Az iPage tárhely áttekintése: Dirt olcsó tárhely 1,99 dollár / hó – 2020. május

Contents

iPage: Olcsó és piszkos

Bizonyos értelemben szeretjük, milyen egyszerű az iPage.


Havonta 1,99 dollárt értek a tárhelyért?

Ez szinte ingyenes.

olcsó ipage hosting képernyőfelvétel

olcsó ipage hosting képernyőfelvétel Úgy értem, ez nagyon megfizethető.

Nem számíthat a világra a házigazdától olcsón, és ha igen, akkor is.

Az 1998-ban alapított iPage web hosting cég, amelyet az Endurance International Group (EIG) 2009-ben vásárolt meg. A cég székhelye Burlington, Massachusetts. (Az unalmas tények, amelyeket érdemes tudni).

Most az izgalmas cucc – megéri?

Mennyire jó az iPage tárhely?

Az iPage nem különösebben gyors vagy megbízható, funkcióik zavaróak lehetnek, és ügyfélszolgálatuk nem világszínvonalú.

De mindazonáltal hihetetlenül olcsók. Havi alapköltségvetésük (az első 12 hónap) havi 1,99 dollárért jár, nehéz túlságosan panaszkodni a szolgáltatás hiányosságai miatt. Szinte mindig azt javasolnánk, hogy fizessen egy kicsit többet a jobb termékért, de ha a költségvetése rendkívül szűk, akkor az iPage csak a szükséges házigazda. Csak készülj fel arra, hogy kezelje elvárásait.

Lásd a hivatalos oldalt

Az iPage szakértői véleményünk

Valószínűleg bekapcsolta az iPage-t, mert őrülten olcsó bevezető ára miatt havonta 1,99 USD-os megosztott tárhelyről van szó.

Hú – ez nagyon csinos kakas.

Havonta kevesebb, mint egy magas lattte-t kap, az ország egész felére eljut egy olyan szerver, amely a hét minden napján hétfőn fogja otthont adni webhelyére, szakértő szakemberekkel.

Komolyan, ez egy olcsó tárhely.

Természetesen a szuper alacsony árak ugyanolyan jó ok, mint a host-terv megvásárlása.

Önnek, mint fogyasztónak kell meghatároznia a termék értékét. És rajtunk múlik, hogy segítsünk mérlegelni az előnyeket és hátrányokat! Röviden: úgy gondoljuk, hogy az iPage nagyon sok vágyat hagy a sebesség, a megbízhatóság és a támogatás szempontjából. De egy csomó korlátlan szolgáltatás és a webépítő eszköz, amely tökéletesen kezdődik, ez az olcsó bevezető árképzés pontosan ezt a csomagot teszi valószínűvé, amit keres.

Az iPage hosting legjobb tulajdonságai

Vannak határozott előnyei az iPage tárhelyének a szuper olcsó bevezető árakon túl, de kezdjük ott.

1) Az iPage árazás hülye olcsó (3 éves kötelezettségvállalással)

Míg a legtöbb szokásos megosztott tárhely-terv a havi 4–12 dollár tartományba esik, addig az iPage-hez történő regisztráció havi 1,99 dollárba kerül a tárhely első 3 évében. Ez ugyanabba az árba helyezi őket, mint a WebHostingPad (1,99 dollár / hónap, még az első 12 hónap után is), bár örömmel jelentjük be, hogy az iPage szolgáltatásai megbízhatóbbak.

Ez az intro tonna vevővel csalogatja a kínálatot, de előfordulhat, hogy ezeknek az ügyfeleknek a készítése nem történik meg, miután az első 36 hónap eltelt. Az Essential Plan az egyetlen megosztott tárhely-terve, és a negyedik évben legfeljebb 7,99 USD-ig rakéta, ami egyértelművé teszi őket az átlagos megosztott hosting spektrumban..

