A Hostwinds beszámolói – 2020. május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó a Hostwinds tárhely?


Lásd a Honlap hivatalos Hostwinds véleményét 2.4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (9 szavazatok) Előnyök

 1. Kiváló árakat kínál
 2. Nagyszerű tulajdonságokat kínál
 3. Ajánljon hostolási lehetőségeket minden szinten
 4. 60 napos pénz-visszafizetési garancia
 5. USA alapú tárhely & Támogatás

Hátrányok

 1. A kezelt WordPress tárhely hiánya
 2. Korlátozott számú dedikált szerver tervek
 3. A szolgáltatási feltételek nem voltak túl világosak

Support2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Hivatalos Hostwinds tárhely-áttekintés

A Hostwinds egy amerikai székhelyű hosting cég, amely úgy tűnik, hogy magasabb szintű, mint a többi. Néhány rossz almán kívül, amelyek néhány rossz panaszt tesznek a Hostwinds tárhelyével kapcsolatban, sok jó dolog van nekik, ami erős szereplővé teszi őket az iparban..

A Hostwinds tárhely legjobb tulajdonságai

Elsőként beszéljünk a Hostwinds legjobb tulajdonságairól. Ezek voltak a legjobb dolgok, amelyeket élvezetesnek találtam a Hostwinds kapcsán.

Kiváló árak

Kiváló árakkal rendelkezik a Hostwinds. 2016-tól kezdve a legolcsóbb tárhely-tervezet havonta 3,50 dollárra kezdődik. Innentől felfelé kínál üzleti otthont és viszonteladót. Van néhány egyedi fogadási tervük. Hetente 7,50 dolláros költségvetésű VPS-vel rendelkeznek, és külön Minecraft-ra – mint a videojátékokra is – van egy hosting lehetőségük, hogy a játékosok megismerkedjenek a barátaival és játszhassanak.

Sok nagyszerű szolgáltatás

A hardverjellemzők közel sem olyan magas színvonalúak, mint amire gondolnánk, ám ezek alacsonyabb áron készülnek. Funkcióik közül az alábbiakat várhatja el:

 • azonnali beállítási lehetőségek
 • szabad migráció
 • korlátlan FTP számlák
 • korlátlan e-mail fiók
 • korlátlan aldomainek
 • korlátlan MySQL fiókok
 • korlátlan sávszélesség és lemezterület

Párosítsd mindezt azzal a lehetőséggel, hogy a hardvert gyorsan és egyszerűen frissítsd, és szilárd játékosod van a web hosting szolgáltatók területén..

Hostolási lehetőségek minden szinten

A felszínről úgy tűnik, hogy a Hostwinds széles választéka kínál hostolási lehetőségeket – és igen, de nem olyan sok, mint szeretnénk látni. Közös tárhelyet, VPS-tárhelyet, dedikált szerveropciókat és még felhőkiszolgáló-opciókat is kínálnak. Ezek többsége eltérő szintű – még költségvetési VPS opcióval is rendelkezik. Az egyetlen dolog, ami valóban egyedülálló, a Minecraft szerver.

60 napos pénz-visszafizetési garancia

Míg a legtöbb tárhely-szolgáltató elfoglalja a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, a Hostwinds 60 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal. Ez kétszerese annak, amit az ipari szabvány kínál. Nem biztos abban, hogy a pénz-visszafizetési garanciát arányosnak tartják-e, vagy sem, szolgáltatási feltételeik nem olyan világosak, mint szeretnék. Ez azt jelenti, hogy jó esélyt kap arra, hogy valóban megtapasztalja szolgáltatását magadnak, vagy egy teljes két hónapon keresztül, hogy eldöntse, ez megfelelő-e neked.

USA alapú tárhely

Míg sok vállalat – még a host-iparon kívül is – elfoglalja üzleti tevékenységeinek tengerentúli kiszervezését, a Hostwinds továbbra is teljes egészében az Egyesült Államokban működik. Nem csak szervereiket tárolják az Egyesült Államok talaján, hanem az Egyesült Államokban is támogatják őket. Ez jó hír az Egyesült Államokban élők számára, akik amerikai alapú otthont keresnek.

USA-alapú támogatás

A Hostwindsnek nyújtott összes támogatás az Egyesült Államokban található. Gyors és hatékony, 24 órás, egész évben elérhető kiszolgálással rendelkeznek. Bár telefonon megszerezheti őket, támogatási jegyet is benyújthat. Szolgáltatási feltételeik szerint egy órán belül válaszolnak az összes e-mail támogatási jegyre. Tapasztalataink szerint 15 percen belül válaszolnak az e-mail jegyekre.

A Hostwinds hosting hátrányai

Nem minden, ami csillog, arany, és ez magában foglal minket a hosting iparban. Itt vannak a Hostwinds hosting hátrányai.

A kezelt WordPress tárhely hiánya

Azt gondolná, hogy mindazonáltal, amit a Hostwinds kínál, akkor irányított WordPress tárhelyet kínál. Az interneten különböző statisztikák vannak arról, hogy az Internet mekkora része használja a WordPress-t, de ez jelentős darab. Jól szolgálná a Hostwinds-et, ha ezt felajánlja.

Korlátozott számú dedikált szerver tervek

A Hostwinds különféle típusú hostolási terveket kínál – megosztott, VPS, dedikált és Minecraft. Ezek közül néhánynak kedvezményes opciói vannak. Ezeknek a terveknek a vonatkozásában azonban nem kínálnak nagyon sok lehetőséget. A dedikált szervertervüknek csak egy lehetősége van. VPS-tervük két – rendes, és kedvezményes. Ha egy típusú tervet kínálnak, akkor megengedhetik maguknak, hogy különféle szintű terveket biztosítsanak – amit a Hostwinds nem tesz.

A szolgáltatási feltételek nem voltak túl világosak

Megvizsgáltam a szolgáltatási feltételeket, és nem tetszett az, amit láttam. Számos rejtett díjat vezetnek be néhány ember számára, amelyeket nem egyértelműen fogalmaznak meg, például a szerver újraindítása és az operációs rendszer újratöltése. Számos esetben használnak nyílt végű nyelvet, ami értelmezésre bízza a dolgokat. Ez törvényesen lehetővé teszi számukra, hogy tegyék meg azt, amit akarnak, függetlenül a Szolgáltatási feltételek előírásaitól.

Alsó sor

A Hostwinds sokat keres nekik. Úgy tűnik, hogy méretezhetők, korlátlan lemezterülettel és sávszélességgel, korlátlan e-maillel, FTP-fiókkal és még sok másnal rendelkeznek. Az interneten nem lebeg nagyon sok panasz arról, hogy miként folytatják üzletüket. Vannak olyanok, de úgy tűnik, hogy kevés és messze vannak a kettő között. Úgy tűnik, hogy nem kielégítő az ügyfélszolgálatuk, ami ugyanaz a tapasztalat volt, mint velük. Összességében úgy tűnt, hogy a Hostwinds szilárd játékos, mint host szolgáltató.

További szolgáltatások megtekintése

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények

Bővebben a Hostwinds.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map