Az IBM Softlayer véleménye – 2020. május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó az IBM Softlayer Hosting?

Az IBM Softlayer-et nagyobb üzleti méretű tárhelyként fejlesztették ki, és egyszerre több webhely tárolására képes felépíteni. Szeretjük a rendelkezésre álló csomagok három különböző szintjét, és azt, ahogyan a várt teljesítmény alapján bontják le a csomagokat.


Lásd a hivatalos oldalt IBM Softlayer vélemények 3 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (1 szavazás) Előnyök

 1. Teljes munkaidős támogatási központ
 2. 3 kiszolgálótípust kínál
 3. 100% Uptime szolgáltatás

Hátrányok

 1. A webhely árazás homályos
 2. Nincs alapcsomag ajánlat kisvállalkozások számára
 3. Rossz támogatási központ vélemények
 4. Az árak sokkal magasabbak, mint a többi tárhelyszoftver

Támogatás2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 Az IBM Softlayer tárhely-platformot 2005-ben alapították. Ez a vállalati szintű, felhőalapú tárhelyrendszer, amely szolgáltatásban gazdag és rugalmas, termékének számos különféle változatát kínálja, hogy a a vállalat sajátos igényei.

Ki használja az IBM Softlayer alkalmazást?

Az IBM Softlayer-et nagyobb üzleti méretű tárhelyként fejlesztették ki, és egyszerre több webhely tárolására képes felépíteni. Noha ez a stílusú hosting nem ideális az egyes weboldalakhoz vagy a bloggerekhez, öt vagy hat különféle webhellyel rendelkező társaságok részesülnének e hosting modellből.

Jellemzők

Az IBM Softlayer szolgáltatásainak listája gyakorlatilag végtelen. A legtöbb vélemény ugyanakkor arra a következtetésre jutott: az IBM Softlayer legjobb tulajdonsága, hogy teljes fejlesztési irányítást ad a fejlesztõknek a hálózat felett. A felhasználók automatikusan vezérelhetik az ethernet kábeleket, az áramellátó kimeneteket és a vezérlőpanelek változásait, minimális együttműködéssel a műszaki csapattal.

Az IBM Softlayer büszkélkedhet további szolgáltatásokkal, amelyek egy 100% -ban rendelkezésre álló szolgáltatási szintű megállapodás (SLA) és a szolgáltatások teljes ellenőrzése az alkalmazásprogramozási felületen (API) keresztül. Ráadásul 17 földrajzi elhelyezkedéssel és teljes munkaidős ügyfélszolgálattal mindig hívni lehet valakivel, aki készen áll a segítségre, ha bármi történik.

Melyik kiszolgálótípus megfelelő az Ön számára?

Az IBM Softlayer három különféle szerveropcióval érhető el: dedikált szerverek, CloudLayers és felügyelt szerverek. A keresett szerver típusa attól függ, hogy milyen célra van a szerver.

Dedikált kiszolgálók azok számára, akik a saját szervereiket szeretnék kezelni, különösen a közepes méretű vállalkozók számára, egész vállalkozás szintjéig. A dedikált szerver opció nagyon sokféle, az egyes processzoroktól egészen a hatalmas hex magig, szerver és szerver csatlakoztathatósággal, akár 32 GB-os DDR3 véletlen hozzáférésű memóriával (RAM) és akár az Ön által választott operációs rendszerekkel.

A CloudLayer szerver tökéletes azok számára, akik sok rugalmasságot akarnak a kiszolgálón. A CloudLayer óránkénti vagy havi árazással működik szerződés nélkül, öt perc alatt telepít, és ismert, hogy a három legjobban testreszabható terv. A tervek eltérőek, de akár 16 magos, 64 GB RAM-ig 250 GB-os merevlemez-meghajtóval is rendelkeznek, feltéve, hogy a Bare Metal szervert választották.

A Felügyelt szerverek azok számára készültek, akik nem akarják kezelni szerverüket, innen a nevét. A kezelt kiszolgálók kiválóan alkalmasak azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek egynél több webhelyet kell üzemeltetniük, de nem akarnak lépést tartani a szerver frissítéseivel és megfigyelésével. E szerverek telepítési ideje kevesebb, mint egy nap, és havi szerződések állnak rendelkezésre. Ezenkívül ez a lehetőség teljesen testreszabott szervermegoldásokat kínál vállalkozása számára, valamint napi biztonsági mentéseket és speciális biztonsági intézkedéseket vezet be.

