A FastDomain áttekintése 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Mennyire jó a FastDomain tárhely?

Első pillantásra számos oka van annak, hogy az emberek végül úgy döntenek, hogy a FastDomain Hosting, mint választott host szolgáltatójuk. Ez az a rész, ahol megvilágíthatunk néhány olyan területet, amelyről úgy éreztük, hogy a FastDomain Hosting hiányzik.


FastDomain vélemények 1.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Stabil tárhely az alapvető webhelyek számára
 2. Jó műszaki támogatás
 3. Az ár értéke elképesztő

Hátrányok

 1. Lehet, hogy túl egyszerűek
 2. Nincs hely frissítésre
 3. Túl sokat áldoztak

Support1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

A hivatalos FastDomain Hosting áttekintés

A FastDomain 2005 óta működik az üzleti életben. Az Endurance International Group tagjai, egy csoport, amely több web hosting szolgáltatót felügyel, és az anyavállalat..

A FastDomain hosting legjobb tulajdonságai

Első pillantásra számos oka van annak, hogy az emberek végül úgy döntenek, hogy a FastDomain Hosting, mint választott host szolgáltatójuk.

Hihetetlenül egyszerűek

Első és legfontosabb, hogy a FastDomain rendkívül egyszerű. Ahelyett, hogy 30 éven felüli különféle lehetőségeket kínálna a webhely házigazdájának, a FastDomainnek csak egy lehetősége van. Most a felszínen egy lehetőség nem tűnik elégnek, hogy bárkit kielégítse. Végül is a fogadási igények annyira változatosak, hogy valószínűleg szinte lehetetlen olyan megoldást találni, amelyet mindenki számára egységes osztályba lehet sorolni. Pontosan ez az előfeltétele teszi a FastDomain-ot olyan vonzónak, hogy több embert is megcélozzon.

Stabil tárhely az alapvető webhelyek számára

Noha úgy tűnik, hogy speciális és korlátozott közönségük van, egy-egy mantra egy teljesen új szintre állítja őket. Ha az, amit keres, megfelel az általuk kínált lehetőségeknek, akkor talán találtad magadnak egy égboltot. Sokkal több szolgáltatást kínálnak az egyik hostolási tervben, mint amellyel bármely webmester remélheti, hogy használni fogja, tehát ne lepődj meg, ha beleérsz a közönségbe.

Tisztességes műszaki támogatás

A FastDomain teljes előfeltétele az, hogy az embereket a lehető leggyorsabban felkeljék és elmenjenek. Ezért kínálnak csak egy megosztott tárhely-tervet. Ilyen előfeltevés esetén várható, hogy közönségük nem technikailag gondolkodó embercsoport. Ez azt jelenti, hogy az embereknek, akiket műszaki támogatás céljából béreznek, technikailag kellően gondolkodónak kell lenniük a hiányosságok kitöltéséhez. Ügyfélszolgálati óráik egész évben nyitva tartanak. Ugyanazt a szolgáltatást kínálják élő csevegés és telefoncsatornák révén. A támogatási kínálat kibővítése érdekében a FastDomain egy kiváló e-mail támogatási jegyrendszernek is otthont ad.

Az ár értéke elképesztő

Korábban említettem, hogy a FastDomain valószínűleg mindenki számára egységes esernyő alatt keresi az ügyfeleket. Úgy tűnik, hogy ez kiemeli a speciális közönséget, és nem képes kiszolgálni olyan technikailag gondolkodó embereket, akiknek különleges szükségleteik vannak. Lehet, hogy felteszi a kérdését, mennyire igaz, hogy fontolóra veszi, hogy mit kap az adott tárhely-terv. A FastDomain 67 fantasztikus funkciót és okot vázolt fel, amelyek kiemelik őket. Úgy tűnik, hogy mindent támogathatnak a nap alatt, majd néhányat.

A FastDomain Hosting hátrányai

Ez az a rész, ahol megvilágíthatunk néhány olyan területet, amelyről úgy éreztük, hogy a FastDomain Hosting hiányzik.

Lehet, hogy túl egyszerűek

Annak ellenére, hogy nagyon sok olyan funkciót kínál, amelyeket a gyors tárhely kínálhat, pusztán egy mindenki számára megfelelő típusú tárhelyi terv jelenthet több embert. Természetesen nem hagynak túl sokat a képzeletre. Mit lehet mondani, ez. A FastDomain nem kínál VPS-tárhely-terveket, felhő-tárhely-terveket vagy dedikált tárhely-terveket.

Ez a szolgáltatás vagy a szolgáltatás hiánya sok embert elfordíthat. Több embernek szüksége van VPS-re és dedikált tárhely-tervekre. Egyszerűen az a tény, hogy a FastDomain nem kínál sem VPS-t, sem dedikált tárhely-terveket, ugyanazokat az embereket vonzza másutt a tárhelyi igényeikhez.

Nincs hely frissítésre

A tárhely-tervek hiánya azt is jelenti, hogy nincs lehetőség a frissítésre. Ezt már egyszer megemlítettem, de újra meg kell említeni. A FastDomain Hosting nem kínál VPS-terveket. A FastDomain Hosting nem nyújt dedikált tárhely-terveket. Végül, a FastDomain Hosting nem nyújt felhő-tárhely-terveket.

Ha csak egy egyszerű webhelyet szeretne futtatni, akkor a FastDomain lehet tökéletes az Ön számára. Ha azonban e-kereskedelmi webhely futtatását tervezi, akkor valószínűleg jobban szolgálja Önt másutt, mivel a FastDomain nem kínál olyan programokat, amelyek lehetővé teszik az Ön vagy vállalkozása méretének növelését vagy növekedését.

Túl sokat áldoztak

A FastDomain sok minden. Nagyon sok funkcióval bírnak. Sok tulajdonságot kínálnak a közel szennyeződés olcsón. Úgy tűnik azonban, hogy sok mindent fel kellett áldozniuk e szint elérése érdekében. Sokan panaszkodnak az üzemidő szintjére. Többen panaszkodnak az általuk nyújtott ügyfélszolgálat mértékére. Számos webhely végül nem javasolja a FastDomain használatát.

Alsó sor

Ha csak egy alapvető webhelyet akar futtatni, akkor a FastDomain a jegy. Megfizethetőek, szolgáltatásokban gazdagok, és mindaddig, amíg alapvető webhelyén nincs semmiféle e-kereskedelemre vonatkozó követelmény, aranyos vagy. Azonban itt az emberek felmerülnek a FastDomain problémáival. Az emberek a tárhely-szolgáltatókat különféle kritériumok alapján választják – ezek közül sok e-kereskedelem jellemzője. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák a bevásárlókocsikat, a szkriptek készítését, az SSL tanúsítványokat és még sok másat. Mindezen felül, ha nem tudja méretezni a webhelyét, akkor tudja – közvetlenül a szervezéstől kezdve -, hogy a jövőben egy host-szolgáltatótól a másikhoz költözhet, ahogy növekszik.

A kérdés, amit meg kell kérdeznie magától, a következő: tartozik-e a speciális közönségükbe? Nem szándékozik soha növekedni? Ha igen, akkor jobb, ha máshol keres.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map