A HostMonster értékelései: 2020. május – Hostolási árak és tervek

Contents

Mi a HostMonster tárhely??

A HostMonster egy 1996-ban alapított amerikai web hosting cég, amely a Endurance International Group égisze alatt működik.


Mennyire jó a HostMonster tárhely?

Mint sok más EIG tulajdonában álló hosting cég, a HostMonster nem lép lépést az ipari sebesség, üzemidő és ügyfélszolgálat szabványaival. Noha a biztonsági csomagjaik és az egyszerű, konzervatív márkák már soknak vonzóak lehetnek, a szolgáltatás legtöbb területén teljesítményük folyamatosan alulteljesítő.

Lásd a hivatalos oldalt HostMonster vélemények 2.3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (4 szavazatok) Előnyök

 1. Ingyenes domain akár egy évig
 2. Korlátlan domain, aldomain és sávszélesség
 3. Szilárd biztonsági szolgáltatások

Hátrányok

 1. Nincs havi árazás
 2. Átlag alatt a sebességben és az Uptime-ben
 3. Rossz ügyfélszolgálati hírnév
 4. Nincs ingyenes hát
 5. Sok eladás

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

A hivatalos HostMonster Hosting áttekintés.

Annak ellenére, hogy iparági veteránok, a HostMonster sajnos egy újabb eset áll fenn a szolgáltatás visszautasításáról és az innováció elmulasztásáról az EIG általi felvásárlás után. Hasonlóan az iPage és a FatCow testvérvállalatokhoz, a HostMonster komolyan elmarad a minőségi tárhely szolgáltató társaság összes legfontosabb markeréről. Nevezetesen: Sebesség, rendelkezésre állás és ügyfélszolgálat. Adjon hozzá egy zavaró árstruktúrát, az eladásokat és a tájékozott értékesítési távolság hiányát, és azt kell mondanunk, hogy nem javasoljuk a HostMonster alkalmazást..

A HostMonster Hosting legjobb tulajdonságai

Noha javasoljuk a HostMonster továbbadását, érdemes megemlíteni azok tulajdonságait, amelyek miatt elsősorban megfontolhatta őket. Először is, márkájuk egyszerű és konzervatív, ami vonzó lehet azok számára, akiket kissé elárasztanak a gyorsabb technológiai cégek és a nagyon technikai nyelv. Ezenkívül a korlátlan sávszélesség és a domainek is örömteli! De ami a legfontosabb: nagyon átfogó biztonsági csomagot kínálnak, amelyre még benyomást tettünk. Itt van a gombóc

Ingyenes webhelykészítő

Noha a WordPress általában a hosting cégek szabványa, és vannak olyan erőforrások, amelyek segítenek még a legkevésbé hozzáértő felhasználók számára is, hogy egy sablont elkészítsenek és futtassanak, egyesek számára megnyugtató, ha van egy, amit látsz, amit kapsz, weboldal készítője. A HostMonster a Weebly-t használja, amely szuper intuitív és az iparágban jól megfontolt. Ne feledje, hogy ha egy vállalat nagy hangsúlyt fektet egy ingyenes weboldal-készítő felajánlására, akkor a céldemográfiai célok általában nem a techie tömeg. Nem kell webdesignernek lennie a WordPress sablon letöltéséhez, ami még könnyebb is lehet, mint a Weebly webhelyen történő áthúzása. Ez nem rossz dolog, de mégis nagy mennyiségű tudást ad az ügyfelek többségének ismereteiről, amikor feliratkozik szolgáltatásra.

Ingyenes domain akár egy évig.

A vendéglátó cégek jó hányada kínálja ezt az üzletet, így a HostMonster semmiképpen sem túlzott. Ez azonban egy nagyon kedves!

Korlátlan sávszélesség, domainek, aldomainek, e-mailek és tárolás

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen, igaz? Ez határozottan jó üzlet, ha sok kicsi, egyszerű webhelyet tervez hostolni. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy amikor a tárhelyszolgáltató társaságok „korlátlanul” mondják az alapvető megosztott tárhely-terveket, ez nem azt jelenti, hogy végtelen adatokat tölthet fel végtelen webhelyekre. Leggyakrabban, és a HostMonster esetében is minden adatra korlátozást szabnak, csak nem hirdetik. Ezenkívül az Ön webhelye csak olyan gyorsan tölthet be adatokat, amennyire képes kommunikálni a szerverrel. A hardver minősége a végén az, ami valóban meghatározza, hogy “korlátlan”-e a tárhelyterve. Ha érdekli a valóban korlátlan tárhely, javasoljuk, hogy nézd meg a DreamHost szolgáltatást.

