1and1 vélemény: Jobb az 1 & 1 Ionos tárhely 2020 májusában?

Contents

Mi az 1?&1 Ionos Hosting?

1&1 Az Ionos hosting az 1and1 átnevezett változata – egy német web hosting cég és domain regisztrátor. 1988-ban alapították, és a mai napig működő legrégebbi webtárhely-társaságok közé tartoznak.


Az 1and1 az egész Európában és az USA-ban lévő Kansas állambeli Lenexában található adatközpontokkal rendelkezik a világ egyik legnagyobb hosting cégével..

2018 végén az 1 és az1 újbóli megváltozott, így 1 lett&1 Ionos.

Tehát új nevet kapott – jó ez?

Mennyire jó az 1and1 tárhely?

Az 1and1 a legismertebb és leghosszabb ideje működő webtárhely márkák közé tartozik. Már azelőtt, hogy a Google létezett, már a régi.

Emlékszem, hogy láttam a magazinok 6 oldalát, amelyek vakolták az üzleti magazinokban – és emlékszem, hogy annyira sajtosnak tűntek, hogy soha nem fogom megérinteni őket.

Úgy tűnik, hogy felnőttek, és érdemes lehet egy lövöldözés 2019-re és az utána.

Büszke honlap, amelyben millió lehetőség látható.

De ezenfelül az elismerés mellett nincs sok különbség a ma piacon elérhető versenyképes árú és egyedülállóan bemutatott internetes házigazdák százai között. Miközben maroknyi kedvtelésből adódik az 1and1 feliratkozás, a felhasználói élmény bosszantó, megbízhatóságuk pedig nem dicsekedhet.

Lásd a hivatalos oldalt 1 és 1 vélemény 3.3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (5 szavazatok) Előnyök

 1. Szuper olcsó bevezető árak
 2. Korlátlan lemezterület, webhelyek és sávszélesség-beállítások
 3. Adatmentő eszköz az előző hat napból
 4. Kezelje az 1and1 domain és a tárhely szolgáltatást egy fiókban

Hátrányok

 1. Nincs élő chat támogatás
 2. Zavaros egyéni műszerfal cPanel nélkül
 3. Nincs viszonteladó opció
 4. Az Uptime és a Speed ​​teljesítmény kevésbé versenyképes

ÖsszegzésAz ilyen alacsony bevezető árakkal (az első évben $ 99 / hónap), valamint a korlátlan weboldalakkal és a webtérrel, az 1and1 tárhely nagyon csábító lehet. De komoly teljesítmény- és felhasználói hiányosságokkal valószínűleg nem leszel boldogok, ha az első év lezárul, és az árazási rack visszaáll a normál árra. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

A hivatalos 1and1 tárhely-áttekintés

Bizonyos előnyökkel jár, ha egy nagy és hosszú ideje működő társaságot internetes házigazdanak választanak, és több szempontból is 1&1 Az Ionos előnye lehet más nagy nevekkel szemben, mint például a GoDaddy.

Ennek ellenére a legtöbb jó dolog, ami az 1and1 tárhelyről szól, nem olyan, amit el kell távolítani. Alig kínál, ami egyedivé vagy vezetővé teszi őket bármely kategóriában. Sőt, azt tapasztaltuk, hogy a felhasználói élmény határtalan őrület, az átlag alatti sebesség mellett és a rendelkezésre álló teljesítmény mellett. Javasoljuk őket, ha már rendelkezik 1and1 domainnel, vagy ha rendkívül fontosnak tartja az extrákat, mint például az AdWords jóváírásokat, vagy ha nagyon olcsó webhelyek tárolására van szükség. Ellenkező esetben több tucat más vállalat kínál valódi csillagszolgáltatást anélkül, hogy annyi csalódást okozna.

Az 1and1 tárhely legjobb tulajdonságai

Még azt is elmondhatjuk, hogy az 1and1 legjobb tulajdonságai valóban csak olyan területek, ahol csak megfelelőek. De a legalapvetőbb terv jellemzői szerinti bontás valójában azt jelzi, hogy előnyt élveznek más nagy márkákkal szemben, mint például a GoDaddy és a HostGator..

Itt vannak az ipari szabványok, amelyeket az 1and1 probléma nélkül teljesít:

1) Szuper alacsony bevezető árképzés

Az 1and1 azt kínálja, ami valószínűleg a legjobb ajánlat az első év ügyfelek számára a webtárhely-piacon. Míg a legalapvetőbb megosztott tárhely-tervek az első év után kissé átlag feletti 7,99 USD-t fizetnek, az első évben a hostolás első hónapja mindössze 0,99 $ -ba kerül. Ez még a rendkívül olcsó WebHostingPad-ot is kihagyja (legalább egy évig).

2) Korlátlan sávszélesség, webhelyek és webhely

Különösen, ha figyelembe vesszük a külön bevezető árképzést, az a számtalan korlátlan képesség ígéretét hihetetlenül csábító módon kell elvégezni. Egy felhasználási eset, amelyben feltétlenül ajánljuk az 1and1-et, akkor lenne, ha rövid időre egy szigorú költségvetés mellett sokféle webhelyet kellene tárolnia. Elméletileg ezt megteheti az 1and1 tárhely segítségével havonta egy dollár alatt. Sem a GoDaddy, sem a HostGator nem teheti meg az Ön számára.

Természetesen a korlátlan sávszélesség ígérete csak annyira jó, mint az azt támogató infrastruktúra. És még sokkal többet elmondhatunk az 1and1 teljesítményéről a sebesség és az üzemidő területén egy kicsit később. További korlátlan tervhez, amelynek ára hasonló az 1and1 szokásos (nem bevezető) árazásához, nézd meg a DreamHost oldalt..

3) A domain ingyenes, egy fiók alatt kezelhető

Az 1and1 ingyenes domain nevet dob ​​be minden megvásárolt webtárhely-csomaggal. Ráadásul az 1and1 az egyik leggyakrabban használt domain regisztrátor az interneten. Ha korábban már tőlük vásárolt domainneveket, zökkenőmentesen tárolhatja ezeket a webhelyeket anélkül, hogy további fiókot vagy bejelentkezést hozna létre.

4) Kiváló üzleti bónuszcsomagok

Szinte minden vendéglátó cég kínál valamilyen üzleti-orientált bónuszcsomagot. Az 1and1 hosting által kínált csomagok versenyeznek a legjobbakkal. Nem csak ingyenes krediteket fog kapni a Google AdWords, a Facebook, a Bing és a Yahoo számára, de ingyenes SSL-tanúsítványt is kap. Az 1and1 több mint száz népszerű weboldal eszközt kínál, például bevásárlókocsikat, diavetítéseket és webhely készítőket, amelyek telepítéséhez egy kattintás szükséges, és szerepelnek a tervben. Ez az egyik nagyon szép lépés, amikor egy nagy társasággal ágyba kerülünk – vannak kapcsolatuk, és megengedhetik maguknak, hogy rengeteg ingyeneset adjanak.

5) Az 1and1 részt vesz a zöld tárhely-erőfeszítésekben

Ezeknek a funkcióknak nem feltétlenül állnak kapcsolatban az 1and1 tárhely tapasztalatai, de nyugodtan pihenhet, tudva, hogy olyan társasággal dolgozik együtt, amely értékeli annak környezeti hatásait. Adatközpontjaikat megújuló energiaforrással telepítették, és a papírmentes számlázást gyakorolják – ez a szolgáltatás sok ember számára. Ők nem HostPapa, de értékeljük a zöldebb üzleti műveletek iránti bizalmat.

Kicsit előkelőbb lett, mint sajtos múltjuk.

Az 1and1 hosting hátrányai

De egy nagyszerű tárhelyszolgáltatás nem jár! Íme néhány nagy kérdés, amelyek megakadályozzák, hogy teljes szívből javasoljuk az 1and1 tárhelyet.

1) Az ügyfélszolgálat gyors, de nem túl segítőkész

Az 1and1 24 órás támogatást kínál telefonon és e-mailen keresztül, és nagyrészt nagyon gyorsan reagálnak. A probléma az, hogy az ismétlésükben nincs sok technikai ismeretek, és ez valóban azt mutatja, mikor kapja meg őket telefonon. Ha van lehetősége arra, hogy átlépje őket, és megfelelően leírja a problémát, akkor sok előre-vissza időt takaríthat meg. A valóság azonban az, hogy a legtöbb vásárló nem ismeri a web hosting hibáit és pontjait, vagy hogy pontosan mi a probléma a webhely lecsökkentésében, csak azt tudják, hogy valami törött és javításra szorul..

Az 1and1 ügyfélszolgálatnak nincs élő chat támogatási funkciója. Kicsit furcsa, hogy egy ilyen nagy erőforrással rendelkező, oly sok erőforrással hiányzik egy ilyen kényelmes és széles körben alkalmazott módszer a támogatáshoz.

