A Namecheap Hosting vélemények 2020 május – Megosztott, EasyWP és VPS

A Namecheap Hosting vélemények 2020 május – Megosztott, EasyWP és VPS

A Namecheap Hosting vélemények 2020 május – Megosztott, EasyWP és VPS

Contents

Mi az a Namecheap tárhely??

Ne feledje, amikor a GoDaddy bajba került az alapítóikkal, akik elefántot lövöldöztek?


Nos, a Namecheap megszerezte az erkölcsi magas talajt és segített a megdöbbent ügyfeleknek platformjuk felé mozdulni.

Ezek akkor indulnak el, amikor domain nevet akarnak, de mi lesz a tárhelyükkel?

Ezt a társaságot 2000-ben alapította egy Richard Kirkendall nevű ember, és független tulajdonban van és működik.

Létezésének első felében a Namecheap kizárólag domain név regisztrátorokat nyújtott, de 2007 óta kibővítették a megosztott tárhely lehetőségeket is. A Namecheap irodái Los Angeles központjában vannak, és eddig több mint kétmillió ügyfelekkel büszkélkedhetnek.

Mennyire jó a Namecheap tárhely?

Ahogy a neve is sugallja, ez a webhely olcsó domainneveiről ismert.

De most már kedves jelzõk és a webtárhely iránti igényük.

Csak évente 10 dollárért.

Tizenöt éve működik, és a cég jó hírnevet szerzett domain regisztrátorként, és a web hosting szolgáltatások rendben vannak, még akkor is, ha nem annyira figyelemre méltóak, mint más webhelyek. Összességében a Namecheap szempontjából a legjobb dolog az ár, ám nagyon jó ügyfélszolgálattal rendelkeznek, és mindent biztosítanak, amire szükség van a webhely felállításához és futtatásához. Ha valami egyszerűt és egyértelműt keres, akkor a Namecheap megfelelő lehetőség lehet, feltételezve, hogy pénzt akar megtakarítani. Ha azonban valamire robusztusabbra van szüksége, vagy több webhelyet szeretne üzemeltetni, vagy bármi rendkívül összetett dolgot szeretne tenni, akkor a Namecheap rendkívül korlátozó lehet.

Lásd a hivatalos webhely namecheap hosting véleményét 3.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Költséghatékony
 2. Tisztességes ügyfélszolgálat
 3. Tapasztalt domain regisztrátor
 4. Felhasználóbarát felület
 5. Megbízható üzemidő
 6. Tisztességes üzleti szolgáltatások

Hátrányok

 1. Korlátozottan kínált szolgáltatások
 2. Az értéktervek sokkal korlátozottabbak
 3. Nem ideális nagyvállalatok számára vagy sok webhely üzemeltetéséhez
 4. A kérdések kissé rendszeresen felgyulladhatnak

ÖsszegzésA webtárhely-szolgáltatásokat illetően a Namecheap biztosan nem a legfelső szintű. Ez azonban jó megoldás lehet bárki számára, aki valami költséghatékony megoldást keres bármilyen megkönnyebbülés nélkül. Az árképzés a legjobb dolog benne, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagy értékű. Support3.5Speed3Features3Value4.5Transparency4

A hivatalos névbiztos tárhely-áttekintés

Ezt a társaságot 2000-ben alapította egy Richard Kirkendall nevű ember, és független tulajdonban van és működik. Létezésének első felében a Namecheap kizárólag domain név regisztrátorokat nyújtott, de 2007 óta kibővítették a megosztott tárhely lehetőségeket is. A Namecheap irodái Los Angeles központjában vannak, és eddig több mint kétmillió ügyfelekkel büszkélkedhetnek. A Namecheap az ICANN által akkreditált.

