A JaguarPC véleménye – 2020. május – Hosting árképzés és tervek

Contents

Mi a JaguarPC tárhely??

A JaguarPC egy magántulajdonban lévő, Colorado-alapú hosting cég, amelyet 1998-ban alapítottak. Különböző megosztott, felhő és VPS tárhely-terveket kínálnak különböző üzleti igények kielégítésére. A JaguarPC szerverei vannak Colorado Springsben, Atlantában, Chicagóban, Dallasban, New Yorkban és az Egyesült Királyságban. A 2000-es évek közepe-késő közepén a JaguarPC számos kisebb tárhely-szolgáltatót vásárolt, mint például a Hostzoom, a Wowvps és a Devpond..


Mennyire jó a JaguarPC tárhely?

A JaguarPC kezdetektől fogva következetes és lenyűgöző növekedést mutatott évről évre. Rendszeresen befektetve hálózatába és hardverébe, majdnem megközelítik a 100% -os rendelkezésre állási garanciát. De noha a megosztott tárhely-tervek nagyrészt versenyképes áron vannak, egyes felhasználóknak azt tapasztalhatják, hogy más cégek több szolgáltatást kínálnak a dollár értékére.

Lásd a JaguarPC hivatalos webhelyének véleményét 3.1 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Támogatás a Windows és a Linux tárhelyhez
 2. 100% Uptime garancia
 3. Kiterjedt támogatási források
 4. Befogadó csomagok

Hátrányok

 1. Szigorú lemondási politika
 2. Nem a legversenyképesebb érték

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

A JaguarPC hivatalos tárhely-áttekintése

Ha fontos egy kisebb, magánvállalatnál történő vendéglátás, akkor a JaguarPC a legjobb piacvezetők közé tartozik. Közel két évtizedes tárhely-tapasztalattal nem kezdők. Sőt, szolgáltatási szintű megállapodásauk 10-szoros kompenzációt tartalmaz az Ön webhelyén tapasztalt leállások minden órájáért. De ha összehasonlítani szeretne olyan szolgáltatásokat, mint a lemezterület, az e-mail tárolás és a dollárért dollárért domének, a JaguarPC elmarad a többi gazdagéptől..

A JaguarPC tárhely legjobb tulajdonságai

A JaguarPC sok megyében egyenesen ül a haranggörbén, ám ezeknek több érdeme van, amelyek említésre érdemesek, valamint vannak olyan helyek, ahol valóban ragyognak..

Támogatás a Windows és a Linux számára

Hacsak nem hevesen hűséges az egyik operációs rendszerhez a másikkal szemben, ez valószínűleg kis különbséget jelent neked. De az a tény, hogy a JaguarPC mindkét lehetőséget kínálja, azt mutatja, hogy a technológia hozzáértő és a berendezésekbe történő beruházás.

100% Uptime garancia

A JaguarPC azt kínálja, ami csak a legjobb rendelkezésre állási garancia lehet az egész webtárhely-iparban. Az Ön webhelyén tapasztalt leállások minden órája után a JaguarPC visszatéríti az óra költségének tízszeresét. És az ilyen drága kockázattal járó JaguarPC nagyszerű munkát végez annak biztosításáért, hogy ne kelljen gyakran fizetniük ezeket a visszatérítéseket. A JaguarPC az elmúlt évek átlagos üzemideje 99,98% volt, és az iparág egyik legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltatójához tartozik, mint például a Dreamhost, az A2 Hosting és a SiteGround..

Hat adatközpont, öt az Egyesült Államokban.

A JaguarPC-nek több adatközpontja van: öt az Egyesült Államokban és egy az Egyesült Királyságban. Ez lehetőséget ad a vállalkozások számára, hogy webhelyüket a régiójuk szerverein tárolják, ami potenciálisan előnyös azoknak a vállalkozásoknak, amelyek elsősorban a helyi ügyfeleket szolgálják ki. Ez azt is demonstrálja, hogy a JaguarPC hálózati infrastruktúrája kiterjedt – olyasvalami, amely általában jó az oldalbetöltési sebesség szempontjából.

Élő csevegés + Telefonos támogatás + Átfogó felhasználói súgófórumok

A JaguarPC jelentős erőforrásokat fordított ügyfélszolgálatának kiépítésére. Az ügyfeleknek nem csak a 24 órás hozzáférésük van az élő csevegéshez, a telefonos támogatáshoz és az e-mail jegyvásárláshoz, hanem aktív felhasználói fórumok és önsegítő útmutatók is elérhetők. Ez azt jelenti, hogy a leggyakoribb problémák, amelyekkel ügyfeleik szembesülnek, egyértelműen indexelve vannak és kereshetők, így megtakaríthatják Önt attól, hogy még az ügyfélszolgálat elérésének nehézségeitől is meg kell felelnie. Ezenkívül az ügyfelek többsége arról számol be, hogy elégedett az általuk nyújtott támogatás szintjével és problémáik megoldásának gyorsaságával.

Nagyszerű ingyenes és kevés eladás

Még az alapvető JaguarPC tervek tartalmazzák a napi ingyenes biztonsági mentéseket, az SSL használatát, az átvitelt, a webhelykészítőt, a spamszűrőt, a jelszóvédőt és a DNS-kezelést. Ez egy nagyon kiterjedt lista, és tiszta és szellős ellenőrzési folyamatot tesz lehetővé, amely nem akadályozza meg az eladásokat.

A JaguarPC tárhely hátrányai

Száma szerint nem a Buck legnagyobb hulláma

Noha a JaguarPC kiváló szolgáltatást és kényszerítő rendelkezésre állási garanciát kínál, a csomag nem különösebben versenyképes, ha szolgáltatásaikat dollár-dolláronként, funkciónként megbontják. A fogadó óriások, mint például a HostGator és a GoDaddy, ugyanazokat a specifikációkat kínálják, valamint további ingyenes szolgáltatásokat kínálnak olcsóbban. Más kisebb szereplőkhöz képest az olyan kiemelkedők, mint a SiteGround és az A2 Hosting, felülmúlják őket az ügyfélszolgálaton vagy a sebességi osztályon. Ha igazán foglalkozik azzal, hogy pénzt meghosszabbítson, amennyire csak megy az egyes szolgáltatáskészletekkel kapcsolatban, akkor a JaguarPC csak kevés lehet.

Szigorú lemondási politika

Noha ez érthető, a JaguarPC nem a legszimpatikusabb lemondási politikát kínálja. A szokásos 30 napos pénz-visszafizetési garancia lejártát követően vegye figyelembe, hogy nem fog sok pénzt visszafizetni visszavonására. Nem térítik meg Önnek olyan extra szolgáltatási díjakat, mint például a domain név regisztrációja, csak a tárhelyi díjak visszatérítését. A visszavonási dátum előtt semmilyen összeget nem fizetnek vissza – ami azt jelenti, hogy nem fogják arányosítani a visszatérítést. A lemondási űrlapot a rendszergazda fiókjának cPanel oldalán és műszerfalán találja meg.

Alsó sor

A JaguarPC kínálja azt, amely valószínűleg a legjobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtja a tárhely iparban a rendelkezésre állás számára. Ezenkívül megbízhatóak, barátságosak, mérsékelt árúak, és egyértelmű utat kínálnak a tárhely-terv növeléséhez. Ez mind kiváló ok arra, hogy webhelyét a JaguarPC-vel üzemeltessék. A JaguarPC azonban könnyen elhomályosul, ha néhány nagy szereplővel közösen értékelik. Nehéz annyira elmosódni az üzemidő-visszatérítésekről, mint a villámgyors sebességek vagy hihetetlen ügyfélszolgálat. És ha a szolgáltatásuk dollárértékéről van szó, akkor a vállalati házigazdák minden alkalommal nyernek. A JaguarPC azonban egy szilárd és megbízható házigazda, amelyet boldogan ajánlunk – ha csomagjai mindent megtalálnak, amire szüksége van, olyan áron, amelyet szívesen fizet, akkor van érzésünk, hogy elégedett lesznek szolgáltatásaikkal..

További szolgáltatások megtekintése

JaguarPC kérdések és válaszok

1. Mikor kezdte meg a társaság??

Greg Landis egy olyan társaság létrehozását akarták létrehozni, amely internetes szolgáltatót és webtárhely-szolgáltatásokat kínál, amelyek egy okból: kivételes szolgáltatást és támogatást nyújtottak. 1998-ban megszületett a Jaguar PC, amely gyorsan egyszemélyes művelettől vezető szolgáltatóvá nőtte ki magát, több mint 300 000 domain üzemeltetésekor. 2010-ben a társaságot Houstonból a Colorado Springsbe költöztették, ahol a cég székhelye található.

2. Mi a helyzet az adatközpontokkal??

A JaguarPC négy különféle adatközpontot kínál, amelyek mindegyike a legmagasabb szintű minőséget és technológiát kínálja. A három amerikai székhelyű adatközpont, Atlantában, Denverben és Houstonban, vállalati ketreceket, Row1-2 JPC-t, ügyes kábelezést, valamint extra pdu-kat és kapcsolókat kínál a régi ketrecből. A létesítményeket 24 órás video megfigyelés és fegyveres biztonság biztosítja, és csak olyan biztonsági ellenőrzéssel lehet belépni, amely közelségi kártyákat és biometrikus kézi szkennereket foglal magában Atlantában és biometrikus kézi hozzáférést Houstonban. A létesítmények jól karbantartottak, fejlett hűtő- és energiaforrásokkal, és több mint 100 szállítóhoz férnek hozzá.

 Az Egyesült Királyság adatközpontjában a JaguarPC funkcionális és megbízható elhelyezési adatközpontot kínál, amely helyet biztosít egyetlen szervernek és teljes szekrényeknek is. A Tier 3 adatközpont 99,982 százalékos rendelkezésre állást biztosít 24 órás aktív biztonsággal és helyszíni alállomással.

3. Hogyan működik a Jaguar PC ügyfélszolgálat?

A JaguarPC számosféle módon kínál ügyfeleit a társaság eléréséhez, kezdve a Facebook és a Twitter aktív közösségi médiafiókjain, ahol kapcsolatba lépnek az ügyfelekkel, és információt osztanak meg az ügyfelek esetleges esetleges helyzeteiről. Van egy olyan bloguk, amely olyan mutatókat kínál, amelyeket Önnek tudnia kell a webtárhely-társaság kiválasztásakor, valamint a társasággal és annak néhány programjával és szolgáltatásaival kapcsolatos részleteket. A közösségi fórumon az ügyfelek megbeszélhetnek másokkal és információkat szerezhetnek helyzetükről, és egy élő hálózati állapotoldal beszél minden leállási problémáról. A tudásbázis cikkeket tartalmaz az ügyfelek által leggyakrabban felmerülő problémákról.

A technikai támogatás 24 órán keresztül elérhető, telefonos támogatással mind az Egyesült Államokban, mind Kanadában, valamint a nemzetközi ügyfelek számára, valamint élő chattel és jegyjegyrendszerrel..

Noha büszkék lehetnek a kiváló támogatásra, bár sok ügyfél úgy találta, hogy nem kapja meg elég jól a válaszidőt, amelyre a JaguarPC-től remélik, néhány ügyfél megjegyezte, hogy 15-25 óra telt el, mire a jegyeik megkapják a választ. . Amikor vállalkozása arra támaszkodik, hogy webhelye működőképes és működőképes, akkor az ilyen álláslehetőségek károsak lehetnek az alsó sorra.

Egyes ügyfelek kiemelkedő ügyfélszolgálatról számoltak be, hogy a webhelyet perc alatt állítják fel és működtetik, míg mások megjegyezték, hogy webhelyük órákig állt le, válasz nélkül.

4. Milyen közös terveket kínál a Jaguar PC??

A JaguarPC különféle tárhely-terveket kínál. A cPanel megosztott tárhelyegység egy kattintással telepíthető különféle alkalmazásokhoz, például a WordPress, a Joomla, a Drupal, a Ruby on Rails, a Python PHP5 és a Coppermine. Három különböző közös tervük van, mindegyik felügyelt szolgáltatással.

 • Privát tárhely (3,97 USD / hó egy 36 hónapos szerződés esetén): 35 GB SSD terület, 100 GB sávszélesség, összesen 25 MySQL adatbázis, e-mail és FTP fiók együttesen.
 • Webtárhely (6,97 USD / hó egy 36 hónapos szerződésre): 75 GB SSD lemezterület, 1000 GB sávszélesség és adatátvitel, valamint 100 összesített MySQL adatbázis, e-mail és FTP fiók. Ez a terv 100 parkolt domaint, napi biztonsági másolatot, biztonságos SSL hozzáférést, RV Sitebuilder és Softaculous szolgáltatásokat tartalmaz. Ön is megkapja a CloudFlare, az SSL tanúsítvány, a LiteSpeed ​​és a Spam Expert szolgáltatást. A beállítás ingyenes ezzel a fiókkal.
 • Üzleti tárhely (24,94 USD / hó egy 36 hónapos szerződésre): 125 GB SSD tárhely, 5000 GB sávszélesség és korlátlan MySQL adatbázisok, e-mail és FTP fiókok, valamint parkolt domének. A kiszolgálók félig elkötelezettek, és tartalmazzák a LiteSpeed ​​szolgáltatást, valamint a web hosting terv összes előnyeit. Kap egy dedikált IP-címet, premuim RapidSSL-t, ingyenes beállítást és egy domain név regisztrációt.
5. Támogatja-e a JaguarPC dedikált szervereket??

A dedikált JaguarPC szerverek 99,999 százalékos rendelkezésre állást kínálnak 10-szerű szolgáltatásszintű megállapodással. Négy különböző tervet kínálnak, amelyek mindegyike ome root hozzáféréssel, 10 Mbps nem mért sávszélesség, távoli újraindítás, korlátlan kimenő forgalom. Van egy platform a webhelyek és alkalmazások fejlesztésére, és lehetősége van egyéni kernelek megvalósítására.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (127 USD / hó kezdődik): 4x mag 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB merevlemez.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (havonta 167 dollárral kezdődik): 8 MB gyorsítótár 4x maggal, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB merevlemez.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (227 USD / hónap kezdődik): 15 MB gyorsítótár 6x maggal, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD és 1×1 TB SATA merevlemez.
 • 2x Intel E5-2620v3 (267 USD / hónap kezdődik): 15 MB gyorsítótár 6x maggal, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD és 1x 1 TB Sata merevlemez.
6. A JaguarPC viszonteladót kínál??

A JaguarPC viszonteladói nagyra értékelik azokat a sok megoldást, amelyeket a cég kínál ügyfeleinek.

Négy különböző terv létezik a viszonteladók számára az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Mindkét terv számos korlátlan szolgáltatást kínál, például sávszélességet, újraértékesített fiókot, e-mail címeket, adatbázisokat és FTP-fiókokat. Minden viszonteladó a következő előnyöket élvezi:

 • A túllépés engedélyezve van
 • Egyéni névkiszolgálók
 • CloudLinux és Litespeed
 • Gyors SSL ingyen
 • Domain az élet
 • Áttelepítés akár 25 fiókra
 • Mester-, domain- és SSL-viszonteladói fiókok
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft napi biztonsági mentések

A számlaszinteken a legnagyobb különbség az, hogy például a legmagasabb szintű viszonteladói fiókok mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban 20% kedvezményt kapnak a VPS és a dedikált szerverek viszonteladásakor..

Az Egyesült Államokban az RZ1 havi 11,21 USD, ha három évre fizet előre; Az RZ2 havi 14,96 dollárba kerül egy hároméves előre fizetett tervért; Az RZ3 havi 22,46 dollár egy hároméves előre fizetett tervvel, és az RZ4 havi 29,96 dollárba kerül, ha három évre fizet előre..

7. A JaguarPC kínál VPS tárolást?

A VPS-tárhely a JaguarPC-ben négy különféle, teljesen kezelt tervvel támogatja a Windows, a CentOS, a Debian, a Suse és a Fedora ércét..

 • 1 (27 USD / hó egy 12 hónapos előre fizetett csomagnál): 30 GB lemezterület, 1,5 GB RAM, 2 mag, 10 TB sávszélesség, telepítési díj nélkül.
 • 2 (47 USD / hó egy 12 hónapos előre fizetett csomagnál): 60 GB lemezterület, 3 GB RAM, 2 mag, 15 TB, telepítési díj nélkül.
 • 3 (67 dollár / hó egy 12 hónapos előre fizetett csomagnál): 90 GB lemezterület, 4 GB RAM, 3 mag, 20 TB sávszélesség és telepítési díj nélkül.
 • 4 (97 USD / hó egy 12 hónapos előre fizetett csomagnál): 120 GB lemezterület, 6 GB RAM, 4 mag, 25 TB sávszélesség és telepítési díj nélkül.

Ezek a tervek korlátlan tartományokat, e-maileket, MySQL adatbázisokat és FTP-fiókokat, valamint a bejövő sávszélességet tartalmaznak. Ezen felül az ügyfelek CloudFlare-t, két egyéni IP-t, gyökér- és adminisztrátori hozzáférést kapnak egy távoli asztalon, napi biztonsági mentéseket és egy vezérlőpanelt – a cPanel, a WHM vagy a Plesk közül választhatnak.

8. Érdekel a felhőtárhely – találhatom-e ezt a JaguarPC-n?

A JaguarPC kilenc különféle Cloud tárhely-tervet kínál, a legkisebb 32 dollárért kezdve, havonta 2 mag, 20 GB lemezterület, 1 GB memória, 5 TH sávszélesség, 1 VE és 2 IP cím. . A Cloud 9 viszont 12 magot, 370 GB lemezterületet, 16 GB memóriát, 30 TB sávszélességet, 8 VE és 8 IP címet biztosít..

9. Hogy van az Uptime??

Az iparág legtöbb host-szolgáltatójában a rendelkezésre állás garantálva van 99,9% -ra, ami azt jelenti, hogy egy adott hónapban a webhely alig kevesebb, mint 45 perc alatt áll le. Emiatt nagyon sok olyan társaság létezik, amely ha garantálja az üzemidőt, betartja ezt a százalékot; annyira szeretnénk tudni, hogy webhelyeink soha, soha nem mennek le, ez a technológiával nem mindig valóság. A JaguarPC azonban számos különféle garanciát kínál, a webhely egy részén megjegyezve, hogy 99,999 százalékos garanciát kínál, miközben a szolgáltatási feltételek garantálják a 100 százalékos hálózati üzemidőt, ami azt jelenti, hogy az összes útválasztó, kapcsoló és kábelezés 24 órás működés, kivéve ha tervezett karbantartás történik. Szolgáltatási szintű megállapodása megjegyzi, hogy a 100 százalékos üzemidő nem tartalmazza a szerveren lévő szoftvert, hardverhibát, szolgáltatásokat vagy démonokat.

Ha a hálózat nem működik, az ügyfeleknek a leállási idő 1000 százaléka kerül jóváírásra. Ez azt jelenti, hogy ha a hálózat egy óráig nem működik, akkor tíz órás leállásért kap jóváírást. A pontos jóváírás érdekében havi fizetését el kell osztani a hónap napjainak számával és a nap 24 órájával. A jóváírás megszerzéséhez hét napon belül be kell nyújtania egy jegyet, amely tartalmazza a kérelemben feltüntetett eredeti kiadás jegyének számát.