Előnyök

 • Az értékelők többsége imádja, hogy az egyes tervek testreszabhatóak legyenek
 • Az összes kiszolgáló rugalmas és különféle módosításokkal érkezik, így a tervet testreszabhatja vállalkozása számára
 • 17 földrajzi hely a világ minden tájáról (jelenléti pont)
 • Teljes munkaidős ügyfélszolgálat
 • Három különböző terv három különféle szervertípusra terjed ki, amelyek mindegyike különböző célokat szolgál
 • Magas rangú üzemidő, 100% uptime service level Agreement (SLA) támogatásával

Hátrányok

 • A weboldal ára nem egyértelmű; nehéz megérteni, mit fizet
 • Néhány népszerű funkció, amelyek várhatóan a csomag részét képezik, extra költségekkel jár
 • Míg az IBM Softlayer korábban ismertté vált példaértékű ügyfélszolgálatáról, a legújabb vélemények szerint a támogatási központ a legjobb esetben hiányos
 • Nincsenek valódi „alapvető” csomagok, ezt a tárhely-rendszert nem kisvállalkozók vagy magánszemélyek számára tervezték
 • Ennek a tárhelyszoftvernek az ára magas, mint a többi tárhelyszoftverhez
 • Néhány felhasználó lassabban fordul elő a létrehozott jegyeknél (órák helyett a meghirdetett húsz perc alatt).

Alsó sor

Az IBM Softlayer funkciókban gazdag, és nagymértékben testreszabható memóriából, RAM-ba, feldolgozási és telepítési sebességbe. Az IBM Softlayer mindenkinek kínál valamit. Szeretjük a rendelkezésre álló csomagok három különböző szintjét, és azt, ahogyan a várt teljesítmény alapján bontják le a csomagokat. Ráadásul az IBM büszkélkedhet egy ügyfélszolgálat világméretű központjával, és azt mondja, hogy minden jegyet 20 percen belül meg kell adni.

Az utóbbi időben azonban az értékelők elmaradtak az ügyfélszolgálatról; A támogatás megválaszolása gyakran több napot vesz igénybe egy probléma megoldásához. Egy másik általános fájdalompont a szolgáltatások költsége – az üzleti tervet határozottan közép- és nagyvállalatok számára tervezték.

Összességében az IBM Softlayer kiváló választás közép- és nagyvállalatok számára. Ez a tárhelyszoftver a sebesség, az időkorlát, a szükséges memória és az összeköttetés alapján kiszolgálja szolgáltatásait az üzleti igények kielégítésére. Drága lesz, de testreszabható és ellenőrizhető lesz.

Lásd a hivatalos oldalt

IBM Softlayer Kérdések és válaszok

A mai összekapcsolt világban semmi sem fontosabb, mint egy erős hálózat biztosítása vállalkozásának fenntartásához. Míg a régi időkben ez azt jelentette, hogy infrastruktúrát kellett létrehozni és kiépíteni, hogy a különféle irodák egymással beszélgethessenek, manapság a felhőben mindent megtehetsz. A gyorsabb, olcsóbb és kevesebb karbantartást igénylő felhőalapú hálózatépítés a jövő hulláma, és nem mutat lassulás jeleit.

Mivel a felhőalapú hosting gyorsan normává válik, egyre több vállalat kínál megoldásokat azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kéznél vannak a sebesség, a kapcsolat és a biztonság szempontjából. Az egyik ilyen módszer az IBM SoftLayer programja, amely mind a nagy, mind a kicsi vállalkozásokat kiszolgálhatja hálózati igényeikkel.

A SoftLayer egy egész évtizeden keresztül megkönnyíti a vállalkozások számára a dolgok megkönnyítését, ám az utóbbi időben egyre inkább mainstream, mivel az IBM növeli a SoftLayer által kínált megoldások mennyiségét. Mint ilyen, több vállalat igényli ezt a programot igényeinek kielégítésére.

Ha érdekli a SoftLayer, akkor mindig eldönti, vajon valódi befektetés-e. Ezért összeállítottuk a szoftverrel kapcsolatos kérdések és válaszok átfogó listáját, hogy Ön döntsön.

Leggyakrabban feltett kérdések az IBM SoftLayerről

Milyen könnyű beállítani?

A SoftLayer az egyik legegyszerűbb program. Ha gyors és egyszerű felhőhálózatra van szüksége, percek alatt felállíthatja és működtetheti. Ha valami integráltabbat szeretne, például egy felügyelt szervert, akkor mindent beállíthat egyetlen munkanapon belül.

Ezt szem előtt tartva azonban több időt kell befektetnie más programokhoz és kiegészítőkhöz, ha azt akarja. Noha a folyamat nem bonyolult, időigényesebb lehet attól függően, hogy mely rendszereket kíván hozzáadni, és hányat. Az alapcsomag rendkívül egyszerűen telepíthető, de a többi program eltart egy ideig.

Milyen támogatási rendszer érhető el a SoftLayer segítségével?

A SoftLayer számára az egyik legjobb dolog, hogy magasabb szintű ügyfél-támogatást nyújt. Ennek a programnak a hatékonyságát részben az teszi, hogy napi 24 órás szerviztagokkal és technikusokkal foglalkozzon, akik a lehető leghamarabb meg tudják oldani a felmerülő problémákat..

A SoftLayer saját támogatási programmal is rendelkezik, az úgynevezett KnowledgeLayer néven. Ez a rendszer az eszközök teljes sorozatával rendelkezik, amelyeket önmagában is használhat a szoftverrel kapcsolatos technikai problémák megoldására, azaz a legtöbb problémát a házon belül kell kezelnie. A KnowledgeLayer fórummal rendelkezik, ahol számos felmerülő problémát elháríthat.

Ami az ügyfélszolgálatot illeti, bármikor, a nap 24 órájában léphet kapcsolatba a SoftLayer támogatási csoportjával. A jegyekre egy napon belül válaszolnak, és a call center azonnal válaszol sürgősségi segítségért. Soha nem vagy messze abban, hogy segítséget kapj a SoftLayer-rel.

A Softlayer teljesen redundáns?

A felhőalapú hálózatok egyre népszerűbbé válásának egyik oka az, hogy nem kell aggódnia a hálózat leépülése miatt. Régi rézvezetékes rendszerek esetén, ha egy modem vagy szerver nem működik, az tönkreteheti az egész hálózatot.

A SoftLayer használatával soha nem kell aggódnia a hálózati csatlakozással kapcsolatos problémák miatt, mivel a teljes redundáns beépítve van. Valójában a szoftver garantálhatja a szolgáltatási szintre vonatkozó 100% -os működési megállapodást, hogy békében működhesse vállalkozását. A jelenlévő pontok hatalmas választékával egész nap folyamatosan és folyamatosan működtetheti vállalkozását megszakítás nélkül.

Milyen funkciók készíthetők technikai támogatás nélkül?

Noha a SoftLayer támogatási csapata kivételes, nem akarja, hogy minden felmerülő kérdés esetén fel kellene hívnia őket. Szerencsére a szoftverhez számos automatikus eszköz tartozik, amelyek lehetővé teszik a házon belüli problémák megoldását anélkül, hogy egyáltalán kellene zavarniuk a műszaki támogatást..

A SoftLayer eszközeinek segítségével újraindíthatja a kiszolgálókat, újratöltheti az operációs rendszereket, és vigyázhat a Szolgáltatás számos csomagjába tartozó szolgáltatási aspektusra is..

Melyik operációs rendszerrel működik együtt?

A felhőalapú megoldások alkalmazásának másik nagyszerű oka az, hogy sokféle platformon alkalmazhatók. Ilyen módon nem kell fizikailag csatlakoznia a hálózati vonalhoz, hogy beszélgethessen a különféle irodákban, és ha változó operációs rendszerrel rendelkezik, akkor is probléma nélkül kommunikálhat.

A SoftLayer nem különbözik egymástól, és telepíthető Windows, Mac vagy Linux eszközökre. Kiválaszthatja, hogy melyik operációs rendszer működik az Ön számára legjobban, és ezzel a SoftLayer sokoldalúbbá teszi, mivel értékes is.

Melyek az Uplink gyorsaságai? Mi a helyzet a kimenő forgalommal??

Az üzleti tevékenységek karbantartása során ellenőriznie kell, hogy megbízható és gyors kapcsolat van-e. Nem kell örökké várnia, hogy bármilyen műveletet feldolgozzon a hálózaton keresztül, ezért szüksége van nagy felfelé irányuló kapcsolati sebességre és kimenő forgalomra.

A SoftLayer segítségével akár 100 MB / s sebességű uplink sebességet is elérhet, ami elegendő ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan végezzék az üzletet. Ami a kimenő forgalmat illeti, a szoftver akár öt terabyte forgalmat is lehetővé tesz, ami a legtöbb vállalkozás számára elegendő.

Ami a RAM-ot illeti, a SoftLayer akár 32 GB-os DDR3 RAM-mal is rendelkezik, attól függően, hogy melyik csomagot választja.

Frissíthetőek-e a szolgáltatások, ha telepítve vannak?

Egyes vállalkozások esetében csak egy alapcsomagra lehet szükség, hogy a munkavállalók és irodák egymással szinkronban legyenek. Ha azonban úgy dönt, hogy kibővíti vállalkozását, akkor mindig meg akarja frissíteni szolgáltatásait és megoldásait, azaz azt szeretné, hogy hozzáadja a meglévő hálózatához..

A SoftLayer segítségével megkönnyítik a szolgáltatások felvételét, függetlenül attól, hogy melyik szinteken vagy, tehát az üzleti igények bővülése mellett a felhőalapú hálózat is bővül. Rendkívül egyszerűen frissíthető, csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, hogy ez megtörténjen.

A SoftLayer méretezhető?

Ugyanúgy, ahogyan frissíteni szeretné a meglévő szolgáltatások számát, a másik fontos dolog az, hogy szükség esetén mindent fel lehet méretezni. Ma már csak két irodával lehet csatlakozni, holnap pedig tucatnyi lehet. Ha a hálózat nem méretezhető, akkor nem tudja kibővíteni vállalkozását.

Szerencsére a SoftLayer még soha nem tette könnyebbé hálózati megoldásainak méretezését, azaz bármilyen pontra van szüksége, ezek megtehetik. Függetlenül attól, hogy tucat irodája van, vagy száz van az egész világon, a SoftLayer teljesen skálázható, amire szüksége van.

Van hibrid hálózat a SoftLayer-rel?

A zökkenőmentesen működő vállalkozás számára elengedhetetlen a hálózati lehetőségek megléte. Bár a felhőrendszerek minden bizonnyal népszerűbbek manapság, néha még mindig csatlakoznia kell egy szabványos rézvezetékes hálózathoz néhány hálózati pontnál.

A SoftLayer lehetővé teszi egy hibrid hálózat meglétét a fizikai kiszolgálókkal és modulokkal való zökkenőmentes integráció révén, így teljes irányítást biztosítva, függetlenül attól, hogy hova kell csatlakoznia..

Milyen felhőkiszolgálók érhetők el?

A SoftLayer segítségével három fő lehetősége van a felhőkiszolgálók számára. Valójában az alapvető felhőalapú megoldásokat a SoftLayer egyik részlege, a CloudLayer néven biztosítja. Ez a program könnyen végrehajtható, és azonnali megoldásokat kínál percek alatt. A rendelkezésre álló szerver opciók nyilvános, magán és csupasz fém. Itt van az egyes bontás a tárolási és feltöltési lehetőségekkel kapcsolatban.

 • Nyilvános kiszolgálók: legfeljebb nyolc mag, 8 GB RAM és 100 GB tárhely
 • Magánszerverek: legfeljebb nyolc mag, 32 GB RAM és 100 GB tárhely
 • Tiszta fém: legfeljebb 16 mag, 64 GB RAM és 250 GB tárhely
Rendelkezik-e a SoftLayer szerverekkel??

Ha inkább azt akarja, hogy a hálózatot harmadik fél kezelje, akkor ezt a lehetőséget a SoftLayer használatával teheti meg. Ebben az esetben nem kell aggódnia a rendszer kezelésével vagy a felmerülő problémák miatt. Ehelyett a SoftLayer technikai csapata gondoskodik az esetlegesen felmerülő részletekről és a napi kezelési problémákról.

Mivel az integráltabb, mint egy szokásos felhőhálózat, a kezelt kiszolgálók telepítése akár egy napot is igénybe vehet, és a karbantartáshoz havi szerződésre van szükség.

Milyen szolgáltatások érkeznek a kezelt kiszolgálókhoz?

A kezelt szerver használatának egyik oka az, hogy sok terhet jelent a vállaitól, így jobban összpontosíthat vállalkozása irányítására. A kisvállalatok számára a felügyelt szerver lehet jobb megoldás, annak ellenére, hogy egy kicsit többbe kerül. Néhány kiemelt szolgáltatás, amely a kezelt kiszolgálóval érkezik:

 • Teljesen testreszabható megoldások
 • Napi mentések
 • Teljes és átfogó ellenőrzés
 • Fejlett biztonsági intézkedések
 • Külön felületek nyilvános vagy magánhálózatokhoz
 • Virtuális dedikált állvány
 • EVault biztonsági mentés

Összességében a megszerzett funkciók meghaladják a többletköltségeket, és ha jelenleg nem rendelkezik saját informatikai csapattal, akkor ez még sok más lehetőséget kínálhat, amelyek egyébként nem lennének elérhetők számodra..

A SoftLayer használatához szerződést kell aláírnia??

A felhőalapú hálózatok használatának fantasztikus előnye az is, hogy nem kell egy szolgáltatóra támaszkodnia, hogy mindent elbíráljon az Ön számára. Ilyen módon, ha elégedetlen a szolgáltatással, átválthat egy másik szolgáltatóra, amely az igényeinek megfelelő módon kezeli a dolgokat..

A SoftLayer használatával Ön nem köteles hosszú szerződésekre jelentkezni. Noha a nyújtott szolgáltatás és szolgáltatások több mint méltó egy többéves üzlethez, egyszerűen feliratkozhat hónapról hónapra szóló tervre, lehetővé téve a szolgáltatás lemondását, ha bármikor elégedetlen..

Milyen tárolási lehetőségek állnak rendelkezésre?

Ahhoz, hogy a teljes felhőalapú hálózat működjön, képesnek kell lennie fájlok és adatok tárolására a felhőben, hogy különböző pontokhoz érje el őket, szükség esetén egyidejűleg. Ahelyett, hogy minden alkalommal információkat küldne, amikor valaki megnézte volna, akkor csak feltölti a felhőbe, és távolról nyithatja meg őket. A SoftLayer használatával öt különböző tárolási lehetőség van: blokktárolás, fájltárolás, objektumtárolás, biztonsági mentés és háttértároló kiszolgálók.

 • Tárolás blokkolása: ha nagy adatgyűjteményeket kell tárolnia, szeretné, hogy egyszerre feltöltsék, nem darabból. Ez a tárolási lehetőség lehetővé teszi az Ön igényeinek testreszabását, és egyszerre akár tizenkét TB-ot is feltölthet.
 • Fájl tárolása: kisebb mennyiségű adathoz, például fájlokhoz és mappákhoz használhatja a SoftLayer integrált fájltároló rendszerét. Testreszabhatja a szükséges helyet 20 GB és 12 TB között.
 • Objektumtárolás: Ha nagyon sok véletlenszerű adat van, amelyet meg kell szervezni és össze kell gyűjteni, a SoftLayer rendelkezik egy programmal, amely segít mindent összetartani és jól karbantartani. A rendszer méretezhető, így nagy mennyiségű laza adatot tud kezelni.
 • Biztonsági mentés: ahhoz, hogy egy vállalkozás működjön, mindent el kell készíteni, amennyire csak lehetséges. A SoftLayer segítségével integrált biztonsági mentési rendszerrel rendelkezhet, amely automatikusan tárolja az adatokat, vagy lehetővé teszi, hogy manuálisan elvégezze. Testreszabhatja a biztonsági mentést az igényeinek megfelelően. A legjobb az, hogy az adatok titkosítva vannak, így szükség esetén érzékeny adatokat tárolhat.
 • Mass Storage kiszolgálók: azok számára, akik integrálni akarják a saját háttértároló eszközöket, a SoftLayer lehetővé teszi saját szabadalmaztatott SAN vagy NAS megoldás létrehozását a választott szerverek segítségével. Ez a hálózat titkosítva is a jobb biztonság érdekében.
Milyen biztonsági lehetőségek állnak rendelkezésre?

Ha felhőalapú hálózatokkal foglalkozik, a biztonság mindig kritikus szempont. Mivel potenciálisan érzékeny adatokat küldhet több nyitott ponton keresztül, meg kell győződnie arról, hogy nincs-e esély arra, hogy az adatok továbbításkor lefoglalják vagy megsérüljenek. Ezért a SoftLayernek többféle biztonsági lehetősége van az Ön vállalkozása számára.

 • Biztonsági szoftver: A SoftLayer saját védelmi rendszerrel rendelkezik, amely segít megvédeni a fizikai szervereket, valamint magát a programot a külső behatolás ellen..
 • tűzfalak: a jobb biztonság érdekében a SoftLayer lehetővé teszi tűzfalak felállítását az adatok megfelelő védelme érdekében.
 • SSL tanúsítás: Az idő nagy részében az adatátvitel során biztonságra van szükség, nem pedig akkor, amikor már tárolták. Az adatok védelme érdekében a SoftLayer a Secure Socket Layer tanúsítvánnyal rendelkezik, biztosítva, hogy minden adat biztonságosan mozogjon a hálózaton keresztül.
 • Compliance: új veszélyek jelennek meg minden nap, és naprakésznek kell maradnia. A SoftLayer biztonsági szakértői csoporttal rendelkezik, amely megtudja, mi ezek a fenyegetések, és megoldásokat telepít azok ellen.

Bővebben a Softlayer.com oldalon

Főbb jellemzők

 • Gyors támogatás
 • Elfogadható árak
 • Rengeteg funkció

Látogasson el a hivatalos weboldalra

Az első 5 házigazda

 • SiteGround vélemények
 • WP Motor vélemények
 • A2 tárhely-értékelések (régi)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy által kezelt WordPress vélemények
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map