A média-templomi vélemények 2020. május – érdemes időben?

Mennyire jó a Media Temple tárhely?


Lásd a hivatalos webhely-média templomok véleményét 3.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök

 1. Uptime garancia
 2. Pénzvisszafizetési garancia
 3. E-mail rugalmasság

Hátrányok

 1. Nincs Windows alapú tárhely
 2. A weboldalkészítő eszközök hiánya
 3. Válaszidő kérdés

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

A hivatalos MediaTemple Hosting áttekintés

MediaTemple tárhely 1998 óta működik. Azóta több mint 125 000 ügyfelet keresnek, és több mint 1,5 millió webhelyet üzemeltetnek, köztük néhány nagyvállalati társaságot, mint például a Starbucks és a Toyota..

Kicsit drágábbak, mint néhány ott működő web hosting cégnél, de sok ember számára megéri a pénzt. A legnépszerűbb lehetőség, amelyet az emberek általában a webtárhelyről keresnek, a megosztott tárhely lehetőség. A MediaTemple csak egy megosztott tárhely lehetőséget kínál, havonta 20 USD-ért. Ha azonban az éves tervet választja, akkor számíthat arra, hogy havonta csak 16,57 dollárt fizet.

A MediaTemple tárhely legjobb tulajdonságai

1) Uptime garancia

A MediaTemple működési garanciája meghaladja az összes elvárást. Garantálják, hogy webhelye az idő 99,9999 százaléka lesz. Ha webhelye bármilyen okból leáll, akkor kedvezményt kínálnak a havi díjára. Minden 20 perc után, amikor webhelye nem működik, 20% kedvezményt kínálnak. Alapjában ez egy olyan vállalkozás, amely felelősséget vállal a tetteiért. Megígérik, hogy ha nem tudják fenntartani az Ön weboldalát, kompenzálják Önt. A vállalatok rossz szokása, hogy hibákat követnek el, és nem bízzák azokat. Mindenki hibázik – még cégek is. Az ilyen típusú vállalati felelősségvállalás nem valami olyan, amit bárki is kínálni fog neked.

2) Támogatási lehetőségek

Bármely web hosting cég csúcspontja a támogatás. A legtöbb ember a világon nem technikai szemöldök. Valójában a legtöbb ember, aki a web hosting cégek ügyfelei, üzleti tulajdonosok. Ennek ellenére a vállalatoknak támogatniuk kell őket. Ha nem, akkor az üzleti tulajdonosok megteszik azt, amit minden üzleti gondolkodású ember megtesz – elmozdulnak valakihez, aki megfelelő támogatást nyújt számukra..

A MediaTemple egy KB (tudásbázis) adatbázissal, felhasználóbarát wikival és még az élő rendszerállapot-hírcsatornákkal is büszkélkedhet. Cégük blogját rendszeresen frissítik, és támogató csapataik amerikai székhellyel rendelkeznek – akikkel e-mailen, telefonon és jegykezelő rendszerrel léphetnek kapcsolatba azzal a ígérettel, hogy 24 órán belül válaszolnak..

3) Az e-mail rugalmassága

Az e-mail gyorsan meghaladja a csigaposta népszerűségét, és lehetővé teszi a fogyasztók számára a papírmegtakarítást és a szénlábnyom csökkentését. A média templom segítségével számos e-mail fiókot hozhat létre a webhely kommunikációjának legjobb kezelése érdekében. Minden megosztott tárhelytervhez tartozik a Google Apps for Work e-mail címe és az 1000 cím is.

4) Lemondási feltételek

A MediaTemple szokásos 30 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt a legtöbb tervükhöz. A dedikált szerverterveik azonban csak hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Az ilyen típusú garancia mindig plusz. Úgy tűnik azonban korlátozottak. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia csak a fogadási díjakra vonatkozik. Ez nem vonatkozik más szolgáltatásokra, például a domain név regisztrációs díjaira.