Átfogó biztonságot tartalmaz

Az a terület, ahol a HostMonster megelőzi a versenyt, a legalapvetőbb tervükön kínált biztonsági szint. A megosztott tárhelybe beletartoznak az SSL tanúsítványok, a gyors linkek védelme, az SSH hozzáférés, a Spam Assassin és még sok más. Ezek a szolgáltatások a webtárhely legfontosabb sebezhetőségének kiküszöbölésére szolgálnak, és megalapozzák a webhely védelmének szilárd alapját.

A HostMonster Hosting hátrányai.

Ha a HostMonster a fentebb említett okok valamelyike ​​miatt fellebbezést nyújtott be Önnek, javasoljuk, hogy olvassa át azokat a kérdéseket, amelyekkel velük szembesültünk. Noha nincs tökéletes hosting cég, és a döntésének mindig feltétlenül az Ön egyedi igényein kell alapulnia, vannak olyan redflagok, amelyeknek bármelyik cégnél ügyfeleknek kell lenniük. Sajnos a HostMonster sok területen nem felel meg az alapvető szabványainknak.

Pricy belépési szint opciók & Nincs havi árazás

A HostMonster belépő szintű árazása megközelítőleg az iparági szintű, de ez csak a kezdeti regisztrációra vonatkozik. Készüljön fel arra, hogy az árfolyamokat megszorozza, ha úgy dönt, hogy velük marad, miután az eredeti belépő szintű árazás lejár. Ezenkívül nem kínálnak semmiféle havi árat. Ahhoz, hogy megkapja a hirdetett havi árat, 3 éven át fizetnie kell az előzetes tárhelyről. Ez egy hatalmas elkötelezettség egy olyan szolgáltatás iránt, amelyre még nem volt lehetősége kipróbálni. És a szokásos 30 napos pénz-visszatérítési garancia nem elég hosszú ahhoz, hogy eldöntse, vajon jól van-e ilyen hosszú szerződéssel.

Az átlagsebesség és az Uptime alatt

A sebesség és az üzemidő valószínűleg a host mutató cég jó két mutatója. Végül is az a feladatuk, hogy a webhelyet üzemeltesse. Ha nem tudják folyamatosan fenntartani és futtatni, vagy olyan sebességgel dolgozni, mint amire a felhasználók számítanak, akkor pontosan miért fizet nekik? Sajnos a HostMonster egyszerűen nem tud szállítani ezen a területen. Noha nem a legrosszabb eredmények állnak rendelkezésre, amiket eddig láthattunk, mindkét területen következetesen elmaradnak az ipari szabványoktól. Ahol a webtárhely-szolgáltatók átlagos átlaga 99,94% -os rendelkezésre álláson és 700 ms az oldal betöltési idején, a HostMonster mindkét markernél elmarad a 99,91% -os rendelkezésre álláson és körülbelül 880 ms az oldal betöltésekor. Ha ezek a tényezők valóban fontosak számodra (melyeknek azoknak kellene lenniük), akkor nézzen meg az A2 Hostingban, a gyorsaság és az üzemidő területén az iparág vezető szereplőjében. Egy másik cég, amely komolyan veszi ezeket a dolgokat, a JaguarPC, aki tízszeres visszatérítést jelent Önnek az Ön webhelyén tapasztalható leállások minden órájáért..

Zavaró magyarázat & upsells

A HostMonster webhely rossz munkát végez azzal, hogy pontosan megmagyarázza, hogy mi szerepel a megosztott tárhelycsomagokban, ez egy másik bizonyítéka annak a ténynek, hogy sok műszaki ismeret nélkül célozzák meg az ügyfeleket. Ez egy igazán zavaró kijelentkezéshez vezet, amelyben külön fizethet azokért a szolgáltatásokért, amelyekről úgy gondolta, hogy azok szerepelnek. A kezdeti szolgáltatások oldalon arra vezethet, hogy úgy gondolja, hogy ingyenes webhelyről készít biztonsági másolatot (ez az iparban nagyon tipikus), de a bejelentkezéskor rájössz, hogy ez további 3 dollárba kerül havonta..

Mélységes ügyfélszolgálat

Miközben elvárható, hogy a HostMonster ügyfélszolgálat ésszerű időn belül válaszoljon kérdéseire (kb. 10 perc az azonnali csevegésen keresztül történő csatlakozásra, és a válaszok között még 2-3 perc), ne várja meg a legértőbb segítséget. A szokásos hibaelhárítási tippeket gyakran kínálják még akkor is, ha kérdése sokkal pontosabb. Ezenkívül a gyors Google-keresés sok csalódott ügyfélszolgálati történetet hoz fel. Ez általában az EIG tulajdonában lévő vállalatok körében jellemző minta, ami azt feltételezi, hogy a felvásárlás utáni prioritások általában nem tartalmazzák az ügyfélszolgálatba történő beruházást..

Alsó sor

Nem javasoljuk a HostMonster alkalmazását, hacsak azért, mert árai átlag felett vannak, de az átlagnál alacsonyabbak. Az egyetlen megváltási szolgáltatásuk az alapszintű megosztott tárhely részeként az átfogó biztonság. Sok esetben ugyanakkor ha egy kicsit extra havi fizetése havonta egy prémium biztonsági tervért egy weboldalhoz egy másik webtárhely-szolgáltatóval, ugyanabba kerülne, és jobb felhasználói élményt eredményezne..

További szolgáltatások megtekintése

HostMonster kérdések és válaszok

Amit kell tudni előfizetés előtt

A HostMonster kedvelt lehetőség sok olyan ember számára, aki olcsó webtárhelyet keres. Több vállalati csoportosulás részeként – először fogadó társaságok triójában, majd egy nagyobb társaság részeként – ez volt a kevésbé ismert lehetőségek egyike. Megválaszoltuk az emberek által a HostMonsterrel kapcsolatos legnépszerűbb kérdéseket, így Ön a legjobb döntést hozhatja, amikor host szolgáltatót keres..

Mikor indult a HostMonster?

A HostMonster 1996-ban indult, székhelye Provo, Utah. A HostMonster, a Bluehost és a FastDomain ugyanabban a családban voltak, Matt Heaton vezérigazgató vezetésével, aki rendszeresen tájékoztatta az ügyfeleket saját személyes blogjában a vállalatok és szolgáltatásaik fejleményeiről..

A vállalatokat az EIG, az erőmű házigazdája-konglomerátum vásárolta meg. Jelenleg több mint 40 különféle hosting cég működik égisze alatt. Mint sokan, az Endurance International Group tulajdonjoga megváltoztatta a HostMonster felfogását az iparban.

2011-ben a Heaton blogbejegyzést írt, amelyben szintén nyilvánosan lemondott vezérigazgatói posztjáról, átadva az irányítást Dan Handy-nek, aki a 2011 és 2015 közötti posztot töltötte be. James Grierson a HostMonster jelenlegi vezérigazgatója, nagy tapasztalattal hozva az asztalra, mint a SimpleScripts társalapítója és építője, amely a nyílt forráskódú termékek első online alkalmazásboltja.

Mi állítja a HostMonster hírnevet??

A HostMonster webhelye szerint a vállalat 20 évvel ezelőtt kezdte el a megbízhatóságot. Szakterületük a minőségi ügyfélszolgálat és az ügyfelek igényeinek megfelelő, prémium csomagok biztosítása alacsony áron.

Terveiket egy egyszerű csomagon alapították, amelyet további előnyök és szolgáltatások fejlesztése érdekében frissíthetnek. A cég biztonságos biztonsági mentéseket, megbízható sebességeket és rendelkezésre állást kínál. Azonnal biztosítják a virtuális magánszerverek használatát, dedikált tárhelyet, több biztonsági alkalmazást és opciót, valamint ingyenes domainneveket az új terveikkel.

Webhelyük az alábbi előnyökkel jár az ügyfelek számára:

 • Legmagasabb szintű ügyfélszolgálat
 • A rendelkezésre álló vezető szolgáltatáskészlet
 • Minőségi felszerelés
 • Biztonsági mentések
 • A maximális garantált üzemidő
 • Nagyon funkcionális eszközök az adminisztrációhoz
 • Szilárd és becsületes üzleti gyakorlatok
Az üzemidőről beszélve, hogy mekkora a HostMonster üzemideje?

A társaság szerint a maximális garantált rendelkezésre állást kínálják, de a rendelkezésükre álló állításukban nincs semmi az üzemidőről, vagy arról, hogy a webhely nem felel meg az általuk megadott rendelkezésre állási százaléknak..

Nos, ez rendben lenne, ha nagyszerű véleményeket kapnák a rendelkezésre állásról. Az ipari szabvány 99,94 százalékos rendelkezésre állási idő, ami azt jelenti, hogy a hónap 99,94 százaléka számára az Ön weboldala élő, működőképes. Egyes webgazdagépek garantálják az üzemidő 99,9 százalékát. Ezen a szinten az állásleállás havonta körülbelül 43 perc. Sok ezzel a garanciával rendelkező webhelyről való figyelemreméltó 99,99 százalék érkezik be – ez minden hónapban kevesebb, mint 4,3 perc leállást jelent. A HostMonster azonban nem az egyik. Egyéves átlaguk 99,91 százalékot tesz ki, és csak kissé, több mint fél év alatt haladták meg az ipart.

Mások azonban kissé nagyobb konzisztenciát tapasztaltak, de egy hónapos tesztelési időszak alatt.

Mit jelent a HostMonster, amikor azt mondják, hogy “korlátlan”?

Feltételeik és irányelveik szerint a HostMonster nem határoz meg önkényes korlátozást azon erőforrások számára, amelyeket az ügyfelek használhatnak. Ez azt jelenti, hogy amennyire csak képesek, az összes tárhelyet, MySQL fájlt, fájlátvitelt, domain tárolást és sávszélességet adnak a webhely sikeres bekapcsolásához. A webhelyén ez azt jelenti, hogy amíg betartja a szabályokat, nem fog látni negatív következményeket vagy a webhely lassabb sebességét. Fontos azonban figyelni arra, hogy felhasználják erőforrásaikat, különösen a gyors növekedés időszakában, mivel a rendszer egészére nézve negatív reakciók léphetnek fel..

Van azonban néhány megfigyelt küszöbérték; több mint 200 000 fájl, több mint 1000 adatbázistábla és több mint 2 GB MySQL vagy PostgreSQL egy adatbázisban negatív és lassabb szerver teljesítményt okozhat, és felkérést kaphat ezeknek a számoknak a csökkentésére.

A HostMonster rendszeres biztonsági mentéseket kínál?

Miközben biztonságos biztonsági mentésükről beszélnek, a HostMonster feltételei kimondják, hogy alkalmanként biztonsági másolatot készítenek, de nem kötelesek erre. Azt is kijelenti, hogy nem vállalnak felelősséget a fájlok károsodásáért vagy elvesztéséért, és hogy nem is próbálnak biztonsági másolatot készíteni olyan számlákról, amelyek meghaladják az 50 000 fájlt vagy 30 GB tárhelyet.

Hogyan működik a HostMonster ügyfélszolgálata??

A társaság elősegíti a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot, de ez is egy olyan terület, ahol az értékelések igen változatosak. Az ügyfelek egy százaléka ragaszkodik a vállalat szolgáltatási és válaszidejéhez. Kiváló beszélgetéseket folytattak hasznos szolgáltató képviselőkkel, akik valóban törődnek általános tapasztalataikkal. Sokkal nagyobb kontingenseknek vannak kevésbé csillagos dolgok a cég szolgáltatásaival kapcsolatban.

Az ügyfelek arról számolnak be, hogy webhelyüket előzetes értesítés nélkül bezárták, hogy a webhelyek félig működtek, és hogy a vállalat nem tudja támogatni azokat az alkalmazásokat, amelyeket maguk is magukba foglalnak a host csomagokban..

Számlák vannak mind a Facebookon, mind a Twitter-en, bár mindkettő kissé elavult. A Facebook utolsó hozzászólása 2014-ben volt, és az utolsó tweet volt az egyetlen 2016-ban, szeptemberben.

Nem kínálnak biztonsági másolatot, de mi a helyzet a webhelyed biztonságával és védelmével?

Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy ennyi A WordPress 41 százaléka hackel a fogadó társasággal fennálló helyzetek miatt merülnek fel. A HostMonster lépéseket tett erre a helyzetre azáltal, hogy különféle biztonsági funkciókat, alkalmazásokat és beépülő modulokat biztosít az ügyfelek számára.

SSH hozzáférést, SSL támogatást, Hotlink védelmet és Spam Assassin szolgáltatást kínálnak. SiteLock tanúsítást kínálnak az online üzleti tranzakciókhoz. Ezen kívül a dedikált tervek RAID 1 tükrözött tárolást kínálnak, amely extra védelmet biztosít az Ön adatai és a fiókadatok számára..

Amikor a HostMonster a rendelkezésre álló vezető szolgáltatáskészletről beszél, mit jelentenek ezek??

A csomagok árán a HostMonster hihetetlenül hosszú listát kínál az ügyfelek előnyeiről és funkcióiról. Ide tartozik a WordPress gyors telepítése, bár néhány ügyfél problémákat talált a WordPress néhány plugin telepítésében. A HostMonster megkönnyíti a Mojo Marketplace kapcsolatot, így választhat más tartalomkezelő rendszerek közül is, mint például a Drupal vagy a Joomla.

 • A Weebly Sitebuilder korlátozott, ingyenes verziójával elérheti webhelyének működését.
 • A CloudFlare integrálódik terveikbe. A fordított proxy nagyobb védelmet nyújt a DDOS és a brute force támadások ellen, valamint egy tűzfalat. Az alkalmazás kiterjedt gyorsítótárazási funkcióval is rendelkezik, hogy jobb webhely-betöltési sebességet biztosítson webhelyének.
 • A HostMonster rengeteg e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik az Ön webhelyének működtetéséhez, ideértve az Agora, a Cube Cart és a Zen Cart bevásárlókosárot, az ingyenes generált tanúsítványokat és a jelszóval védett könyvtárakat..

Ezen felül tartalmazzák a standard funkciókat, mint például az FTP feltöltése, e-mail, streaming és valódi video és audio támogatás, valamint a szkriptek széles listája. A tervek tartalmazzák a Google AdWords és a Bing hirdetési jóváírásait is.

Amikor a HostMonster a minőségi felszerelésről beszél, mit jelentenek ezek??

A megosztott fiókokat kettős quad processzor teljesítményű szerverek tárolják, UPS tápellátással és dízel generátorokkal a tartalék tápellátáshoz. Linux operációs rendszert kínálnak, testreszabott Apache webszerverrel. 24 órás hálózati megfigyelést és több 10 GB-os Ethernet kapcsolatot is kínálnak.

A cég adatközpontja Provoban, Utahban található, és a MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails és Python legújabb verzióit kínálják. Ez a legújabb SONET rendszerhez van kötve, amely lézeres jeleket használ az optikai vezetékek továbbítására.

Melyek a rendkívül funkcionális eszközök az adminisztrációhoz?

A HostMonster a cPanelt futtatja a vezérlőpult számára. A bőr kissé másképp néz ki, de az a tény, hogy ezt biztosítják az adminisztrátorok számára, nagyszerű lehetőség, mert bárki, aki át akarja váltani a gazdagépet, ezt könnyen megteheti. A cPanel a vezérlőpanelek ipari szabványa. Mivel ez ilyen gyakori, a legtöbb tárhelyszolgáltató ingyenesen átadja a webhely-átadást a panelt futtató webhelyek számára.

Lehetővé teszik a leendő ügyfeleknek, hogy ellenőrizzék a cPanel fejlesztéseit, hogy megismerjék, mit gondolnak helyesen webhelyükön.

Mi lenne, ha nem szeretem a HostMonster-et?

A legtöbb hosting cég 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, és a HostMonster nem különbözik egymástól. Vannak olyanok, amelyek sokkal hosszabb garanciákat kínálnak, kezdve 45 és 97 nap között, tehát míg a HostMonster nem a legjobb, minden bizonnyal a csomag közepén található. Feltételeik felsorolnak egy csomó vissza nem térítendő díjat, ám ezek gyakran összefüggenek a harmadik fél által készített alkalmazásokért és kiegészítőkkel fizetett szolgáltatásokkal. Mindaddig, amíg az első három napon belül lemond, minden pénzt visszatérít, kivéve a vissza nem térítendő díjakat és a név nélküli domain név regisztrációt, melynek neve 15,99 USD..

Bármikor, három nap után visszatéríti a díjait, kivéve a visszatérítetlen díjakat, a domain név nevére vonatkoztatott 15,99 USD költséget, valamint a Postini vagy egy dedikált IP-címért fizetett díjakat. 30 nap elteltével a vissza nem térítendő és a telepítési díjak szintén ki vannak zárva a törlésekből.

A törlési kérelmeket telefonon vagy online csevegésen keresztül kell megtenni.

Mit tartalmaz a HostMonster a megosztott, szabványos tervükben??

Mindhárom megosztott terv magában foglalja a nem mért sávszélességet, a normál teljesítményt és az egyik tartalmazza a tartományt.

 • Alapvető tárhely (4,95 USD / hó, általában 9,49 USD / hónap): Az ügyfelek egy webhelyet, 50 GB webhelyet és öt e-mail fiókot kapnak. Minden egyes fiók 100 MB-ot kap. Kap egy beépített domaint, öt parkolt domaint és 25 al domaint.
 • Plusz tárhely (havonta 6,95 USD, általában 12,49 USD / hónap): 10 eb webhelyet kap, 150 GB hellyel. Minden fiók tartalmaz egy tartalmazott domaint, 20 parkolt domaint és 50 aldomaint. A fiókok 100 e-mail fiókot kapnak, fiókonként 500 MB. Ezek a tervek 150 USD-t tartalmaznak marketingszolgáltatásokban, 24 USD-t az extrákban és egy SpamExperts-fiókot..
 • Prime (6,95 USD / hónap; általában 14,99 USD / hónap): Ez a megosztott terv valóban korlátlan, korlátozások nélkül a webhelyekre, parkolt domainekre, aldomainek, e-mail fiókokra és az e-mail tárolására. Nincs mérlegelt webhely-terület és sávszélesség. A fiók egy tartalmazott domaint tartalmaz. A Prime 200 dollárt tartalmaz marketing ajánlatokban, évente 80 dollárt extrákban, egy SpamExpert-et, egy domain adatvédelmet és a SiteBackup Pro.

Fontos megjegyezni, hogy az alacsony árak csak az első ciklusra vonatkoznak, és hogy az árak drasztikusan emelkedhetnek a megújuláskor, amint egyes ügyfelek szerint.

Hogyan működik a HostMonster VPS tárolása??

Az azonnali kiszolgálás mellett a VPS-tárolás kezelt szolgáltatásokat és garantált erőforrásokat is tartalmaz. Mindegyikhez ingyenes domain név tartozik, a CentOS 6.5 (64 bites).

 • Normál (14,99 USD / hónap, általában 29,99 USD / hónap): Kétmagos, 2 GB RAM-ot, 30 GB-ot, 1 TB / hónap, és egy IP-t kap..
 • Továbbfejlesztett (29,99 USD / hónap, általában 59,99 USD / hónap): Kétmagos, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / hónap és két IP.
 • Prémium (44,99 USD / hónap, általában 89,99 USD / hónap): A terv hárommagos, 6 GB RAM, 120 GB és 3 TB / hónap, két IP-vel.
 • Végső (59,99 USD / hónap, általában 119,99 USD / hónap): A végső terv egy négymagos terv, 8 GB RAM-mal, 240 GB-val és 4 TB / hónap-val. Ez magában foglal két IP-t is.

Teljes root hozzáférése van, lehetősége van egynél több fiók kezelésére a cPanel gazdagépről, valamint a Cloud technológia, például az OpenStack és a KVM.

Mi lenne a dedikált tárhely a HostMonster segítségével?

A dedikált tervek bármikor pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy bármikor hozzáadhasson SAN tárhelyet. Exkluzív támogatási vonalakat kínálnak dedikált szerver ügyfelek számára, root hozzáférést és fokozott gyorsítótárazást. Mindegyikük tartalmaz egy ingyenes domain nevet és a CentOS 6.4 (64 bites)

 • Normál (149,99 USD / hónap): kétmagos 2,3 GHz-es Intel Xeon processzor 3 MB gyorsítótárral, 4 GB RAM-mal és 500 GB-val (RAID 1). Jelenleg 5 TB / hónap és három IP van.
 • Továbbfejlesztett (199,99 USD / hónap): négymagos 2,5 GHz-es Intel Xeon processzor 8 MB gyorsítótárral, 8 GB RAM-mal, 1000 GB (RAID 1) és 10 TB / hónap, négy IP-vel.
 • Prémium (249,99 USD / hónap): négymagos 3,3 GHz-es Intel Xeon processzor, 8 MB gyorsítótár, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 TB / hónap és öt IP.
Fizethetek havonta?

A HostMonster egyike azon host-társaságoknak, amelyek nem kínálnak havi fizetési lehetőségeket, és a lehető legalacsonyabb árakat kínálják, ha hosszú szerződésekre jelentkezik. A választási lehetőségek között szerepel 12, 24 és 36 hónapos tervek.

Bővebben a HostMonster.com oldalon

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map