Az InterServer áttekintése 2020 május – Hostolási árak és tervek

Mennyire jó az InterServer tárhely?

Lásd az InterServer hivatalos webhelyének véleményét 4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (0 szavazatok) Előnyök


 1. Nagyon testreszabható VPS terv
 2. Kiváló rakodási idő
 3. 99,5% Uptime garancia
 4. Árzár garancia
 5. Bizonyított hosszú élettartam

Hátrányok

 1. Korlátlan tárhely nem korlátlan
 2. A VPS hosting meredek tanulási görbével rendelkezik
 3. Nincs biztonsági mentési lehetőség

Support4.5Speed4.5Features3.5Value3.5Transparency4

Az InterServer hivatalos tárhely-áttekintése

Az InterServer tárhely New Jersey-ben működik, és 1999 óta működnek üzleti tevékenységükben. Nem sokat hirdetnek, de megint nem kell. Nagyon sok üzleti tevékenységük a szóbeszédből származik, amelyet a magas színvonalú szolgáltatás iránti hitük támaszt alá.

Az InterServer Hosting legjobb tulajdonságai

Az InterServer tárhelyéhez nagyon sok tetszik. Az eladók barátságosak voltak, és személyesen kellett beszélnem néhány vezetőségi személyzettel. Itt van, amit tetszett a legjobban a tapasztalataim alapján.

Nagyon testreszabható VPS terv

VPS-tervük nagymértékben testreszabható. Szinte mindent a felhasználó testreszabhat. Pontosan eldöntheti, hogy használni szeretné, például a preferált operációs rendszert, a használni kívánt RAM mennyiséget, mekkora CPU-energiát igényel. Számos hosting cégnél a VPS-tervet egy csomó „bloatware” tartalmazza – egy csomó extra szoftver, amelyre Önnek igazán nincs szüksége. Az InterServer tárhelyén nem ez a helyzet. Ön választja ki, amit fizet, és csak azért fizet, amit használ.

Kiváló rakodási idő

Észrevettem, hogy webhelyem különösen gyorsan betöltődik, ezért időzítettem és összehasonlítottam az adatokat más próbálkozókkal. Mondanom sem kell, hogy az InterServer tárhely kielégítően gyors volt. Nincs panaszom ezen a területen.

Ilyen sebességre mindig szükség van. A webhely építésekor vigyáznia kell, hogy hány plugint telepít a webhelyére. Minél több beépülő modult telepít, annál lassabban fog betölteni és reagálni a webhely. Ha túl lassan tölt be és reagál, akkor ez befolyásolhatja a felhasználói élményt – különösen a mobil eszközökön. A gyors hosting cég, kitűnő töltési idővel azt jelenti, hogy további beépülő modulokat telepíthetek, amelyek reagálóbbá teszik a webhelyem anélkül, hogy feláldoznám a felhasználói élményeimet.

Uptime garancia

Megtanultam, hogy legyen óvatos az üzemidő garanciáival. Számos különféle hosting szolgáltatótól származó, rendelkezésre álló garancia nem nyújt semmiféle kompenzációt, vagy akár megemlíti azt az SLA-ban – a szolgáltatási szintű megállapodásukban. A garancia nem jelent sokat, kivéve, ha a vállalkozás hajlandó szavakkal valamilyen kompenzációt készíteni. Az InterServer hosting 99,5 százalékos rendelkezésre állási garanciával rendelkezik. Óvatosan mondták, hogy ügyfelekenként kompenzálják az ügyfeleket. Érdekes megjegyezni – 100% -os garanciát kínálnak a folyamatos villamos energiára.

Saját tesztjeimben 100 százalékos üzemidőt találtam 30 szilárd napra. Nincs panaszom itt.

Egy üzletkötést jelentő toS

Számos tárhelyszolgáltató cég – és ebben az értelemben sok vállalkozás – hozzáférést kínál a hozzáférési feltételekhez vagy a szolgáltatási feltételekhez. Amit nem számítanak az emberek, azt olvassák. Valójában ezeknek az ToS-dokumentumoknak néhány oldala úgy van megírva, mintha azok attól függnének, hogy nem veszi időbe az aláírását, amit aláír.

Kellemes élménynek találtam, amikor az InterServer tárhelyének ToS dokumentumát olvastam. Világos, alapos és könnyen érthető volt. Ez azt is jelenti, hogy az InterServer tárhely átláthatóságot próbál megoldani, egyértelműen meghatározva szabályaikat és előírásaikat, és előretekintve az elvárásaitól, amire számíthat..

Árzár garancia

Számos tárhelyszolgáltató az elején alacsony árat kínálva próbálja megcsalogatni az ügyfeleket, majd miután becsukódtak és igénybe vették szolgáltatásaikat, megkezdi a számlázást. Az InterServer tárhely árakat garantál. Más szavakkal, megígérik, hogy nem fogják megtenni. Az az ár, amelyet elején kínálnak, az az ár, amelyet egész idő alatt kínálnak, amikor Ön szolgáltatóként használja őket.

Bizonyított hosszú élettartam

Ez valami más, amit inkább a hosting cégeket keresem. Az InterServer hosting 1999 óta működik – ez 16 év, és továbbra is erős. Abban az időben nem cserélték át kezüket, nem hajtottak végre jelentős átalakítást, vagy igazán megváltoztatták üzleti tevékenységüket. Az ügyfelek arra számítottak, hogy bizonyos szintű minőséget várnak el tőlük, és az InterServer tárhelyet nyújt. Ezek nem repülõ este szolgáltatás. Azért vannak itt, hogy maradjanak.

Az InterServer Hosting hátrányai

Mint már korábban mondtam, egyetlen host szolgáltató sem bűn nélküli. Ezekben a dolgokban nem voltunk biztosak benne.

Korlátlan tárhely nem korlátlan

A webhely böngészése közben rájön, hogy az InterServer tárhely számos korlátlan tervet kínál. A ToS dokumentum által biztosított egyértelműségnek és átláthatóságnak köszönhetően azonban gyorsan felfedezheti, hogy a korlátlan tárhely nem pontosan korlátlan. Nézze meg ezt – közvetlenül a Szolgáltatási feltételek alapján.

„Egyetlen megosztott tárhely-fiók nem használhatja egyszerre a szerver erőforrásainak több mint 20% -át. Egyetlen számla egy adott időpontban 250 000 csomópontot korlátozhat. A Korlátlan SSD megosztott tárhely platform több mint 1 GB helyet igénybe vevő ügyfeleit áthelyezik a SATA-ba. ”

Róluk mondom ezt – legalábbis előre.

A VPS hosting meredek tanulási görbével rendelkezik

Van egy hátránya a nagymértékben testreszabható VPS-tárhely-tervnek. Mivel annyira testreszabható, meredek tanulási görbéje van. Ha olyan VPS tervet keres, ahol mindent kiválasztott az Ön számára, akkor ez nem a VPS terv, amelyet keres.

Nincs biztonsági mentési lehetőség

Nem tetszett az a tény, hogy nem láttam semmilyen biztonsági mentési lehetőséget. Nem volt sem automatikus, sem manuális biztonsági mentés. Ez rám hagyja az adataim biztonsági mentését. Ez nem sok probléma, de más tárhelyszolgáltatók automatikus biztonsági mentéseket kínálnak – ami szép változást jelenthet a tempóban és a nyugalomban.

Alsó sor

Szeretem az InterServer tárhelyét. Megfizethetőek, nincs sok hihetségük, és teljesítik ígéreteiket. Amíg elolvassa a szolgáltatási feltételeket, pontosan tudja, mit várhat el tőlük. 1999 óta megbízhatóak, és a lassulás jeleit nem mutatják. Növekedésük lassú volt – és ezt jónak találom. A lassú és folyamatos azt jelenti, hogy az InterServer hosting jelentős és hűséges közönséget élvez. Hé, nem tudok ezzel vitatkozni! További szolgáltatások megtekintése

Bővebben az InterServer.net oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map