A Namecheap Hosting legjobb tulajdonságai

Mielőtt belemerülnénk a Namecheap Hosting számos problémájába (sajnos nagyon kevés ilyen van), kezdjük azzal, hogy megnézzük azokat a dolgokat, amelyek jól működnek. Ez a hosszú ideje üzleti vállalkozás és oly sok ügyfél (tehát mondják) azt jelenti, hogy néhány dolgot jól kell elvégezniük, tehát ki kell emelnünk azokat a pozitív aspektusokat, amelyek egy olcsó domain és weboldal megszerzésével járnak a Namecheap-től.

1. Költséghatékony

Négy terv közül választhat, amelyek közül választhat, és mindegyik nevetségesen olcsó, összehasonlítva más webhelyekkel. Ahol a Namecheap valóban ragyog, a bevezető árazásban van, amely 9,88 USD-tól kezdődik az Value csomag számára. Az árlista a következő.

 • Érték: 9,88 USD indulás, megújítás évente 38,88 USD-val
 • Szakmai: A kezdés 19,88 USD, évente 78,88 USD megújítás
 • Végső: 29,88 dollár indulással, meghosszabbítás évi 129,88 dollárral
 • Business Pro: A kezdéshez 19,88 USD, havonta 17,98 USD a megújításhoz

Mint láthatja, nagyon alacsony bevezető áron indulhat. De sokat kapsz a pénzért? Nem pontosan. De később belemegyünk ebbe.

2. Gyors és egyszerű fedélzeti felépítés

Amikor feliratkozik egy új tárhelyre, minden információt meg kell szereznie, és mindent el kell készítenie és futtatnia. Egyes webhelyek ezt szükségtelenül bonyolulttá tehetik, ami azt jelenti, hogy ha még nem ismeri az elrendezést, akkor zavaró lehet, és a szükségesnél több időt vehet igénybe. A Namecheap szerencsére rendkívül egyszerűvé teszi a fedélzeti beépítési folyamatot. Kap egy üdvözlő e-mailt, amint feliratkozik, és azonnal bejelentkezhet. Minden hatékony módon van elrendezve, vagyis egyáltalán nem fog megfordulni, és hívnia kell az ügyfélszolgálatot.

3. Támogatás

Az ügyfelek véleménye alapján némi eltérés látszik a támogatási rendszerben. Egyrészt egyes felhasználók azt állítják, hogy megkapják a kifutópályát, másrészt más emberek szerint az ügyfélszolgálat a legjobb dolog az oldalon. Korlátozott tapasztalatunk szerint el kell mondanunk, hogy összességében a nyújtott szolgáltatás kissé meghaladja az átlagot, a válaszidő viszonylag gyors.

Az egyik dolog, amit szívesebben szereznénk, ha telefonos támogatással rendelkeznek, de élő csevegést is folytathat, ami azt jelenti, hogy képesnek kell lennie arra, hogy egy órán belül megoldja a problémáját. A másik lehetőség egy jegy megnyitása, amely öt órától egész napig tarthat, az ügyfelek mennyiségétől függően.

4. Weboldal menedzsment

Mint fentebb már említettük, a Namecheap csak azok számára jó, akiknek nem kell sok funkcióval vagy funkcióval rendelkezniük az oldalukon. A legtöbb panasz, amelyet láttunk, olyan felhasználóktól származott, akik sok hozzáadott alkalmazást és programot akartak integrálni webhelyükre, ami nem ideális ehhez a gazdagéphez.

Ennek ellenére, feltételezve, hogy az egyszerűség a végjátéka, akkor a Namecheap megkönnyíti a dolgokat. Miután elindult a webhelyén, a háttér nagyon minimalista és felhasználóbarát, ami azt jelenti, hogy a menüopciókba való navigáláshoz nincs szükséged számítógépes diplomára. Néhányan azt is mondhatják, hogy túl egyszerű.

5. Biztonsági mentési lehetőségek

Amikor webhelyet kezel, akkor ügyeljen arra, hogy rendszeresen készítsen biztonsági másolatot az anyagáról. A Namecheap ennek a tehernek a nagy részét levonja a vállairól, és hetente kétszer készíti az Ön webhelyének biztonsági másolatát. Noha azt javasoljuk, hogy tegye ezt egyedül is, ez egy kedvező szolgáltatás, amelyet kínálnak, így ha elfelejti csinálni, hosszú távon nem csavarod meg.

6. A weboldal jellemzői

Noha a Namecheap által kínált kiegészítő szolgáltatások korlátozottak, összehasonlítva más webhelyekkel, nagyon jó azok, amelyek rendelkeznek.

 • Softaculous: A harmadik féltől származó szkriptek és alkalmazások telepítésétől függően ez a program rendkívül egyszerűvé teszi a dolgokat, mivel lehetővé teszi, hogy mindent egyetlen kattintással el lehessen helyezni.
 • CloudFlare: ez a harmadik féltől származó program elősegítheti webhelyének felgyorsítását és mobilitásának növelését. A Namecheap lehetővé teszi a CloudFlare integrálását a jobb teljesítmény érdekében.
 • Google Apps: bárki számára, aki szereti a Google-t, a Namecheap segítségével telepítheti a cég alkalmazásokat a webhelyére

7. Uptime

Ha ellátogat bármelyik tárhelyre, mindannyian azt állítják, hogy garantálják az üzemidő több mint 99% -os megbízhatóságát. Amennyire meg tudtuk mondani, a Namecheap nem határozza meg, mit tudnak nyújtani, ha ez a százalékarány csökken, ami azt jelenti, hogy garanciájuk csak üres ígéret lehet..

Mindemellett, az üzemidővel kapcsolatban semmilyen jelentős problémát nem látunk, ami azt jelenti, hogy úgy tűnik, hogy mindent ellenőrzés alatt tartanak. A legtöbb panasz, amelyet láttunk, olyan funkciókkal és szkriptekkel kapcsolatos, amelyek nem működnek megfelelően, de úgy tűnik, hogy senkinek nincs ilyen sok problémája az üzemidővel kapcsolatban. Természetesen néha történnek dolgok, de úgy tűnik, hogy a webhely teljesíti ígéretét.

8. Domain regisztrátor

Első és legfontosabb, hogy a Namecheap domainregisztrátorként kezdte meg tevékenységét, és mint ilyen, a webhely ezt látja rendkívül jól. Ha domain-t szeretne megvásárolni, és máshol tárolja, akkor a Namecheap ezt hihetetlenül egyszerűen megteszi. Valójában sok nagyobb webhely használja ezt a szolgáltatást, majd egy másik webhelyen megy keresztül, mert annyira költséghatékony és könnyen használható. Összességében, még ha nem is használja a Namecheap-ot webhely-tároláshoz (valószínűleg nem fogja használni), ez fantasztikus lehetőség lehet a domainek megvásárlásához.

A Namecheap Hosting hátrányai

Most, amikor a Namecheap pozitív oldalát vizsgáltuk meg, el kellene fordítanunk az érmét, és meg kellett vizsgálnunk, mi nem működik. Sajnos ebben az esetben a rossz meghaladja a jót, de ha szüksége van egy olcsó webhelyre, és nincs sok extra követelménye, akkor valószínűleg nem kell aggódnia ezen dolgok miatt..

1. Korlátozott lehetőségek

A hostolási szolgáltatások áttekintésekor a Namecheap korlátozza a rendelkezésére álló domainek és adatbázisok számát. Nyilvánvaló, hogy minél olcsóbb a csomag, annál kevesebbet kap, de ebben az esetben a korlátozások több, mint amit elvárnának. Itt van a bontás.

 • Értékcsomag: Három domain, 20 GB lemezterület, ötven adatbázis és ötven e-mail fiók.
 • Szakmai: Tíz domain, 50 GB lemezterület, 100 adatbázis és e-mail fiók
 • Végső: Ötven domain, 50 GB lemezterület, 100 adatbázis és e-mail fiók
 • Business Pro: 20 GB lemezterület és 5000 GB sávszélesség

Mint láthatja, nem kap annyit a pénzével, mint amire számíthat. Ha azonban nem lát problémát az e felső határ alatt tartás mellett, akkor a Namecheap sokkal költséghatékonyabb, mint a verseny. Ugyanakkor a funkcionalitás és a teljesítmény szintje sem lesz azonos, ezért ezt szem előtt kell tartania.