5) tökéletes viszonteladásra

A MediaTemple társult programot kínál. Ez nagyszerű új ügyfelek megszerzéséhez, de mi teszi a MediaTemplegreat azvé, hogy kínálnak lehetőséget a tárhely újbóli eladására. Más szavakkal, ha a felhőalapú számítástechnika üzletágába akarta menni, akkor a MediaTemple lehetőséget kínál. A dedikált szerverterveik legalacsonyabb ára havi 2000 dollár körül kezdődik. Ha azonban ennek a területnek a nagy részét újraértékesítené, akkor nyereséggel megtérítheti pénzét. A szerverterület továbbértékesítését nemcsak a MediaTemple ismeri, hanem õk is támogatják.

A MediaTemple Hosting hátrányai

1) Gyors válaszidő

Nemrégiben végeztek egy tanulmányt, amely felsorolta azokat a dolgokat, amelyek nyomorúságos ügyfélszolgálati élményt nyújthatnak – a hosszú válaszidők a lista tetején voltak. Valójában azok a vállalatok, amelyeknek szokása, hogy túl sokáig válaszoljon, gyakran veszítik el az ügyfeleket.

A MediaTemple 24 órás válaszidőt garantál a legtöbb kérdéshez. Tapasztalataink szerint kevesebb mint 12 órán belül válaszolnak. Sok ember számára ez tökéletes. A MediaTemple azonban ideális nagyobb társaságok számára. Ha tagja lennék ezeknek a nagyobb társaságoknak, és támogatásra lenne szükségem, akkor sokkal gyorsabban várnék el a támogatást. Legalább ha prémium árakat fizetök, akkor prémium támogatást várok.

2) Nincs Windows alapú tárhelybeállítás

A MediaTemple csak Linux alapú tárhely-lehetőségeket kínál. Sok ember számára ez jó hír. Úgy látják, hogy a Linux egy erősebb operációs rendszer, amelyet igényeikhez szabhatnak. Úgy tűnik azonban, hogy a MediaTemple elfelejtette, hogy a Microsoft továbbra is az operációs rendszer piaci részesedésének 90% -át birtokolja a Windows-nak. A legtöbb ember – a panaszok ellenére – továbbra is használja a Windows rendszert, és nagyszerű lenne, ha a MediaTemple Windows alapú tárhelybeállítási lehetőségeket kínálna.

3) A standard freebies nem ingyenes

Számos webtárhely-szolgáltató szabványos ingyenes játékokat kínál. Ez magában foglalja a bevásárlókosárot, a blogszoftvert és bizonyos esetekben a Google AdSense jóváírását. A MediaTemple ezek közül egyiket sem kínál ingyenesen. Több mint kompatibilis ezekkel – de várhatóan így lesznek. Sok a szokásos freebies „horog”, amely az ügyfelek felé mutat. Ha a MediaTemple elkezdené a szokásos ingyenes szolgáltatások kínálatát, előfordulhat, hogy kis növekedést mutatnak ügyfélkörükben.

4) Több webhely-készítő eszközre van szüksége

Alapvető fontosságú, hogy minden eszköz rendelkezésre álljon webhelyének testreszabásához, hogy egyedivé tegye. Egyes ügyfelek úgy érzik, hogy ezek az eszközök korlátozottak a Media Temple esetében.

Egyes korlátozott tulajdonságok irritálhatnak
Az ügyfelek azt panaszolták, hogy egyes automatikusan alkalmazott, korlátozott funkciók inkább bosszantóak, mint segítséget nyújtanak.

Alsó sor:

Nem kezdőnek. Ha egyszerű webtárhely-szolgáltatót keres egy személyes bloghoz, vannak jobb oldalak is. Ha azonban egy erőteljes dedikált szervert keres garantált üzemidővel, mert vállalkozása van, A MediaTemple hátulja van.

Lásd a hivatalos oldalt

Media Temple Q&A

Ha arra törekszik, hogy megtalálja a webhelyének tökéletes gazdagépet, akkor a kívánt szolgáltatások és előnyök megismerésével egyúttal meghúzódó feladatnak érzi magát, miközben megkapja a megengedhető árpontot. Mivel milliókat lehet választani a világ minden tájáról, úgy tűnik, hogy végtelen lehetőségek vannak. Noha nem tudjuk felülvizsgálni mindazt, úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk a tényeket a legnagyobb szereplőkről, mint például a Media Temple, egy régóta kaliforniai székhelyű és jó hírnévvel rendelkező társaság.

Mikor indult a Media Temple?

Demian Sellfors 1998-ban indította el az Intergress Technologies szolgáltatást digitális üzleti szolgáltatóként, és a következő évre a vállalat arra koncentrált, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára – ideértve a Media Temple-t is. 1999-ben a társaságok egyesültek, megtartva a Media Temple nevet. Sellfors vezérigazgatóvá vált, és megalapította a népszerű web hosting társaságot. A Los Angeles-i székhelyű vállalat gyorsan növekedett, számos különféle programot indított, amelyek tovább javították a nyújtott szolgáltatást és szolgáltatásokat.

2006-ban a Media Temple létrehozta a Grid-t, egy nyilvános felhőalapú szolgáltatást, amely egyetlen szerver helyett sok különböző fürtözött kiszolgálón kezeli a webhelyeket. 2013 augusztusában frissítették ezt a funkciót.

2013 júniusában a Media Temple elindította a CloudTech alkalmazást, amely prémium szintű, napi 24 órás szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára, frissítette virtuális magánszerver-tárhely-platformját, és elkezdte a LiveChat kínálását az ügyfelekkel történő valós idejű interakcióhoz. A vállalatot a Wall Street Journal választotta egy kormányzati webhely ellenőrzésére. A Media Temple elismerése és növekedése eredményeként 2013-ban megvásárolta a GoDaddy, az egyik legnagyobb webtárhely-szolgáltatót..

Mit jelent a Media Temple??

A Media Temple kijelenti, hogy bár az utóbbi 18 évben nagy növekedést tapasztaltak meg, „egy dolog soha nem változott: [elkötelezettségük [ügyfeleik] sikere iránt”. Azt mondják, ez a termékeik motorja.

Ennek némi hatással kell lennie, mivel manapság több mint 1,5 millió webhelyet tárolnak több mint 100 országban, és több mint 125 000 egyén és vállalkozás látja a hostját, a WordPress-t, a Cloudot és más szervereket.

A társaság a siker négy kulcsát sorolja fel webhelyén:

 • Szolgáltatás
 • Termékek
 • Érték
 • Innováció

A Media Temple büszke arra, hogy többet ad az ügyfeleknek pénzéért, megjegyezve, hogy bár még néhány dollárba kerülhetnek, az elköltött pénz megéri a gyorsabb hardvert, az okosabb szoftvereket és a magas színvonalú támogatást. Cégük innovátorokként működik az egész világon, hogy új és izgalmas termékeket és szolgáltatásokat hozzon létre, valamint partnerségeket alakítson ki, mint például a Helix, az első OpenStack-alapú privát felhőszolgáltatás létrehozása, a Dell és a MorphLabs segítségével..

A Media Temple megosztott tárhelyet kínál-e??

A Media Temple a megosztott tárhely-struktúrát a Grid 2006-os megjelenésével hozta létre. Az egyedülálló fürtözött architektúrát úgy tervezték, hogy megbízhatóbb és gyorsabb tárolási lehetőségeket biztosítson az ügyfelek számára, amelyeket az iparág más szereplői biztosítanak. Bizonyos funkciók alapjai minden tervben.

 • SSD tárolás
 • Védelem a DDoS és más behatolások ellen
 • A fájlok 30 napos biztonsági másolata és visszaállítása
 • 1000 e-mail fiók
 • Felügyelt alkalmazások, például a WordPress, a Drupal vagy a ZenCart
 • Felhasználóbarát kezelőpanel

Három külön megosztott tárhely-tervet kínálnak; Ha fizeti az éves költséget, akkor két ingyenes hónapot kap.

Személyes ($ 20 / hó): 100 webhely 100 adatbázissal, 20 GB SSD tárhellyel, 1 TB méretezhető sávszélességgel és 2000 GPU-vel, vagy Grid Performance Unit-rel, amely megmér minden Grid szolgáltatáshoz elért találatot vagy kérést..

Pro ($ 30 / hó): 500 webhely, 500 adatbázis, 100 GB SSD tárhely, 2 TB méretezhető sávszélesség, 2000 GPU, globális CDN egy webhelyen, valamint malware észlelés és eltávolítás egy webhelyen.

Ügynökség (120 dollár / hónap az első három hónapban; 150 dollár / hónap normál ár): 2500 webhely, 2500 adatbázis, 500 GB SSD tárhely, 5 TB méretezhető sávszélesség és 4000 GPU. Emellett globális CDN-t, rosszindulatú programok észlelését és eltávolítását, valamint webes alkalmazások tűzfalat kap öt oldalra, egy domain regisztrációval és egy webhely SSL tanúsítvánnyal.

Hogyan épül fel a Media Temple VPS tárolása??

A Media Temple garantálja a 99,999 százalékos munkaidőt a VPS-tárhelyükhöz, ami azt jelenti, hogy webhelye havonta kevesebb, mint egy perc alatt áll le. Ezeket az SSD-kiszolgálókon tárolják, amelyek bizonyítottan a leggyorsabbak, és rugalmasságot biztosítanak az ügyfelek számára a felügyelt vagy az ön által kezelt szerverek között..

Self-menedzselt:

Minden terv teljes SSH és root hozzáférést, azonnali kiépítést és választást kínál a következő operációs rendszerek között: ubuntu, debian, fedora és CentOS.

 • Az önkezelő VPS havonta 1 dollár 30 dollárral kezdődik, 2 GB RAM, 20 GB tárhely és 2 TB sávszélesség mellett..
 • Ugrás a 2. szintre 50 dollár havonta 4 GB RAM, 40 GB tárhely és 3 TB sávszélesség mellett.

A legfontosabb tervek szerint 20% kedvezményt kap az első három hónapra.

 • A 3. szint havi 80 dollárba kerül az első háromnál, mielőtt eléri a havi 100 dollár szokásos árat. Kapsz 8 GB RAM-ot, 80 GB tárhelyet és 5 TB sávszélességet.
 • 4. szint (200 USD / hónap az első három hónapban, és 250 USD / hónap az azt követő): 16 GB RAM, 160 GB tárhely és 6 TB sávszélesség.
 • 5. szint (400 USD / hónap az első három hónapban; 500 USD / hónap az ezt követő): 32 GB RAM, 250 GB tárhely, 7 TB sávszélesség.
 • 6. szint (800 / hónap az első három hónapban; 1000 USD / hónap azután): 64 GB RAM, 500 GB tárhely és 8 TB sávszélesség.

Teljesen kezelt VPS

Ugyanazon 99,999 százalékos rendelkezésre állási garanciával, a Plesk Onyx vagy a cPanel és a WHM 11.5 vezérlőpulttal, a napi biztonsági mentésekkel, a webhelyek áttelepítésével és beállításával, valamint a különféle különféle funkciókkal a kezelt VPS havonta 249 dollárra indul. A méretezhető árképzés lehetővé teszi 2–128 GB memória, 30 GB és 1 TB tárhely, valamint 2–10 TB közötti sávszélességet..

Kaphatom dedikált tárhelyet a Media Temple-ről?

Három különböző, egyszemélyes bérelt szerverterv számos szolgáltatást tartalmaz, lehetővé téve a korlátlan domain tárolást, 10 TB havi sávszélességet, 128 GB DDR3-ot, pufferelt RAM-ot, többmagos Intel Xeon processzorokat, 1 TB SSD tárolót, valamint akkumulátor- és flash- támogatott író gyorsítótár. A szoftver mindhárom tervre előre telepítve van, az ügyfelek igényei alapján.