Ha azonban rövid távú projekteket tesztel, az iPage valóban megfelelő lehet. Az első időszak lejártáig jó ötlettel rendelkezik arról, hogy elég boldog vagy-e ahhoz, hogy tovább folytatja szolgáltatásait.

Plusz, az iPage valójában lehetővé teszi havonta történő fizetést, ahol túl sok házigazda reklámozza havi-árazási árait, de egy év, két év vagy három év előre fizetését kéri. Összehasonlítva azzal, hogy évente előre fizetjük az 1and1-et, vagy három évig előre a DreamHost-nak, az iPage havi és hónapos számlázása rendkívül frissítő az ottani elkötelezettség-fóbák számára..

2) Korlátlan domain egy fiók alatt

Az iPage lehetővé teszi korlátlan domain regisztrálását egyetlen fiók alatt. Ezen felül egy ingyenes domaint adnak neked, amikor új felhasználóként regisztrál. Innentől kezdve szabadon hozzáadhat annyi domaint egy tető alá, amennyit csak akar. Ahhoz, hogy ezt a funkciót még tovább fejlessze, minden domain alatt annyi aldomain található, amennyit csak akar.

Sokan foglalkoznak a domainek megfordításával. Ehhez a domaineket meg kell vásárolni és parkolni kell. Az iPage tisztában van ezzel az üzleti modellel, és lehetővé teszi, hogy annyi domaint parkoljon, amennyire te látja.

És havonta 1,99 USD-ért, minél több domaint üzemeltet, annál édesebbé válik az üzlet. A domainre jutó költsége nagyjából elhanyagolhatóvá válhat.

3) Az iPage biztonsági lehetőségei szilárdak

Az Evey iPage hosting terv fel van szerelve a SiteLock biztonsági szoftverrel. A SiteLock mindent megtesz az alapvető biztonsági bővítményektől, ideértve a tűzfalakat, a rosszindulatú programok ellenőrzését és eltávolítását, a DDoS védelmet, és még a fekete listák eltávolításáért is működni fog. Ezen felül ingyenes napi biztonsági másolatot kap, amelyet ingyenesen vissza lehet állítani. Ez egy nagyon szép bónusz, amelyet túl sok vállalat számít fel. Egy másik EIG tulajdonában lévő társasággal, a HostGator-nal a biztonsági mentések csak hetente készülnek, és 15 USD-t számítanak fel a helyreállításért.

4) Harmadik fél által támogatott alkalmazások + Freebies

Az iPage zökkenőmentesen integrálódik egy csomó ismert, harmadik féltől származó alkalmazáshoz, így kiváló választás a kezdők számára. Könnyen felvehet olyan alkalmazásokat, mint a Google Analytics, a Paypal és a WordPress, és a telepítési folyamat egyszerű. Valószínűleg ez nem olyan, ami megrázza a tapasztalt fejlesztőket és a webmestereket, akik megélhetik ezeket a dolgokat, de üdvözöljük az iPage-t, hogy a folyamat nem félelmetes.

Ezenkívül az iPage-feliratkozás egy csomó hirdetési jóváírást tartalmaz a Google, a Yahoo és a Bing számára; egy nagyon szép dolog, hogy biztos lehessek.

5) Kezdőbarát Drag-and-Drop Site építési eszközök

Az iPage hosting tervei között szerepel a Weebly weboldal készítő, amely egy rendkívül egyszerű és intuitív drag and drop módszer weboldal elrendezéséhez. Noha nem kell tudnia a CSS-t egy ingyenes WordPress-téma letöltéséhez, sok kezdő webmester inkább képes kézzel módosítani webhelyének elrendezését. A Weebly beillesztése a platformba nagyszerű választást jelent az olyan webmesterek számára, akik nem szuper-tech hozzáértésűek, de bizonyos mértékű ellenőrzést akarnak gyakorolni a webhelyük tervezése felett..

Megszakítottuk ezt az üzenetet az összes szolgáltatás adatmegoldásával.