10. A JaguarPC nyújt pénz-visszafizetési garanciát??

Ha Ön a JaguarPC-vel közös hosting ügyfél, akkor 45 napos pénz-visszatérítési garanciára jogosult. Ez nem a leghosszabb az iparban, de határozottan meghaladja a sok más cég által kínált 30 napos garanciát. A szokásos módon azonban a garancia csak a tárhely költségeit tartalmazza, és nem a telepítés, a licencek, a domain regisztráció vagy más kiegészítők költségeit. Ugyancsak nem jogosult a colocationra vagy a dedikált szerverekre sem.

11. Segíthetnek-e a webhelyem áthelyezésében?

Sok ügyfél dühöng a szolgáltatásért, amelyet webhelyeik egyik gazdagépről a JaguarPC-re történő áthelyezésével kaptak, megjegyezve, hogy a vállalat zavartalanul átalakította az átmenetet, még akkor is, ha a webhelyeket a cPanel nem irányította. Ez nagyszerű hír, mivel sok tárhelyszolgáltató csak akkor fog segíteni, ha egyik cPanel-helyet áthelyez egy másikra. Az áttelepítés nem terjed ki minden tervre, de szerepel a VPS és a Cloud tárhelyi terveiben, valamint néhány megosztott és dedikált szervertervben.

12. Jó-e a JaguarPC az oldal betöltése??

A JaguarPC nem állítja a „lángoló” gyors sebességet, mint sok más hosting cég, de az SSD-kiszolgálók és a CloudFlare integráció, valamint sok más összetevő hozzájárul ahhoz, hogy az oldal betöltése gyorsabban meggyorsuljon, és Más cégekkel ellentétben a JaguarPC nagyon megbízható és következetes fenntartja ezeket a stabil sebességeket. Mivel oly sok weboldal látogató várja el azonnal a webhelyek betöltését, annak biztosítása, hogy gyorsan töltse le az online siker kulcsait.

13. Mi határozza meg a JaguarPC-t a versenytől eltekintve??

A JaguarPC nagyszámú menedzselt terveket tartalmaz, és nem tölti fel a karját és a lábát, ellentétben más kezelt terveket kínáló vállalatokkal. Világos utat kínálnak a terv frissítéséhez a webhely növekedésével, és minden szinten folyamatosan megbízható támogatást kínálnak. A tervek sokféle funkciót tartalmaznak, és a társaságot még majdnem 20 év elteltével továbbra is ugyanaz a személy működteti és üzemelteti, aki elindította – ez a hosszú élet és szenvedély manapság ritka.

14. Milyen hátrányai vannak a JaguarPC-vel való tárolásnak??

Kevés tökéletes hosting társaság létezik – a negatív értékelések gyakran sokkal meghaladják a pozitív értékeléseket sok különböző iparágban. Ennek ellenére a JaguarPC negatív áttekintése gyakran az ügyfélszolgálat válaszidejének körüli körül forog.

Nincs sok következetességük az uptimes reklámozásában, a webhelyükön több helyen felsorolva a különböző százalékokat is.

Milyen előnyei vannak a Jaguar PC-vel való tárolásnak??

A JaguarPC-vel való tárhely megnyitja az ajtót egy olyan társaság előtt, amely garantálja az ismeretlen rendelkezésre állás százalékát, és rendkívül nagylelkű garanciával alátámasztja azt. A társaság prioritásként kezeli az ügyfelek elégedettségét, és 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt.

Azonnali beállítást, webhely-migrációs segítséget és ügyfélszolgálatot kínálnak minden szinten, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye gyorsan feláll, és folyamatosan működik..

Bővebben a JaguarPC.com oldalon

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map