 • Az önkezelés havonta 2 000 dollártól indul, parancssori kiszolgáló menedzsmenttel, teljes root hozzáféréssel és menedzselt szolgáltatások nélkül.
 • A kezelt dedikált szerverek havi 2500 dollárral kezdődnek. Kérésre root felhasználókat kap, felhasználóbarát kezelőpanelt és a következő területek kezelését: alapvető teljesítmény, napi biztonsági mentések, operációs rendszer és alkalmazásfrissítések, biztonsági és rosszindulatú programok vizsgálata és szükség esetén eltávolítása
 • A teljesen menedzselt dedikált szerverek havi 2699 dollárba kerülnek. A rendszerkezelést és a root hozzáférést a SysAdmin kezeli, és a nap 24 órájában, hétfőn kap prioritást. A Host Temple teljes mértékben kezeli az Ön hostolásának minden aspektusát.
A Cloud üzemelteti a Media Temple által kínált szolgáltatást?

Amazon MediaService partnerként a Media Temple segít Önnek a webhely mozgatásában és felépítésében, amelyet a SysAdmin és a DevOps teljes mértékben kezel. A tervek havi 499 USD-tól kezdődnek, és tartalmazzák a 24 órás, a SysAdmin által tanúsított támogatást. Egy ingyenes konzultáció segít az ismétlődő személyeknek többet megtudni a projektről, és kiválasztani a legmegfelelőbb lehetőséget Cloud-tárhelyi igényeikhez.

Speciális WordPress-tárhelyet kínálnak az Amazon Cloud-on is, egyedülálló architektúrával, amely többrétegű redundanciát tartalmaz, amely biztosítja a 100% -os rendelkezésre állást. A redundáns web-, adatbázis- és fájlkiszolgálók több adatközpont között vannak elosztva. A méretezés percek alatt megtörténik, webhelye rendkívül biztonságos, és állandóan együtt dolgozik egy emberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye mindig a kívánt módon működik-e. Két különálló WordPress-tervet kínálnak, amelyek mindegyikében öt oldal található, forgalmi alapú méretezés és különféle kiegészítő szolgáltatások. A tervek havonta 2500 dollárra indulnak.

Milyen egyéb funkciókat kínál a Media Temple ügyfeleinek?

A Media Temple számos különféle platformon, például a Magento-nál működik az e-kereskedelem érdekében, valamint több mint 20 másik kezelt alkalmazás mellett. SSL-tanúsítványokat vásárolhat e-kereskedelmi webhelyére, ha nem a megosztott tervek egyikét vásárolja meg, amely a tanúsítványt tartalmazza.

A megosztott tervek között szerepel a CloudFlare, amelyet a Grid infrastruktúra részeként építettek be. A CloudFlare sebessége és megbízhatósága, valamint a kiegészítő védelem szintje megóvja webhelye biztonságát.

Hogyan működik a Media Temple ügyfélszolgálata??

A Media Temple büszke ügyfélszolgálatára, és rendkívül gyors, tájékozott és érzékeny. Fontos emlékezni, hogy a webes csevegés és a telefonos támogatás csak értékesítési kérdésekre vonatkozik. A technikai támogatás a fiókközponton keresztüli üzenetküldésre korlátozódik, de a képviselők gyorsan szilárd válaszokkal válaszolnak. Ügyfélszolgálatot kínálnak a Twitteren és az e-mailben is..

Használhatja kérdéseik és információik adatbázisát is, és telepítheti a SideKick-et, egy WordPress-bővítményt, amely különböző lehetőségeket kínál a általános kérdések áttekintéseinek fogadására..

Pótdíj ellenében frissítheti támogatását, és minősített mérnökökkel fog együtt dolgozni.

Hol vannak a Media Temple adatközpontjai és mennyire biztonságosak??

A Media Temple két rendkívül biztonságos adatközponttal rendelkezik. Az első, amely 2007-ben fejeződött be, a VA-IDC4, amely Ashburnben található, VA. A rugalmas kialakítás nagyobb teljesítményt és hűtési kapacitást tartalmaz, és a 20 számítógépes terem mindegyike egymástól függetlenül működik.

A második, az EL-IDC3, El Segundo-ban található, Kalifornia. Megfelel a Tier IV előírásoknak, növekedési helyet kínál, és még mélyebb szintű biztonságot nyújt.

Hogy van az üzemidő?

A Media Temple garantálja, hogy rendelkezésre állnak a dedikált szerverek számára, és a pénzt ott tartják, ahol a szája van. Rendkívül stabilok, nagyon kevés állásidővel – ez jó jel a webhelyén. A grid által üzemeltetett webhelyek nem rendelkeznek ugyanazzal a garanciával, és általában több leállási idővel bírnak. Még mindig meghaladják a 99,9 százalékos átlagot, de havonta 20 dollárért jobb üzemidő várható.

Segítenek-e a szakemberek a webhelyem áthelyezésében?

Egyes webhelyek tartalmazzák a webhelyek migrációját, de azokon, amelyek nem, a CloudTech mérnökei webhelyenként 150 dollárért költöztetik az Ön webhelyét. Minden olyan webhelyet áthelyeznek, amely kompatibilis a termékeikkel, és visszatérítik a pénzt, ha nem tudják áthelyezni az Ön webhelyét.

Jó az oldalbetöltési sebessége??

A Media Temple megjegyzi, hogy a rács hatszor gyorsabbá teszi a webhelyeket; sok jelenlegi ügyfél nem feltétlenül ért egyet ezzel a sebességgel, de ne feledje, hogy webhelyeik nagyrészt gyorsabbak, mint más házigazdáknál.

Biztosítják-e valamelyik szolgáltatást??

Noha sok olyan host szolgáltató cég, amely rendkívül hosszú pénz-visszatérítési garanciákat kínál, néha elérve a 97 napot, a Media Temple 30 napot kínál, ez elég idő ahhoz, hogy meghatározhassa, a házigazda az Ön számára van-e..

Melyek a Media Temple kiválasztásának hátrányai?

Az ügyfél talált néhány hátrányt a Media Temple használatával.

 • Nem kínálnak Windows-alapú szervereket
 • Míg az összes terv drágább, mint a sok népszerűbb tárhelyi lehetőség, a VPS-re és a dedikált szerverre vonatkozó tervek ára jelentősen magasabb havi költségekkel.
 • A webhelyek felépítéséhez szükséges további eszközök nagyban előnyösek lennének a webdizájnban új ügyfelek számára. A Virb opció, amely többletköltséggel jár, éles, mobilra reagáló webhelyeket készíthet. De ismét, minden hónapban többet fizet, és nem rendelkezik a népszerű drag-and-drop témákkal, amelyek egyre népszerűbbek.
 • Számos lehetőségük ideális azok számára, akik tapasztalattal és webfejlesztési ismeretekkel rendelkeznek; az egyének vagy cégek ennek hiányában előfordulhat, hogy nehezebb a helyzetük a Media Temple használatának megtanulásakor.
Miért kellene a Media Temple-et választanom??

A Media Temple széles tárhely-listát kínál a tárhely lehetőségeiről, és számos különféle lehetőséget kínál arra, hogy a terveket szükség szerint méretezze. Egy kattintással történő telepítést biztosítanak számos webes alkalmazásban; korlátozott mennyiség van a Grid által üzemeltetett tervekben, de a dedikált tárhely ügyfeleinek nagyobb lehetősége van. Ügyfélszolgálati képviselőik tapasztalt, profi és udvarias.

A Media Temple ötlet-otthont adó vállalkozás olyan tapasztalt fejlesztők számára, akik úttörő, magas színvonalú tárolást akarnak, és nem aggódnak a költségvetés miatt. Azok számára, akik új házigazdák vagy szűk költségvetéssel rendelkeznek, a Media Temple árai korlátozónak tűnhetnek; a növekedési képesség és az egyes tervek képességei azonban a Media Temple-t jó első választássá tehetik.

További információ a MediaTemple.net oldalon

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map