe, kan det hjelpe å få en øyeblikkelig sjekk, men det er ikke verdt å abonnere med mindre du skal betale.

Premium-alternativet for Montastic er $ 29 / måned, og det lar deg sjekke opptil 200 URL-er med en fem-minutters oppdateringsfrekvens. Den tilbyr kun e-postvarsler (ingen SMS), og den vil varsle deg både når nettstedet ditt går ned og når det kommer opp igjen (en fin bonus).

Igjen, hvis du administrerer en liten blogg eller lignende nettsted, kan Montastic være nok for deg. Fordi det mangler mye av de detaljerte funksjonene som finnes i andre overvåkingstjenester, foreslår vi at du betaler premiumpriser et annet sted.

Beste betalte nettstedovervåkningstjenester

Som vi nevnte, vil de fleste av disse nettstedene tilby gratis forsøk. Vi anbefaler på det sterkeste å teste dem ut før du registrerer deg for en kontrakt, bare slik at du kan være sikker på at du ikke får problemer.

Pingdom

Gratis prøveversjon: 14 dager

Planpriser: $ 9,95 spesiell – $ 199 / måned

Sjekk nummer: 10-250 (tilgjengelige bedriftsalternativer)

Utvalgte fordeler

 • Oppetidsovervåking
 • Sidespeed-overvåking
 • Serverovervåking
 • Aktive varsler
 • Transaksjonsovervåking
 • Besøksinnsikt

I tillegg til oppetid og sidehastighetsovervåking, er en ting Pingdom tilbyr besøkende innsikt. Her får du faktiske data fra folk som besøker sidene dine for å se hvordan du klarer deg i sanntid. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å gjøre endringer på nettstedet ditt basert på hvordan folk bruker det mest. Transaksjonsovervåking er også nyttig hvis du bruker en online butikk. Se om behandlingsproblemer kan føre til misnøye hos kundene.

LogicMonitor

Gratis prøveversjon: 14 dager

Planpriser: må be om prisoverslag (tre planalternativer)

Kontroller nummer: 10-300

Utvalgte fordeler

 • Nettverksovervåking
 • Serverovervåking
 • Nettstedsovervåking
 • Cloud Monitoring
 • Appovervåking
 • Nettverkskonfigurasjon

Totalt sett er LogicMonitor designet for IT-team. Du kan tilpasse rapportering og analyse for å oppfylle dine spesifikke kriterier, og du kan løse problemer på dashbordet. Selv om antallet URL-kontroller er begrenset, bør det være nok for de fleste virksomheter.

Ny relikvie

Gratis prøveversjon: 14 dager

Priser: $ 149 / måned

Kontroller nummer: ubegrenset

Utvalgte fordeler

 • App Performance Metrics
 • Infrastrukturovervåking
 • Mobil overvåking og konfigurasjon
 • Innsikt og Analytics
 • Syntetikk – kundeoppførselsdata og anslag
 • Nettleseroptimalisering

Det som er veldig fint med New Relic, er at det tilbyr mange flere løsninger enn de fleste nettstedstjenester. Hvis du vil ha mer kontroll over dataene dine og hvordan du kan bruke dem, er New Relic planen å få. Totalt sett er det bygget for store selskaper som ønsker en omfattende løsningspakke sammen med verdifull datainnsikt om brukerne sine. Du må betale ekstra for noen av disse tjenestene, men de kan være vel verdt det for den typen analyse og kontroll du får.

uptrends

Gratis prøveperiode: 30 dager

Planlegg priser: $ 11,33 – $ 158,61 / måned

Sjekk nummer: 10-250 (tilgjengelige bedriftsløsninger)

Utvalgte fordeler

 • Oppetidsovervåking
 • Sidespeed-overvåking
 • API-overvåking
 • Real User Monitoring (RUM)
 • Serverovervåking
 • Søknadsovervåking

Det som er annerledes med UpTrends er at de tilbyr grunnleggende og avanserte overvåkningspakker. Med de avanserte alternativene kan du tilpasse alt fra antall sjekker til hastigheten på intervallene dine. Du får også ubegrenset brukerdata, og du kan ha et hvilket som helst antall operatører som får tilgang til systemet.

RapidSpike

Gratis prøveversjon: 10 dager

Planlegg priser: $ 36,95 – $ 106,95 / måned

Sjekk nummer: 3-10 sideskjermer (mer tilgjengelig for oppgradering)

Utvalgte fordeler

 • Oppetid og siderytmeovervåking
 • SSL og Whois Monitoring
 • Sikkerhetsovervåking og beskyttelse
 • SEO Tracking and Monitoring
 • RUM

Selv om du bare får en håndfull intelligente sidesjekker, gir RapidSpike også tester for RUM, API og sikkerhetsovervåking. RapidSpike er forskjellig på den måten at den ikke bare sjekker oppetid og sidegående hastigheter, men den får en omfattende lesning av nettstedets ytelse slik at du kan justere deretter.

Det vi imidlertid ikke liker er at du må betale mye for ekstra sjekker. Intervalltidene er vanligvis 10-20 minutter, noe som er mye tregere enn de fleste andre tjenester. Totalt sett tilbyr RapidSpike mye forskjellig data og analyse, men det er mye dyrere enn andre lignende alternativer.

