000WebHost vélemények – 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Mennyire jó a 000WebHost tárhely?

Sokan azt gondolhatják, hogy egy ingyenes webtárhely-szolgáltató korlátozza szolgáltatásait, tele van hirdetésekkel, vagy nem lesz megbízható. Ahh – természetesen. Vannak hátrányai a 000WebHost tárhely használatának. Valójában ugyanaz a hátránya mondható el minden ingyenes webtárhely-szolgáltatóra vonatkozóan.


Tekintse meg a hivatalos webhelyet 000WebHost vélemények 1.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (6 szavazatok) Előnyök

 1. Ingyenesek
 2. Ad-mentesek
 3. Megfelelő támogatási rendszert kínálnak
 4. Számos ingyenes szolgáltatást kínálnak a webtárhelyen túl

Hátrányok

 1. Több felhasználói panasz
 2. Mint megbízhatatlanok
 3. Marketing csalásként jönnek el

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Hivatalos 000WebHost tárhely-áttekintésünk

Számos dolog mondható el a 000WebHost tárhelyről. A nevükben a három nullát 0,00 dollárból kapják, és azt is jelentik. Ingyenes webtárhely-szolgáltatók, és nem számítanak fel díjat neked a webhelye tárolásáért.

A 000WebHost tárhely legjobb tulajdonságai

Sokan azt gondolhatják, hogy egy ingyenes webtárhely-szolgáltató korlátozza szolgáltatásait, tele van hirdetésekkel, vagy nem lesz megbízható. Úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet a 000WebHost tárhely esetén.

Ingyenesek

Az első dolog, amit észrevesz a 000WebHost tárhelyről, az ingyenes. Nem számítanak fel neked egy fillért a szolgáltatásukért. Nincsenek olyan fejleszthető funkciók, amelyekkel megpróbálják nikkelni és tompítani az utat, hogy megkíséreljék fizetni. Ingyenes azt jelenti, hogy ingyenes. Fizetni csak az lehet, ha becsomagolja webhelyét, és valahova máshova megy.

Ad-mentesek

Nem csak az, hogy elárasztják az Ön webhelyét a hirdetésekkel, hanem megengedhetik, hogy saját hirdetéseit is üzemeltesse a webhelyen. Sok ember számára a reklám a bevétel forrása. Látva, hogyan nem kapnak bevételt az Ön webhelyére kényszerített hirdetésekből, felmerülhet a kérdés, hogy hogyan keresnek pénzt.

A 000WebHost tárhely megengedheti magának a működését, mert a Host24 szponzorálja őket – egy fizetett webtárhely szolgáltatót és frissítési lehetőséget, ha úgy találja, hogy fizetős tárhelyre van szüksége..

Megfelelő támogatási rendszert kínálnak

Csak azért, mert ingyen fogják üzemeltetni az Ön weboldalát, még nem azt jelenti, hogy megtagadják Önt az Ön támogatásáról. Most nem biztos, hogy 24 órás telefonszolgáltatást vagy akár élő csevegést is kínálnak, de e-mailben támogatják a jegyvásárlási támogatási rendszert. Tapasztalataim szerint – ezt kellett felhasználnom – nemcsak gyorsan reagáltak a kérdésemre, hanem tájékozottak is voltak és segítettek a kérdésem megoldásában. A kérdésem nem volt annyira technikai, mint néhány olyan emberről, amiről olvastam, ám határozottan plusz az a tény, hogy nem kellett fogakat húznom az ingyenes szolgáltatás támogatása érdekében. Valójában úgy éreztem, hogy a legfontosabb érdekeiket szem előtt tartják.

Számos ingyenes szolgáltatást kínálnak a webtárhelyen túl

Csak azért, mert ingyenes webtárhely-szolgáltató, még nem jelenti azt, hogy nem voltak tele szolgáltatásokkal. 1,5 GB-os lemezterületet, 100 GB-os forgalmat, PHP-t, MySQL-t, FTP-t, cPanelt, weboldal-készítőt, automatikus telepítőt és egyebet kínálnak Önnek..

Ha összehasonlítják szolgáltatásaikat egymás mellett a Hosting24 verziójával, akkor nem feltétlenül kapsz annyit, mint gondolnád, de ez még egyszer ingyenes. A legnagyobb szolgáltatás, amelyet ingyenes webtárhely-szolgáltatóval szerez, az a tény, hogy nem akadályozzák webhelyének élményét azáltal, hogy a webhelyén hirdetéseket kényszerít. Minden más előzetes – a kívánt módon építheti fel webhelyét.

A 000WebHost tárhely hátrányai

Ahh – természetesen. Vannak hátrányai a 000WebHost tárhely használatának. Valójában ugyanaz a hátránya mondható el minden ingyenes webtárhely-szolgáltatóra vonatkozóan.

Számos felhasználói panasz van az interneten

Amikor ingyen kapnak valamit, az emberek azt mondják, hogy nem szabad panaszt tennie. Ha azonban megbízható és ingyenes webtárhely-szolgáltatóként kívánja felvonultatni magát, akkor képesnek kell lennie a kézbesítésre. Azoknak, akiknek problémáik voltak a 000WebHost Webtárhely biztosításában, azok érzik magukat, hogy a tárhely szolgáltatója nem követte a maguk számára előírt szabályokat. Panaszkodnak a törölt fájlokról, nincs biztonsági másolat lehetősége és még sok más.

Mint megbízhatatlanok

Az összes kifogás mellett a leggyakoribb az, hogy megbízhatatlanok. Volt egy panasz, amit olvastam arról, hogy csak 42 MB memóriahelyet használtak, és webhelyüket bezárták. A kezdeti ok azért volt, hogy valamiféle csalást futtassanak. Figyelembe véve a részleteket, amit az ügyfél mondani kellett, és az a tény, hogy nem kereskedelmi webhely volt, kétszer is elgondolkozik. Miután a weboldalt leállították, már nem tekintették őket a 000WebHost tárhely ügyfeleinek, így azok már nem voltak jogosultak az ügyfél-támogatásra. Állandó Catch-22 volt, az ügyféllel a bot keserű végén.

Marketing csalásként jönnek el

Ez nem volt a tapasztalataim, de az emberek panasza volt. Sokan azt állítják, hogy a 000WebHost webtárhely csalásként jön létre. Azt mondják, hogy azért van, mert minden alkalommal, amikor ügyfél-támogatásra van szükségük, az a megoldásuk volt, hogy felújítsák és fizetjék a webhelyüket. Ez arra készteti őket, hogy marketing csalásként jussanak el. Ingyenes, amíg nem merülnek fel problémák, és akkor fizetnie kell?

Alsó sor

Az ingyenes webtárhely-szolgáltató számára nagyon megbízhatónak és kellemesnek találtam őket. Ugyanakkor mindent el kellene vennem, amit mondanak, egy szemnyi sóval, egyszerűen azért, mert ingyenesek. Ha e-kereskedelmi weboldalt építenék, nem választanám a 000WebHost tárhelyet. Ha azonban csak néhány képet szeretnék összegyűjteni, hogy megosszák őket, akkor ez az út.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

Többet a 000WebHost.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map