A One.com áttekintése 2020 május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó a One.com tárhely?


One.com vélemények 3.2 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Lenyűgöző funkciók listája
 2. Több, mint megfizethető
 3. Kiváló Uptime
 4. Ingyenes első év az alapcsomag számára
 5. Egész éven át tartó támogatás

Hátrányok

 1. Csak megosztott tárhelyet kínál

Support3Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

A hivatalos One.com tárhely-áttekintés

A One.com Európa egyik legfontosabb tárhely-szolgáltatója. A Dániában 2002-ben alapított One.com több mint millió ügyfélre és 149 országra nőtt.

A One.com tárhelyének legjobb tulajdonságai

Nézzük a motorháztető alá, ugye? Végül is 15 év alatt semmitől több mint egymillió ügyfélen nőttek. Jól kell csinálniuk valamit.

Lenyűgöző funkciók listája

A One.com néhány olyan szolgáltatást kínál, amelyek versengnek más hosting megoldásokkal, és néhány olyan szolgáltatást is, amelyek egyediek. Kínálják az egyedi Bix megoldást minden hostcsomaggal. A Bix megoldás valós idejű szinkronizálást, zenei streaming funkciókat, fájlmegosztási funkciókat és az egyre lenyűgözőbb mobil hozzáférési szolgáltatásokat nyújt Önnek..

Egyszerűen az a tény, hogy ez minden csomaghoz tartozik, önmagában lenyűgöző. Néhány versenyképesebb szolgáltatás közül azonban a Google AdWords is megtalálható. Ha 25 dollárt költött és a Google AdWords jóváírásokat, akkor az one.com további 75 dollár értékű jóváírást fog kapni.

Több mint megfizethető

A One.com lenyűgözően megfizethető. Valójában még soha nem láttam ilyen olcsóbbat. Ez nem azt jelenti, hogy olcsó szolgáltatást is nyújtanak – ez csak azt jelenti, hogy nem számítanak fel nagyon sokat.

Kezdő csomagjuk havonta 0,25 dollárral kezdődik. Ez egy dollár egynegyede – nem elírás.

Kiváló alapvető weboldalakhoz, blogokhoz és e-mailek tárolásához. Ez a 0,25 dollár havonta 15 GB tárhelyet, egyetlen adatbázist, egy domaint és SSL képességeket eredményez – ez az e-kereskedelmi webhelyek számára alapvető fontosságú.

Még üzleti csomagjuk, amely az egyik drágább csomag, havonta 6 dollárral kezdődik. Nem gondolok senkire, aki 500 GB-nál több tárolót, nyolc CPU-magot (megosztott tárhely-fiókhoz), több adatbázist, több domaint, valamint SSL és SSH képességeket kínál ezen az áron.

Kiváló Uptime

Sok ember előtt, mielőtt egy hosting cégről döntenek, tudniuk kell az üzemidőről. Túl gyakran túl sok hosting cég bűnös abban, hogy nem biztosítja a legjobb rendelkezésre állást. Ha egy webhely nem működik – különösen egy e-kereskedelmi webhely -, akkor egy nem működő weboldal birtoklása pénzt fog fizetni az emberekre. Ha az emberek így pénzt fizetnek, akkor boldogtalan ügyfelekkel jársz – bármilyen módon vágjátok. Sokkal jobb, ha valaki külön díjat számít fel, ha a sávszélességet túllépik, mint a webhely leállítása. A One.com azonban nem fogja bezárni webhelyét, mert korlátlan sávszélességet kínálnak.

A One.com nem hirdeti a működési idejét. Kicsit ásni kellett a keresést, de azt tapasztaltam, hogy rendelkezésre állási garancia helyett az uptime statisztikáikat tették közzé. 979 napos időszak alatt 99,99 százalékot éltek meg üzemidővel.

Ingyenes első év az alapcsomag számára

Most már ismertettem, hogy a One.com valóban megfizethető. Azonban az egyetlen dolog, amelyet nem említettem, az, hogy ha az Basic csomagot választja, akkor ingyenesen megadja az Ön első évét. Így van – 0,00 USD. Ha valaha is több motivációra volt szüksége egy hosting cégnél, akkor ez az. Ezt egyetlen más hosting cég sem kínálja.

Egész éven át tartó támogatás

Ez a nemzetközi kereskedelem kritikus tulajdonsága. Míg sok tárhelyszolgáltató cég ezt a 24 órás, egész évben elérhető támogatási funkciót kínálja, sokan nem. Valójában néhányan csak a saját helyi banki munkaidőben nyújtanak támogatást. Más szavakkal, reggel 8-tól 17-ig. helyi idő – bárhol is legyenek. Ez elfogadhatatlan sok olyan ember számára, akik nemzetközi ügyfelek, akiknek támogatásra van szükségük. Ha a webhely nem működik, és segítségre van szüksége, akkor legutóbb délelőtt három órakor kell felkelnie, csak azért, mert éppen akkor vannak nyitva.

Ennek egyetlen hátránya, hogy csak web-alapú, élő csevegés. Természetesen sok ember számára ez nem probléma – az élő csevegést inkább a telefon hosszú tartózkodási ideje alatt kell részesíteni. Néhány ember számára azonban elrettentő lehet, ha nem támogatja a telefonos támogatást.

A One.com hosting hátrányai

Akár fantasztikus, mint a One.com tárhely, találtunk olyan területeket, amelyekben súlyosan hiányoznak. Valójában ezek közül sok üzlet megszakító.

Csak megosztott tárhely

A One.com csak megosztott tárhelyet kínál. Ez azt jelenti, hogy nem kaphat dedikált szerveropciókat, VPS-kiszolgáló-beállításokat vagy felhő-tárolási lehetőségeket. Ezek közül a szolgáltatások közül sok kritikus mindenki számára, aki e-kereskedelmi webhelyet épít és bővíteni kell.

Ha e-kereskedelmi webhelyet épít, és terjeszteni tervezi, akkor csak akkor érdemes máshol keresni, mert szükség esetén kénytelen lesz váltani a tárhely szolgáltatóit. Ha azonban egy kisebb blogot szeretne tartani, akkor ez valójában nem probléma.

Alsó sor

Valójában nem volt túl sok ahhoz, hogy nem tetszett a One.com tárhelyén. Még néhány dolgot sem fedeztem fel, például amilyen volt a lenyűgöző funkciók listája (22 fantasztikus funkció és számolás) – nézd meg őket itt). Ez csak az ingyenes szolgáltatás, amely minden fiókban szabványos. Összességében az One.com elnyerte a szívemet, ha nem az lett volna a tény, hogy nem osztott tárhelyen kívül más típusú tárhelyi lehetőségeket kínálnak..

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map