Monitis (Tidligere Monitor.us)

Gratis prøveversjon: 14 dager

Planpriser: Tilpasset

Kontroller nummer: Tilpasset

Utvalgte fordeler

 • Fullt tilpassbare planer
 • Nettstedsovervåking
 • RUM
 • Serverovervåking
 • Søknadsovervåking
 • Nettverksovervåking

Monitis pleide å tilby Monitor.us som en egen gratis tjeneste (selv om det også var et premiumalternativ). Nå har de slått sammen de to for å gi bedre overvåkingsevner. Det som er veldig kult med Monitis, er at du kan velge alt etter planen din. Skriv inn antall skjermer du ønsker per måned og få en tilpasset pris. Hver skjerm er atskilt etter klasse (dvs. oppetid kontra sikkerhet), slik at du bare betaler for det du trenger. Monitis tilbyr også bedrifts- og forhandlerløsninger om nødvendig.

Site24x7

Gratis prøveversjon: 30 dager

Planlegg priser: $ 9 – $ 225 / måned

Sjekk nummer: 10-100 (mer for bedriftsløsninger)

Utvalgte fordeler

 • Nettstedsovervåking
 • Serverovervåking
 • Søknadsovervåking
 • Real User Monitoring (RUM)
 • Nettverksovervåking

Totalt sett er site24x7 både rimelig og omfattende. Hver overvåkningsløsning gir deg mange forskjellige datalternativer og støtte, slik at du kan løse eventuelle problemer som kan oppstå. Vi liker det fordi det fungerer for både lite og høyt trafikkert nettsted, noe som gjør det til et levedyktig og rimelig alternativ for alle.

Host-Tracker

Gratis prøveperiode: 30 dager

Planpriser: $ 9.92 – $ 74.92 / måned

Kontroller nummer: 10-150 nettadresser

Utvalgte fordeler

 • Sjekk tilgjengelighet
 • Svartelisteovervåking
 • AdWords-administrasjon
 • Serverovervåking
 • Sidespeed-overvåking
 • Domenes- og SSL-sjekk
 • Tilpasselig rapportering

Det som er fint med Host Tracker er at de er forenklet for enkelhets skyld. Det er en relativt enkel prosess, bare gi dem nettadressene dine, så klarer de resten. Hvis du foretrekker å ta en mindre intensiv tilnærming til overvåking av nettsteder, kan Host Tracker være et godt alternativ for deg. Du får også noen tilleggstjenester som AdWords-administrasjon, og du kan se om du har noen svartelister.

SmartBear

Gratis prøveversjon: 14 dager

Planpriser: Avhengig av service

Kontroller nummer: varierer

Utvalgte fordeler

 • API-livssyklusprogrammer
 • Testing av programvare
 • Intern og ekstern overvåking av nettstedet
 • Kodesamarbeid og optimalisering
 • Mobiloptimalisering og testing

Sammenlignet med de andre nettstedene på denne listen, er SmartBear mye mer enn bare et nettsted for overvåking. Dette programmet er laget for at utviklere og programmerere kan gjøre nesten alt de trenger å gjøre for nettstedets ytelse. SmartBear tilbyr omfattende løsninger på en lang rekke problemer. Det er så mange alternativer å velge mellom at det kan være litt overveldende. Totalt sett er dette ment for fagfolk. Hvis du ikke vet hva du trenger, så hold deg til en nybegynnervennlig tjeneste.

GeckoBoard

Gratis prøveperiode: 30 dager

Planlegg priser: $ 25 – $ 599 / måned

Kontroller nummer: Ikke relevant

Utvalgte fordeler

GeckoBoard er en annen type tjeneste ved at den lar deg bygge dashbord for visning av nettstedmålinger. I stedet for å tilby overvåkningstjenester, integreres dette programmet med en annen overvåkningstjeneste og projiserer det på en skjerm for enkelhets skyld. IT-kontorer som kan dra nytte av et sentralisert dashbord vil like denne tjenesten, men bare vite at det ikke faktisk tester eller overvåker data. I stedet samler den bare og lar deg tilpasse hvordan du viser den.

ContentKing

Gratis prøveperiode: 30 dager

Planlegg priser: $ 11.26 – $ 342.52 / måned

Kontroller nummer: 100-1m sider

Utvalgte fordeler

 • Innholdsoversikt
 • Innholdsoptimalisering
 • Innholdsovervåking
 • Innholdssamarbeid

Denne tjenesten er laget for innholdsskapere. Så hvis du administrerer en blogg eller noe lignende, vil du like hva ContentKing har å tilby. Det som er kult med prisstrukturen er at du velger antall sider du har, og så får du alle tjenestene de tilbyr basert på det tallet.

Du kan optimalisere innholdet ditt for forskjellige enheter, gi rom for samarbeid på tvers av plattformer og overvåke hvordan innholdet ditt endrer seg over tid.

Konklusjon

Nettstedet ditt er en viktig del av virksomheten din. Sørg for at du overvåker den effektivt, og følg med på problemer før de oppstår. Med de riktige nettstedovervåkningsverktøyene kan du holde nettstedet ditt optimalisert for topp ytelse på nettstedet til enhver tid. Velkommen til fremtiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector