Az Amazon Web Services véleménye – 2020. május – A legjobb az AWS?

Az Amazon Web Services véleménye – 2020. május – A legjobb az AWS?

Az Amazon Web Services véleménye – 2020. május – A legjobb az AWS?

Mennyire jó az Amazon Web Services tárhely?


Amazon Web Services vélemények 4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (8 szavazatok) Előnyök

 1. Automatikusan méretezhető tárhely
 2. Felajánlat-fizetési modell kínáljon alacsony költséggel
 3. Kiváló támogatási lehetőségek
 4. Ingyenes terv az új felhasználók számára
 5. Nagy terabájt fájlok

Hátrányok

 1. A standard csomagok nem érhetők el
 2. Árak Vary hely szerint
 3. Meg kell becsülnie és kiszámítania kell felhasználását
 4. Támogatás nehezebb kapcsolatba lépni

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Az Amazon Web Services hivatalos tárhely-áttekintése

Az Amazon Web Services, amelyet az „egyszerű tárolási megoldásként” Amazon S3-nak neveznek, inkább egy felhőalapú tárolási megoldás, majd egy tárhelymegoldás. Habár nincsenek tipikus csomagjai, amelyeket láthat a tárhelyszolgáltatókban, vannak más, néha jövedelmezőbb lehetőségek is.

Az Amazon Web Services legjobb tulajdonságai

Az Amazon egy nagyvállalat. Ami egyszerű online könyvesboltként kezdődött, sikeresen a következő online Wal-Mart-ra vált. Bármely kézzelfogható termék esetében, amelyet eladnak, az Amazon valószínűleg eladja. Itt vannak az Amazon Web Services legjobb tulajdonságai.

Automatikusan méretezhető tárhely

Az Amazon automatikusan méretezhető tárolót kínál. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy mekkora elfoglaltságot okoz webhelye vagy mennyi helyre van szüksége, az Amazon automatikusan beállítja a fiókját, hogy illeszkedjen. Ez azt jelenti, hogy soha nem fog „sávszélességet túllépni” hiba. Ez az Amazon egyedülálló tulajdonsága, mivel nem kell aggódnia, hogy mi történhet az adatokkal vagy a látogatókkal, ha a felhasználás növekszik.

Pay-Per-Use; Alacsony költségű

Az Amazon Web Services pay-per-model modellt kínál. Ez alacsonyabb költségű modellt biztosít, mert csak azért fizet, amit használ. Nincs átalánydíjas vagy havi modell. Az Amazon Web Services megköveteli, hogy adatait tegye bele az általuk „vödrökbe”. Felhasználóként „gigabájt” és „kérésenként” díjakat számít fel Önnek a vödörbe és onnan történő adatátvitelért.

A jó hír az, hogy az Amazon ezeket a kérelmeket több ezerrel terheli. Nem pénzérzékeny mogulok, akik a lépés minden lépésénél nikkelnek és gyűjtésnek akarnak téged.

Kiváló támogatási lehetőségek

Az Amazon megemelte a sávot, amikor az ügyfélszolgálatról van szó. Mint jól tudja, az Amazon sokkal többet értékesít, nem csak a hely tárolását. Szinte minden elképzelhető fizikai, kézzelfogható terméket eladnak a világon. Kialakítottak egy olyan ügyfélszolgálati modellt, amelyet mások megpróbálnak utánozni. Munkatársaik felhatalmazást kapnak az ügyfelek széles skálájának kezelésére, így az ügyfelek boldoggá válnak anélkül, hogy sok bürokratikus bürokráciát akadályoznának. Négy szintű szolgáltatás érhető el az Amazon Web Services segítségével. Ide tartoznak az alapvető, a fejlesztői, az üzleti és az üzleti vállalkozások. Az alapszintű támogatás az összes fiókhoz tartozik. Alapszintű, egész éven keresztül elérhető, 24 órás támogatást kap az ügyfélszolgálathoz, a fórumokhoz való hozzáféréshez, az egészségügyi ellenőrzésekhez nyújtott technikai támogatáshoz, az önsegítő erőforrás központhoz és a termékkel kapcsolatos GYIK-hez.Ez csak jobb lesz.

Ingyenes terv az új felhasználók számára

Az Amazon ingyenes tervet kínál az új felhasználók számára, a következő szolgáltatásokkal:

 • 5 GB lemezterület.
 • 20 000 GET kérés (lásd a fenti „vödör” modellt)
 • 2000 PUT kérés (lásd a fenti „vödör” modellt)
 • 15 GB kimenő adatátvitel egy évre.

A teljesen ingyenes és használható számla ritkaság a webhely-szolgáltatók körében.

Nagy terabájt fájlok

Az Amazon Web Services egy igazán szép tulajdonsága, hogy legfeljebb 5 TB méretű fájlokat továbbíthat. A legtöbb merevlemez még csak nem is közelíti meg ezt a méretet – és mindenféle adatot kezelnek. Őszintén szólva, még soha nem láttam 5TB méretű vagy annál nagyobb fájlt. Lehet, hogy ha elkészített egy képet egy 5 TB-os merevlemezről, akkor ezt a korlátot elérheti. A lényeg ez. Az Amazon Web Services szinte minden olyan fájlt kezelni fog, amelyet eldobott – még a legnagyobb, legnagyobb felbontású fényképeket és videókat is.

Az Amazon Web Services hátrányai

Milyen tisztességtelen az Amazon Web Services összehasonlítása más tárhely-szolgáltatókkal. Nem a tipikus web hosting cég.

A standard csomagok nem érhetők el

Az Amazon Web Services összehasonlítása a legtöbb többi tárhely-szolgáltatóval olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása. Amikor a webhelyet az Amazon Web Services segítségével tárolja, futtathat ügyféloldali szkripteket, de a szerveroldali szkriptek nem érhetők el. Csak statikus webhelyeket támogatnak. Ha bármilyen e-kereskedelmi webhelyet kíván működtetni, akkor az Amazon Web Services nem fog működni az Ön számára.

Árak Vary hely szerint

Az Amazon globális vállalat. Teljesen elvárható, hogy Ausztráliában eltérő árakat számítsanak fel, mint az Egyesült Államokban. Egy országon belül arra számíthatnék, hogy az árak konzisztensek maradjanak. Az Amazon használatával nem fogod mindig ezt megkapni. Például, ha az Egyesült Államok észak-virginiai régiójában él, ingyenes kimenő szolgáltatásokat kaphat az Amazon felé, de máshol nem.

Meg kell becsülnie és kiszámítania kell felhasználását

A használatonkénti fizetés modellnek hátránya van. Ha havi átalánydíjat fizet, akkor tudja, mennyit fizet, és mit fizet. Ha folyamatban van a használatonként fizető modell, akkor becsülnie kell és ki kell számítania felhasználását, hogy megfelelő költségvetést tudjon készíteni.

Alsó sor

Az Amazon Web Services az egyik legjobb vagy a legrosszabb webtárhely-szolgáltató, attól függően, hogy néz ki. Nem jó megoldás az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek működtetésére. Ha azonban statikus webhelyet szeretne létrehozni, amelyet elsősorban felhőalapú tárolásra használnak, akkor az Amazon Web Services hátul van.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector