A Host24 véleménye – 2020. május – Hosting árképzése és tervei

Mennyire jó a Hosting24 tárhely?

Ha költségvetése van, ez valószínűleg az egyik legjobb tárhely-szolgáltató, amelyet kérhet. A Hosting24 inkább az alacsonyabb ár biztosítására összpontosít, mint a minőségi termék.


Hosting24 vélemények 2.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Korlátlan sávszélesség és lemezterület a megosztott tárhely-tervekhez
 2. Kiváló árképzési modell
 3. Ingyenes domain regisztráció
 4. Sok 12 választható terv
 5. Kiváló Uptime

Hátrányok

 1. Korlátozott támogatási lehetőségek
 2. Csak egy operációs rendszert kínál
 3. Hiányoznak szakmai tervezői szolgáltatásaik

Support2Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency3.5

A hivatalos Hosting24 tárhely-áttekintés

A Hosting24 egy webtárhely-szolgáltató, amelyet 2007-ben alapítottak. Azok az alapelvek versenyeznek, hogy ha alacsony áraik vannak, akkor több ügyfelet fognak szerezni. Egy pontig ez igaz. Azonban megkapja azt, amit fizet, ha erre a szolgáltatóra vonatkozik.

A Hosting24 tárhelyének legjobb tulajdonságai

Ha költségvetése van, ez valószínűleg az egyik legjobb tárhely-szolgáltató, amelyet kérhet. Bár megkapja azt, amit fizet, bizonyos területeken többet ér, mint amit fizet – például korlátlan sávszélességet és lemezterületet.

Korlátlan sávszélesség és lemezterület a megosztott tárhely-tervekhez

Mindig jó látni, hogy egy webtárhely-szolgáltató korlátlan sávszélességet és lemezterületet kínál. Bár ez meglehetősen általános, nem szokásos. Más webtárhely-szolgáltatók a felhasznált sávszélesség és lemezterület alapján számítanak fel díjat. Legalább soha nem lesznek olyan felhasználók, akik panaszkodnak, hogy túllépte a havi sávszélességet. Amikor felmegy a VPS tárhelyre, akkor a sávszélességet és a lemezterületet egyaránt korlátozzák. Nagyvonalú összegeket kínálnak.

Kiváló árképzési modell

A 3,99 USD-tól kezdődő megosztott tárhely esetén biztosan megkapja a pénzét. A korlátlan sávszélességet és a lemezterületet mint szolgáltatást kezdve, mindig örömmel látjuk, hogy nem átugorják a többi funkciót csak azért, mert kevesebbet fizetnek. Ez magában foglalja a heti biztonsági mentéseket, a 99,9% -os rendelkezésre állás garanciát és a több mint 50 sablont, amelyek közül választhat webhelyének felépítésekor..

Ingyenes domain regisztráció

A tervek minden egyes része ingyenes domain név regisztrációval és ingyenes megújítással jár, amíg Ön az ügyfél marad. Ez egy prémium szolgáltatás, amelyet sok webtárhely-szolgáltató nem kínál.

Sok 12 választható terv

A Hosting24 mint 12 tárolási terv közül választhat, közülük nyolc a VPS tárhelyi terve. Nem mindegyikhez tartozik korlátlan lemezterület vagy sávszélesség. Valójában az összes VPS-tárhely-tervük korlátozott. Tekintettel azonban arra, hogy ezek a korlátok hatalmasak, kétséges, hogy problémákkal szembesül. Valójában a nyolc különféle VPS-tárhely-terv közötti különbség a lemezterület és a sávszélesség nagysága. Az 1. számú tervtől kezdve 10 GB sávszélességet és 1 TB lemezterületet kap. Minden további tervvel további 10 gigabájt sávszélességet kapsz egy további terabyte lemezterületen – egészen 80 GB sávszélességig és 8 TB lemezterületig. Ez sok ember számára elég.

Kiváló Uptime

Nem csak 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, hanem teljesítést is nyújtanak. Sok felhasználó jelentette, hogy saját maga figyelte meg ezt a mutatót, és kiderítette, hogy az igaz.

Jó fogadási feltételek

Annak ellenére, hogy meglehetősen szabványos, jó látni, hogy a fogadási feltételek havonta vannak érvényben. Nem próbálják megtenni a szerződést, és nem is próbálják megfizetni egy teljes év előtti fizetését. Lehet, hogy nem gyakori olyan webtárhely-szolgáltatót találni, aki ezt nem teszi meg, de ott vannak.

A Hosting24 hosting hátrányai

A Hosting24 inkább az alacsonyabb ár biztosítására összpontosít, mint a minőségi termék. Itt van, amit találtunk.

Korlátozott támogatási lehetőségek

A Hosting24 rendelkezik élő csevegőrendszerrel, amelyet jó látni, de az e-mail és jegykezelő rendszeren kívül nincs sok másuk. Nem kínálnak telefonos támogatást, de az a vicces, hogy faxon keresztül nyújtanak támogatást. Nem tudom elképzelni, hogy a fax-támogatási rendszer megbotlik a használatból.

Csak egy operációs rendszer közül lehet választani

A Hosting24 csak egy operációs rendszert kínál. Kínálnak Linuxot, és nem csak minden ízesített Linuxot – kínálnak CentOS-t. Bár nem szörnyű választás, szeretném, ha láttam volna a választást a Windows és a Linux között. Sajnos a Host24 ezt nem kínálja.

Hiányoznak szakmai tervezői szolgáltatásaik

A Host24 által nyújtott professzionális tervezési szolgáltatások hiányoznak. Adnak egy sablont, amelyet kitölthet. Ha elkészült, elküldi a kitöltött sablont egy profi webdesignernek. Azt csinálják, hogy elkészítik a sablonját, megtervezik webhelyét, és továbbadják. Nem kérdezik tőled, hogy jól van-e a tervvel, vagy hogyan érzi magát rajta. Egyszerűen névleges értéken veszik fel a sablonját, körülbelül két órás munkát adnak webhelyének, majd élőben továbbítják. Aligha hívnám „profi” -nak.

Alsó sor

A 24 tárhely megbízható webszolgáltatást kínál. Más területeken azonban ezek hiányoznak. A felajánlási rendszer kiválasztásának képességének szabványosnak kell lennie. A korlátlan lemezterületnek és a sávszélességnek standardnak kell lennie. Mindenekelőtt telefonos támogatást kell nyújtaniuk. Hiányaik ellenére, ha vadonatúj webhelyet indít, és felhasználhatja a Hosting24 által kínált költségvetés-barát lehetőségeket, akkor mindenképpen érdemes megvizsgálni.  

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map