Az iPage hosting hátrányai

Ezen hátrányok többségével nehéz panaszkodni, ha csak a bevezető árakat veszi figyelembe. De ha azt tervezi, hogy az iPage-en több mint egy éve marad, figyelmesen ügyeljen ezekre a kérdésekre. Ezek továbbra is fennállnak, még akkor is, ha az Ön hostolási terve 600% -kal nőtt.

1) Nagyon lassú az oldal betöltése

Az iPage pontszáma az összes webtárhely alsó harmadában, amelyet felülvizsgáltunk az oldal betöltési ideje szempontjából. Az átlagos pontszám 1100 és 1600 ms között van (összehasonlítva az ipari átlag 700 ms értékével). És ez nem kis üzlet. Megdöbbentő látogatók száma visszapattan az oldaláról, ha nem sikerül gyorsan betölteni, ami teljes gyilkos, ha pénzt kell költenie a webhelyére.

Ezt körültekintően kell mérlegelni, ha fontolja meg webhelyének az iPage használatát. Ha valóban beleveszi ezt a bevezető árat, inkább az 1and1 tárhelyet ajánljuk, akiknek még olcsóbb ($ 99 / hónap) bevezető csomagjuk van, és az oldal betöltése az átlaghoz közelebb van. De ha valóban prioritást élvez a sebesség mellett, akkor azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg a DreamHostot (amelynek havi ára hasonló az iPage megújítási arányához) vagy az A2 tárhelyet (a piacon a leggyorsabb, versenyképes árképzéssel)..

2) Az átlagos Uptime alatt

A lassú töltési sebesség mellett az iPage az üzemidő szempontjából a kevésbé megbízható lehetőségek között szerepel. Míg az iparági szabvány 99,99% -kal áll rendelkezésre (évi 8,76 óra leállásra fordítva), az iPage csaknem háromszor olyan gyakran le, mint a legtöbb többi házigazda a piacon. Ez szörnyű hír az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára, vagy valójában minden olyan webhely számára, amely a látogatókat készpénzre konvertálja.

Az ilyen állásidők piros zászlót jelentenek minden olyan gazdagép számára, amely azt állítja, hogy korlátlan tartományokat és lemezterületet kínál. Ha szervereik még csak megbízhatóan sem tudnak tartózkodni, akkor nincs mód arra, hogy hardvereik elég erősek legyenek, hogy bármikor ki tudja használni a „korlátlan” hely előnyeit. Elméletileg soha nem léphet ki, de csak azért, mert a kézbesítés olyan lassú lenne, hogy soha nem is lesz esélye, hogy elérje a határt.

3) Nincs személyesen regisztrált domain

Meglepve tapasztaltuk, hogy nem tudta magántulajdonban regisztrálni a domaineket az iPage tárhely segítségével. Meglepődését megkétszerezték az a tény, hogy oly sok más hosting cég biztosítja ezt a képességet. Anélkül, hogy domainjeit magánkézben tudná nyilvántartásba venni, nem kerülheti el a WHOIS adatbázisban való felsorolást. Ez az egész műveletet sokkal érzékenyebbé teszi a spamküldőknek vagy más nem kívánt elemeknek, akik könnyen és könnyen megszerezhetik az elérhetőségét az adatbázisból.

4) Az iPage ügyfélszolgálat rengeteg megszakítást tapasztal

Bár örömmel jelentjük be, hogy az iPage ügyfélszolgálat meglehetősen barátságos és segítőkész a velük való kapcsolattartásban, készülj fel a várakozásra. Az online csevegésben és a telefonon is gyakran fordul elő a kapcsolat késleltetése és megszakítása, és az egyszerű kérdésekre néha akár 20 percet is igénybe vehet a kielégítő válasz.