A másik dolog ezeknél a sapkáknál az, hogy nem olyan egyszerűek, mint más webhelyek. Mivel minden szempontból korlátozott vagy, ez azt jelenti, hogy a okokból több okból is frissítenie kell a csomagot. Lehet, hogy például van egy webhely és domain, de ha több mint 20 GB lemezterületre van szüksége, akkor frissítenie kell. Hasonlóképpen, ha további adatbázisokra van szüksége, akkor frissítenie kell, és így tovább. Az egyéb tárhelyszolgáltatások helyet foglalnak el, így ha frissülsz, amikor nagyobb lesz, és további funkciókat ad hozzá. A Namecheap használatával továbbra is folytathatja egyetlen webhely üzemeltetését, és frissítést kell végeznie, függetlenül attól, hogy mekkora kapsz.

2. Sebesség

A Namecheap másik fő korlátozása az oldal betöltésének sebessége. Feltételezve, hogy azt akarja, hogy az emberek megtekintsék az Ön webhelyét, meg kell győződnie arról, hogy az betöltése nem fog sokáig tartani; ellenkező esetben az ügyfelek visszalöknek, még mielőtt bármit is látnának. Ezért meg kell találnia egy olyan tárhelyszolgáltatást, amely biztosítja, hogy webhelye gyorsan megjelenjen, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak.

Ebben a tekintetben a Namecheap nem olyan nagy. Ismét, ha van egy egyszerű oldala, sok grafika vagy összetett alkalmazás nélkül, akkor valószínűleg nem kell aggódnia. De ha webhelye elkezdi extra funkciók vagy funkciók elérését, akkor valószínűleg bajba kerül. Összességében elmondható, hogy a Namecheap az oldal betöltésében közel sem olyan gyors, mint a verseny.

3. Pénz-visszafizetési garancia

Noha ez nem mindig a legjobb a társaság erősségének mutatójaként, az egyik módja annak, hogy megértsük, mennyire megbízható lesz a vállalkozás, az, hogy pénz-visszafizetési garanciát kínálnak-e vagy sem. Ez azt jelenti, hogy a cég 100% -kal áll mögötte a termék mögött, ami biztonságot és kényelmet biztosít az ügyfelek számára.

Ezt figyelembe véve a Namecheap kínál ilyen garanciát, de hatálya rendkívül korlátozott. A legtöbb olyan webhely, amely ilyen üzletet kínál, harminc napig megteszi. Itt csak két hete van arra, hogy eldöntse, megfelelő-e az Ön számára, ami nem elég idő a könyvünkben. Ezért ezt negatívnak kell felsorolnunk, mivel úgy tűnik, hogy a webhely újszülöttek vonzására számít, akik nem tudják, hogy a két hét túl rövid ahhoz, hogy értékelje a tárhely szolgáltatót. Ha a Namecheap magabiztosabb lenne szolgáltatásaiban, akkor legalább harminc napot kínálna.

4. Csak Linux

Noha ez a korlátozás nem feltétlenül elegendő a webhely elítéléséhez, érdemes megjegyezni, hogy a Namecheap csak a Linux számára nyújt szolgáltatásokat, vagyis a Windows vagy a Mac felhasználóknak nincs szerencséjük. Ami figyelemre méltó, hogy ez a webhely úgy tűnik, hogy elsődleges webhely-felhasználóknak szól, akik valószínűleg nem használják a Linuxot az oldaluk felállításához. Ennek ellenére ez az, amit a webhely kínálhat.

Alsó sor

Összességében, amikor az összes előnyt és hátrányt megvizsgáljuk, azt kell mondanunk, hogy a Namecheap csak azért jár, hogy alacsonyabb áraik vannak, mint a verseny. Ha azt szeretné, hogy ez a vállalat támaszkodjon domainjének megtartására, akkor azt erősen javasoljuk, hogy ezt tegye, mivel ez a legjobban. A hostolási szolgáltatásokkal kapcsolatban azonban a Namecheapnek túl sok problémája van ahhoz, hogy életképes megoldássá váljon.