Mivel az 1and1 már régóta működik és oly sok vásárlót szolgál fel, az internetet szörnyű vélemények tartalmazzák róluk. Ezen negatív vélemények túlnyomó része nem meglepő módon az ügyfélszolgálatra utal. Az 1and1 hírneve valóban támogatja őket, és a vélemények az évek során nem javultak. Ez arra készteti bennünket, hogy az ügyfélszolgálat utólagos gondolkodásmódot jelent számukra.

2) Nincs cPanel, és az irányítópultjuk zavaró

Az 1and1 úgy dönt, hogy elhagyja a cPanel háttér-irányítópultok ipari szabványát. Ez nem feltétlenül önmagában veszély. Számos nagyon ajánlott házigazda, mint például a Flywheel és a Dreamhost, egyéni műszerfalat használ. Utána a cPanel nem a legtisztább alkalmazás, és kissé könnyebb navigálni. A kérdés az, hogy az 1and1 egyedi irányítópultja kevésbé vonzó és sokkal zavarosabb, mint a cPanel. Először is, a műszerfal legszembetűnőbb területe az eladások listája. Másodszor, az alapvetõen leggyakrabban használt funkciók (mint például a File Directory vagy a WordPress Installes) nincsenek tiszta nézetben. Legalábbis a cPanel esetében ez annyira általános, hogy rengeteg forrás található online, amelyek segítenek kitalálni, mit kell tennie. Nem igazán ez az eset az 1and1 esetében, és felhívva az ügyfélszolgálatot egy egyszerű kérdés rendezésére, például: „Hogyan adhatok hozzá egy másik domaint a fiókomhoz?” óriási időpazarlást tesz szükségessé, sok lehetőséggel, hogy tovább frusztráljon.

3) Impresszív Uptime & Sebesség

Az ügyfélszolgálattal és a zavaró műszerfallal kapcsolatos minden bűnbocsánatot megbocsáthatunk, ha az 1and1 hihetetlenül megbízhatónak és gyorsnak bizonyult. De a valóság az, hogy ők csak átlagok, talán még egy kicsit is alacsonyabbak az átlagnál. Az 1 és az 1 oldal betöltési ideje a 700-800 ms tartományba esik, ami a haranggörbe lassú oldalára helyezi őket. És bár hűek maradnak a 99,9% -os rendelkezésre állási garanciáért, mégsem állnak közel olyan rendkívül megbízható házigazdákhoz, mint a Siteground vagy az A2 Hosting..

 

Alsó sor

Nehéz megmondani a korlátlan webhelyek és a sávszélesség korlátozását havonta kevesebb, mint egy dollár esetén, de az 1and1 számos más okot ad a nem mondani. Nagyon sok energiát kaphat a dollárért, ha már rengeteg domain van velük, de a sebességükhöz, felhasználói élményhez és ügyfélszolgálathoz kapcsolódó frusztráció továbbra is fennáll.

1&1 Ionos Hosting árazás & tervek

Milyen lehetőségei vannak 1-re&1 Ionos tárhely?

Zavaró, mert minden internetes házigazda másképp mutatja be. Az Ön igényei attól függnek, hogy milyen típusú webhelyet építenek.

Amit szeretünk 1&1 Ionos az, hogy valójában egyértelműen kidolgozzák a terveket. Egyszerűek és lényegre törnek.

1 és 1 árazási táblázat

Íme a lehetőségek gyors lebontása:

AlapvetőÜzletiSzakértő
Árazás4 $ / hó$ 8 / hó$ 14 / hó
Ingyenes domainIgenIgenIgen
SSL tanúsítványIgenIgenIgen
24/7 támogatásIgenIgenIgen
Weboldalak1Legfeljebb 5Legfeljebb 50
Tárolás10 GB100 GB500 GB
adatbázisok 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
E-mail fiókok1025500
Ingyenes domainIgenIgenIgen
Kezdeti teljesítmény LvlAlapvetőLvl 1Lvl 3
A SiteLock malware védelmeIgen
Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN)Igen
A legjobbAz indító stiesNagyméretű webprojektekTöbb nagy webes projekt

Szakértői véleményünk? A tervek megfelelőek, de ha egy olyan speciális platformon van, mint a WordPress, akkor ezek a hostolási tervek elég alapvetőek, és nem biztos, hogy tartalmazzák az összes kívánt szolgáltatást.

De ha alapszintű tárhelyet szeretne, akkor keresse meg ezeket!

És wow, mélyebben belemennek a részletekbe, ha igazán akarják, itt lapozhatunk az oldalon:

1 és 1 ionos görgetés

További szolgáltatások megtekintése

1&1 Host Q&Mint

1&Az 1 olyan webhely, amely szeret dolgozni mind magánszemélyekkel, mind vállalkozásokkal egyaránt. Ha kisvállalata vagy blogja van, akkor előfordulhat, hogy kutatott néhány különféle elérhető webhelyet. Ez felteszi a leggyakrabban feltett kérdéseket az 1-re vonatkozóan&1, amely további információt nyújt a tárhelyről való döntéshez.

Hol van 1?&1 iroda van?

1&Az 1 az egész világon található. Irodáik Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Kanadában, Olaszországban, Mexikóban és az Egyesült Államokban találhatók. Székhelyük Chesterbrook, PA, az Egyesült Államokban található. Az adatközpont Lenexában (KS) található egy zöld létesítményben. Minden olyan felszerelésük van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden szükséges legyen.

Hogyan működik a Windows tárhely 1&1 ajánlat?

1&Az 1 az Windows és Linux tárhelyét nyújtja bármelyik felhasználó számára. Használhatja az 1-et&1 segítségével meghatározhatja, melyik sugárút lenne jobb az Ön számára. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan keresse fel az 1-et&1 segítségért.

Van-e rendelkezésre állás garancia??

1&Az 1 nem biztosítja az üzemidőt. 99,99% -os rendelkezésre állást garantálnak. Ha ez nem éri el az üzemidő százalékát, kérhet jóváírást a leállásért. Attól függően, hogy mennyi állásidőt tapasztal, jóváírást kap a leállásért.

Lehetséges több webhely és domain tárolása egy számlán?

Igen tudsz. A legtöbb korlátlan webhely elérhető 1&1 terv, bár az adatbázisok számára korlátozott lehet. Ez befolyásolhatja a létrehozni kívánt webhelyek számát. A WordPress terveknek több korlátozása van, és az olcsóbb csomagok az ügyfelek számát 1 vagy 5 helyre korlátozzák.

Milyen támogatási lehetőségek vannak??

1&Az 1 különféle támogatási lehetőségeket kínál ügyfelei számára. A 24 órás technikai támogatás telefonon, élő csevegőn és e-mailben érhető el. A GoToAssist a távoli segítségnyújtás egyik formája. Szükség van szoftver telepítésére a számítógépre, és 1&1 a saját területükről férhetnek hozzá számítógépéhez.

Van pénz-visszafizetési garancia??

30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik azok számára, akik abbahagyják a szolgáltatást. Nem minden felhőalapú hosting jogosult pénz-visszatérítési garanciát kapni, ezért konzultálnia kell az 1-sel&1, ha abba kívánja hagyni a szolgáltatást, hogy megtudja, van-e képesítése.

Vannak-e egyetlen kattintással telepítők??

Igen, vannak. Ha Linuxot használ, akkor kattintással rendelkezik&Build, egy kattintással telepítő csomag. Több mint 120 szkriptet és webes alkalmazást tartalmaz ügyfelei számára. Ha ezt a tervet támogatja, akkor a WordPress, a Joomla, a Drupal, a Magento, a TYPO3, a phpBB és a Moodle jön be..

Will 1&1 migrálhat egy meglévő webhelyet?

Sajnos 1&1 nem migrál egy meglévő webhelyet ingyen. Meg tudod csinálni magad, vagy van 1&1 csináld meg díj ellenében. A felszerelés 1&Az 1 felhasználás költségeket okoz, ezért nem tudnak ingyenesen áttelepíteni egy weboldalt.

Mi a minimális szerződés az 1 használatához?&1?

Ha szerződéses lehetőségeket keres, 1&1-nek legalább egy hónapja van a legtöbb tervük. Ideális azok számára, akik szeretnének váltani, ha nem szeretik használni. Ha nem használja az 1-et&1 a teljes 30 nap során, akkor jogosult lehet arra, hogy teljes visszatérítést kapjon számláján.

Mi a kezelőpanel, amelyhez a terv tartozik??

Amikor feliratkozik egy 1-es tervre&Az 1. ábra szerint saját vezérlőpanellel rendelkezik. A cPanel rendelkezésre áll, de csak felhőtárhely-tervekhez. Ha Windows felhasználó, akkor a Plesk funkcióval rendelkezik a vezérlőpult lehetőségeihez. Beszélhet képviselőjével bármilyen kérdésével.

Lenne 1&1 alkalmas e-kereskedelmi webhelyre?

Teljesen. Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalak felé irányító tárhely-terveket készítenek. Vannak e-kereskedelmi szkriptek és alkalmazások. Ez a kattintás része&1. csomag készítése&1 ajánlat Ha SSL-tanúsítványra van szüksége, 1&1 biztosítja a vásárlási igazolást. Használhat olyan nyílt alkalmazásokat, mint a Magento, a PrestaShop, az osCommerce vagy a Zen Cart az e-kereskedelmi platformhoz..

1&1 jó képek tárolására és galéria készítésére?

Igen. Nem tervezett lemezterület és sávszélesség kínálható minden tervhez. A kattintás&Az egy kattintással készülő telepítőcsomag többféle fotógaléria-szkriptet tartalmaz. Ez csak akkor jelenthet problémát, ha vannak nagy fájlok, amelyeket le kell tölteni. Ha bármilyen kérdése van a csomaggal kapcsolatban, elérheti az 1-et&1 válaszok.

Tudok-e CDN-t kapni az 1-en keresztül&1?

Igen tudsz. A CloudFlare ingyenes néhány hostcsomaggal, beleértve a WordPress tárhelyet is. A Mirage és a Railgun a csomagban vannak, és ha szeretne egy pro CDN csomagot szerezni, akkor rendelkezésre áll.

Mely csomagok a legjobbak 1-re&1 alapvető web hosting?

Számos alapvető web hosting csomag elérhető az 1-sel&1. Felhasználóbarát, és egyszerűen beállíthatja az ideális webhelyet. A belépő szintű csomag ideális azoknak a webfejlesztőknek, akik kisvállalkozástól virágzó vállalattá szeretnének indulni, és eszközöket kínálnak egyszerű és működőképes HTML alapú webhelyek létrehozásához. 1&Az 1 középszintű csomagot kínál, amely erősebb, jobb teljesítményű és maximális tárolóképességgel rendelkezik, lehetővé téve a professzionális webes megjelenést. Az 1 által kínált prémium csomag&Az 1 kiemelkedő teljesítményt és tárolást kínál, korlátlan webhelyet foglal magában, és egyszerre több webhelyet tárol. Ez magában foglalja a Expert App támogatást is, amely lehetővé teszi a legtöbbet hozhat ki a fejlesztőszoftverből.

Will 1&1 nyújt fejlesztési támogatást, mihelyt a tárhely elindul?

1&Az 1 az ügyfelekkel való együttműködés iránti elkötelezettség, és többféle módon is segítenek webhelyének fejlesztésében és bővítésében. Az 1&1 A Webhelykészítő lehetőséget nyújt Önnek az ideális weboldal létrehozására. Az egyszerű és intuitív kezelőfelület segít létrehozni lenyűgöző és funkcionális webhelyét. Professzionális sablonok érhetők el az asztali és a mobil eszközök kiválasztásához és szerkesztéséhez. A NetObjects Fusion lehetővé teszi a felhasználó számára a teljes irányítást és kreativitást webhelyén. 1&Az 1 segít az Ön webhelyén, hogy felhívja az emberek figyelmét az 1-re&1 Hírlevél eszköz, közösségi média kiadás és 1&1-es SEO eszköz az emberek figyelmének felkeltésére. A hatékony elemző eszközök lehetővé teszik, hogy megnézze webhelye teljesítményét, és hogy a látogatók hogyan használják az Ön webhelyét.

1&1 nyújt ingyenes web hosting tervet?

Sajnos 1&1-hez nem áll rendelkezésre ingyenes tervtárhely-terv. Az ügyfelek többsége, akik professzionális weboldalt, amely 24 órán keresztül működik, és a felszerelést 1 kívánják&Az 1 felhasználás a legjobb. A tárhelycsomagok tartalmaznak egy egyedi domaint, megfelelő e-mail fiókokat ügyfeleik számára, valamint támogatást nyújtanak a különböző nyelvekhez és adatbázisokhoz, amelyek mindegyike megfizethető. Az első hónap ingyenes, és néhány hónapig meghosszabbítható. Ha úgy dönt, hogy szerződést köt, az első néhány hónap ingyenes, és a kifizetések rejtett díjak nélkül kezdődnek. Ha úgy dönt, hogy nem írja alá a szerződést, akkor a szokásos ár kezdődik, de az első 30 napot továbbra is ingyenesen kapja meg. Ha vissza kívánja vonni a tervet az első 30 napon belül, megkapja a visszatérítést. Ez egy módja annak, hogy megnézze, szereti-e a csomag a vásárlást, és megnézheti, hogy ez megfelelő-e Önnek.

Milyen biztonsági intézkedéseket vezetnek be?

A biztonság minden ügyfél számára fontos, és 1&Az 1 törekszik minden weboldal védelmére. A nagy teljesítményű adatközpont a legújabb technológiákat használja. 300 Gbit / s csatlakozási képességükkel (külsőleg), és nagy teljesítményű megbízhatósággal bírnak a webhelytároláshoz. A továbbfejlesztett SSL-védelem tartalmaz egy külső tűzfalat, amely megakadályozza a külső támadásokat. A webhely helyreállítása biztonságos információkkal szolgál a Linux tárhelyéhez. Támadás esetén az adminisztrátorok a webhelyről készített biztonsági mentésekből legfeljebb 6 napon belül visszaállíthatják az adatokat. A külön mappákban lévő egyes fájlok szintén helyreállíthatók. Az 1&1 A SiteLock havi szkenneléseket végez alkalmazások, SQL, befecskendező szkennelések és helyszíneken átívelő szkriptek esetén. Az esetleges sebezhetőségeket még mielőtt a hackerek kihasználnák azokat, megjavítják. Ha megy az 1&1 SiteLock Premium csomag, amely akár 500 oldalt is beolvashat, és ezzel nyugalmat biztosítva vállalkozása számára.

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a bővítéshez?

Bármikor, amikor kibővíteni szeretné weboldalát, 1&Az 1 számára rugalmas tervek állnak rendelkezésre. Ha nagyobb tárolási és teljesítmény-lehetőségekre van szükség, akkor egy egyszerű frissítésre van szükség. A georendundáns szerverek 1&1 felhasználás a legújabb technológia és szoftver. Az 1-n keresztül elérhető szolgáltatások&Az 1 bármikor frissíthető, beleértve az 1-et is&1 SiteLock Basic és 1&1 CDN. A SEO Pro, a Search Engine Marketing és a ListLocal mind az alapvető hosting csomagok részét képezik. Felvehet bármilyen extra funkciót, amelyre szüksége lehet, segítve a költségek alacsony szinten tartását és a karbantartás minimális szintjét. A nyílt forráskódú alkalmazások, például a WordPress, a Joomla! A Drupal és a Drupal lehetővé teszik a szolgáltatások további hozzáadását a jövőben. A telepítéshez csak néhány egyszerű egérkattintásra van szükség.

Melyek a web hosting támogatási rendszer 1&1 ajánlat?

1&Az 1 izgatottan több mint 13 millió ügyfelet képes kiszolgálni, és tapasztalataik rengeteg segítséget nyújtanak minden ügyfél számára. Műszaki szakembereik magasan képzettek, és 24 órás telefonos és e-mail támogatást nyújtanak minden szükséges segítséghez. A termékeikkel kapcsolatos bármilyen kérdésre azonnal válaszolnak, és megtalálja a megfelelő terméket, amikor vállalkozása növekszik. 1&Az 1 vállalkozás 2001 óta működik, és ők az egyik vezető webhely hosting. Ügyfélszolgálatukat elismerik a díjak megszerzéséért, és az ügyfelek ajánlásai mind ajánlottak 1&1. Még akkor is, ha a webhelytárhelyen dolgozott, 1&1 bármilyen segítséget nyújthat Önnek. 1&Az 1 azért van, hogy segítsen webhelyének fejlesztésében, és üzleti vállalkozásának sikereivé tételében.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni 1-sel&1 segítségért?

Néhány különféle módon lehet kapcsolatba lépni 1&1 az esetleges segítségért. Bármilyen kérdése vagy problémája van, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a szakemberekkel az 1-866-991-2631 telefonszámon. A számlázási kérdésekkel kapcsolatosan felveheti a kapcsolatot az 1-877-300-8316 telefonszámon. Bármilyen web hosting rendelést megtehet online vagy telefonon az értékesítési osztályon keresztül az 1-844-871-2631 telefonszámon. Bővebben az 1and1.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map