Az iPage több mint egymillió webhelyet üzemeltet, és az ügyfelek véleménye bőséges. Mint sok EIG által megvásárolt társaságnál, az akvizíció után az ügyfélszolgálattal kapcsolatos panaszok is jelentősen növekednek. Folytassa ezt a tudást, ahogy te is.

5) A vDesket használja a cPanel helyett

Noha a cPanel egyáltalán nem tökéletes, okból ez az iparági szabvány. A rengeteg online forrásból megtudhatja, hogyan lehet a legtöbbet kiaknázni, és a zökkenőmentes átvitelről azt használó házigazdák között könnyű választás a webtárhely számára. Sajnos az iPage a vDesket használja a háttér irányítópultja helyett. A vDeck könnyebb és kevésbé intuitív, és kevesebb erőforrással rendelkezik, amelyek könnyen elérhetők online a hibaelhárításhoz. Tekintettel az iPage díjainak drága megújulási arányaira, kicsit bosszantó, hogy a cPanel nem jön standardba. Még az ultraolcsó WebHostingPad is kínál cPanel-et.

6) Tényleg csak megosztott tárhelyet nyújtanak

Nézzék, kínálnak más terveket is, mint például a VPS, a dedikált tárhely és a WordPress tárhely -, de valójában egész webhelyük célja az, hogy eljuttasson ebbe az édes olcsó 1,99 USD / hónap tervbe.

Egy kis kísérlet a WordPress tárhelyén.

Mint láthatjuk fent, az kiiiindddaa megpróbálják WordPres tárhelyet kínálni.

De a szívük nem bele.

Alsó sor:

Az iPage piacok kezdőknek, és valóban nagy munkát végeznek annak biztosításával, hogy a kezdő webmesterek rendelkezzenek minden szükséges eszközzel egy működő weboldal létrehozásához és futtatásához.

És az ilyen alacsony bevezető árakkal nem csoda, hogy oly sok ember vágyakozik arra, hogy felfedezzék szolgáltatásait. De hosszú távon a meredek megújulási arány nem éri meg a kínált szolgáltatások szintjét. Vannak olyan házigazdák, amelyek jobb ügyfélszolgálatot, sebességet, rendelkezésre állást és funkciókat kínálnak az iPage szokásos havi árának töredékére.

Persze, hogy nem feltétlenül lesznek olyan olcsók a regisztrációkor, de erősen javasoljuk, hogy fizessen egy kicsit többet a hosszú távú frusztrációk elkerülése érdekében.

Ajánlásunk? Még mindig alacsonyabb dollár árakat szerezhet az első 3 évben a SiteGround segítségével – és kivételesen jobb szolgáltatásokat kaphat.

Lásd az iPage hivatalos véleményét 3.5 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Szuper olcsó tárhely
 2. Korlátlan domain egy fiókban
 3. Ingyenes vállalkozások, például a domain név és az AdWords kreditek

Hátrányok

 1. A domain nyilvántartásba vétele
 2. A spamküldők számára érzékeny domain
 3. A vDeck-et használja a cPanel helyett
 4. Lassú oldalbetöltési idő, nem idegen működési idő

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage tárhelyszolgáltatási kérdések & válaszok

Mi az iPage tárhely??

iPage tárhely egy olyan webtárhely-szolgáltató, amely a felhasználók számára biztosítja azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van online jelenlétük létrehozásához a cégük számára. Számos robusztus és korszerű funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik a webhelyek felépítését, lehetővé téve az üzleti vezetők számára, hogy a mai digitális világban jobban piacra lépjenek és növekedjenek..

Mik az iPage Hosting legfontosabb jellemzői??

Az iPage tárhelynek számos kulcsfontosságú tulajdonsága van, ideértve a következőket:

 • Ingyenes „.com” domain a cég webhelyének
 • 24 órás ügyfélszolgálat és műszaki támogatás
 • Korlátlan forgalom a webhelyre, e-mailekre és DB-kre
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes napi mentések
 • WordPress integráció
Hány ember használja az iPage tárhelyet?

Jelenleg az iPage tárhely több mint egymillió webhelyet tárol világszerte emberek és vállalatok számára.

Milyen különleges funkciókat szerezhetek, ha fiókot készítek az iPage tárhelyen?

Ha fiókot köt az iPage tárhelyen, a webfejlesztők, a marketingszakemberek vagy az üzleti vezetők számos különleges előnyt, előnyöket és kiváltságokat kapnak. Az iPage tárhelyhez kapcsolódó tervek teljes egészében olyan speciális funkciókkal rendelkeznek, amelyek célja nemcsak a webhelyek felépítésének elősegítése, hanem a vállalat növekedésének elősegítése a digitális üzleti környezetben. Más szavakkal, az iPage tárhelyével kapcsolatos számlák és tervek egyaránt elkészítik és forgalmazzák a társaság weboldalát különféle módon és különféle típusú online vállalkozások számára, például növelik a keresőmotorok hiteleit és rangsorolását, amelyek javítják a napi forgalomnövekedést, és segítik az e -kereskedelmi vállalkozások növekszik azáltal, hogy ingyenes online üzleteket építnek nekik.

Az iPage tárhelyű fiók vagy terv olyan alapvető funkciókat tartalmaz, mint például:

 • Korlátlan lemezterület
 • Skálázható sávszélesség
 • Korlátlan számú domain név megengedett
 • Korlátlan MySQL adatbázisok
 • Ingyenes domain több mint egy éve (legfeljebb 14,99 USD értékben)

Az iPage tárhelyén egy fiókkal járó speciális szolgáltatások további csoportjai:

 • Tervezési és építési szerszámok
 • Legfeljebb 6 oldal a Weebly Website Builder weboldalfejlesztő programban
 • Optimalizált webhely-készítő, amely mobil eszközökre működik
 • Egy kattintással történő telepítés a WordPresshez
 • Több száz téma és sablon közül lehet választani
 • Tárhely segédprogramok és beállítások
 • Fájl kezelő
 • FTP Manager
 • Biztonságos FTP
 • Egyéni hibalapok
 • A weboldal marketingje
 • 100 dolláros Google Adwords-ajánlat (csak az Egyesült Államokban)
 • 100 USD keresési jóváírás a Bing számára
 • Ingyenes regisztráció a YellowPages.com webhelyen
 • Egy ingyenes telefonszám (csak az Egyesült Államok számára)
 • Hozzáférés több száz online marketing útmutatóhoz
 • Online értékesítés
 • Együttműködik az e-kereskedelmi webhelyekkel
 • Ingyenes online áruház a kiskereskedők számára
 • Egyszerű kattintással történő telepítés
 • PayPal integráció
 • AgoraCart bevásárlókosár
 • E-mail kezelés: küldés és fogadás
 • Testreszabható e-mail cím, amely a webtartományhoz tartozik
 • Ellenőrizze az e-maileket online vagy mobil eszközökön keresztül a Webmail segítségével
 • E-mail továbbítás
 • Világszínvonalú és korszerű technológia
 • Továbbfejlesztett biztonsági csomag, legfeljebb 100 dollár értékig
 • vDeck kezelőpanel
 • 24/7 hálózati megfigyelés
 • Látogatói statisztikák
 • Jelentés a webhely forgalmáról
 • Ügyfélszolgálat és műszaki támogatás
 • Jegyiroda és online súgó
 • Lépésről lépésre útmutatók
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24 órás telefonos és csevegő támogatás
Mennyire gyors és egyszerű weboldal létrehozása az iPage tárhelyén?

Nagyon gyors és egyszerű weboldal létrehozása az iPage tárhelyén. A webfejlesztők, a marketingszakemberek és az üzleti vezetők gyorsan elkészíthetnek webhelyeket könnyen használható, drag and drop webes fejlesztési és tervezési programok segítségével, például a Weebly Website Builder. Ezenkívül több látogatót vonzhat, és nagyobb forgalmat generálhat webhelyére egy teljes és átfogó marketingcsomaggal, és a teljesen betöltött tárhelyhez még egy ingyenes domain név regisztráció tartozik, hogy a domain kiválasztásának és felépítésének teljes folyamata sokkal könnyebbé váljon. stresszes.

Mennyibe kerül egy terv vagy fiók regisztrációja az iPage tárhely segítségével?

A fiókok feliratkozása és a terv az iPage tárhelyen keresztül meglepően megfizethető, amennyiben a webhely-tárhely-tervek és a szolgáltatók is mennek. Az iPage tárhelyszolgáltatás általában havi 11,95 dollár nélküli havi előfizetéssel érkezik, de mostantól kezdve az iPage tárhely akár 1,99 USD havi árengedményt kínál online..

Hogyan segíthetnek az iPage hosting ügyfélszolgálati és technikai támogató csoportjai webhelyem felépítésében vagy kiszolgálásuk kitalálásában??

Az iPage tárolását egy speciális és díjnyertes, képzett webfejlesztő és web hosting szolgáltatást nyújtó csapat támogatja, akik segíthetnek a vállalati webfejlesztőknek, marketingszakembereknek és üzleti vezetőknek minden olyan kihívással szembenézni, amikor weblapjaikat építeni, fejleszteni és megtervezniük kell, termékek és márkák vagy szolgáltatások online marketingje és terjesztése. Az iPage hosting ügyfélszolgálati és technikai támogató csoportjai szinte mindenben segíthetnek a felhasználóknak, a fiók- és domainkezelésen át a weboldal kialakításáig, kezdve a rendelkezésre álló SEO marketing eszközök legmegfelelőbb kihasználásától kezdve az e-mailen történő marketingig, és még sok minden másig. Elérhetőek a 877-472-4399 telefonszámon.

Kisvállalkozás vagyok. Segíthet-e az iPage tárhely kisvállalkozásom növekedésében??

Az iPage tárhely bármilyen üzleti vállalkozás növekedését segítheti elő, akár nagy, akár kicsi. A kisvállalkozások tulajdonosai és vezetői azonban különleges előnyöket kapnak, mivel a kisvállalkozásoknak a legtöbb segítségre van szükségük vállalkozásuk növekedésében. Az iPage tárhely megérti, hogy a kisvállalkozások tulajdonosai számára a webhelyek gyakran az első (és legfontosabb) eszközök a kapcsolatteremtéshez a potenciális ügyfelekkel, és hogy egy erős online jelenlét kiépítése az, hogyan lehet áttérni kicsitől nagyig, ezért az iPage tárhely biztosítja az up- korszerű és világszínvonalú tartalom készítés, valamint egyéb webes fejlesztési és online marketing eszközök a kisvállalkozások tulajdonosai számára. Ezekkel a tartalomteremtő eszközökkel az iPage tárhely segíti a kisvállalkozásokat a tiszta, hatékony és a vállalkozás jövőképével, hangjával, céljaival és küldetésével összehangolt tartalom létrehozásában, hogy hatékonyabban felépítsenek egy erős és vonzó online üzletet, amely vonzza a potenciális ügyfelek számára, összekapcsolják őket, és végül segítik őket üzleti növekedésükben és online értékesítésben.

Mi történik, ha úgy döntök, hogy lemondom a fiókomat, vagy az iPage hositng segítségével tervezem?

Ha úgy dönt, hogy megszünteti a fiókját vagy az előfizetési tervet az iPage tárhely segítségével, akkor fontos megjegyezni, hogy az ezekre a fiókokra felsorolt ​​bevezető árak és az előfizetési tervek csak az első szolgáltatási időtartamra vonatkoznak, és ezért automatikusan megújulnak, függetlenül a a normál árfolyam. Ha egy személy vagy cég regisztrált egy ingyenes domaint az iPage tárhelyen keresztül, és úgy dönt, hogy törli fiókját, akkor vissza nem térítendő 15 dolláros domaindíjat kell fizetnie, ha továbbra is meg akarja tartani domainjét.

Az iPage tárhely kínál-e Windows és Linux alapú web hosting szolgáltatásokat is?

Nem, az iPage tárhely csak Linux alapú web hosting szolgáltatásokat kínál.

Az iPage tárhely kínál-e felügyelt vagy dedikált webtárhely-kiszolgálókat

Az iPage tárhely teljes mértékben felügyelt és dedikált webszerver-tárhely-szolgáltatásokat is nyújt.

Diák vagyok, vagy iskolát vagy nonprofit szervezetet működtetek. Az iPage tárhely kínál-e speciális engedményeket vagy más szolgáltatásokat és előfizetési terveket számomra?

Nem, a kedvezmények, promóciók és az előfizetési csomag egyéb szolgáltatásai és részletei általánosak és egyetemesek. Ugyanazok lesznek a hallgatók, az iskolák és a nonprofit szervezetek számára, mint a tapasztalt üzleti vezetőknek vagy a hagyományosabb üzleti vállalkozásoknak és szolgáltatásoknak.

Hány e-mail címet tud támogatni az iPage tárhely?

Az általános TOS szerint az iPage tárhely korlátlan e-mail címeket és fiókokat, valamint korlátlan tárhelyet biztosít a teljesen kezelt és dedikált web hosting szerverekön, ami azt jelenti, hogy több vállalatra több webhelyet üzemeltethet és kezelhet egyetlen kiszolgálón, vagy több domainek (mivel a domainek szintén korlátlanok) anélkül, hogy soha nem kellene attól tartani, hogy elfogy a tárhely vagy az e-mail címek és fiókok, amelyeket az iPage tárhely segítségével építhet, fejleszthet és kezelhet.

Az iPage tárhely havi szolgáltatásokat kínál, vagy csak minimális szerződést kínál?

Az iPage hosting havi előfizetési terveket kínál bármilyen típusú szerződés nélkül, beleértve a minimális szerződéseket is. Fontos azonban megjegyezni, hogy az iPage tárhely jobb árakat kínál hosszú távú szolgáltatási feltételek mellett.

Az iPage tárhely virtuális magánszervert vagy VPS szolgáltatásokat kínál?

Igen, az iPage hosting virtuális magánszerver vagy VPS szolgáltatásokat kínál számos olyan lehetőséggel, amelyeket minden ügyfél igényeinek kielégítésére építenek és építenek, függetlenül attól, hogy egyedi vagy összetett.

Milyen nyelveket kínál az iPage hosting ügyfélszolgálata és műszaki támogatása, és mely programozási nyelveket támogatják szolgáltatásuk?

Bár az internetes tárhely szolgáltató a világ minden tájáról származó weboldalakat szolgálja, az iPage tárhely csak angol nyelven kínál ügyfélszolgálatot és műszaki támogatást. Ami a programozási nyelveket illeti, az iPage hosting platformja és szolgáltatásai támogatják a PHP-t és a Perl-t is.

Hol található az iPage hosting központja és hol vannak adatközpontok??

Noha globális webtárhely-platform, az iPage hosting az Egyesült Államokban található, székhellyel a Massachusetts-i Burlingtonban található. Ezen túlmenően a legmodernebb adatközpontok mind Massachusetts-ben, Bostonban helyezkednek el, és működnek, amely nem túl messze Burlington városától..

Van-e az iPage tárhelyhez viszonteladói opció??

Attól függően, hogy az ügyfelek mit keresnek, az iPage tárhely széles választékot kínál a web hosting programok viszonteladói lehetőségeihez, amelyek minden ügyfél számára elérhetők, függetlenül az előfizetési tervektől vagy a vállalkozás típusától és méretétől.