Mindazonáltal, ha Ön az a fajta ember, akit sokkal inkább az ár foglalkoztat, mint a teljesítmény, akkor adhat lehetőséget a Namecheap-nek. Az alacsonyabb árak azonban nem jelent jobb értéket, ami azt jelenti, hogy egy kicsit több pénzért sokkal jobb szolgáltatásokat és funkcionalitást szerezhet, és nem kell foglalkoznia a fejfájással..

Röviden: a Namecheap kiváló domain regisztrátorként kezdett el, majd úgy döntött, hogy kipróbálja a kezét a webtárhelyen. Mivel azonban nem az eredeti cél volt, a webhely nem specializálódott a tárhelyszolgáltatásokban, ami azt jelenti, hogy gyenge teljesítményű.

A lényeg az, hogy itt vásárolja meg domainjét, de máshol üzemeltesse.

További szolgáltatások megtekintése

A Namecheap Hosting GYIK

Ha még mindig a kerítésen fekszik a Namecheap kapcsán, vagy gondolkodik azzal, hogy feliratkozzon velük, akkor itt van néhány gyakori kérdés, amely az embereknek felmerül a szolgáltatással kapcsolatban. Ha itt nem találja meg azt, amit keres, akkor javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a webhellyel. Képesnek lennie arra, hogy válaszoljon bármilyen kérdésére, bár nem szabad megfeledkezni arról, hogy megpróbálnak eladni neked egy csomagot, így talán jobban hangzik, mint amilyen valójában.

A Namecheap segítségével több webhelyet is üzemeltethet??

Igen, tudod, bár korlátozott számban vagy. Egy dolog, amelyet szem előtt kell tartani, az, hogy a lemezterület és az adatbázisok korlátozottak, vagyis ha még csak két webhelyet is üzemeltet, akkor lehet, hogy magasabb szintre kell frissítenie, hogy több adat tárolható legyen. Ennek ellenére a Namecheap lehetővé teszi, hogy legalább három, legfeljebb ötven helyszínt üzemeltessen.

Milyen típusú fogadás érhető el?

A Namecheap négy különféle típusú hosting szolgáltatást kínál. Megosztott, viszonteladó, VPS és dedikált szerverek.

Kínál-e a webhely ingyenes domain-eket, ha feliratkozik a tárhely-tervre?

Nem, a Namecheap nem nyújt ingyenes domaineket. Mivel regisztrátorként indult, külön kell megvásárolnia a domainjeit. Szerencsére nagyon költséghatékonyak.

Vannak rejtett díjak??

Szerencsére a Namecheap nagyon előretekintő az árairól és költségeiről, ami azt jelenti, hogy ne találjon olyan díjat, amelyet a feliratkozás előtt nem szerepelt és nem mutattak meg neked.

Rendelkezhetek-e az e-mailemet a Namecheap-on keresztül, ha nincs weboldalam?

Igen, a webhely dedikált e-mail tárolási szolgáltatásokat kínál. Lemezterületet és fájltárolót kaphat az e-mailekhez, valamint a spam elleni védelmet.

A Namecheap pénz-visszafizetési garanciát nyújt??

Igen, de csak tizennégy napig (két hét) érvényes. Ha azonban dedikált szervertervet választ, akkor nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel. Ezenkívül, ha az első két hét során további díjakat számol fel, azokat nem térítik vissza.

Különféle fizetési terveket kínál-e ez a webhely??

Igen, a Namecheap nagyon változatos abban a tekintetben, hogy hogyan lehet fizetni a szolgáltatásaiért. Választhat, ha fizet, havi, évente, kétévente vagy akár háromévente. A Business Pro terv azonban csak havi megújításra érhető el, így egy évre nem lehet előre fizetni. Összességében minél többet költenek előre, annál többet fog megtakarítani hosszú távon.

Ami a fizetést illeti, a webhely minden fontosabb hitelkártyát, valamint a PayPal-t és a BitCoin-t is elveszi.

Milyen típusú ügyfél-támogatási lehetőségeket kínál a Namecheap?

Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel elsődleges módja egy jegyrendszer vagy az élő csevegés megnyitása. Jelenleg nincs telefonos szolgáltatás. Megnézheti a webhely tudásbázisát is, hogy választ találjon a gyakori problémákra.

Hol vannak a Namecheap adatközpontjai??

Számos helyszín található Észak-Amerikában, mint például Dallas, Phoenix és Atlanta. A webhely székhelye Los Angelesben található. A Namecheapnek adatközpontok vannak az Egyesült Királyságban és Európában, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik.

Van-e a Namecheap az adatközpontok redundációja miatt??

Igen, ahogyan az összes tárhelyen, a Namecheap redundálta az energiát, a biztonsági funkciókat és a hálózatépítést.

A webhely garantálja-e az üzemidőt??

Ha megosztott vagy dedikált szervertervet kap, akkor a Namecheap 100% -os üzemidőt garantál. Ha viszonteladót vagy VPS-tervet kap, akkor ez a százalék 99,9% -ra csökken. Ha ennél kevesebb tapasztal, akkor jogosult lehet egy ciklushosszabbításra. A kvalifikációhoz azonban tíz napon belül kell jegyet benyújtania.

A Namecheap korlátlan terveket kínál??

Igen, néhány felajánlott terv korlátlan sávszélességgel és lemezterülettel rendelkezik. De díjat kell fizetnie érte.

A Namecheap rendelkezik-e saját vezérlőpanel-rendszerrel??

Nem, a webhely a cPanel-t használja, amely egy iparági szabvány rendszer webhelye kezelésére.

Biztonsági másolatot készít a webhely az adataimról?

Igen, hetente kétszer fognak biztonsági másolatot készíteni, bár a webhely szerint ez csak „helyreállítási célokat szolgál”. Ez azt jelenti, hogy önállóan kell támogatnia. További biztonsági másolatot kérhet a Namecheap-tól ingyen.

Milyen programozási nyelvet fogadunk el ezen az oldalon?

A Namecheap lehetővé teszi számos ipari szabványú program integrálását az Ön webhelyére. A legnépszerűbb nevek a MySQL, a Perl, a Ruby on Rails és a PHP.

Átvihetem a domain vagy webhelyem a Namecheap-ba?

Igen tudsz. A webhelyen egy átmeneti csapat működik, amely segít a meglévő domain nevek és webhelyek eljuttatásában a szerverükhöz. A legjobban, ha a régi gazdagépen más volt a vezérlőpanel beállítása, a Namecheap kompatibilisvé teszi a cPanel-rel. Az összes meglévő anyagot átviheti, függetlenül attól, hogy melyik tervet választja.

Ha még nem ismerem a weboldal készítését, kínál-e a Namecheap eszközöket, amelyek segítenek nekem?

Igen, sok iparági eszköz található a webhely egyszerű létrehozásában. A leggyakoribb a WordPress, a Joomla és a Drupal. Mindent beállíthat egy kattintással a Softaculous segítségével. Ezek az eszközök működnek, függetlenül attól, hogy elindít egy egyszerű blogot, vagy létrehoz egy online áruházat.

Milyen biztonsági lehetőségeket nyújt a Namecheap?

Mindeddig a webhely csak tűzfalen keresztül védi az Ön adatait. A webhelyen egy védett biztonsági csapat is működik a házban, amely figyelemmel kíséri minden kérdést.

Biztosíthatok video streaming-et a weboldalamon a Namecheapon keresztül?

Igen, de ezt egy VPS-en vagy dedikált szerver-tervön keresztül kell megtennie. Ha megosztott tárhelycsomagot használ, akkor nem továbbíthatja a videót, mert ez befolyásolja a szerver sebességét.

Bővebben a NameCheap.com oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector