Arvixe tárhely-áttekintés 2020 május: Jól működik-e az Arvixe?

Mennyire jó az Arvixe Hosting?

Az Arvixe egy ígéretes hosting cég, amely erős szolgáltatással rendelkezik. Van néhány jó dologuk, például a hostolási tervek széles választéka és rengeteg eszköz az induláshoz. Néhány hátránya a rossz üzemidő és a lassú támogatási válasz. Az egyik leginkább bosszantó dolog a rossz támogatás, ezért ne feledje ezt, amikor összehasonlítja a házigazdákat.


Arvixe vélemények 3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (4 szavazatok) Előnyök

 1. Rengeteg weboldal-készítő eszköz
 2. Korlátlan havi adatátvitel
 3. Korlátlan domain és e-mail cím
 4. Mind Linux, mind Windows alapú szerverek
 5. Széles tárhely-tervek

Hátrányok

 1. Szegény üzemidő
 2. A hosszú ügyfélszolgálat időt vesz igénybe

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Az Arvixe hivatalos tárhely-áttekintése

Egy ponton Arvixe volt a tetején. A PC Mag számára is a hegy királya volt. A papíron sok potenciál rejlik. A valós tesztelés azonban azt mondja nekünk, hogy van még tennivalónk.

Az Arvixe Hosting legjobb tulajdonságai

Az Arvixe tárhelyének a lehetőségei közül néhányat láthatunk. Valójában úgy tűnik, hogy együtt vannak a dolgok, és ezért van ez.

Képes webhely-készítő eszközök

Annak az oka az embereknek, akiknek hosting szolgáltatásra van szükségük, az az, hogy weblapot építhetnek fel. Amikor egy web hosting cég képes weboldal-készítő eszközöket kínál, úgy tűnik, mintha két kígyót ölnének meg egy kővel. Az ilyen típusú eszközök különösen hasznosak a kezdők számára, akik alig szennyezik a kezüket. Kompatibilisek a Softaculous Script Installer programmal, ami azt jelenti, hogy egyetlen kattintással közvetlenül telepíthet alkalmazásokat és plug-ineket.

Korlátlan havi adatátvitel

Sok webtárhely-szolgáltató gyakran korlátoz egy korlátozást az adatátvitelre. Vagy korlátozhatják, hogy hány e-mail címet regisztrálhasson a domainjével, hány domain van, vagy egyszerűen, hogy mennyi adatot tudja átvinni az ügyfélszámítógép – az Ön előtt álló laptop – és a szerver között. Ismertek arról is, hogy a tárhely szolgáltatói korlátozzák a webhelyek látogatói számát havonta. Az Arvixe mindent megtesz – megnyugtató nyugodást nyújt korlátlan havi adatátvitellel. Nem kell aggódnia, hogy mit továbbít, vagy mekkora a fájlok – Arvixe nem érdekli.

Korlátlan domain és e-mail cím

A korlátlan adatátvitel lehetősége ezzel nem ér véget. Az Arvixe tárhelyet nem is érdekli az, hogy hány különböző e-mail címet szeretne regisztrálni a domainjén. Ez lehetővé teszi, hogy külön-külön megadja az e-mail címet minden alkalmazottjának vagy kollégájának. Az Arvixe tárhely tökéletes azok számára, akik a domain repüléssel foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy megvásárol egy domain nevet és “parkol” azt – visszatartja, és arra vár, hogy valaki megvásárolja tőled.

Mind Linux, mind Windows alapú szerverek

Számos webtárhely-szolgáltató Linux- vagy Windows-alapú kiszolgálókat kínál, de nem mindkettőt. Mindegyiknek vannak előnyei, és mindegyikének vannak hátrányai. Noha sokan azt állítják, hogy a Linux jobb operációs rendszer, robusztusabb és nyílt forráskódú, sokkal több ember ismeri a Windows-alapú szerveket, mint a Linux-alapú szerverek. Akárhogy is, az Arvixe tárhelyén nem érdekli, hogy melyikkel inkább megy, mert mindkettőt kínálják.

Széles tárhely-tervek

Az Arvixe széles tárhely-tervekkel rendelkezik, kezdve a leggyakoribbal – a megosztott tárhely-tervvel. A megosztott tárhely-terv SSL-tanúsítvánnyal érkezik, amelyek elengedhetetlenek egy e-kereskedelmi webhely működtetéséhez. A következő lépés dedikált osztályszervereket kínál, ami azt jelenti, hogy saját dedikált szervere van vállalkozásához. A különbség a megosztott és a dedikált tárhelyi tervek között az, hogy a dedikált tárhelyi tervekkel a teljes fizikai kiszolgálót és az azt kísérő erőforrásokat a sajátja használja – ezeket nem osztják meg a különböző ügyfelek között. A megosztott és a dedikált tárhely-tervek között a VPS osztályú szerverek találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy saját virtuális magánszerverrel rendelkezzen. Mindezek a tervek nélkülözhetetlenek, és képessé teszik a vállalkozás méretarányának növekedését.

Az Arvixe Hosting hátrányai

Mint már említettem, az Arvixe tárhely fantasztikusan néz ki papíron. Vannak azonban hiányosságok, amelyeket egyszerűen elfogadhatatlanok kitölteni.

Szegény Uptime

Ezekkel a hiányosságokkal számolhatja az Arvixe tárhelyén várható rendelkezésre állási időt. Két hét alatt az Arvixe tárhely összesen 29 perc és 41 másodperc alatt volt leállítva. Úgy állítottuk be, hogy megfigyelhessük a webhelyünk pontos működésének pontos időtartamát. Ennek a rossz üzemidőnek a sértő része az volt, hogy nem egy adott kérdés miatt történt. A 29 perc és 41 másodperc szórványosan eloszlott – itt néhány másodperc, néhány másodperc alatt. Ez azt mondja nekem, hogy van valami baj a kapcsolattal, és egy nagyobb probléma a hibánk.

A hosszú ügyfélszolgálat időt vesz igénybe

Nemrégiben végeztek egy felmérést, amelyben egy nagy embercsoporttól megkérdezték, mi a véleményük szerint a rossz ügyfélszolgálat meghatározása. Az első számú tényező, amely miatt az ügyfelek elhagyták az egyik társaságot, és a másikba mentek, az emberek tartásba helyezése volt. Az emberek nem szeretik tartózkodni – különösen, ha támogatásra van szükségük. Az Arvixe hosting hosszú ügyfélszolgálati ideje egy teljesen megelőzhető probléma, amelyre figyelniük kell.

Alsó sor

Az Arvixe tárhelyének sok lehetősége van. Valójában ők voltak a legjobbak. Jelenleg, az írás megírásának idején, 2015 végén, azt javasoljuk, hogy nézzen másutt. Az Arvixe hostingnak azonban van elegendő lehetősége és kiváló webtárhely-előzménye. Ez arra készteti a figyelmemet, hogy meg tudják-e tölteni a hiányosságokat, és ismét emelkedő csillaggá válnak.

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map