Az iPage hosting ügyfélszolgálati és technikai támogató csoportjai segítenek-e egy meglévő webhely vagy domain névnek a szolgáltatásaikba történő átvitelében?

Míg az iPage hosting ügyfélszolgálati és technikai támogató csoportjai segítenek az ügyfeleknek a fájlok teljes áthelyezésében az önvándorlás szempontjából, azonban nem tudják teljes mértékben segíteni őket az egész folyamatban, mivel az iPage tárhelynek jelenleg nincs elérhető és speciális weboldala. és domain név migrációs szolgáltatások. Az iPage hosting ügyfélszolgálati és műszaki támogatási csoportjai azonban támogatást, fórumot és elegendő tudásbázist kínálnak a további segítségnyújtáshoz az áttelepítési folyamat során.

Milyen programokat támogat az iPage tárhely?

Az iPage hosting domainjei és szerverei támogatják a WordPress és a Joomla szolgáltatásokat, bár a Joomla esetében a fájlokat személyesen és manuálisan kell áttelepíteni (szerencsére a segítség gyorsan és egyszerűen megtalálható az ügyfélszolgálati és műszaki támogatási csoportokon, fórumokon és a rendelkezésre álló online oktatóprogramokon keresztül). Az iPage tárhely nem támogatja a Magento szolgáltatást, de az ügyfelek továbbra is telepíthetik a Magento szoftvert, mivel a Magento telepítésének előfeltételei elérhetőek a saját platformon. Az iPage tárhely megfelelő e-kereskedelmi webhelyeknek is, mivel számos olyan funkciót kínálnak az e-kereskedelmi webhelyek számára, mint például az SSL, a bevásárlókocsik és a fizetéskezelés biztonságos webhelyeken, például a PayPalon keresztül..

Milyen fizetési lehetőségeket kínál az iPage, és milyen típusú fizetéseket fogad el?

Az iPage tárhely olyan hitelkártyákat fogad el, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover. A PayPalon keresztül is fizetéseket fogadnak el.

Az iPage tárolása biztonságos? Mennyire biztonságos az iPage tárhely?

Igen, az iPage tárhely nagyon biztonságos és biztonságos a használata. Az iPage tárhely „továbbfejlesztett biztonsági csomag” funkciót kínál minden tervéhez, termékéhez és szolgáltatásához. Függetlenül attól, hogy milyen típusú fiókkal vagy előfizetési tervvel rendelkeznek, az ügyfeleknek soha nem kell aggódniuk a domainjük veszélyeztetése, a weboldalak feltörése, vagy az iPage tárhelyen keresztüli bármilyen más kiberbiztonsági fenyegetés és megsértés miatt..

Vajon az iPage a leállásért arányosan fogad-e díjat, és rendelkezik-e üzemidejű garanciával??

Az iPage tárhely pénz-visszatérítési garanciákat kínál az ügyfelek elégedettsége alapján, ám ezeket kifejezetten nem korlátozza az üzemidőre.

Milyen az iPage tárhely összehasonlítása más webtárhely-szolgáltatási platformokkal és szolgáltatókkal?

Összehasonlítva a webtárhely-szolgáltató versenytársaival – a SiteGround, a BlueHost, az Arvixe, az Inmotion hosting, a DreamHost és az A2 Hosting -, az iPage hosting nagyon jól összehasonlítható, mivel ez az egyik legjobban értékelt és legjobban áttekintett webhely-tárhely-szolgáltató az ügyfelek között.

Lehetséges-e olyan webhelyet üzemeltetni, amely nagy képpel rendelkezik az iPage tárhelyén?

Igen, a korlátlan sávszélességre és a lemezterületre vonatkozó politikának köszönhetően az iPage tárhelyén keresztül nagyon vizuális vagy nagy kép-méretű webhely is üzemeltethető. Lásd a hivatalos oldalt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map