A WebHostingHub tárhely áttekintése 2020. május: Jó vagy rossz host?

Mennyire jó a WebHostingHub tárhely?

A WebHostingHub egy ismert web hosting cég, amely pozitív és negatív tulajdonságokkal egyaránt rendelkezik. A versenyképes ár és a szolgáltatáskészlet mellett mindenképpen érdemes megnézni. Az alsó par-jellemzők között szerepel a lassú csevegési válasz, a kissé megtévesztő marketing és egyéb kérdések.


WebHostingHub vélemények 3.3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Pénzvisszafizetési garancia
 2. Normál cPanel Softaculous Script Telepítővel
 3. Korlátlan domain a megosztott tárhelyterveiken
 4. 24/7 amerikai székhelyű telefonos támogatás

Hátrányok

 1. Élő csevegés
 2. Csak megosztott tárhely érhető el
 3. Uptime alacsonyabb, mint a versenytársak
 4. Lassú támogatási jegyválaszolási idő

Support3.5Speed3Features3.5Value3.5Transparency3

A hivatalos WebHostingHub áttekintés

A WebHostingHub nem nagyvállalatok számára készült. Szolgáltatásaikat inkább azoknak a kezdőknek irányítják, akik először indulnak, és azoknak, akik csak a kis blog fenntartásával akarnak többet megtenni..

A WebHostingHub legjobb tulajdonságai

Sokan azt állítják, hogy a WebHostingHub a piacon az egyik legjobban megjelenő webtárhely-szolgáltató, és miért.

Pénzvisszafizetési garancia

A WebHostingHub pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik, amely teljes hosszúságú, három hónapig tart. Ez azt jelenti, ha valamilyen okból elégedetlen az általuk nyújtott szolgáltatással, mivel visszatérítik a pénzt – bár nem teljes egészében. Ehelyett a visszatérítés arányosak a feliratkozás időpontjától a visszavonásig.

Normál cPanel Softaculous Script Telepítővel

A WebHostingHub a szokásos cPanel-et kínálja a Softaculous szkripttelepítővel. Ha párosítja ezt az alábbiakban látható ingyenes bábokkal, rájössz, hogy több mint 300 alkalmazás elérhető ingyenesen és egy kattintással telepíthető..

Korlátlan domain a megosztott tárhelyterveiken

A WebHostingHub lehetővé teszi, hogy korlátlan domainjei legyenek a megosztott tárhely-tervben. Ez nagyszerű, ha domainek megfordításával foglalkozik. Látja, sok webtárhely-szolgáltató fiókonként csak egy domain használatát engedélyezi. Ha még többet szeretne hozzáadni, akkor többet kellene fizetnie. A WebHostingHub esetében ez nem így van. Ez azt jelenti, hogy regisztrálhat egy domaint és parkolhat, csak arra vár, hogy valakinek szüksége van rá, és hajlandó fizetni érte, hogy kiadja.

24/7 amerikai székhelyű telefonos támogatás

Úgy tűnik, hogy a támogatás egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket akár a web hosting cégek kapnak, akár nem. Amikor az emberek feliratkoznak a webtárhelyre, támogatásra lesznek szükségük. Valójában nincs körül. Az emberek éjjel-nappal a nemzetközi ügyfelek támogatása érdekében alkalmazzák valamit, amelyről más web hosting szolgáltatók tanulhatnak.

Több, mint a standard freebies

A WebHostingHub ingyenesen 301 különféle alkalmazást kínál, amelyek az előfizetéshez tartoznak. Ezen felül kínálják a Softaculous Script Installer programot, így ezen alkalmazások bármelyikét egyetlen kattintással telepíthetik. És ha ez nem volt elegendő, akkor több mint 200 dollár hirdetési jóváírást kínálnak, hogy segítsék vállalkozását a földön.

A WebHostingHub hátrányai

A WebHostingHub által kínált összes dolggal nehéz lehet átnézni a rendetlenséget, hogy megnézze, mi a helyzet valójában.

Lehetséges, hogy megtévesztő marketing taktikák

A WebHostingHub honlapján található egy link, amely a webhely áttekintéséhez vezet, így összehasonlíthatja a WebHostingHub-ot más nagy piaci szereplőkkel. Egynél több ember állította, hogy ez a szolgáltatás teljesen elfogult a WebHostingHub javára. Hivatkoznak arra a tényre, hogy nem talál egyetlen negatív véleményt arról, hogy mi a WebHostingHub ezen az áttekintő oldalon. Ha azonban ezen az áttekintő webhelyen túl más olyan áttekintő webhelyekre nézik, amelyek elmondják a WebHostingHub tapasztalataikat, akkor körülbelül 38 százalékuk (egyetlen áttekintési oldalon) negatív.

Szörnyű élő chat-élmény

Legtöbbször azt mondanám, hogy pusztán az élő csevegés funkciójának felkínálása pozitív dolog lesz. Tapasztalataim szerint azonban a legrosszabb élő csevegésük van, amit valaha láttam. Amikor megpróbáltam őket online elérni, több mint 10 percre várakoztak. Miután sikerült őket vonalba hoznom, a másik oldalon lévő technikus zavartnak tűnt, és nem tudott lépést tartani a beszélgetéssel. A látszólag írt válaszai között a várakozási idő időnként több, mint öt perc volt.

Csak megosztott tárhely érhető el

Ha nagy tervei vannak webhelyének növekedéséről, akkor jobb, ha másutt szolgálják fel. A WebHostingHub nem kínál semmit a megosztott tárhely-terveken túl. Ez azt jelenti, hogy nem kínálnak VPS-t vagy dedikált tárhely-terveket. A megosztott tárhely-tervek, bár a kezdők számára is nagyszerűek voltak, rosszul fognak szolgálni, ha webhelyének méreteznie kell egy nagyobb közönség kezelése érdekében.

Uptime alacsonyabb, mint a versenytársak

Az Uptime kritikus jelentőségű, ha üzleti webhelyen dolgozik. Minél hosszabb ideig nem működik az ügyfél weboldala, annál valószínűbb, hogy az elveszett jövedelem miatt az ügyfél visszahúzódik. A leállási idő nem jelenti a boldog ügyfelet. Noha a rendelkezésre állásuk 99,42 százalék volt, ez a mutató meglepően alacsony, összehasonlítva a versenytársakkal.

Lassú támogatási jegyválaszolási idő

Nagyon nagyszerű, hogy a WebHostingHub 24 órás telefonos támogatási vonalakat kínál. Nem hihetetlen, hogy amikor e-mail jegyvásárlási támogatási rendszerét használja, a válaszok 24 órát vehetnek igénybe. Ha segítségre van szüksége, a 24 órás várakozás azzal egyenértékű, mintha több mint 24 óra állásidőt töltött volna el a webhelyén. Azonnali támogatás nyújtása elengedhetetlen minden web hosting cég fennmaradásához.

Alsó sor

Ha kis blogot vagy hobbi alapú webhelyet szeretne tárolni, akkor a WebHostingHub egy lehetőség. A könnyen használható felületen, a több mint 300 alkalmazáson keresztül, amelyet egy kattintással telepíthetnek, és a 24 órás telefonos támogatási vonalakon keresztül, egy versenyképes webtárhely-szolgáltatóra néz. Ha azonban vállalkozást szeretne létrehozni a web hosting használatával, a legjobb osztályú szolgáltatásokkal és támogatással, akkor jobban kiszolgálja Önt másutt.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map